×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Двама трошат телевизор в клуб на НФСБ в Бургас, лицата им се виждат ясно


Двама трошат телевизор в клуб на НФСБ в Бургас, лицата им се виждат ясно
Двамата нападатели на кафе-клуба в Меден рудник са абсолютни аматьори. Те свалят качулките в помещението и лесно могат да бъдат идентифицирани
29 Декември 2013, Неделя, 16:54 ч.
Автор: Флагман.бг

Дават щедра награда за разкриването на имената на престъпниците, чиято задача не е да крадат

Нов удар срещу СКАТ тв и партията им НФСБ е регистриран днес. Снощи, около 1 часа след полунощ, две момчета на видима възраст 17-18 години разбиват кафе-клуба на телевизията в бургаския квартал „Меден рудник“. Мястото се използва и за партиен клуб на НФСБ.

От кадрите за видеонаблюдение се вижда как чупят патрона на входната врата, влизат вътре, но очевидно са безкрайно неопитни и свалят качулките, което дава възможност лицата им да се видят съвсем ясно. Веднага се насочват към най-скъпата вещ в помещението – голям плазмен телевизор, опитват се изключително непохватно да го откъртят, но не успяват и на 20-ата секунда панически побягват навън. „Предоставихме видеото на полицията. Няколко пъти го гледахме и буди недоумение действията на въпросните младежи, които видимо изпълняват някаква поръчка“, коментираха от телевизията. Взлом има, но кражба няма. Очевидно става въпрос за нападение, което е демонстрация и нечия поръчка.

Това е 13-ото нападение за тази година срещу имущество на медията и партията. Те винаги се случват след критични материали срещу Атака и лидера й Сидеров. Припомняме, че преди няколко дни собственикът на СКАТ и съпредседател на НФСБ Валери Симеонов спечели нови четири дела, които водят депутатите от партията на Сидеров срещу него.

Телевизията дава награда на гражданите, които могат да разпознаят взломаджиите от видеоклипа: Анонимността им е гарантирана.

За повече информация: 056/86-22-22






В категории: Крими


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
В.СИМОН
31.12.2013 18:04:15
1
4
Ми те имът ключ,дадъх им го.
12.
Тоти
30.12.2013 15:17:36
2
3
Тези нещастници могат да влязат в дома на всеки явно щом с такава лекота отварят врати.Аз ако ги видя у нас ще ги натроша и ще ги снимам с плазмата си.
11.
moncho
30.12.2013 11:49:33
0
12
Kakyv televizor troshat ...to se vijda che glupavite deca iskat da go otkradnat i kogato se zakuchwa ...paranoqta gi kara da izbqgat .Tezi Skat i Alfa sa edni i syshti manipulatiwno propagandni pomiari ...
10.
Kasapow
30.12.2013 11:40:28
2
12
Тия са наши момчета, ама големи бодали, хем чичо Валери имказа дасе маскират, големи глупаци!
9.
besen
30.12.2013 11:34:40
5
4
до 6.

Момко ти наистина ли си толкова просто момче/момиче? Или си на заплата към Доган?
8.
Брадвата
30.12.2013 10:20:04
3
7
До 5 ти .
Ти си мазен недоразвит малоумник и по всичко ти личи!!!
7.
,.,
29.12.2013 21:00:29
7
22
И какво направиха като влязоха---ХРАНА ЗА СКАТАДЖИИТЕ,,Грабят ни ,,палят ни,,с лайна ни замерят,,Симеонов ,,симеонов,,Голяма работа сте ,,ТИ ,,ТЕЛЕВИЗИЯТА ТИ,,ПАРТИЯТА ТИ,,ПЕРСОНАЛА ТИ--ВСИЧКИ МОДЕЛИРАНИ ПО ТВОЯ КЪЛЪП,,СЪС ТЕЛЕВИЗИЯ МОЖЕ И ВЛАСТ ДА СЕ ВЗЕМЕ,,АМА ТРЯБВА И ЪКЪЛ,,САМО С МЕРАК НЕ СТАВА,,А ЗЛОБАТА АЛЧНОСТА И ЗАВИСТА СА ТЕ НАПРАВИЛИ СЛЯП ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА-ЕНЕРГИЯТА ТИ Е НАСОЧЕНА НЕ КЪДЕТО ТРЯБВА,И НА ИЗБОРИТЕ ПАК ЩЕ СЕ ЧУДИШ ЩО ТАКА СТАНА..
6.
zz
29.12.2013 19:38:06
8
17
Тези си отключват вратата с ключ а и сигурно са наети от Валери Симеонов за да може да има минимални щети и още приказки срещу атака :)
5.
muahahahhaha
29.12.2013 19:31:46
13
27
тия в меден рудник са мазните глупаци и селяни ,нормални хора там няма ,всички са такива малоумници,пълни дебили ,поне едни маски да бяха сложили
4.
Rasist
29.12.2013 18:23:22
5
19
Такива идиоти не бях гледал от много време ...
Влизат и си свалят качулките, оставят отпечатъци, не се оглеждат за камери. Като ги гледам, това са някакви идиотски лапета. Обаче, този който ги е накрал да го направят, не се сеща, че до няколко дни ще ги хванат, ще си изпеят всичко и накрая поръчителя ще го отнесе: по законен, а според мен, по незаконен път!
С нетърпение ще следя криминалните новини за пребит, намушкан, изнасилен и т.н. "невинен" човек. Отсега му казвам: "ЧНГ"!
3.
3
29.12.2013 18:19:28
2
9
Хи хи големи шматки тия
2.
Знам ги тия
29.12.2013 18:14:18
7
29
На Волен Сидеров,двамата му сина,от брака му с Айшето,.
1.
Вили
29.12.2013 18:08:04
1
10
гледах по скат то тея двамата големи главочи чесно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори