×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Октай Енимехмедов: Левски е моят господар


Октай Енимехмедов: Левски е моят господар
Октай Енимехмедов настоявал Миролюба Бенатова да го снима пред портрета на Апостола, защото той бил неговият господар.
04 Април 2014, Петък, 12:29 ч.

Не искам да съм на мястото на Доган, защото той допусна Троянски кон в сараите си, казва мъжът, който нападна почетния председател на ДПС с газов пистолет


Показах на политиците, че те не са недосегаеми, каза Октай Енимехмедов в интервю с Миролюба Бенатова.
На въпроса с чисти мотиви ли е насочил газовия пистолет в лицето на Ахмед Доган или изпълнява волята на някой, бургазлията отговаря, че Левски е неговият господар. Делата му са живи, добавя той и сочи към портрета на Апостола, който виси над надпис „New York“. Патриотът от Бургас обаче отказва да говори на това, в какво вярва.
До него беше оставено едно килимче, имаше и броеница. Питах го какво значение има за него религията, а той ми каза, че въпросът ми бил много личен и затова нямало да ми отговори, добавя Бенатова.
„Той слага много ясна граница между това, което иска да покаже и другото, което бихме искали да разберем за него. Готов е да ти даде само това, което е решил“, уточнява журналистът от Нова телевизия.
Тя сподели, че се е срещнала с „атентатора“ в Бургас. 
„Писах първо на брат му във Фейсбук, но той ми каза, че Октай няма желание да говори. Предложих му като си промени мнението, да ми се обади и той се свърза с мен. Той е под домашен арест и нямаше къде другаде да се срещнем, освен у тях“, добавя Бенатова. 
„От три седмици съм си в къщи. Чувствам се добре. Чета книги и се опитвам да се подготвя за изпитите“, споделя Енимехмедов.
Той твърди, че не таи омраза към политиците и дори иска да е политик, за да работи за интересите на народа.
Вярвам в правотата си и съм готов да поема отговорност да вляза в политиката, уверява студентът.
„Наскоро Доган имаше рожден ден. Искрено му пожелавам да е здрав и да се чувства щастлив, но аз не искам да съм на неговото място. Той е заобиколен от хора, в които се съмнява, че му готвят заговор, защото допусна „троянски кон“ да влезе в неговите сараи“, каза още Октай Енимехмедов.

В категории: Политика


Флагман.БГ Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов 17/05/2024, Петък 16:25 1
Флагман.БГ Хутите свалиха американски дрон Хутите свалиха американски дрон 17/05/2024, Петък 16:00 1
Флагман.БГ Вижте новата пенсия за възраст и стаж Вижте новата пенсия за възраст и стаж 17/05/2024, Петък 14:40 0
4
Коментара по темата
4.
trapera
04.04.2014 17:28:02
0
2
ОДА ЗА ДОГАН

Ургазлъ коджа Бабаит,

Октой пехливан баш чишит:

Гитмек ДПС делегат,

Япмак на Доган атентат,

Нереде София сокак,

Нереде НДК конак.



Доган ефенди лаф моабет,

Октай пехливан юруш напред!

Бастър пищов! Вай сакатлък:

Цък, Цък Пищов кутцус язък!

ДПС делегат дунамнъ,

Дунамнъ бая патакламъ:

Чок кютек, Октай завалия,

Октай будала аджамия!



Вай, Вай, Дели Октай кютек чок,

Вай, Вай Дели Октай файда йок!

Доган ефенди рахатли,

Местан ефенди курназли,

ДПС миллет йок хаир

Аврупа маскара сеир !!!
3.
trapera
04.04.2014 17:21:42
0
2
Пред Нова телевизия, през януари 2007 г. бившият министър председател Димитър Попов потвърди, че на закрито заседание на Министерския съвет проведено на 19 март 1991 година, тогавашният МВР-министър Христо Данов внася Справка, която безспорно доказа връзка на ДПС с турските тайни служби и БКП.

Справката разкрива активната антибългарска дейност на Ахмед Доган в районите с турско и помашко население.

Ето само един цитат от Справката:

„На 12 юни 1990 година, пред турския политически съветник Алев Калъч, Ахмед Доган е заявил следното:

„Аз съм човек на делото, посветил съм се на борбата за права на турското население. По-скоро ще заложа главата си, отколкото да отстъпя и милиметър от постигането на тези права. Това е съдържанието на действията ми, първата ми мисия.

Непосредствено свързана с нея е и втората ми мисия – да направя всичко, за да може у помаците да се изгради турско самосъзнание.

Това са хора, изключително предани на своята религия и вярващи, че са турци“…

„За своето съществуване... продължава Ахмед Доган пред Алев Калъч – „За своето съществуване, за своята сила и постигнати успехи, ДПС е задължена на обстоятелството, че съществува Турция.

От страх пред силата на Турция българите не посмяха да ни попречат да участваме в изборите.

Страхуват се от нас, тъй като зад гърба ни е Турция“.
2.
sector
04.04.2014 14:13:24
1
6
Какъв Левски бе резак, я си отивай в Анадола
1.
trapera
04.04.2014 13:50:48
0
9
НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА 'ДПС' ВСИЧКО С ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ АТЕНТАТ Е ЕВТИНА ПОСТАНОВКА!!!!
1.При нападението пистолета засича–няма как да засече празен пистолет ясно се вижда на кадрите, че пистолета е без пълнител този модел оръжие има издължена част на пълнителя защото е с къса дръжка.
2.Нападателя се опитва да презареди-до тук добре след като издърпва ''блока или затвора'' трябва да изхвърчи патрона който уж не е гръмнал такова нещо не се вижда на кадрите. (защото оръжието е празно)
3.Намерени са три патрона-абсолютно невярно подхвърлени са от някой след 'случая'.След като нападателя прави два опита да презареди трябваше да бъдат намерени два патрона от къде се взе третият??При вторият опит ''атентатора''издърпа слабо затвора на оръжието-при такава ситуация патронът ще се заклещи между затвора и цевта, или ще изпадне до ръцете на нападателя някой да е видял патрони??
4. Биячът който дърпаше панталоните на АРТИСТА извади ножа от своят джоб.
НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ В КАПАНА НА ДПС 'ОКТАЙ' НЕ Е НИКАКЪВ ГЕРОЙ И ТН.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Почина майката на Веселин Маринов Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо "Кой и как е виновен, при какви обстоятелства - това следва да изяснят компетентните органи", коментира държавният глава за катастрофата с кортежа на Кирил Петков  Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Бизнесменът подари цялата спортна база, която изгради в северния град на кметството  Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Учениците имах избор дали да пишат есе или съчинение Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Само двама от тях се решиха на интерпретативно съчинение за „Цената на компромиса“ във фейлетона на Смирненски
Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори