×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Свидетел на инцидента с Волен Сидеров: Питаше ни откъде имаме пари за самолетни билети, обвини ни, че крием данъци


Свидетел на инцидента с Волен Сидеров: Питаше ни откъде имаме пари за самолетни билети, обвини ни, че крием данъци
Волен Сидеров се е държал като полицай по време на полета София-Варна. Поискал е личните документи на дипломат и нападнал пасажер без причина
Тема в развитие
виж още
скрий
07 Януари 2014, Вторник, 17:33 ч.
Автор: Флагман.бг

Взе документите на френския дипломат, наричаше я терористка и лъжкиня

Свидетелски показания за целия екшън с участието на Волен Сидеров и депутатите от Атака публикува в социалните мрежи очевидец. Той е бил сред пасажерите на полета София-Варна и разкрива прелюбопитни подробности за избухването на скандала и отношението на депутатите към френския дипломат и останалите пътници.

"Бях на борда на самолета и знам добре точно какво се случи. Група членове на Атака, както се оказа по-късно, бяха заели шест двойни седалки в самолета във втора класа и смущаваха спокойствието на останалите пътници с неприемливото си и невъзпитано поведение. Викаха, смееха се, лидерът им бе застанал изправен на пътеката, за да поддържа "анимацията" им. Седнала зад тях жена се възмути от поведението им като показа само с мимика и въздишка, че и пречат и си сложи слушалки, за да не ги чува. Сидеров коментира на висок глас, че "другарката", както я нарече, е недоволна от поведението им и я иронизира. След което започна да я напада нея и останалите близкостоящи пътници с думите "вие от къде имате пари за билет за самолет? вие данъци ли укривате? абе тия хора откъде намират пари за самолет?!!" Скоро успя да провокира пътничката със слушалките да му отговори, като тя каза, че не го разбира на сравнително добър български, дамата се оказа чужденка. След което Сидеров и проведе своеобразен разпит, като почти и крешеще, липсваха само шамарите. Дамата се разстрои и в един момент каза нещо на словенски, а тя му се беше представила като французойка. Тогава Сидеров я нарече "лъжкиня" и "терористка" и започна да иска документите и, защото явно според него една французойка не може да владее чужди езици. Искаше да знае какво прави тя в България, размахваше пред нея депутатската си карта и твърдеше, че има право да и вземе документите, защото е депутат, сочеше значката на Атака на ревера си и питаше "плаши ли ви значката ми?". Извиках стюардесата и я помолих да въдвори някакъв ред, така, че скоро тя отведе почти разплаканата чужденка със себе си, а Сидеров останал без жертва, която да тероризира скоро седна на мястото си. И без друго полетът беше вече към края си и той трябваше да прекрати шоуто си. Чух скоро стюардесата да го умолява "да върне документите на госпожата" и че "командирът е казал", не знам какво още е направил. Но всичко не беше свършило. Няколко минути след като влязохме в автобуса за отвеждане до летището, Сидеров хвана за реверите един пътник и се опита да се сбие с него, крещеше "Какви българи сте вие, вие сте путьовци! Ти на мен "простак" ли ще казваш!". Дойдоха 3-4 служители на летището със сигнални жилетки и ги разтърваха. Странното е, че Сидеров беше оставен в автобуса, вместо да бъде свален, защото явно застрашаваше останалите пътници. След това не знам дали е имало и други инциденти, защото нямах багаж и побързах да си тръгна“, пише дословно в коментара си свидетелят.

В същото време в официално съобщение до медиите френското посолство съобщи, че очаква извинение от Волен Сидеров за грубото му поведение спрямо техния дипломат.




В категории: Политика


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
част от тоя народ
08.01.2014 07:58:47
0
0
Това са портретите на част от хората които от 23г избираме. "Прост народ слаба държава!"Защо ни е слаба държавата?Защото си играете на Левски и ЦСКА и като слепи избирате политическата мафия да се гаври с нас. От блатото ще излезем когато всички разберат, че са потърпевши и заедно изметат цялата пасмина и променят системата.Но времето не е дошло, пак за тях ще гласуват слепците и за други кандидат крадци.
6.
mm
08.01.2014 01:00:33
5
3
Aко Волен е престъпник ,то какви са УПРАВЛЯВАЛИ ДЪРЖАВАТА 25 г.-ПОДЛОГИТЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЕВРОПА В КОЯТО НЕ МОЖЕМ ДА СИ НАМЕРИМ РАБОТА И СЪЗДАВАТ СПЕЦИАЛНИ ЗАКОНИ ЗА НАС.--ТАМ СТАЧКУВАЙТЕ --В БРЮКСЕЛ --АМА ПО ЛЕСНО Е ТУК ДА СЕ МАЧКАМЕ ЕДИН ДРУГ--КОЕТО ОТГОВАРЯ НА ЕВРОЦЕННОСТИТЕ--от 8милиона трябва да станете 4-ри--
5.
Весо
07.01.2014 21:19:01
2
11
Този човек, ако въобще може да се каже, че Сидеров е човешко същество, е опасен за всички нас. Той е престъпник във депутатски одежди....това неиндефицирано движещо се тяло е птенциална заплаха за всички ни и е редно да бъде затворен во веки веков!!!!
Къде е Държавата тук, къде е прокаратурата, къде са органите на реда от най-висш състав да се самосезират. Къде е парламента начело с останалите ни уж "депутатчета", че всички заедно да свалят имунитета на това жестоко творение на природата наречено Волен Сидеров и да го осъдят за престъпление срещу България и българските граждани.......... Именно затова всички ще избягат от злощастната ни Държавица - обикновените българи, все още заблудените чужденци, и читавия чуждестранен капитал. Амин!
4.
ceco
07.01.2014 19:43:37
0
8
volen ne e lud prosto e tragnal da razvalq sedqnkata v parlamenta-q kolko krotko si stoe6e v samoleta na pat za kuba ,palen s 4isti ariici
3.
градски
07.01.2014 18:28:24
2
21
Волен Сидеров е един повярвал си комплексар. лошото е, че медиите му вдигат много самочувствието като постоянно пишат за него. ако спрат, все едно че не съществува, хората ще го забравят и това ще е края му.
2.
непредубеден
07.01.2014 18:22:54
28
3
ЯСНО ЗНАЧИ ЗА ДА ОГРАНИЧИТЕ ДЕЙСТВИЯТА НА " АТАКА " СТЕ ГОТОВИ НА ВСИЧКО!!!!
САМО ЧЕ МАЛКО СМЕНЕТЕ СЦЕНАРИЯ А ЗАЩО И НЕ СЦЕНАРИСТИТЕ ЗАЩОТО СЕ ПОИЗТЪРКАХТЕ!!!!!
КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ ЛЪЖИТЕ ВИ ВИНАГИ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ ЖАЛКИ ЕВРО-МАСОНСКИ БОКЛУЦИ!!!!!
1.
непредубеден
07.01.2014 18:22:36
36
3
ЯСНО ЗНАЧИ ЗА ДА ОГРАНИЧИТЕ ДЕЙСТВИЯТА НА " АТАКА " СТЕ ГОТОВИ НА ВСИЧКО!!!!
САМО ЧЕ МАЛКО СМЕНЕТЕ СЦЕНАРИЯ А ЗАЩО И НЕ СЦЕНАРИСТИТЕ ЗАЩОТО СЕ ПОИЗТЪРКАХТЕ!!!!!
КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ ЛЪЖИТЕ ВИ ВИНАГИ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ ЖАЛКИ ЕВРО-МАСОНСКИ БОКЛУЦИ!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя  Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори