×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Красивата данъчна Малта Пандева: Нямам намерение да участвам в конкурс за сексбомби


Красивата данъчна Малта Пандева: Нямам намерение да участвам в конкурс за сексбомби
За номинацията си в еротичния конкурс Малта Пандева е научила от медиите, до този момент обаче никой от организаторите не се е свързвал с нея
09 Април 2014, Сряда, 12:24 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА снимки Архив

Името на морската сирена попадна сред съмнителни номинации за еротичен софийски конкурс, никой обаче не се е свързвал с Пандева

Пълна мистерия се оказа бъдещото участие на красивата данъчна инспекторка от Бургас Малта Пандева в международния конкурс за сексбомби, който трябва да се проведе на 11 април в софийската дискотека „Син сити“, собственост на бизнесмена Петко Димитров. Новината бе подхваната от столични медии, а името на Пандева се появи като участник и на официалната страница на конкурса във Фейсбук заедно със стари нейни снимки. Веднага след като се разшумя за участието й, самата Малта Пандева се скри от медиите, не вдига мобилния си телефон, а от три дни дори не е ходила на работа. От нейно име изявления дава официалното пресаташе на НАП Христо Узунов.
Малта Пандева няма намерение да участва в конкурс за сексбомби, за номинацията си е научила от медиите, до този момент никой от организаторите не се е свързвал с нея, за да я покани, каза дословно Христо Узунов.

Според официалната информация, всички участнички в конкурса се номинират от други, а не се самопредлагат. Малта Пандева била предложена от група столични журналисти с ресор „Политика“, научи Флагман.бг.

Около името на Малта Пандева се разшумя миналата година, когато тя бе назначена без конкурс в НАП, а в медиите лъснаха еротични снимки, правени специално за мъжките списания „Плейбой” и „Максим”. Морската сирена позира на корицата в 101-вия брой на „Плейбой“ през юли 2010г., а за „Максим” през април 2009 г.

По време на назначението й в НАП миналата година  Пандева все още не беше получила диплома. В момента данъчната е с магистърска степен от БСУ.

Сексапилната брюнетка се снима още от 16-годишна. Самата тя обяснява по този повод, че никога не е позволявала фотографът и режисьорите да стигат с нея до крайности, граничещи с пошлото в порнографията.

В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
9
Коментара по темата
9.
..G..
25.06.2015 12:19:58
0
1
Poznavam Malta ot universiteta pokrai moi kolegi. Mnenieto mi e che e dostatuchno inteligentna, uchenoliubiva i zavurshi s otlichie. Lichno na men e pomagala za nqkoi predmeti i to bez da me poznava mngoo dobre. A tova che e izkiuchitelno krasiva e bonus kum kachestvata koito pritejava. Taka che spestete si zavista i zlobata.
8.
оффф
12.04.2014 12:32:18
1
4
Флагман-пак невярна информация ! Докога ще пишете глупости с цел ОБЕМ, а не истинаа....спрете вече!
Момичето няма магистър от БСУ,а бакалавър,който го имаше и към момента на назначаването си в НАП,сега учи магистър,но все още не го е завършила,което не е трудно да се пресметне предвид годините и , но по-лесно за вас явно е да дрънкате врели не кипели...Ако търсите сензация от данъчното защо просто не споделите за връзката на директора на събиране с една от подчинените му ? Тя как е била назначена на работа ще ни разкажете ли или не ви е разрешено ???
7.
Любо
11.04.2014 12:03:48
2
0
Както е известно, работата в Националната агенция по приходите е добре платена и престижна. Нормално е към самочувствието си на красива жена дадена дама да се стреми да прибави и респекта, която предизвиква тази професия. Надявам се обаче, че дамите, които посещават поделенията на НАП в страната забелязват и хубавите мъже, които работят в тях.))))
6.
ivan
09.04.2014 22:16:22
3
1
do 2 burgas

hahahahahahhahahha ti si nqkakva gorzna paca ahhahahahahha
ako si maj i si vijdal drugite snimki nqma da govorish taka burgas
5.
poznavach
09.04.2014 20:15:25
2
2
hahahah pone da biahte slojili na snimkata Malta a ne bivshata na vladko
4.
Дипаяров
09.04.2014 18:56:41
9
5
Че какво и е на момичето и защо пък да не е данъчна
3.
Гравданин
09.04.2014 18:50:11
1
3
Някой знае ли при кой работи тази мадама?
2.
burgas
09.04.2014 17:18:20
3
11
To i bez tova v tazi darjava vsi4ko e palna pornografiq!Ako na tazi razpliokanata grozitiq moje da s enare4e''seks bomba''to zna4i izobshto ne razbirate ot krasota!Pognusen sam ot snimkata,a pak neznam za taq kakva dana4na moje da e?!Vse pak si e dosta otgovorna i respektirashta dlajnost!Golqm sram!
1.
666
09.04.2014 17:06:47
2
2
pone kato pi6ete znaite koe e istina Sin Siti ne e na Petko a za malit4ka super po sutien4e na plaj4e
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори