×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

24-годишният сирак Георги давал половината си надница от 8 лева на бездомници. Истина или лъжа?


24-годишният сирак Георги давал половината си надница от 8 лева на бездомници. Истина или лъжа?
Георги зарежда магазинчето за плодове и зеленчуци на ул. "Велико Търново" в ж.к. "Лазур", там хората са го приели като под тяхна отговорност и са против неговите медийни изяви
Тема в развитие
виж още
скрий
28 Ноември 2013, Четвъртък, 18:55 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Младежът няма родители, работи в магазин за плод и зеленчук, изглежда прилично, но все пак, има нещо смущаващо в този пиар

24-годишният сирак от Бургас Георги Рашков работи в магазин за плод и зеленчук в считания за един от баровските жилищни комплекси в Бургас – „Лазур”. Той има дневна надница от 8 лева, от които половината давал на бездомници. Достоен за герой, защото са малко хората с далеч по-високи доходи, които са склонни да отделят по 4 лева на ден за хора без покрив.

 

 
Георги твърди, че бездомниците са негови братя и им помага, за себе си иска жилище и стабилна работа

Магазинчето се намира малко над оживения район край Флората, между много жилищни кооперации, много заредено и спретнато. Георги е там, пренарежда касетките с плодове и зеленчуци, изглежда сравнително приветливо на пръв поглед, въпреки олющеното кожено яке, опърпаните дънки и обувки и е готов да помогне на всеки клиент. Никой нямаше да забележи, че е по-различен от обикновените хора, които минават от там, ако не стана ясно, че той е без родители и че дарява половината от надницата си на бездомници, защото самият той е препатил като човек, отрасъл в сиропиталище. Името му стана известно, след като стигна дори и до парламентарната трибуна чрез бургаския депутат от ГЕРБ Семир Абу Мелих, който зададе болезнения въпрос към социалния министър какво прави държавата за хората без покрив през зимата. Самият младеж Рашков преди това се е срещал с депутата и е поискал този проблем да бъде поставен. И да, темата е болна, особено преди Коледа милосърдието и състраданието излизат на преден план и когато хората седнат край отрупаната трапеза, е особено мъчителна мисълта, че има други хора, които нямат къде да се скрият от студа, а камо ли да усетят празнично настроение. Да не говорим за топла дума, пожелание или подарък.

Затова и Георги би се превърнал в добър пример как едно изстрадало и изпатило момче може да се пребори с живота и сам да помага на хората със сходна съдба. Да бъде като техен водач – емблема, да показва как човек се справя с трудностите и е съхранил милосърдието. По тази причина ние го потърсихме, отидохме на място да видим как работи, какви са мечтите му.

Открихме Георги да подрежда моркови в зареденото и хубаво магазинче в ж.к. Лазур, той с готовност прекъсна работата си, за да разкаже за себе си, въпреки че неговата колежка категорично се възпротиви. Според неговия разказ, детството му е минало във вече закрития дом за деца, лишени от родителска грижа „Ал. Г. Коджакафалията” в Бургас, от 6 години вече не е по институции, справя се сам. Започнал е работа в подреденото и посещавано магазинче, тъй като му е подадена приятелска ръка. Родителите му починали, кръгъл сирак е, има брат, който живее в жилището на съпругата си. А самият Георги нощем е на улицата. Казва, че е подел кампания за бездомниците, че иска медийно внимание, търси помощта и от политици, хлопа от врата на врата.

На нито един въпрос обаче Георги не отговори ясно и точно. На кого дава парите си, къде спи, дори не каза ясно къде е бил снощи, има ли цели – да учи, да се развива? Къде ще нощува тази нощ или следващата? Очите му блуждаеха на всеки наш въпрос, който искаше повече конкретика. Каза само, че когато има пари ги дава на свои „братя”, както нарича другите бездомници, с които се среща. Спял в  склад на друг свой приятел, но така и не уточни къде е той. „Спал съм по пейките и къде ли не. Не знам къде ще съм тази вечер. Давам пари на хората, които видя на улицата”, каза младежът. На многократни въпроси за какво мечтае, какво иска,  как смята, че ще бъдат решени проблемите на хората в неговото положение – той говори разкъсано, сякаш няма заряд за наистина чиста цел, а само раздухване на медиен шум. Не успя и категорично да каже дали не се е забърквал в криминални прояви. Отговори само: „Не са ме викали в полицията досега”. Иска жилище, за да има покрив над главата си и постоянна работа, тъй като в момента се страхува да не загуби настоящата си.

Дали това е наистина едно искрено момче, което желае да вземе живота си в свои ръце и да даде шанс на други като него, или просто е начин да предизвика вниманието на медиите и на политиците, за да живее чрез милосърдието, което би предизвикал чрез тях? Достатъчно за похвала ли е, че един млад ром работи в магазин, вместо да диша лепило в градинките край Старата поща и до Втора поликлиника? Дали по този начин трябва да се сдобива човек с общинско жилище и с платена добре работа? Каквато май е целта.

Срещнах се с него да отговорим на тези въпроси и за да го дам за пример, но не успях да преценя дали е такъв. Отговорете вие – герой ли е Георги? Снимали сме го, за да ви го покажем. Ако го познавате като добро и почтено момче, ние също ще помагаме, за да получи покрив и шанс в този живот.




В категории: Бургас


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
27
Коментара по темата
27.
Гери до 12
01.12.2013 20:07:55
1
2
добър вечер, четох и по тази тема и темата за бебето на Донка в сайта и изобщо не мисля, че сте прав в разсъжденията си, защото - да, всяка история е различна и има плюсове и минуси. Много хора искат жилище - въпросът е те стараят ли се в живота, кой е виновен за неудачите им, и на кой да се даде общинско жилище - защото понякога морала и нормативите се разминават - в различни посоки? Че то по тази логика на всеки несретник трябва да се дава жилище, не може така. Недейте толкова прибързано да реагирате. Разгледах тази тема, вижте и другата - съдби всякакви. Очевидно обаче това момче е слабо и трябва да му се помогне. Не знам дали със жилище или с подслон и психологическа помощ. Очевидно тези неща са изтървани от други институции - в случая сиропиталището.
26.
Desi
01.12.2013 15:23:48
0
1
Човекът не го е изгонил... тъкмо напротив, този човек помага на Георги от най-дълго време. Просто се притеснява от медийните му изяви... Благодаря на всички за коментарите!
25.
и да добавя
30.11.2013 19:20:21
0
1
това с живота на двама братя стая до стая без да знаят, че са братя - е просто разтърсващо
24.
бургазлийка
30.11.2013 19:17:24
0
1
Деси, права сте, затова виждам, че има някакъв смисъл един такъв проблем да е от различни гледни точки разгледан. Дано на това момче с помощта на медиите му се помогне. А този работодател защо го е изгонил, видях в една друга статия по темата. Дано се намери решение
23.
Desi
30.11.2013 11:57:53
0
1
Защото мили хора, не ние, а Държавата трябва да се самосизира и да осигури адекватна грижа на тези хора. Нашата роля после е да помогнем на Георги да стигне до тази адекватна грижа. Кой може да осигури дом и издръжка на един човек в днешно време?
Георги е регистриран в ДБТ и от там - нищо! Георги има завършен 8 клас. След това не дозавърши училище...
Ако държавата ни беше нормална, нямаше да е така. Гражданите трябва сами да търсят решения и това е безспорен факт, други граждани трябва да им помагат - това също - но, когато не са задоволени изконните ти нужди от храна, подслон, работа и здравеопазване, за какво говорим. Тук вече наистина роля трябва да има и държавата. Само се замсилете над факта, че Георги и Стефан живееха стая до стая, години наред, без някой да ги осведоми, че са братя. Нима нямаше да създадат връзка по между си?
За какво говорим Боже... толкова гнусна работа е тази... Искаше ми се да знаете за какво става дума в тази система..., наистина...
22.
до коментиращите
29.11.2013 23:44:49
1
1
абе, хора, явно много от предните коментиращи са познавали това момче. Като е трудолюбиво и мило защо го оставихте на улицата? като сте били запознати с историята му, защо е навън? Казвам се Станимира и бих му помогнала, ако имах поне едно магазинче, само че аз самата живея в двустайно жилище с четиричленно семейство, а съпругът ми е без работа. Питам се защо всички сме милосърдни само пред компютрите
21.
бургазлийка
29.11.2013 19:25:01
1
2
внимателно прочетох коментара на Деси и съм съгласна с нея. Да, това е личната история очевидно на един човек, който в момента има спешна нужда от помощ. Виждам обаче полза от такава дискусия, защото наистина трябва да има механизъм, по който да се реагира в подобни ситуации. Не намирам нищо лошо в подлагането на съмнение на всяка конкретна съдба,защото така ще може да се реагира адекватно към всеки случай.
20.
Деси
29.11.2013 18:47:17
1
4
Хайде сега да сложим малко ред в цялата тази ситуация:
Познавам Георги от много години. За общинското жилище, работата, Пи Ара и т.н. имам своето мнение.
Както каза Стефан, Георги има умерена степен на изоставане. Само и единствено с чужда помощ уважаеми колеги той може да подготви документи, както между впрочем и 99% от домуващите.
Така наречената заучена през годините на институционализация безпомощност се разбива страшно трудно. А Георги е лесно раним и е саможив. Емоционален е и трудно приема критика. Това вече не е от заболяването... И мога да кажа с чиста съвест: моделът, който показва той е модел на голяма част от напускащите институции, търсенето на внимание и изява чрез медии, желанието да се оплачат, да бъдат чути е една много нормална реакция на цялата прокажена система, в която са израснали. Не са научени, че търсенето на дом и работа е в пряка връзка с мобилизирането на собствени потребности. Кметът е длъжен да ми осигури жилище, защото съм сирак е по-възприетият начин на мислене.
Не обвинявам Георги, тъкмо напротив, искам да кажа, че системата произвежда такива деца, които крият къшея хляб под възглавниците си или изпадат в другата крайност - да го делят с другиго. Георги си няма своя среда, обкръжение - по тази причина се отъждествява с подобни нему. В това няма нищо лошо... Нека търси призвание. Убедена съм, че е служил за Пи Ар... той е една жертва на това болно общество. Да, като се замислим, какви са перспективите пред тези млади хора след като излязат от институции? Какви изградени социални услуги имаме ние, че те да проявят инициативност и да се включат в тях? Какво образование имат и как биват приети в училищата.
Да вземем за пример кандидатстването за общинско жилище - въпреки, че с предимство, по нормативна уредба, те трябва да предоставят нужните документи. Как да се заплащат административните такси от един човек без работа? След това, намират се хора, помагат, дава му се жилище... как се заплащат кумуналните разходи, наемът? Как се приобщава такъв човек към трудов колектив... Лесно е да се обяви за афера стремежът към добър живот, когато си имаш дом и можеш да се приютиш всяка вечер, уважаеми журналисти... Думите ви ме обидиха... защото между всичко останало, аз съм съпругата на Стефан, който един от коментиралите пита, защо не приютя... Е, аз съм на принципа, че и на един човек да помагаш е достатъчно. Държавата липса, обществото липсва, не аз съм този, който не помага. Лесно е да се коментират ситуации, които не са ясни за публиката. Чест прави на Стефан, че помоли за помощ... защото братската обич не се гради по документи, както е при тях, а със съвместни преживявания. И колко сме помагали също няма да споделям тук. Който трябва, той си знае! Стефан щеше да е на същите тези улици, ако не беше намерил начин за себе си, както и останалите им братя и стестри, които държавата е позволила да бъдат институционализирани още от бебешка възраст, без да се потърси отговорност от родителите. Хареса ми и как е построена статията: патетична, възхваляваща, ода за героя... и накрая завършва с определението РОМ (без него не може, иначе няма да е цветно, нали?) и със съпоставката с ножовете, лепилата, бронза... и с голямото съмнение, да си го кажем направо - какъв е този поредният мрънкащ сирак... Аз имам отговор: ЧОВЕК!!!

П.С. Заставам зад думите си и до там, няма да коментирам никакви ваши изказвания. Благодаря за вниманието си! Успех момче! Чудеса стават! Дано съм жива да видя най-голямото чудо - хорските сърца да се разледят по Коледа...
19.
браво
29.11.2013 17:36:00
0
1
това момче е със истинско сърце,което много малко българи притежават. за съжаление не го чака нищо добро ,то за способните и кадърни хора със висше няма работа а камоли за него.само за връзкари и роднини има добра работа.
18.
Извод
29.11.2013 15:22:30
0
1
Аз съм от читателите на този сайт и го уважавам.
Според мен, става въпрос за една човешка история и момчето е читаво, но и много нещастно, макар и да не може да се изразява. Това е. Както е писал и брат му.
17.
???
29.11.2013 15:19:15
2
0
И след като брата живее при съпругата си, то какво пречи временно да го приюти и да му помогне да си стъпи на краката, а го е пуснал да се скита по улиците?
16.
gbjjyuyh
29.11.2013 14:45:54
1
1
бедняк да помага на бедняци ,no comment
15.
Брат
29.11.2013 14:37:38
0
3
Здравейте казвам се Стефан и съм негов брат за съжаление това го разбрах след дълги години в който сме живели заедно в дома стана много случайно аз отидох да си изкарам свидетелство за родствени връзки и така разбрах че ми е брат.
Георги идва от време на време помагам му с каквото мога но до там аз самият нямам възможността да му дам покрив над главата защото аз живея при моята съпруга както е споменал.
Да той е много работлив и наистина иска да има дом и много състрадателен.. А що се отнася до журналиста да блуждае му погледа защото има леки психически заболяване.. но е лека форма.. това е..
14.
Лично мнение
29.11.2013 13:45:34
0
4
Лично мнение. За мен основното е че той работи, а не краде и не ръга с ножове. А това че работи е проверено, доколкото виждам от снимката. Има си някакви идеи и той, макар да е необразован и бездомен.
13.
Флагман
29.11.2013 12:55:05
2
2
Уважаеми читатели, поставяме въпроса по този начин, защото наистина имаме известни резерви по отношение на чистоплътността на този случай. Да, пиарът на г-н Семир Абумелих от трибуната на НС бе изпълнен професионално, на високо ниво, постигна своето внушение. Но ние решихме да проверим и не се убедени, е нещата около това момче стоят действително по този безкористен начин. Ако бяхме убедени, повярвайте, днес той щеше да има общинско жилище. Успявали сме да убедим кметската власт, когато каузата е била справедлива - спомнете си случаят с изгонената майка в жк "Бр. Миладинови" - от собствената й дъщеря, която бе учителка в Търговската гимназия, спомнете си случая с фризьорката от жк "Славейков", която се грижеше за две деца и оставаше без работа и т.н. Затова искаме дискусия тук, за да не ни обвините утре, че се застъпваме за някого, който не заслужава, а се възползва от благоразположението на един политик.
12.
????
29.11.2013 12:08:56
0
11
Темата на статията не е лоша, имаме забележки относно стила или по-точно логиката на авторката. Пак ще повторя - тя /Б. Тенчева/ е объркана от факта, че бездомния младеж иска покрив над главата. Не знам за вас, но за мен това е най-логичното нещо, което може да иска човек спящ на улицата. Друго, което прави впечатление, младежът споделя какво иска/жилище/, но авторката продалжава да се чуди, за какво мечтае, той. Въпросите от сорта на: "как смята, че ще бъдат решени проблемите на хората в неговото положение?', ми се струва меко казано наивно да се поставят точно на Георги, все пак 240 народни представители още не са дали адекватен отговор. Спирам дотук.
11.
бенчев
29.11.2013 11:41:51
3
4
жеко е психопат някъв, браво на авторката че представя такива интересни статии
10.
РъГъ
29.11.2013 11:25:57
3
1
Кой тоя Р. Г., бе, светнете ни, или Жеко пак се е надрусал?
9.
иван
29.11.2013 11:07:31
0
1
аз съм на мнение, че човек има нужда от подкрепа, за да постигне нещо, но и сам трябва да положи усилия. От написаното не виждам нищо лошо, нека всеки, който може да помогне, но пък дано това момче не живее цял живот, разчитайки единствено на съчувствие. Все пак има много хора, които животът изправя до стената и успяват да пробият. Дано той има успех и да е искрен
8.
жеко
29.11.2013 11:00:02
3
2
всички знаем за борянчето че надува мистър Р.Г.главен редактор на флагман... пак с връзки са и дали работата
7.
До ани
29.11.2013 09:55:43
0
6
Не е герой и никой не казва, че е герой, според мен. Но работи тежка работа и не е нагъл. Но тези, които учат както казвате, са получили помощ отнякъде. Защо той да не мечтае за дом?
6.
ани
29.11.2013 09:45:07
0
7
преди няколко дни гледах по телевизията един репортаж за сираци, отрасли в дом, които учат в СУ, ВТУ и Медицинския във Варна. Бяха със стипендии и завършваха успешно. Може би те са за пример. Нека и на това момче му се помогне, но пък чак за пример...Това че работи едва ли е похвално, то е нещо нормално. Жалко че наадницата му е мизерна
5.
????
29.11.2013 09:36:33
1
10
Чета и не спирам да се "възхищавам" на журналистката Б. Тенчева. Младежът и казал, че иска покрив над главата, но авторката не го разбрала, за какво си мечтае. Георги и казал, че спи в някакъв склад или по пейките, но така и не уточнил точно къде. Може би Б. Тенчева е очаквала бездомникът да и каже точен адрес. Изводите, които си правя се припокриват напълно с тези на Искрен.
4.
????
29.11.2013 09:19:11
2
9
"Объркването стана още по-голямо, когато заяви, че иска жилище, за да има покрив над главата си." Ами как да не се обърка човек, значи бездомен иска покрив над главата си, къде, къде по - логично щеше да е да си мечтае например за - кафемашина за еспресо.
3.
Стела
29.11.2013 09:08:44
1
13
Освен това, че дава половината си заплата за хора в неравностойно положение, което е достойно за уважение/въпреки "дълбокосмислените" въпроси, които поставя "журналистката/, това което ми направи впечатление е, че работи за 8 лв. на ден. Ето това е подигравка, хората, които се трудят печелят по-малко пари от тези, които са на социални помощи.
2.
Искрен
29.11.2013 08:03:21
3
13
Тъй наречената авторка Б. Тенчева да вземе да научи първо журналистиката като наука и като изкуство, след това да тълкува как се поставя актуална тема и след това да пише. Но това май няма как да стане - нашите измислени журналисти /дао ме извинят истинските такива/ не отварят, не прочитат ни книжка, ни учебник, ни ръководство. Живеят си в простотията, ама и не искат да научат нещо - пишта безотговорно и неграмотно, и каквото дойде.
1.
айдеееееееее
29.11.2013 00:57:48
19
8
айде стига, сума ти млади и образовани хора, които да са в полза на държавата са изхвърлени на улицата, притиснати от кредити и беднотия. Стига сме били толкова състрадателни към долнопробните утрепки. Нали има приют в бургас, айде сега на всеки неспособен да даваме жилище. Това момче като го гледам ми младо и здраво е, да работи и да се оправя
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори