×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДПС покри бургаския депутат Хафъзов, който разбуни парламента като последовател на Ахмед Давутоглу


ДПС покри бургаския депутат Хафъзов, който разбуни парламента като последовател на Ахмед Давутоглу
Хюсеин Хафъзов вчера се обяви за борец за свобода, днес депутатът от БСП Страхил Ангелов коментира: Искал да живее в свободна България. Кой му пречи?
15 Февруари 2014, Събота, 09:37 ч.

За пресцентъра на ДПС темата била приключила

ДПС покри днес бургаският депутат Хюсеин Хафъзов, след като чера взриви парламента с изказването си по повод дебата за възможността да се води предизборна агитация на чужд  език, различен от българския, с осигурен преводач. След като предложението беше отхвърлено, Хафъзов изнесе скандална реч от трибуната, която предизвика бурни реакции, които продължават и днес. „Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да заплатя за свободата си. Аз ще бъда свободен въпреки вашите рестриктивни действия. Аз ще вървя пътя Осман Калъч, Ахмед Давутоглу от село Искра, Нури Аданъ и Ахмед Доган”, каза Хавъзов, което предизвика напускането на депутатите от ГЕРБ.
Депутатът е изразил готовност да говори по телефона в сутрешния съботен блок на Нова тв, но включването му се провали с обяснението, че пресцентъра на ДПС му е забранил да говори по темата, тъй като за тях тя била приключила.
„Има неща, за които не може да отстъваме. Станишев вчера не беше в парламента, нямаше го и на заседанието на групата”, каза депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов в предаването „На светло”.
"Аз това момче - Хюсеин Хафъзов, не го разбирам. Прави се на Мартин Лутър Кинг. Искал да живее в свободна България. Кой му пречи", каза Ангелов. С вчерашното си изказване Хафъзов настройвал много голяма част и срещу собствения си етнос.
В БСП се създало напрежение след вчерашния скандал. "Може да се окаже, че ако отидем на предсрочни избори няма да е много зле", поясни Страхил Ангелов. Така той потвърди думите на Георги Първанов, че само предсрочен вот ще спаси Станишев и партията.

В категории: Политика


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
ala-bala
29.07.2014 01:24:20
0
1
Не, радвайте на чуждото нещастие! Абе, парализирани бай ганьовци, може ли да сте толкова, злобни и прости?!! Аз да ви питам, гявурско племе: Когато почине един българин по такъв трагичен начин, колко са турчолята, които по някакъв начин, показват злобата и омразата си българите? Може би, има. Най вероятно. Но са единици! Докато, вие, нещастно племе, поне 90% злобеета, спрямо турците! Поне на такива случаи си затворете мръсните си устички! Гладни мърши......живеещи в кочината Булгаристан!!
13.
Ботев Пловдив
15.02.2014 18:31:37
2
13
Ето за това пловдивските фенове са велики! Ринат такива мърши майна!!!
12.
Българина
15.02.2014 18:30:24
2
11
Такива като хафъзое ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
11.
1234
15.02.2014 18:03:15
3
9
Да разкараме тези партии БСП,ДПС и Атака от България.

БЪЛГАРИ,ВНИМАВАЙТЕ ЗА КОИ ПАРТИИ ГЛАСУВАТЕ.има партии,напуснати умишлено от депутати,които новоучредяват партии със същите измамнически цели като БСП, ДПС и АТАКА.
Тези депутати са подкрепяни от Турция финансово.

Предлагам екскурзии до Фалшива Турция да няма.

Преди 2 години ходих на уж екскурзия до турция и направо съжалявам ,че дадох 200лв.
Бяхме на Топ Капъ и екскурзоводката(ТУРКИНЯ) започна да говори за еничарите т.е за охраната на султана.Разправя ,че еничарите са били деца на султана , деца от многото жени,които е имал султана.Стана ми чудно и я законтрих тъпата Туркиня.Казах и че еничарите са насилствено взети рожби от Български майки докато са били деца и превърнати във войни верни на султана.А тъпата туркиня с промития мозък ми отвърна,че няма такова нещо и ме изгледа НАПРАВО като ВЕЩИЦА(МНОГО СТРАШЕН ПОГЛЕД ИМАШЕ)
Идваше ми да и шибна една балтия в кухата промита турска кратуна да и наместя промитите клетки.
Всичко в тази страна(турция) е измислица.Те нямат История,по която да учат местните им деца.Историята за тях започва от идването на власт на ататюрк,когато стават република.Преди като,че ли не са съществували като нация.Едва ли не не са избивали и изнасилвали нашите родове,опожарявали селарно това е друга тема.
Аз съм против ТУРЧИН ДА Е В ПАРЛАМЕНТА И ДА УПРАВЛЯВЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!

Хора с друга религия освен християнската да няма в парламента!!!!!
10.
никой
15.02.2014 18:01:31
0
6
Да бе ние само по форумите сме силни.
9.
bulgaria
15.02.2014 17:51:41
2
6
фесовете да си ходят в турция . мама ви рязана кадето ви сбарам там ще ви копам
8.
ани
15.02.2014 15:57:41
2
3
какъв е тоя бе, бургаски депутат бил. Наглец!!!!!!!!
7.
Махно
15.02.2014 14:20:07
1
11
Стига само сме писали време е да действаме.Йордан Цонев еничаря трябва да бъде набит на кол а останалите турци натикани в пандиза
6.
фес от тополица
15.02.2014 12:53:41
1
10
ей,ЕКСКУРЗИАНТ цял живот ще си сикилмиш ,бе фес разпран .
5.
Наглец
15.02.2014 12:09:25
0
18
Долен резак да си ходи в Турция и да му опъват жартиерите там. Тук в България няма право на претенции! Мразя ГЕРБ, но няма да позволим турчин да безчинства на бащина ми територия! Оставка на правителството! Долу ДПС!
4.
Xaxo
15.02.2014 10:50:57
0
16
А бе резняци с резняци , щом като толкова държите на турския си произход, макар че повечето от вас са потурнаци - потурчени българи, нека да ви сменят паспортите и на новите да пише : Произход: ТУРЧИН. Тогава да видим коя европейска страна ще ви приеме! Нали и в Турция презрително ви наричат гяури! Вие ще се правите на турци! Качихте ни се на главите! Добре бай Тошо ви беше погнал да се измитате в Турция! Ама трябваше до един да ви изгони!
Да си ваканцувате на спокоиствие.
3.
Xaxo
15.02.2014 10:50:56
1
19
А бе резняци с резняци , щом като толкова държите на турския си произход, макар че повечето от вас са потурнаци - потурчени българи, нека да ви сменят паспортите и на новите да пише : Произход: ТУРЧИН. Тогава да видим коя европейска страна ще ви приеме! Нали и в Турция презрително ви наричат гяури! Вие ще се правите на турци! Качихте ни се на главите! Добре бай Тошо ви беше погнал да се измитате в Турция! Ама трябваше до един да ви изгони!
Да си ваканцувате на спокоиствие.
2.
Яко !
15.02.2014 10:29:29
0
22
Няма такъв цирк другаде, малцинството на една страна да я управлява и да прави каквото и е кеф, а народа и седи и си мишкува ,маи по добре наистина и да ни махнат историята да забравим поне че сме били велик народ страшилища за цялата тая сган...
1.
Бургазлия
15.02.2014 10:22:01
1
25
Е това е супер НАГЛОСТ ,от трибуната на най високия форум Народното Събрание да заплашваш с ТЕРОРИЗЪМ и САБОПТАЖ държавата която ти плаща хиляди левове заплата и която УЖ наричат Майка.А да видим сега какво ще направи г-н Цацаров???? Ама какво се надяваме да стане ми нали Пеевски и Ахмед АГА му купиха поста от Б.Борисов.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях? Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Сграда в непосредствена близост до реновираната сграда на Централните хали в София пламна по време на бурята Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Ограничаващите ви вярвания подхранват самосаботажа около храната Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Когато БСП управлява – го прави с грижа за хората, казва водачът на листата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори