×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлийка в болница след верижна катастрофа до „Меден рудник“ (снимки)


Бургазлийка в болница след верижна катастрофа до „Меден рудник“ (снимки)
Предницата на автомобила на жената е смазана. Чудо е че тя се измъкна без сериозни контузии. Жената бе в шок и е закарана за преглед в МБАЛ Бургас
22 Януари 2014, Сряда, 10:39 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Иван КОЛЕВ

Разсеяната жена се забива в „Опел“ на кръстовището за „Горно Езерово“
Жена на видима възраст 35-36 години бе качена в линейка и откарана в болницата след верижна катастрофа до разклона за „Горно Езерово“, край „Меден рудник“, видя репортер на Флагман.бг. Дамата е най-тежко пострадалата при ПТП-то, станало в 10:15 часа тази сутрин.

Трите автомобила нанизали се един във друг бяха джип „Мицубиши“,„Опел“ и „Субару“. Основен виновник е дамата, кълнат се другите двама участници.

„Караше много бързо и май изобщо не ни видя. Заби се право в мен, а колата ми отскочи и удари джипа отпред. Уплашихме се много, скочихме и от двете коли и видяхме, че жената цялата трепереше. За късмет нямаше видими наранявания, но бе в шок“, разказа пред наш репортер шофьорът на „Опел“-а.

Заради ПТП-то движението в тази част на града бе затруднено.


Шофьорът на "Опел"-а (в гръб) оглеждаше щетите по колата си
"Мицубиши"-то се размина само с напукана броня от катастрофата

 


В категории: Пътна обстановка


13
Коментара по темата
13.
anonimen
06.04.2014 09:57:13
0
0
znachi nikoi ne znae istinata no blizkite na damata znaqt spored men ne i e bilo dobre!!!
12.
гого
22.01.2014 21:25:00
0
0
Когато превали за Кратко и не може да измие прахоляка се получава като пързалка
11.
nasko
22.01.2014 20:55:02
0
0
За хората които се чудят защо пътя е толкова хлъзгав...това е от прекалено натрупаната гума по асфалта от най големия трафик на коли в Бургас, Всеки средно интелигентен шофьор трябва да знае този факт... и да се има в предвид че при мокро и особено когато е заледено си е много опасно.
10.
ХХХ
22.01.2014 15:54:01
5
4
Най-добре е да се махнат светофара и разделящите мантинели и всеки да кара както му харесва...
9.
Postradal
22.01.2014 15:09:58
0
2
Slojete kamera tam.Na tova krustovishte redovno na 4erveno.
8.
томи
22.01.2014 13:58:57
1
4
В този пътен участак асвалта е нещи дефектен.Завалили и става пързалка,за това намаляйте от далече.И общината да вземе да разшири пътя както трябва,а не с тези смешни три ленти в който три тежкотоварни автомобила не могат да се разминат.Колко катастрофи станаха след ремонта.В белите държави стълбовете не са на 10 см от платното и лентите не са толкова малки.
7.
?????????????????
22.01.2014 13:56:22
2
1
Мицубишито беше спряло на червен сфетофар и си чакаше за направо, опела подведен от зелената светлина за наляво не намали и се заби в джипа, а след него и дамата с дайхацуто, която не съобрази дистанцията, скороста си и мокрия път. И аз съм се заблуждавал от зеленото за наляво но до ПТП не съм стигал.
6.
сстоян
22.01.2014 12:39:32
1
2
Влез ти в колелото със 100 км в час и направи половин дъга да те видя как ще се забиеш някъде или ще занасяш като японски дрифтър. Тъпак! Малко си гледал просто- ей там ти е проблема.
5.
bbbb
22.01.2014 12:32:40
1
1
DAIHATSU CHARADE CX 1.31
4.
bbbb
22.01.2014 12:32:40
1
2
DAIHATSU CHARADE CX 1.31
3.
aaaa
22.01.2014 12:21:46
3
7
Ами малоумите карат и не мислят, не преценят. Ето мен снощи един педерас щеше да ме отнесе в кръговото на "Миража", понеже караше с около 100 км/ч, аз идвам от "Изгрев", оглеждам се нема никой и тъкмо вече съм влязал гледам един хвърчи право с/у мен. Добре, че настъпах малко повече та да избегна удара, иначе тъпака изобщо даже не направи опит да си намали. Имам чувството, че искаше да ме уцели. Та тоя педал ако чете искам да му кажа, че ще му еба майката в устичката. И към органите на реда. Ей, по белия свят хората са го измислили. Слагайте камери през 200 метра, защото взе да става нетърпимо от келемета.
2.
shofer
22.01.2014 11:35:49
1
2
Няма Субару в катастрофата , има Дайхатсу!
1.
анонимен
22.01.2014 11:06:11
1
2
Само на мен ли ми прави впечатление ,че малко да се намокри този участък и започват катастрофите? Почти няма ден ,ако там е мокро да няма катастрофа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори