×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Управителят на "Черноморски риболов" Петър Василев и Рейзи спорят на какво да мирише Созопол: На риба или кренвирши/виж видео от цирка/


Управителят на "Черноморски риболов" Петър Василев и Рейзи спорят на какво да мирише Созопол: На риба или кренвирши/виж видео от цирка/
Панайот Рейзи /с бялото сако/ се нареди до червените депутати, докато те разговаряха с представители на рибарския и пристанищен бранш. Той бе единствен кмет, но не си мълча и предизвика скандал
03 Юни 2013, Понеделник, 15:45 ч.
Автор: Флагман.БГ,

Созополският кмет се появи на организираната от БСП среща за изготвянето на Закона за пристанищата и предизвика свиреп скандал с рибари/виж видеото/

Кметът на Созопол Панайот Рейзи спретна лют скандал с представители на рибарската общност по време на дискусията по бъдещия Закон за пристанищата, провела се днес в зала „Компас“ в Интерхотел „България“.

Срещата бе по инициатива на новият червен депутат Павел Маринов. В залата край него се наредиха още Димчо Михалевски, Атанас Зафиров, Христо Монов, както и новото евродепутатка Маруся Любчева. Новата власт искаше да покаже загриженост за бъдещето на пристанищата, затова искаше да събере мненията на експерти и браншовици. Неясно кой и дали изобщо бе поканил созополския кмет Панайот Рейзи, но той най-безцеремонно се нареди до Маруся Любчева и каза, че иска да вземе отношение по поставените проблеми. Репортерите не видяха друг кмет на черноморска община, освен зам.-кмета по финансите на Бургас Красимир Стойчев. Снощи Рейзи предупреди медиите, че днес отива на среща с червените депутати, за да се застъпи за преместваемите обекти от зона "А" по Закона за Черноморското крайбрежие. Действително това бе и първата тема, по която той настоя да вземе думата. След това без никакъв повод созополският първенец мина в нападение.

Формалният повод стана изказване на Петър Василев, управител на „Черноморски риболов“ АД. Той предложи рибарите да се пренесат край военните поделения и да освободят пристанището в центъра на Созопол. „Ти какво общо имаш със Созопол? Какъв ти е театърът? Стой си в Бургас!“, скочи като ужилен Панайот Рейзи. „Вижте какво ще ви кажа, г-н Рейзи, в този Созопол ние имаме наети хора, които осигуряват работа на вашите хора! Ние знаем, че не искате в Созопол да ви мирише на риба, а на кренвирши. Но точно мирисът на риба е чарът на града!“, реплекира го аргументирано Василев. И продължи с критики си по адрес на Община Созопол, определяйки проекта на администрацията им за рибарско селище като „да вкараш слон в кучешка колиба“.

Превъдмуден от неочакваното настъпление на Василев, с когото явно Рейзи си има търкания от години, созополският кмет продължи с обясненията, че нямал нищо против рибарските кораби– да се знае колко риба хващат, къде я съхраняват. „Не може да се продължава така, както я карате в момента. Няма никакъв контрол от страна на ИАРА“, дивеше се Рейзи.

„От вашето изказване разбрам, че ние сме бракониери. Така ли?“, контрира го Василев. „Аз нищо не съм казал. Щом вие се определяте като такъв - значи сте такъв.“, отговори му Рейзи. „Това, че няма никакъв контрол от ИАРА ще го докладвам в София в Министерство на земеделието?“, закани се Василев. „Ти нещо много насериозно се взе, я слез на земята“, в типичния си стил се обърна към него созополският управник.

След като видя, че спорът излиза извън контрол, организаторът на дискусията Павел Маринов го стопира скандала. Панайот Рейзи по-късно напусна срещата, оставяйки незавършен дебата за новия закон.





В категории: Созопол


18
Коментара по темата
18.
АК 7.62
02.12.2013 08:58:10
0
0
На единия прякора е "Цаца", на другия "Скумбрийка"....
17.
tiho
10.06.2013 20:22:25
0
0
ami kato slezesh na garata v Sozopol purvoto neshto koeto pomirisvash e ne ribata a faitonite s tehni mirizmi tova e Sozopol neka mirishe na riba ne na kone
16.
прокурор
05.06.2013 09:49:10
0
2
По бързо раиран костюм за Рейзи
15.
111
05.06.2013 08:10:30
0
0
@
14.
някой си
04.06.2013 21:26:48
0
1
Г-н номер 8 в коментарите!Ако наистина се криете зад чуждо име,мисля си че, трябва да се замислите затова че извършвате престъпление!Второ явно не познавате г-н Петър Василев и твърдите невярни неща, с които уронвате престижа на един човек ,който незалужава такова отношение.Явно източниците на информация които ползвате са неточни.А относно поведението на г-н Рейзи съм възмотен от този хамалски език и поведение, което се демонстриташе през цялото време.Никой няма да Ви вземе морето господа.То в на всички граждани на Република България а не е собственост на един кмет и някой който пише с чуждо име.
13.
До 8 ми номер
04.06.2013 18:24:00
0
3
Хубаво е че четеш но като пишеш пиши си истинското име.Имам претенций че по паспорт се водя Савко Калата.И ако мислиш да пишеш от мое име то ти гарантирам че ще те заболи одзад.Да наистина съм опозиционер но винаги заставам с името си а не се крия като мишокзад чужди имена.
12.
fdgwe
04.06.2013 09:44:09
2
2
po4na se,комунягите почнаха по своему - те друго не могат - трябва да се избиват 2-та милиарда и време няма....
11.
БУДИСТКА
04.06.2013 09:36:54
0
3
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=20&oid=12360&galid=97582Време беше да се сложи край на това нещо!Браво, точно така! Всичките милиционерски гербаджийски подлоги трябвя да бъдат изчистени до крак и вкарани в затвора за корупция, контрабанда и рекет на частни фирми! Никога повече пладнешките разбойници от ГЕйРъБ на власт
10.
до "до blabla"
03.06.2013 21:30:48
1
7
Глупако ти знаеш ли как мирише един пристан и лодките около него? Каква е водата? Знаеш ли защо мирише така? На детска стая ли трябва да мирише или на бебешко легло? Созополското пистанище винаги е миришело така и това му е чара.
9.
Андон
03.06.2013 21:20:41
1
2
Kak ще пеместват лодките, кото седят там от десетиетия и са символ на града?
8.
Савко Калата
03.06.2013 19:32:34
6
6
Винаги и на всеки съм бил опозиция.Отношенията ми с власта са били са винаги на въпреки.Но сега държа да почертая че Панаьот Рейзи е човека който защита ва Созополските рибари.Вечно пияния Петър Василев дори и не дочака неговите благодетели да дойдат на власт за да започне отново да граби.Ало заспали созопобчани престанете да си бройте парите и вижте какво ви готвят.Града си е наш морето си е наше и ако трябва ще си го отвоюваме от крадците окрали Държавния и Океански риболов
7.
Гришата
03.06.2013 18:25:42
8
4
Много сте тъпи в този сайт- и пишещите и коментиращите. То е ясно ,че Рейзи не си плаща на Касабова, но пък чест му прави, че е единствения кмет, който е приел поканат на новите управляващи. Покана, Касабова, пък теб не те канят нали. Човекът говори за децентрализация и за безхаберието на държавата години наред. Той защитава интереса на Созопол. Къде са другите червени ли сини кметове, къде е кмета на Несебър, нали се определи за червен, на града всичко ли му е наред. Видно е, че Рейзи няма да плати на Касабова, така че тя няма да може да изпълни поръчката на Валерката.
6.
П О Н К О
03.06.2013 17:32:44
2
5
Я слезте на земята всички, аз поделенията за нищо на света не ги давам. Вече съм ги договорил, чакам подходящ момент, да ги дадем на човек, който лично познавам, и съм запознат с неговите качества. Той ще ги превърне във нещо уникално, направо нов квартал ще има Созопол. Стига сте цвилили, аз си знам работата.
5.
силви
03.06.2013 17:20:59
4
9
този рейзи от всичко разбира.ще си намери и той майстора.
4.
kolio1
03.06.2013 17:20:38
3
8
лелеее, Рейзи голям селянин!!!
3.
до blabla
03.06.2013 16:48:53
10
7
А трябва ли да мирише Созопол на вмирисани кораби и да "радваме" туристите с кораби във видимо окаян вид?Наистина е много интересно как тези кораби си набавят необходимите документи, че са в изрядност,като видимо не са?!
2.
до 1
03.06.2013 16:32:35
3
9
Да бе , да ! Не виждаш ли че сега Рейзи се пренесе при червените.Този хамелеон е като варненския кмет-Кирил Йорданов.Докато имаше интерес беше с ГЕРБ ,вече няма интерес със тях и хоп при БСП.
Долен и мръсен предател гонещ лични интереси.
1.
blabla
03.06.2013 16:23:28
3
15
Какво е Созопол без рибарско пристанище???
Самият Рейзи е казвал, че няма да позволи да се направи борса!!!!!
Нека поне сега като са БСП на власт да тръгнат всички дела срещу него (дела, които той спира с години плащайки на правителства).........
Рейзи е за затвора!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори