×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НФСБ алармира Нели Крус за медийното затъмнение срещу тях в предстоящите евроизбори


НФСБ алармира Нели Крус за медийното затъмнение срещу тях в предстоящите евроизбори
Държавните медии отразяват незначителните действия на субекти, дело на политическото инженерство и затъмняват всички останали, смятат в Патриотичния блок
19 Януари 2014, Неделя, 09:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Лидерите на формациите в Патриотичния блок стартира предизборната кампания за европарламента
НФСБ стартира национална кампания с изнесени заседания в градовете на България като стартът на инициативата ще бъде даден в Пловдив следващата седмица– това стана ясно след среща на патриотите от формациите, обединени от платформата на Националния фронт.

На срещата присъстваха лидерите на формациите -  Валери Симеонов, Данчо Хаджиев и Валентин Касабов – Съпредседатели на НФСБ, Слави Бинев – Председател на ГОРД, Слави Георгиев и Александър Минев /ГОРД/, Георги Манев, Дияна Колчева и Константин Бачийски – СЕК, Григор Велев и Костадин Костадинов – Целокупна България, Славчо Атанасов, Слави Георгиев, Борис Ячев и Илко Илиев – НИЕ.

Първото изнесено заседание на патриотите ще бъде на 24 януари /петък/ в Пловдив като първата стъпка към изграждането на обединени партийни структури, които ще включват в себе си изградените вече партийни звена на НФСБ, НИЕ, СЕК и ГОРД под една обща шапка на Патриотичния фронт.  

Срещите на патриотите ще бъдат регулярни, всяка седмица до предизборния месец, като една от основните цели е активизирането на електората да изрази своето право на глас. „Хората трябва да знаят, че изборът на български депутати за ЕП е от особена важност и пряко влияе на качеството им на живот, както и на законодателни процеси в страната. Затова е толкова важно всеки да изрази своя избор за политическа сила и нейни представители в ЕП, които да се борят за интересите на страната в Европа” – заяви Слави Бинев.


Патриотичната формация НИЕ на бившия пловдивски кмет Славчо Атанасов ще бъде домакин на следващата среща от подобен формат 
Освен действията, свързани с предизборната кампания, заседанието на патриотичния съюз реши да предприеме решаващи мерки срещу наложената цензура на държавните медии в лицето на БНТ, БНР и БТА, върху дейността на най-голямата извънпарламентарно представена политическа формация - съюза около НФСБ. За медийното затъмнение ще бъдат сигнализирани както европейския комисар по телекомуникациите и медиите Нели Крус, така и всички европейски и български институции, които могат да вземат отношение по темата.

„В държавните ни медии постоянно биват отразявани незначителни действия и акции на политически субекти, дело на политическо инженерство, които се радват на минимална обществена подкрепа, а дейността на НФСБ – най-голямата извънпарламентарно-представена политическа сила - остава в медийно затъмнение” – коментира Валери Симеонов.  

Относно подготовката за предстоящите избори за евродепутати през май, патриотите се обединиха около няколко основни тези: Следването на интересите на България като основна отправна цел на кампанията на НФСБ, развиването на структури по градове, активна комуникация с медии и избиратели.

Съвещанието прие предложения от Славчо Атанасов план за посещения на градове в следващите няколко месеца. А председателят на Средна Европейска класа Георги Манев изложи стратегия за практическата подготовка и  реализация на предизборната кампания.  Проф. Велев от Целокупна България обърна внимание, че външнополитическите теми също трябва да залегнат като акцент в политическата програма на патриотичния съюз.

Патриотите обсъдиха и възможностите за посланията и предизборно мото на кампанията за евроизборите през май, като заявиха, че на следващата пресконференция ще го оповестят официално.

Очаквайте екслузивно интервю с Валери Симеонов за предстоящото в Патриотичния блок!


В категории: Политика


6
Коментара
Флагман.БГ Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов 17/05/2024, Петък 16:25 1
6
Коментара по темата
6.
az
19.01.2014 13:02:34
1
2
Никога не ходя на избори ,Но този път ще гласувам за АТАКА -партията на НАЦИОНАЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ и против ИЗМЕКЯРСКАТА ПАРТИЯ НА ОЛИГАРХА ЧЕНГЕ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И МУТРАТА СЛАВИ БИНЕВ.
5.
Луди сте
19.01.2014 12:44:17
1
2
Олигарх собственик на голяма рекет телевизия, няколко вестника и доставчик на интернет се оплаква от медийно затъмнение, ЗНАЕ ЧЕ НЯМА ДАСПЕЧЕЛИ НИЩО ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ И РЕВЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
4.
Az
19.01.2014 12:15:48
1
4
I az nqma da glasuvam za tiq.Porednite shmekeri.Gospod Bog go e kazal - Shte gi poznaete po delata im.A tiq shtom se vzeha s edin otqvlen moshennik kato Manev sami qsni kato bql den.Jalko za vas zashtoto sigurno izobshto ne si davate smetka kolko hora ot BURGAS razocharovahte s taq zavera Vie-Manev-Binev.I ne mi spomenavayte za katarzisa.Sergeycho darji licenza tam.
3.
Дивак
19.01.2014 11:17:03
1
4
Тези пък откъде се събраха?
Симеонов ме загуби като гласоподавател!
Кой подведе Симеонов?
2.
gb
19.01.2014 10:49:33
1
6
Славчо Бинев - лидера на каратистите, който е ял много шамари от покойния Георги Илиев.
1.
Петя
19.01.2014 10:32:15
1
7
Валери, за пари ли го взе Славчо Бинев? За много ли? Не те е срам, а ти вярвах! Повече никога няма да гласувам за вас!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Почина майката на Веселин Маринов Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо "Кой и как е виновен, при какви обстоятелства - това следва да изяснят компетентните органи", коментира държавният глава за катастрофата с кортежа на Кирил Петков  Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Бизнесменът подари цялата спортна база, която изгради в северния град на кметството  Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори