×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Родители за учителския бой: „Пострадалата” Денева e перманентно пияна, на лагера даже загуби детето си


Родители за учителския бой: „Пострадалата” Денева e перманентно пияна, на лагера даже загуби детето си
Родители защитиха учителката на децата си Христина Илиева от НБУ "Михаил Лъкатник" в Бургас, набедена за побойничка от колежката си Соня Денева, която често изпадала в абсурдни ситуации - изтървала автобуси и изпадала в истерии
09 Юли 2013, Вторник, 11:55 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Не може псевдопедагог да петни името на НБУ „Михаил Лъкатник, твърдят очевидци

Учителката Соня Денева от елитното Начално базово училище „Михаил Лъкатник”, която се оплака, че е била бита от своята колежка Христина Илиева по време на лагер в Пампорово, е била пияна във вечерта на скандала. Това твърдят родители на ученици, присъствали на срамната сцена, разиграла се пред техния поглед и този на децата им. Родителите поставиха подписите си под твърденията си, с които посочват, че Денева е изпадала в абсурдни ситуации под влияние на алкохола, изтървала е автобуси, дори е загубила детето си, което също е било сред лагерниците. Припомняме, че миналата седмица огласихме скандала. Тогава учителката Соня Денева, която от 7 години е преподавател в училището и е била четири години класен ръководител, твърдеше, че след конфликт е била нападната от колежката си по математика Христина Илиева и нейната майка – Александра Арнаудова, която е възпитател в учебното заведение (виж тук). Тя заяви, че Илиева и ударила шамар и я одраскала с маникюр по шията. Преподавателката настояваше за реакция от страна на ръководството на училището и беше обидена, че през новата учебна година е понижена във възпитател, докато Илиева ще бъде класен ръководител на първи клас.

Ето обаче какво пишат родителите, присъствали на скандала, публикуваме обръщението им с незначителна редакторска намеса:

„Въпросната г-жа Соня Денева през цялото време, докато бяхме с децата си на лагера беше в състояние на перманентно пиянство. Дори стигна дотам, че веднъж забави тръгването на автобуса пълен с деца за около два часа поради факта, че след две изпити питиета „загуби детето си”. За това можем да се позовем и на показанията на шофьора на автобуса, както и на нашите лични наблюдения, т.к. и ние бяхме пасажери и съответно принудени да я чакаме.

 
Родители само за 2 часа след огласянето на скандала са събрали 34 подписа в защита на преподавателката Христина Илиева, според нейни колеги тя е една от най-предпочитаните учителки за бъдещи първокласници
Относно „извършения побой” срещу г-жа Соня Денева, Ви заявяваме категорично, че такъв изобщо не е нанасян от страна на г-жа Христина Илиева и г-жа Александра Арнаудова. Описаното във въпросната „статия” категорично не отговаря на истината. Тъкмо напротив, мнозина от нас станахме свидетели на действията на г-жа Денева-Стефанова. А те бяха следните; Около полунощ на въпросната дата, тя се появи видимо пияна пред стаята на г-жа Илиева. След това влезе уж да изяснява някакъв проблем. Виждайки я в такова състояние г-жа Илиева я помоли по най - учтив начин да напусне. При това Денева излезе и започна да крещи по адрес на Илиева ,,...и ще ме гони БОКЛУК...”. След това изведнъж се обърна и хвана Илиева с ръце за врата, очевидно опитвайки се да я души. Тогава се намесиха г-жа Арнаудова и някои от нас, които присъствахме на всичко това. След като ги разделихме, г-жа Денева изпадна в истерия и започна да крещи в коридора. Поради тази причина се събудиха и повечето от децата в околните стаи. Не е вярно обстоятелството, че се е опитвала да ги успокои. Тъкмо напротив, започна да им крещи да се прибират. Въпросната госпожа, вместо да изпълнява задълженията си на учител и възпитател, се прибра в стаята си и се появи наследващия ден около обед. Не е имало нищо от описаното в статията в смисъл, че „...Илиева я залепила на стената и я налагала с шамари...”. Ние присъствахме там и можем да го потвърдим.

Би следвало да се изследва факта по какъв начин г-жа Денева е назначена от един провинциален град като Айтос преди около 4 години, в елитно училище като НБУ”Михаил Лъкатник”, гр.Бургас и в какво се изразяват нейните заслуги досега, с какво е допринесла за просперитета на училището и за възпитанието на нашите деца. Може би с пиянските си изпълнения по лагерите, защото сме я виждали в такова състояние и друг път. В този ред на мисли се питаме може ли един псевдопедагог да възпитава нашите деца - с какво, с неверни твърдения относно посегателство спрямо нейната физическа цялост, въпреки че тя предизвика всички събития, с агресията самои единствено от нейна страна или с примери как и в какво количество алкохол е нужно за да се държиш по този абсолютно недопустим за един педагог начин.

Изразяваме огромното си възмущение действията на г-жа Соня Денева.”

Същевременно стана ясно, че засегнатата учителка – Христина Илиева е една от най-предпочитаните за бъдещите първокласници, а нейната майка – възпитателката Александра Арнаудова е била многократно учител на годината в национален мащаб и е една от първите преподавателки в НБУ „Михаил Лъкатник”.


В категории: Просвета


В Черноморец отключиха морето
В Черноморец отключиха морето 09/05/2024, Четвъртък 12:23 0
Той оцени себе си на 150 хил.лева
Той оцени себе си на 150 хил.лева 09/05/2024, Четвъртък 11:30 1
29
Коментара по темата
29.
Симеон
25.07.2013 22:41:26
4
2
Тия двете са голям тандем.Майката Саша от казиното не излиза.А само да й видите физиономията като губи пари.Направо е неконтролируема.Аз съм мъж и понякога играя,но..."учителката на годината"...направо си е фурия!
А като чета за щерката и тя не пада долу-
Щерка любовчийка и майка комарджийка!Голяма двойка за учител -възпитател!!!
28.
просто случка
12.07.2013 01:30:12
2
2
В това училищенце много вони. Ще разкажа само една случка. Докато детето ми учеше в Базовото в 1-ви клас ми казва- Госпожата каза утре да носим 10 яйца, 5 ябълки и 5 картофи за часа по "Човек и природа" . Аз решавам, че детето не е разбрало, щото няма логика цял клас 30 човека да носят такива количества хранителни продукти. Съответно не носим. Обаче отиваме и какво виждам - всички деца помъкнали яйцата, картофите и ябълките - както им е казано. Викам си правилно е разбрало детето. Питам класната Гегова - защо са тези манджи, какво ще ги правят? А тя почервеняла и трепереща ми казва - не знам и вдига рамене. Пред мен пита - деца защо ги носите тези неща? И децата в един хор - нали вие ни казахте госпожо, че ще ни трябват за часа. Тя още по червена, вече и изпотена ми обяснява - нещо не са разбрали децата....Само, че нали се сещате, че е малко съмнително 30 деца да не разберат едно и също нещо - и то с по точно определени бройки. Обявявам викторина с въпрос - Защо са й били на госпожата 300 яйца, и по един чувал с картофи и ябълки ?- щото то горе-долу толкова се събират. И втори въпрос - как по-точно тези промишлени количества манджа ще бъдат използвани в учебния процес?
27.
Petia
11.07.2013 16:48:08
1
0
piatm zasto v u4ili6teto se sabirat pari za ohrana ?\
Gospojo Vajarova,nima ne znaete 4e niamate pravo .ILI I TOVA E LAJA.
26.
Възмутен родител
11.07.2013 14:07:28
1
1
Не мога да повярвам, че г-жа Илиева е способна да направи такива неща, а и тези неща, че си имала любовник. Ако е вярно, какъв морал има тази учителка. Не бих си пратила детето в такова училище с такива учители.
25.
разсъждения
10.07.2013 13:52:59
2
8
разсъждения на тема журналистика едва ли са от полза в конфликт между две учителки, независимо от кое училище са. Очевидно е, че случката е смущаваща, а учителката Денева да е мислила за последствията за себе си и за училището, когато е търсила публичност. Христина Илиева и Аександра Арнаудоваса учителки, които са обучавали децата ми и са в истинския смисъл на думата педагози. Желая им успех, както на тях, така и на НБУ Михаил Лъкатник.
24.
журналист
10.07.2013 10:08:51
2
2
Тъпо е да се мисли ,че участничките са го извадили на светло,От първия материал си личи,че е извадено от контекста на писмо ото родители.Доколко е било Отворено" или изпратено до друга инстанция е друг въпрос.Журналистика в България няма.Има клюкари и интриганти с жълти тиранти.
23.
ани
10.07.2013 07:08:43
1
5
този скандал не е търсен и раздухван умишлено от журналистите, а изваден от една от участничките в него. Журналистите не са адвокат на едната страна, нормално е да дават и втората гледна точка. Не виждам защо сега в коментарите привържениците на Денева така реагират, разбира се, че и другите учителки имат право да кажат своето мнение.
22.
до авторката
10.07.2013 06:17:54
5
2
Не прави чест на авторката, да пише такива статии и да раздухва по такъв селски начин тази жълта история.
Нека не забравя че и нейното дете получи основното си образование в това училище.
Но явно толко са и журналистическите възможности - последните няколко статии са само гафове.
21.
До "елитното" училище
10.07.2013 00:37:51
3
5
Да видим сега правилно ли разбрах каква е ситуацията: Майка и дъщеря учителки - Арнаудова и Илиева набиват колежката си Денева. Преди време, неизвестно кога майката Арнаудова напада /не става ясно дали и нея е набила/ друга учителка от "елитното" училище - някоя си Янева. Тя напуска /или я гонят/. Сегашната набита Денева е наказана, понижена и с огромни шансове да бъде и тя уволнена. Междувременно част от цитираните преподавателки не пропускат да тренират дисциплината "бой" и върху поверените им за обучение дечица. Всички бити и биещи учители в това много "елитно" училище събират едни големи пари от дечицата и вместо да ги учат на азбуката и цифрите им продават някакви измислени учебници и стихосбирки на пишман писателки. Понякога ги карат да ги масажират в час! Директорката е строга, но справедлива - наказва всички набити учителки, щото са се оставили да бъдат набити. Някои от преподавателките били перманентно пияни, а други си имали любовници, които любовници ги ритали по улиците. И накрая целия този цирк се е презентирал и в инспектората на министерството, но този инспекторат незнайно защо си трае. Само ако може някой да ми уточни дали инспекторатът е знаел и за другите бити, прогонени учители и за парите, които се събират от децата - щото ей това не ми стана ясно, за да стане картинката пълна.
20.
родител № 500
10.07.2013 00:20:53
2
4
Такааа...хм. Откъде се е взела тази снимка на "милата" госпожа с дечицата й аз не мога да знам. Но случайно знам, че тези деца с грамотите не са ученици от нейния клас. Момченцето в средата се казва Страхил и е в класа на Павлинка Гегова. Не, че има някаква разлика между Гегова и Илиева, ама все пак да уточним за протокола, че дечицата са събрани от всички класове. А защо позират с Илиева, това вече си е загадка. Може би за подготовка на фотоархив за на ей такива случаи като този.
19.
Учуден
10.07.2013 00:14:51
0
3
...е понижена във възпитател???
Че възпитателите не са са ли учители?
Леле, всички подписани ли са били на лагера?
18.
Иво
10.07.2013 00:06:48
3
2
Тука някой баща е светил на Илиева,щом засича кой влиза и излиза в полунощ от стаята й.Е,знаехме,че има любовник,дето я риташе по улиците ,ама и на лагера ли....Големи измислици,голямо клепане.Тая ще си търи боя!
17.
Merri
10.07.2013 00:01:37
3
5
Илиеваи "учтив начин"
Все едно сатана и кроткост.Само й вижте сурата на тая Баба Яга!Детето ми още не може да й забрави ритниците.Яд м е е,че нямах свидетели да я осъдя навремето.Психарка!
16.
баща
09.07.2013 23:53:30
3
6
В тая гнусна статия няма нито една истина.Тая Илиева била голяма лъжкиня и тя като лудата си майка.Майка й навремето нападна учителката Янева и жената гордо си тръгна.Явно това очакват тия две кучки и от тази госпожа.Те там не са ви на нивото,госпожо!Но не им се давайте.В рядко л...но като стъпиш,не може да не се опръскаш.И това ще мине,само да сме живи!
15.
лелеееее
09.07.2013 23:52:25
0
1
елелеееееее елииитно било
14.
МАЙКА
09.07.2013 18:39:20
5
8
Заставан твърдо зад г-жа Илиева,моят син ще бъде първи клас и е в нейния клас записан вече и всичката тази помия излята върху един преподавател като г-жа Илиева е меко казано отвратително.Само факти 80 деца искат да бъдат в нейният клас.За тази г-жа не съм чула препоръки.Бъдете жива и здрава и смело напред г-жа Илиева.
13.
адвокат
09.07.2013 17:54:24
7
8
Ясно е,че истината в горната статия е манипулирана по Арнаудовски и Илиевски вариант,т.е безскруполи
хванали са двама -трима познати,които са се представили за родители,избамкали една снимка на списък с подписи-кой знае откога,защо тая "велика"даскалица,дето се е изтипосала там не се яви лично,няма лице явно.Но....майка й е куче с обратна захапка.Съшито е с бели конци това матриалче....откъде родителите ще знаят родния град на жената.Аз също съм от Айтос,който много преди рибарското селище е бил град.А че истинските бургазлии отдавна не живеят в Бургас е друг въпроХора това е съвремието ни- тъпи ,грозни журналистченца и смотани матриалчета.А папагалите направо снемат и поместват.Абдалите без личен живот купуват тъпи вестници и се самозадоволяват-е,виж сяя ко стаа!Българийо, мила родна!
12.
Ангел Вихалев
09.07.2013 17:35:53
2
1
Каква е тая "журналистка"Боряна Тенчева?Какви са тия нейни пасквили -веднъж тако,после инако.Тя жълтинката е ясна.И после другите папагали преписваааат и без да проучат,се правят на разследващи журналисти.Смяяях в залата.Аз ако съм на училището и двете учителки,ще ги осъдя тия незаконни сайтове-Бяс беснеев ,флагман Млагман и прочие.
11.
браво, Митко!
09.07.2013 17:01:06
1
5
Бургас е пълен със селяни, които имат комплекси по рождение. Това било провинция, онова било провинция - истинския бургазлия няма да каже подобно нещо. Много селяния, бреей
10.
обективен
09.07.2013 16:57:48
3
1
39 срещу един - ясно е кой лъже!
9.
митко
09.07.2013 16:56:24
0
7
ей големите граждани еми бургас какво е? да не е центъра на света какво като е от айтос или където и да е по малко населено място, ако кажем че е примерно от несебър който е 4-5 пъти по малък като население ще излезе че несебърлии са маймуни или не знам какви си там, нищо против несебър просто като пример го ползвам града. за един човек се съди по действията не по мястото му на раждане обратното е провицинализъм и комплексарщина. Васил Левски, Ботев и т.н. и те са дълбоки провинциалисти по вашата логика, нямам думи просто все пак журналистите трябва да са поне средноинтелигентни хора.
8.
123
09.07.2013 16:06:04
3
9
Познавам Христина Илиева като стойностен човек и компетентен преподавател. Не съм запозната със "скандала", вероятно истината има две страни. На снимката разпознавам някои деца, страхотни математици. Учителят безспортно има заслуга за това.
7.
измисленият Искрен
09.07.2013 14:20:43
4
4
Престанете да се повтаряте. Смешни сте. Сигурно сте имали тежко детство и не помните тази, която ви поведе за пръв път към класната стая, тази която изтриваше сълзите ви, тази която ви държеше невръстната ръчичка, докато пишехте първите си букви и думи. Жалко за вас, а още по-жалко и за децата ви, ако имате такива.
6.
До Искрен
09.07.2013 14:19:50
2
5
Как може толкова жлъч... Явно сте за преглед при д.р Саян. / Ще го напиша по селски - Ти нормален ли си беее.../
5.
анонимен
09.07.2013 13:22:46
4
3
"Забравих да кажа как преподава Христина Илиева. Питам детето: Днес изпитаха ли те по математика, контролни, оценки .....А то отговаря: Днес по математика не решавахме. Аз пак питам: А какво правихте?. То отговаря милото: Днес разтривахме госпожата. Как така я разтривахте?. Ами как - не знаеш ли как се разтрива - масажи й правехме, тя госпожата много обича масажи.
Толкова от мен, няма да я плюя женицата. В крайна сметка какво мога да направя като обича толкова много масажи. Добре, че не обича по-други работи." Позволявам си да взаимствам текста от друг коментар. Правите си извод каква е тази учителка и как учи децата си.
4.
Искрен
09.07.2013 13:18:26
7
9
Престанете да издигате изкуствено на височини небивали глупавите действия на едни начални даскалици. И какви са тези приказки - ЕДИН ПРОВИНЦИАЛЕН ГРАД КАТО АЙТОС - СЕЛСКИ ДИВОТИИ. Ами кажете тогава, да не би да си вярвате, че "Михаил Лъкатник" наистина е ЕЛИТНО?! Отново лъжи и лъжи - учат в него ПОТОМСТВЕНИТЕ СЕЛЯНЧЕТА НА КОМПЕЛКСА "СЛАВЕЙКОВ", който далеч не блести с интелигентни жител, а чисто селски породи хора. Може някой по-различен, единици хора, да са се объркали и подвели и да си правят труда да бият път до Църквата "Свидетели на Йехова" - сиреч въпросното училище. И отново да повторим - не правете реклама на началните даскалици, не се струва. Такива детски учителки има много, много и продължават да приемат студенти, т.е. да ги прибират от пътя буквално, за да учат за такива ВЕЛИКИ УЧИТЕЛКИ. И друга селска смехория - родителите веднага се събрали и направили подписка в защита на Илиева - само като си помисля, какви са родителите от района - селски лейки и как боготворят с плиткоумието си тези лелки-учителки.... Чак да им завидиш...
3.
Мария
09.07.2013 13:14:21
1
4
Въвеждането на държавни занимални стана поетапно. Започна от първи клас 2011 година. В следващите години бяха включени втори и трети клас, а тази година и четвърти. По желание на родителите от предния випуск, които не попаднаха в тази наредба, бяха сформирани групи за организиране свободното време на учениците т.е. така наречените "частни занимални", чиито ръководители заплащаха наем на Общината. Това беше абсолютно доброволно срещу минимално заплащане. Нима не плащате за частни уроци? А по колко? По въпроса за охраната попитайте в Общината. Не търсете персонална вина. Тя просто е в обърканата ни държава.Аз смятам, че такава е необходима на децата ни.
2.
N1PRAVA SI
09.07.2013 12:44:02
0
1
TAKA E IZNUDVAT RODITELITE ZA KAKVO LI NE.ZA 4ASTNI ZANIMALNI,ZA OHRANA I T.N.T.N. TOVE SIE JIV REKET.AZ NE SAM NAEMAL OHRANA ZA DA PLA6TAM.OB6TINATA E DLAJNA DA OSIGURQVA TAKAVA BEZ NIE RODITELITE DA ZAPLA6TAME ZA TOVA.
1.
lili
09.07.2013 12:13:50
1
2
Защо не попитате г-жа Стефанова колко години е на преподавателско място в училището и колко време е водила частна занималня?
Има заповед от кмета че се забраняват частните занимални в училище?
Защо не се търси отговорност от директорката .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Инициативата се провежда за пръв път в историята, но ако се хареса на жителите и гостите на града ще продължи да се развива Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Вдигат данъците  Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Данчето поздрави официално примата за 85-тия й рожден ден Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" До няколко дни предстои агенция "Митници" да изготви техническа спецификация на проекта за разширяването на пункт "Малко Търново" и процедурата да бъде задвижена приоритетно по ресорните институции "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова силен турнир по акробатика В Черноморец отключиха морето В Черноморец отключиха морето През шпалир от военнослужещи, водено от отец Стилиян от храма „Свети Никола“ в 10.00ч. тръгна шествие с иконите на светеца - покровител на града, на Богородица и Исус Христос до пристанището Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Някогашната беквокалистка в „Шоуто на Слави“ изглежда по-добре, отколкото на 20 години Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Президентът Радев се ръкува с участници в шествието на Безсмъртния полк Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му В лицето на възпитаниците на СУ „Н.Й.Вапцаров“ – гр. Царево служителите в общинска администрация имаха достойни заместници, които се справиха отлично с поставените им задачи и показаха силна амбиция и мотивация за работа
Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори