×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Несподелена любов е причина за кървавото харакири в центъра на Бургас


Несподелена любов е причина за кървавото харакири в центъра на Бургас
Павел Поповски имал всичко – имоти, добра работа, хубаво жилище, но бил нещастен в любовта, споделят аверите му
Тема в развитие
виж още
скрий
07 Юли 2013, Неделя, 16:01 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Били отдавна приятели, но тя не искала да задълбочават връзката

36-годишният бургазлия Павел Поповски, който си направи харакири показно в центъра на Бургас и издъхна за около 10 минути пред ужасените десетки граждани на ул.“Юрий Венелин“ вчера, е бил нещастно влюбен. Павел харесвал жена, която не отговаряла на чувствата му. Били отдавна приятели, но дамата не желаела да задълбочават връзката.

„Павката беше чудесен пич, ставаше за купон, готин, точен, но тая любов го съсипа“, каза един от аверите му по време на погребението днес.

Факт е, че в листата във фейсбук профила му снабдителят от „Нефтохим“ има доста приятелки и ухажорки. Увличал се е от фототехниката. Повечето от фотосите са все купонджийски.


В категории: Лична драма


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
13
Коментара по темата
13.
SIS
08.07.2013 16:11:03
0
1
Riazkia ikonomicheski razstej i promiana v klasite i oprastachavaneto sazdadoha edno krivo pokolenie. Edin inginer i edna folkadjiika sa po visoko ot edin inginer i edin himik. Shte dam primer dano horata ne mi se razsardiat, no edna Violina i edin Krasi Dachev sa hora hiliadi pati po stoinostni ot Galin i Galena. Razsipaha vsichko i tova beshe celta na razni chichki. Sega e vreme mladite da naritat vsichki i da se sazdade neshto realno. I Vi molia se vzemete se v racete kato media ako ste realni.
12.
никой не знае
07.07.2013 21:42:09
0
10
Никой от нас не знае какво може да му се случи утре, та дори и след час!
11.
------
07.07.2013 21:39:31
0
7
А може и да е имал някакви отклонения, но не е имало почва да се проявят и в един момент се отключват. И всичко става адски бързо, на мига, веднага.....Влиза ти в главата адската мисъл и трябва да я осъществиш веднага... Та той е бил на крачка от дома си, можел е да го стори там ,но не - трябва веднага, веднага, в момента, не търпи отлагане! Боже какъв ужас е изживяло горкото момче!
10.
жалко за младостта му...
07.07.2013 21:30:58
0
6
Това е жестока смърт! В нормално състояние никой не може да прибегне към такова нещо! Това не е обмисляно действие, а някаква моментална лудост, обзема те в миг, обезумяваш и действаш..........
Наистина такова поведение все още не е категорично обяснено в науката!
Само то си знае момчето какъв амок го е обзел - не мислиш, бяло петно е в главата ти и ......... ужас!
Леко му пръст!
9.
простено да му е...
07.07.2013 21:23:16
0
9
Мисля, че няма нужда от философски разсъждения на тема жени и мъже.
Виновни няма в случая. Просто момчето е било или с разклатена психика или "нещо" е употребило или просто в момента нещо е прищракало.....Все още са необясними такива човешки реакции...загадка е какво става в главата на човек. Не дай боже! Мир н праха му на момчето!
8.
от
07.07.2013 21:13:05
1
6
Аз не знам какъв е случая, може жената да не го е оценила.И това се случва! Но има мъже са големи фръцльовци и когато им откаже истинска жена не го понасят, мислят всички мацки са им навити.Или пък тя е била вече заета.Не може всички жени да са винаги съгласни с всяко мъжко предложение.Трябва да имате силата да го приемете като мъже това!
7.
от дама
07.07.2013 21:03:27
14
8
До мъж Повече сме от вас по простата причина ,че живеем средно със седем години по дълго. Иначе повече са ергените на възраст от 20 до 40 г.Но независимо от това, жената биологично е програмирана да не допуска до себе си кой да било мъж, а годен.Съжалявам много ,но мъжете трябва да се доказвате!Така е било откакто свят светува самците се бият за женската.Да не говорим, че сега няма казарма, мъжете са се отпуснали и очакват жената да е очарована от всичко каквото и се поднесе.Малко ниво и класа покажете!Жена трябва да се спечели!
6.
жена
07.07.2013 18:05:41
3
6
Да така е,жените избират партньор за баща,любовник,съпруг,нищо,че са повече от мъжете,на който не му харесва да бъде избиран да се оправя сам.Този човек,жалко наистина за него,доказва,че не е бил добър избор.
5.
,
07.07.2013 17:42:03
2
5
Нямам думи. Просто нямам думи. И тоя човек имаше сумати колеги и ги возеше със служебен автомобил. Неколкократно се оплакваха,че карал като луд и искал да ги убие с колата.
Не се прави така момче, мир на праха ти !
4.
До ,,Мъж,,
07.07.2013 17:11:18
11
7
Ти не си мъж а неосъзнат ГЕЙ и пълен комплексар! Разделите са част от живота, а който не може да го възприеме е психично болен. Живота е прекрасен и човек може да срещне пак любовта по всяко време и на най неочакваното място!
3.
До ,,Мъж,,
07.07.2013 17:11:18
3
8
Ти не си мъж а неосъзнат ГЕЙ и пълен комплексар! Разделите са част от живота, а който не може да го възприеме е психично болен. Живота е прекрасен и човек може да срещне пак любовта по всяко време и на най неочакваното място!
2.
sram
07.07.2013 16:31:27
1
8
Besove zasramete se nedeita da lajete kakvi uhajorki ima v profila mu?A i koi s kogo da bade e li4en izbor to i az iskam da sam Kubrat Pulev ama toi dali iska.
1.
Мъж
07.07.2013 16:08:24
7
8
А бе тия жени големи изроди бе, миналата седмица се самоуби оня в Средец, сега от Бургас. Не стига, че са повече от нас ами и много избират...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори