×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургaският чаровник Калоян: Албена Денкова е много надъхана и в перфектна форма, подготвили сме изненада за довечера


Бургaският чаровник Калоян: Албена Денкова е много надъхана и в перфектна форма, подготвили сме изненада за довечера
Всички двойки танцуват много добре, ще се борим да ги настигнем и да ги задминем, каза бургаската гордост в „Dancing Stars“
01 Април 2014, Вторник, 13:59 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Срамежлив съм, но ще разочаровам фенките – имам човек до себе си, сподели бургазлията



Тази вечер на сцената на „Dancing Stars“ отново излиза бургаският чаровник Калоян. Този път той е професионален партньор на световната шампионка Албена Денкова.  Двамата се надяват да догонят останалите участници, те са положили огромни усилия и очакват да се представят отлично. Той беше в руската столица, за да могат да тренират, въпреки натоварения график на световната шампионка. Тяхното първо танцово предизвикателство в Dancing Stars 2014 ще е куик степ.

- Калоян, с какви очаквания влизаш в шоуто „Dancing Stars“ тази вечер, ще танцуваш със световен шампион?
- С Албена Денкова сме в ролята на догонващи в шоуто. Всички двойки танцуват много добре, най-важното е да се опитаме да се доближим до тяхното ниво. Ще се борим да ги настигнем и да ги задминем.

- Двамата подготвяхте танца в Москва. Какви са първите ти впечатленията от тренировките с Албена Денкова? Ще се справите ли толкова добре, колкото тя се справя на леда?
- Албена в момента е в супер форма, защото в седмицата винаги има по 3-4 шоу програми на леда. Тя е в перфектна физическа форма. Мога да кажа само, че съм доволен, нещата се получават много добре. Тя е много добра, много дисциплинирана. Все пак е постигнала много и знае какво трябва да направи.

- Подготвили ли сте някаква изненада за зрителите?
- Тъй като е седмицата на хумора и на смеха заради 1-ви април, всеки един от танците има някаква хумористична нотка. Танцът ни е много интересен. Има някаква заигравка помежду ни. Танцуваме куик степ, а изненадата е, че в него има и хумор, шеговит елемент.

- По колко часа тренирахте на ден, хващам те точно на излизане от генералната репетиция за шоуто?
- Малко съм притеснен, имам сценична треска, Албена обаче е много надъхана. Тя току-що си тръгна от залата. Най-много на ден сме тренирали 6 часа, тя се справя много добре и очаквам да се представим добре.

- Ти си участвал и преди в шоуто.
- Да, миналата година ми беше за първи път. Имал съм 4 покани да участвам във форматите, но винаги съм отказвал заради работата си, тъй като имам много двойки, които тренирам.

- С какво се занимаваш по принцип?
- Интересното е, че съм завършил корабоводене и съм капитан далечно плаване. В същото време съм и танцьор. В последните 8 години съм треньор на състезателни двойки, като станах и съдия по танци. Другата седмица ще съдийствам на едно от най-големите състезания в България.

- В София ли живееш в момента, или си в Бургас?
- От Бургас съм, но живея в София засега. Веднага след края на шоуто, който е на 10 юни, трябва да се прибера в Бургас, защото на 3-4 юли е шампионатът за деца в Албена и трябва да бъдат подготвени по възможно най-добрия начин. Ще имаме един месец за подготовка.

- Защо се съгласи да влезеш втори път в „Dancing Stars“?
- Разбрах, че ще танцувам с Албена Денкова едва след като подписах договора да участвам. Много различно е усещането, което изпитваш в подобен формат. Идва момент в живота на човек, в който имаш нужда от нещо различно. Да танцуваш пред толкова много хора, които те гледат по телевизията, пред камери, е наистина невероятно. На дансинга човек изпитва нещо съвсем различно, което задължително един танцьор трябва да почувства. Затова се съгласих и миналата година. Идва един момент, в който трябва да минеш и през това нещо.  Заслужава си да участваш в такъв формат.

- Ти тренираш млади двойки, имат ли, според теб, бъдеще танците като професия в България?
- Моите двойки в детските и в юношеските групи в последните 3 години са абсолютни шампиони на България. Аз съм голям перфекционист по отношение на децата. Винаги гледам всичко да е изпипано и те да се представят по най-добрия начин.
Дали има бъдеще, зависи от децата и от техните родители. Жалкото е, че на един такъв спорт не се обръща достатъчно внимание.

- Имаш наблюдения над много хора, които танцуват. Можеш ли да ги отличиш по някакъв начин по регионален принцип? Различават ли се с нещо танцьорите по морето от тези в София или тези в по-малките населени места от големия град, например?
- Преди две години тренирах много деца в Айтос, общо бяха около 200. Хората в малките градове са много по-отворени към такъв вид спорт и занимание, отколкото в големия град, където децата са много по-задоволени и имат по-голям избор. В големия град децата могат да се занимават с много неща и не са толкова целенасочени и активни в даденото нещо, което правят. В момента във Варна се изгражда една много добра школа от мои колеги, които имат много добри двойки. В Бургас е един от най-големите клубове в България - „Бургас 1975“. Има значение, че по морето са започнали да танцуват повечето шампиони. В София няма много добри двойки.

- Какви танци предпочитат хората в  момента, какво е модерно?
- Хората предпочитат танци, с които да могат да разпускат. В последно време е много модерно да се танцува зумба. Такъв бум има в целия свят. Повечето хора се записват на зумба, както и на танци за удоволствие като бачата, меренге, салса. Това обаче са танци за хора на средна възраст. Когато децата се запишат при нас, ние започваме да ги обучаваме по определена схема – начални стъпки, след което започват да изучават танците един по един. В последно време има много възрастни хора, които се записват за удоволствие. След работа идват, разтоварват се, танцуват и когато се приберат вкъщи, се чувстват много по-добре.

- Какви танци би препоръчал на родителите за децата им?
- На родителите препоръчвам да запишат децата си на спортни танци. Но винаги, когато съм имал срещи с родители по училища, моят съвет  е бил децата да се занимават с нещо. Няма значение дали е със спортни танци, с народни танци, хип-хоп, модерен балет. Въпросът е децата да бъдат колкото се може повече като бройка в залите и да правят нещо различно от това да стоят пред компютъра, във Фейсбук, да играят на плейстейшън и т. н. На какъвто и вид танци или спорт да ги запишат родителите, винаги ще бъде в плюс, защото танците и спортът изграждат структурата и тялото на детето по много по-красив и строен начин.

- Да разкрием нещо и за твоите фенки, които очакват появяването ти в шоуто. Има ли жена до теб в момента?
- Личния живот винаги е много интересен покрай едно такова участие. Като цяло аз съм срамежлив. Като го кажа това, хората ми се смеят. Като се разхождахме в центъра на София и като тръгнат да викат, да идват да се снимат с нас, моментът е много приятен, но да си известен е нож с две остриета. В момента имам човек до себе си, ще разочаровам фенките.

В категории: Лайфстайл


0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме,  Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани  Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки
Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори