×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пиян шофьор не иска да духа, влуди полицаите, вижте култовото видео


Пиян шофьор не иска да духа, влуди полицаите, вижте култовото видео
41-годишният пелтечещ мъж буквално влуди полицаител. Той упорито отказваше да бъде изпробван с дрегер, което доведе до неговия арест
20 Октомври 2013, Неделя, 07:30 ч.

41-годишен шофьор на Опел Астра разигра истинска екшън комедия и изкара униформените извън нерви

С близо промил в кръвта 41-годишен шофьор на Опел “Астра” изнерви до краен предел котленските полицаи по време на рутинна проверка. Трагикомичен екшън, достоен за оскар, се разигра преди дни в участъка до т.н. “Цигански бент” на 2 км. от изхода на село Градец беше възникнало тежко ПТП между бус и BMW.

За да обезопасят работата на разследващите органи полицаите бяха спрели движението в едната посока  и с регулиране пускаха потока от автомобили на етапи. На автомобил с ямболска регистрация  управляван от  Р. Й. е подаден сигнал с палка да отбие в ляво, но сигналът не е възприет и колата буквално връхлита върху организиращият движението полицай. Малко по-късно водачът спира, съобщи KOTELNEWS. Екипът на местната медиа отразява друго събитие, но пристига на място и успява да документира сцена, която е достойна за екшън-комедия.

Видимо неадекватен със забавени реакции и пелтечещ, водачът на опела се прави на разсеян и не изпълнява указаните действия за тест за алкохол. След многократни увещавания и поставен пред избора за арест и взимане на кръвна проба, шофьорът не успя да се концентрира и намери сили за едно “мъжко духване” в електронното устройство. Въпреки проявеното търпение и право на 10 опита той все пак да надуе дрегера, видимо и с право  изнервените полицаите арестуваха лицето и го отведоха в котленското полицейско управление. Вижте в репортажа и куриозната ситуация, в която става ясно,че съпругата на пияния водач също не е в състояние да закара колата им, защото и тя е пила, а в колата до ръчната спирачка почетно е поставена бутилка с ракия. . След задържането на лицето в Котел, същият е бил успешно тестван с дрегер който е отчел 0,89 промила алкохол в кръвта. По случая е образувано производство.

В категории: Крими


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
пю
21.10.2013 07:39:56
0
1
туй ченге само за учителка родено
11.
www
21.10.2013 07:35:19
0
1
Хахаха хумор и сатира - шофьора насран от страх, че е пиян. Полицая муе в повече адреналина от камерите. :-)
10.
Упс
20.10.2013 21:48:05
2
3
Ченгето влезе в роля.Очевидно сде вълнува от камерата.Преиграва.Значе е гузен.Значи ако не го снимаха с камера въпроса щеше да се реши .....някакси.
9.
do vyzmuten
20.10.2013 20:51:01
2
3
тиква, това не е човек , а гнусен мангал и ако аз бях на полицая щях да го нашамаря на момента !А тикво ти спри да се възмущаваш , 4е си уникален тъпак.
8.
vyzmuten
20.10.2013 15:18:51
11
5
Много странни полицаи бяха тези господа..... как може обръщенията помежду си да са на малки имена.... нямат ли длъжности...сержант и т.н. През цялото време се усещаше колко е напрегнат....страхлив... и доста учестено дишане, което говори лошо за този полицай. Много ми е интересно, ако побегне из полето човека, дали полицая ще може да го догони...... странно ми е.
7.
HAHA
20.10.2013 13:02:05
2
12
кНИЖКАТА Му вземете за 10 години ! Напред да се научи да не кара в такова състояние ! Че на всичко отгоре и жена му пила ! Пълен катарзис !
6.
xaxa
20.10.2013 12:03:30
2
14
Повече ги показвайте такива, да се гледат "добронамерените граждани", какви говеда са, а не все полицайте да са ви виновни.
5.
xxl
20.10.2013 11:55:20
3
14
Според мен трябваше; журналиста да не прави запис и полицаите да му хвърлят една гора бой .
4.
до лекия
20.10.2013 11:48:15
13
7
маняк дали е престъпление или не не е сигурно докато не се вземат съответните проби.дори да мирише на ракия може някой да муе разлял чаша с ракия и дрехите му да миришат.а това че не може да духне може да е заради слабоубие или някакво заболяване но това не означава,че трябва да му крещят като на говедо ама какво да очакваш от котелските полицаи те в града са селяндури а там на селото не ми се мисли от къде ги хващат полицаите...
3.
лекия
20.10.2013 11:33:46
2
13
до 1ви братле ти не си в ред, този прави престъпление 1во, и 2ро разиграва органите на реда....даже много нежно му говорят според мен и трябваше да му разбият главата за това че се еб.ва с тях и това да бъде излъчено и тогава някой щеше да си вземе поука.
Заради пияни шофьори и селски тарикати като този си отиват много невинни!
2.
zelen burgas
20.10.2013 07:47:53
1
3
и аз съм пила каза тази ,която се вози..
1.
а
19.10.2013 22:26:24
10
11
според мен катаджиите нямат право да повишават така тон и да му се карат при положение,че гражданина се държи добронамерено и не проявява агресия.катаджията е длъжен да обясни колкото пъти има право гражданина след което да го арестува,но не и да му крещи като на овцете на село.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя 
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори