×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

39 родители застанаха в защита на нападнатата учителката Соня Денева


39 родители застанаха в защита на нападнатата учителката Соня Денева
На лагер в Пампорово избухна скандал между Соня Денева (на снимката) и колежката й Христина Илиева. Родители на техни ученици се включиха в защита и на двете страни
09 Юли 2013, Вторник, 16:27 ч.
Автор: Флагман

Като класен ръководител тя съумя да формира екип в клас с разнородни възможности, успеваемост и интереси, пишат те

39 родители на деца от четвърти клас на началното базово училище „Михаил Лъкатник“ в Бургас са дали отлична оценка на учителката по български език и литература Соня Денева.

Между нея и колежката й по математика Христина Илиева избухна конфликт на ученически лагер в Пампорово.

„За тези 4 години ние се убедихме, че когато един учител има не само професионален опит и подготовка, но и сърце и талант за организация, умение да комуникира, води и вдъхновява, то няма начин резултатите от труда му да не са положителни. Това показват отличните резултати от тестовете по външно оценяване, изходните нива и мотивацията за успех на собствените ни деца.

С професионалното си поведение, делови етикет, талант не само в изкуството да твори изящно слово, но и да мотивира и убеждава, Соня Денева провокира у всеки ученик желание за себеизява и доказване.

Като класен ръководител тя съумя да формира екип в клас с разнородни възможности, успеваемост и интереси. Умението да убеждава, мотивира, а така също да организира и в двата класа извънкласни дейности формираха у децата вярата в собствените им възможности, провокираха желание за успех. Не са без значение и класните тържества, откритите уроци и не на последно място организираните екскурзии, посещения на театрални постановки и концерти, както и училища сред природата.

С тези свои подписи ние удостоверяваме не просто своята подкрепа и благодарност, но и своята надежда подобни педагози да продължават да бъдат част от съвременното училище. Защото именно те са неговата визитка към просперитет, авторитет и бъдеще“, пишат родителите.


В категории: Животът


Флагман.БГ Бургас се прости с легендата Тома Томов Бургас се прости с легендата Тома Томов 02/06/2024, Неделя 12:49 0
Флагман.БГ Какво уби ISQ Какво уби ISQ 02/06/2024, Неделя 12:41 0
10
Коментара по темата
10.
Яни
11.07.2013 21:07:04
1
3
Я стига сте се пъчили с тия бройки,като сте от село Славейково и по съседски се уреждате,та затова хората измислиха електронното записване.Откъде тогава се знае кой какви морби има?!Връзкарски истории.Нямат край!Айде,майната ти!ОтворКе!Аман от надуте непрокопсаници.Тя себе си да оправи тая Илиева.,после да плюе по хората
9.
До Иван
10.07.2013 16:39:42
0
4
Списъците се намират в РИО на МОМН - Бургас. Ако си направиш труда, може и да ги разгледаш. Вх. №ПД-03-78/05.07.13г. умник.
8.
Логичния
10.07.2013 16:38:25
4
4
Иване,отвсякъде лъхаш на подставено лице на Денева,а и пишеш само простотии.Ако тия списъци са измислени или стари,това веднага може да се провери и Илиева да иде на съд.Логично,нали бе,умник? Едва ли някой би рискувал работата и свободата си, като публикува фалшиви списъци.Иска се малко мозък,тъпанар такъв,а не голям и тъп плювалник като твоя.Красене и ти си същия тъпанар и малоумник,тоест, подставено лице на Денева.Защо ли? Ами,дали са 60 или са 80-страшно много са бе ,умник! В една паралелка знаеш ли колко трябва да има-едва ли,по-лесно е да плюеш.А великата Денева,знаеш ли колко кандидати има за първи клас,бе отворко,като е толкова велика учителка? Само три. Ти,искаш да кажеш,че 60 или 80 родители искат децата им да бъдат малтретирани, докато учат,така ли бе идиот? Защо не си дадеш адреса,за да ти изразят ,,благодарност,, ,че ги смяташ за откачалки, хайде бе умник, напиши го и да видиш как народната любов ще се излее над теб.Подставено леке такова!
7.
Иван
10.07.2013 10:17:23
4
4
За каква заверка говорите,тук става дума не за заверка ,а за нескопосана "заварка"на госпожата Илиева с измислени родители и стари списъци,умник!
6.
До Иван
10.07.2013 09:05:53
1
5
Умник, заверката от адвокат се прави с цел да не се "изгуби" някоя страница от документа в институциите. Явно тия неща неса ти много ясни.
5.
отговори си сам до Красен
09.07.2013 23:25:01
1
4
Не мислете, че някой ще падне на вашето ниво. Пред фактите и боговете мълчат. Ама ти да не си седмаче, Красене? Що ли не те доизносят? Може тогава да родиш някаква друга "гениална идейка"?
4.
Красен
09.07.2013 18:59:17
3
5
Илиева,спрете да онанирате.Бяха 60,станаха 80 ....Наддавайте поне за 500 и си открийте частно училище с име"Бъдещи побойници"Айде поне се засрамете и спрете.Пък наесен,щом е нужно,може и да ви накажат.Училището не е наследствена собственост.
3.
отговори си сам
09.07.2013 18:06:42
2
4
Нали знаете, че пилците се броят на есен. Ще видим резултатите в пети клас. А колкото до извънкласните мероприятия /екскурзии, училища сред природата, театрални постановки/ г-жа Стефанова няма никакъв принос за тяхното организиране. Просто чакаше друг да свърши работата. Лесно е да трупаш дивиденти на чужд гръб. Жалко е, че Стефанова не иска да разкрие истинската причина за гнева си или просто не й отърва. Престанете да настройвате родителите едни срещу други. Ясно ви е, че не 39, а 309 могат да се опълчат. Грозно е. На какво учим децата? Това според мен е криворазбрана демокрация. Ако ще се успокоите, има наказани, но това в никакъв случай не е Соня Стефанова. Тя сама направи своя избор.
2.
Стойчо
09.07.2013 17:45:59
0
0
не знам дали е била перманентно пияна все пак не виждам защо вечерта да си изпие там 1-2 питиета, макар че на жените които пият се гледа малко под друг ъгъл, но все пак нито е на работа да кажеш че не може да си изпълнява пълноценно задълженията. има и друго примерно ще наръгате някого с нож а потърпевшия е пиян и се оправдавате с пиянството му ? пияният човек е 99% с една обиколка по-виновен дори и нищо да не е направил. ако тази илиева е внушавала на родителите че денева е пияндурник :) то естествено да и повярват на илиева, нищо че в случая е по некачествения като цяло учител и използва пиянството ако има такова на денева като параван за своите грозни постъпки, това че лъхаш на алкохол не означава че си неадекватен то и от една бира човек мирише но както и да е - това е лично мое мнение може и да греша.
1.
иван
09.07.2013 17:18:31
2
1
Аз също подкрепям жената.Онази статия е за СЪД.Тези хора изобщо имат ли представа ,че при една експертиза могат да ги подведат под отговорност.Че и адвокат турнали-за авторитет ли,за къв чеп?Срам за България!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори