×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Унгария блокира 6.9 млрд. евро военна помощ за Украйна
  • Силни бури в САЩ отнеха живота на 22 души
  • Папуа Нова Гвинея евакуира 7900 души заради заплаха от свлачище
  • Пожар пламна в сградата на Община Кресна
  • Китай блокира "екстравагантни" акаунти на инфлуенсъри
  • Откриха хероин за над 1 милион лева на „Капитан Андреево“
  • Софтуерен проблем на Централна гара в София е довел до отменяне и закъснение на влакове
  • Украйна и Белгия подписаха споразумение за сигурност
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! Служебният хюндай на Регионалната здравна инспекция в Бургас използван за булченска кола


Скандал! Служебният  хюндай на Регионалната здравна инспекция в Бургас използван за булченска кола
Това е служебният хюндай на шефа на Регионалната здравна инспекция в Бургас д-р Георги Паздеров. В случая обаче колата е украсена с букет, а върху регистрационния номер е поставен надпис "Младоженци"
08 Октомври 2013, Вторник, 13:20 ч.
Автор: Флагман

Регистрационният номер на държавния автомобил е бил закрит с табела „Младоженци“

Шефският луксозен хюндай на Регионалната здравна инспекция в Бургас е използван като частен - за возене на младоженци. Нещо повече – в деня на сватбата регистрационният номер на автомобила е закрит и върху него е поставена табела с надпис „младоженци“.

Скандалният случай е описан в сигнал до министъра на здравеопазването д-р Таня Андреева, а копия са изпратени до областния управител Павел Маринов и председателя на Комисията по здравеопазване в Народното събрание д-р Нигяр Джафер. Сигналът е анонимен, подписан от „Служители на РЗИ – Бургас“, но на Flagman.bg бяха изпратени по мейл шест снимки от събитието.

На тази снимка се вижда Сергей Христов (мъжът с очилата), който според сигнала е приятел на д-р Паздеров 

„Пак добре, че не го боядисаха в розово, както беемвето на военното министерство, което бе пребоядисано заради абитуриентския бал на дъщерята на тогавашния министър Николай Свинаров“, шегуват се в РЗИ – Бургас.

Според авторите, директорът на инспекцията д-р Георги Паздеров е предоставил автомобила на колегата си Сергей Христов, който му е личен приятел и в същото време е началник на административния отдел. Миналата година Христов омъжил дъщеря си, а служебната кола трябвала за сватбата във Варна.

„Служебният автомобил се използва като частен – без значение предназначението на пробега и километрите , с повод и без повод“ , пише в сигнала.

С много от фактите в него е бил запознат и бившият министър на здравеопазването Десислава Атанасова. Проверка в бургаската инспекция не последвала, а по-късно д-р Паздеров получил правителствена награда за спасяване на ранените евреи при атентата в Сарафово.

„На нас, работещите в РЗИ – Бургас, не ни стана ясно за какво точно беше награден. Той, в качеството на директор на РЗИ – Бургас, какво е извършил, за да получи тази награда?  Нито е участвал с квалифицирана медицинска помощ, нито е бил участник в хирургичната намеса за извършване на оперативна дейност за спасяването на ранените“, негодуват авторите.


В категории: Бургас


Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
27
Коментара по темата
27.
Служител
12.10.2013 22:53:33
1
1
До счетоводителката 3
Явно нищо не знаеш. Единственото, с което съм съгласен е твоето последно изречение.
26.
Счетоводителката З
12.10.2013 15:45:22
1
3
Служител №25 и теб те знаем кой си. И ти си не по-малко анонимна от останалите анонимници. "Дребни човечета'' са другите, с високите заплати и тлъстите премиални, които се крият зад гърба на д-р Паздеров. Не слагайте д-р Паздеров в един кюп с тези, които злоупотребяват с добрината му.
25.
Служител
11.10.2013 21:52:24
4
4
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! Като служител на РЗИ-Бургас, въобще не съм съгласен някои да говори от мое име - разписвайки някакви си анонимни и лъжливи доноси. Обикновен служител съм и в никакъв случай не се определям като приближен на управленческия състав на РЗИ-то. Никога и по никакъв случай не съм чувал д-р Паздеров или д-р Цанова да повишават тон или да се държат некоректно с някой служител. Тези неща са забранени там. Няма върнат или неизслушан човек от тях, без значение къде и кога сте се видя ли. Голяма част от персонала там знаем, чие дело е това - на вечно мърморещите, че заплатите им са ниски и използвайки всеки момент да създадат някоя интрига "дребни човечета". Това ръководство постигна много и то трябва да им се признае.За мен ще е удоволствие да продължа за напред да работя с д-р Паздеров, д-р Цанова и д-р Костадинова.
24.
mivan
10.10.2013 09:57:41
4
4
Само погледнете заглавието на комромата "...използван за булчEнска кола". Каквато граматиката, такава и сензацията-0.
23.
mivan
10.10.2013 09:57:41
0
4
Само погледнете заглавието на комромата "...използван за булчEнска кола". Каквато граматиката, такава и сензацията-0.
22.
въпрос
10.10.2013 09:02:23
1
5
Кога Сергей от шофьор стана началник?
Пишете драги и настоявайте за проверка от министерството на здравеопазването.
21.
службите
09.10.2013 15:17:17
4
7
Аре няма нужда, като е бил скрит номера с табела младоженци, как разбраха че е същия автомобил. А с малко фотошоп могат и въпросния шеф да го сложат там-като шофьор. А иначе за дребната душичка на служител в бг администрацията без думи. Мачкат обикновения човек, развъртат и го правят на маймуна, а когато това положение се извърти към тях се скъсват от врещене. Е алооо лемури не викове и уволнение тояга за вас кърлежи
20.
Маниак
09.10.2013 14:11:01
4
8
До : Другия Маниак -Простотиите ви нямат край - много лесно може да се провери кой е платил горивото на тази кола . От всичките писания все по-ясно става , че има доволни и недоволни в РЗИ и сега недоволните се оплакват и търсят поводи. Само че недоволните в конкретния случай реагират след една година време - защо ли - сигурно им е трябвало една година време да натаманят писанието си или сега са видяли удобен момент да ударят. Простотии, простотии безкрайни ! Само вижте къде / в коя медия се публикуват въпросните писания - ФЛАГМАН - само им прочетете уеб страницата какви "новини и сензации" публикува тази медия - " Треньора на Далф Лундгрен прави демонстрации в .... Карнобат, т.е. в Долно Нанагорнище ?! " - страхотна новина и др. подобни "новини и сензации" - ккавито писачите - такава и медията и обратното ...
19.
lady
09.10.2013 13:31:01
4
3
До друг маниак:Ей, "сваДба "се пише със "Т " -СВАТБА !
18.
До последното уточнение
09.10.2013 13:16:11
0
5
Че кога в държавните структури не са се лансирали само протежета? Да не би да искате да кажете, че това е единичен случай и че няма да бъде така в бъдеще? Е..времето ще покаже, дали всички които очевидно точат брадви и лиги са по- добри, по - човечни и уважителни ;)
17.
Уточнение
09.10.2013 11:51:18
6
12
До "анонимен" и всички невярващи: "Негодуващите" наистина са служители на РЗИ и сигнала е анонимен защото хората се страхуват, че ще загубят работата си. Една от великолепната четворка (Паздеров, Вергиния Цанова, Живка Костадинова и Сергей Христов) , д-р Цанова се заканва на всеки който я ядоса, че ще го уволни. И е време да повярваш, както ти, така и всички висше стоящи, да си отворят ушите и очите и най-после да реагират на всички изпратени до тях сигнали. А който все още се съмнява в достоверността на писаното по-горе, нека дойде един ден в сградата на РЗИ и да види как въпросния Сергей Христов се разхожда по коридорите (само това му е работата) със скъп телефон в ръка, как слухти до вратите на стаите, как си пие уискито с крака на масата в кабинета на шефа и как с колегите се държи нагло и цинично. Няма скрити и тайни неща за нас служителите на РЗИ. Рано или късно всичко се научава, но хората се страхуват и затова никой не изказва мнението си на глас. Страхуват се когато Паздеров вика по коридорите, страхуват се когато Цанова вика на колегите си, държи се с тях като с деца без грам уважение и ги заплашва с уволнение. Ръководството е създало атмосфера обогатена с лицемерие и доносничество. Ако не си от приближените им си загубен. Тук се лансират единствено и само протежетата. Назначават се хора за които се измислят длъжности или хора които не могат да се справят с задълженията си. На практика РЗИ се ръководи от д-р Цанова. Тя е кадърен работохолик, който върши цялата служебна работа. Всичко минава през нея: разпределянето на пари, определяне на заплати, назначаване и уволнение. Всички останали са само служители на висок административен пост със скъпи телефони и лаптопи. Анонимните сигнали няма да спрат, ако някой не ги вземе на сериозно и не смени цялото ръководство на Регионална здравна инспекция.
16.
друг маниак
09.10.2013 09:24:34
4
12
Ако ходенето на свадба до Варна със служебна кола при разход 20/100 с държавни пари не е щета, здраве му кажете!? Служителите на РЗИ може и да губят обществена енергия, но човекът с бялата лимузина от снимката явно не си губи времето...
15.
Маниак
09.10.2013 08:59:20
8
4
Наистина е тъпо да се прави от нищо -нещо. Някакви анонимни писачи пускат "Сигнал" - такива трябва да ги издирва полиция и да ги подвеждат под отговорност за губене на обществена енергия, ангажиране на държавни институции и т.н. От това което пишат никакви щети на РЗИ не са настапили. Ясно е че на писачите Д-р Паздеров не им е угодил по някакъв начин.
14.
Пенчо
09.10.2013 08:36:05
0
5
На сватба с Хюндай!!!
Много яко!
13.
читател
09.10.2013 08:32:27
1
8
Стефчо, много удобно е да кажеш на тези които не им харесва да напуснат, а ти да продължиж да си развяваш камшика и да вършиш безобразия. Ако това се беше случило в друга държава ти и този който защитаваш досега да сте навън.
12.
Леле
08.10.2013 22:26:34
1
4
Ей, това балканската параноя няма стигане. Не разбрах защо смятате, че някой би имал желание и тенденция да се цигани и да прави далаверки. Щото са го оплюли във Флагман по поръчка ли? Моля Ви се...
11.
JIJOMAMA
08.10.2013 22:16:13
2
4
Автомобила е 5хил.лв... И по-скоро идва въпросът - защо имат толкова стар и скапан автомобил, който гори 20/100 градско?????
Или е по-скоро малка далаверка - караме на газ а разликата отчитаме в джоба ;)
10.
Христина
08.10.2013 22:10:11
4
6
Голям скандал няма що ! Жалки сте ..."журналисти" и всякакви така наречен служители на РЗИ. Няма такива плазмодии и злобари.
9.
Stefan
08.10.2013 22:01:26
4
8
Защо има толкова злобни хорица. Какво против имате срещу д-р Паздеров че все ровите за да го очерните. Защо не кажете какво е направил за РЗИ Бургас от както е директор. Какво лошо сте видяли от него.Толкова сте жалки. Като не ви харесва управлението му напуснете. Защо потдавате анонимни сигнали затанете очи в очи с човека и му кажете каквото имате за казване.
8.
Уточнение
08.10.2013 17:36:20
1
6
Колегата Сергей Христов не е началник на административния отдел, а е шофьор на ръководството на РЗИ.
7.
2
08.10.2013 16:31:17
0
7
и шефа на кзп ползва служебната кола ,,saab'' като лична - може да се провери и докаже
6.
Nabludatel
08.10.2013 15:35:52
0
8
Za tazi kola pravilnika za dvijenieto ne vaji.Po cql den sedi parkirana na ulicata pred RZI Burgas koqto kakto vseki znae e zabraneno da se vliza kamo li da se parkira.Zashto Policiqta ne sastavi akt za narushenie na pravilnika.Tazi kola e tolkova kola kolkoto i vsqka ostanala i kakto az spazvam pravilnika taka trqbva i darjavniq slujitel koyto q parkira tam da otnese globa za nespazvane na znacite za patno dvijenie.
5.
севда
08.10.2013 15:06:02
2
8
Най- после Сергейчо ще си намери майстора. Ако и сега Паздерката не го махне да си ходи и той с него.
4.
Ани Чанкова
08.10.2013 14:43:53
2
19
Ако наистина е използвал служебният автомобил за сватба трябва да си ходи........има хора които много прекаляват като нашият кмет в Средец ползва служебната кола като лична голяма наглост........аман от самозабеавили се простаци.....
3.
анонимен
08.10.2013 14:33:03
10
13
Най-угодно е сигнала да е анонимен,нали.....И въпросните "негодуващи" дали наистина са служители на РЗИ....Не вярвам.....дребен,подъл реваншизъм....
2.
моето име
08.10.2013 14:13:39
17
13
Е и?! Колите са за ползване.Не може помиярите от сайта да знаят при какви условия е ползвана тази кола.Обаче що за не го направят кипазе ако им се чете сайта.Като че ли от това ще спечелят повече.нищо свято няма в главите на касабова и василев .Понеже са си по природа скатаджии т.е. поплювковци на всеки и на всичко.Борци за правдини .Язък им за акъла където си мислят че го имат
1.
*********
08.10.2013 13:52:08
6
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“ Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение Жестока трагедия на пътя Жестока трагедия на пътя Товарен и лек автомобил са се сблъскали челно при разклона за село Ралево на пътя Плевен-Ловеч Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Форумът ще се проведе на 29 и 30 май в Конгресния център до Морска гара
Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия  Взривове разтърсиха контролирания от Москва Луганск
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня - Ех, колко е хубава пролетта, ама лошото е, че започват да излизат гадините. Днес например видях змия и гущер.
- Аз пък видях бившия си!
Виц на деня Виц на деня - Тате, може ли да гледам Евровизия?
- Не! Пусни си порно, като всички нормални деца!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори