×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стотици бургазлии на крак: ж.к. Изгрев ще пламне като Варна заради строеж на бизнесмена Куш


Стотици бургазлии на крак: ж.к. Изгрев ще пламне като Варна заради строеж на бизнесмена Куш
Хората от бл. 3а в бургаския ж.к. "Изгрев" са готови с живи вериги денонощно да бранят достъпа до домовете си от градежа на нов блок, те са единни и вече са се вдигнали на бунт
30 Май 2013, Четвъртък, 21:45 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки автора

Десетки семейства готови с бой да бранят достъпа до домовете си

Стотици бургазлии от ж.к. Изгрев са готови да стигнат до крайности и с нокти и зъби да пазят домовете си. Хората живеят в бл. 3а и въстанаха срещу строеж на известния местен бизнесмен Неждет Куш. Причината е, че след няколко дни се очаква непосредствено под прозорците на местните жители да започне издигането на нова 6 – етажна кооперация, която тотално да отреже достъпа до апартаментите им,  изложението им към бул. Стефан Стамболов, който е ключова артерия на влизане в морския град откъм София, както и  да бъдат отсечени десетки дървета пред блока им. Собственици на апартаментите в блока, построен преди 20 години ще останат и без паркинг, както и без път, по който да се стига до входа им.

 


Протестите във Варна преди месеци ще са само бегло копие на това, което ще се случи тук, готови сме на всичко да се защитим, категоричен е Георги Димов, съседите му твърдо застават зад него. Паркингът зад хората на кадъра се очаква да бъде застроен

Блок 3а буквално кипи, там има 50 апартамента с над 200 жители, градусът на напрежение сред тях наистина е стигнал кулминацията си. Всички са единодушни, че няма да позволят поредното презастрояване в бургаските комплекси. Повод за гнева на хората е, че на 24 май са били шокирани от бележки, поставени върху колите им, че трябва да ги премахнат заради започването на строеж. Това е единствения път на жителите към домовете им, където е и входът им. Бъдещият масивен блок, ще бъде разположен на три парцела, като единиятт от тях е именно на популярния в града бизнесмен Неждет Куш. Точно срещу входа на протестиращите бургазлии ще е и неговата част. Хората са буквално екзалтирани и заради наглото поведение на предприемача. „Срещна се с нас и беше безскрупулен, държеше ръцете в джобовете си и ни заяви, че каквото и да правим – ще строи. Не искаше изобщо да ни чуе”, възмутени са жителите на блока.


Бележката, която стресна бургазлии от блока в ж.к. "Изгрев"

„Преди години излязохме всички заедно, с битка изгонихме багерите. Сега сме готови на още повече съпротива. Няма да позволим тук да се строи. Ако трябва ще се палим, ще лягаме пред багерите, простестите във Варна преди месец – ще бъдат бледо копие. Тук ще дадем пример на цяла България как се протестира”, готов е на всичко един от живеещите в блока Георги Димов. Съседите му са също толкова настръхнали срещу строежа, хората са абсолютно единни в недоволството си.


Размирният блок 3а е на входа на Бургас откъм София, новият строеж ще отреже излаза на хората към шосето, ще разреди дърветата, ще завземе паркинга и ще блокира изцяло достъпа до жилищата на 20 бургазлии

Домоуправителката Ивана Тонева води дълга документация по случая, тя е напълно отдадена на идеята да брани интересите на хората и е категорична, че няма да бъде допусната поредната кооперация да скрие слънцето.

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ "Петлите" с фурор на фестивал в Прага "Петлите" с фурор на фестивал в Прага 19/05/2024, Неделя 15:53 0
39
Коментара по темата
39.
Йордан Цонев
18.11.2015 14:09:28
0
0
" ПИТАЙТЕ АРХИТЕКТИТЕ ПО КАКЪВ НАЧИН ИЗДАВАТ РАЗРЕШЕНИЯ ЗА СТРОЕЖ...КАМАРА ПАРИ СА ПЛАТЕНИ ЗА ДОКУМЕНТАЦИИ НАЙ РАЗЛИЧНИ И ТАКСИ" Казва бутащият пари
38.
Жител от бл.3
05.06.2013 13:40:46
0
3
Искаме въздух,слънце и зелени площи!Ще се борим до край за това!
За нас ,за децата и внуците ни!
37.
Жител от бл.3
05.06.2013 13:37:12
0
2
"Камара пари са платени......."На кого ги плати Ахмед Ага?На архитектите ли?За разрешителни?
Нас ной ни е питал?-НИКОЙ!
А вие не разбрахте ли,преди да изсипете "камарата пари" ,че терена е обект на съдебен спор? Дори има решение на съда за НЕЗАСТРОЯВАНЕ!
36.
Боян
02.06.2013 01:40:02
0
4
Успех, не се отказвайте!
35.
от"Славейков"
02.06.2013 00:02:09
5
2
За протестиране, ще протестираме.Ама като се замисля евентуалния строеж няма ли да спира шума от главния път и да пази от слънцето. Югозапад е все пак - жестоко е през лятото. Не всеки е оборудван.
34.
Тодор
01.06.2013 07:26:42
3
6
Не позволявайте поредната глупост!
Ние сме с вас.
Отстоявайте правата до дупка!
33.
Инициативен комитет
31.05.2013 21:11:02
2
10
Не желаем и не подстрекаваме към етническа нетърпимост!
Напротив, реагирахме по същия начин когато строителя беше само Стоимен.
Ще реагираме по същия начин ако строителя се казва Адам, Ева или прочие имена.
32.
KUSH,KUSH,KUSH KYM TURCIE ...
31.05.2013 20:57:48
2
5
Na Ahmed aga ne mu cepete basma, A NAPRAVO MU REZVAITE ZELKATA ili KAZANO PO TURSKI, OBREGETE MU GORNATA GLAVA.
31.
Инициативен комитет
31.05.2013 20:42:03
2
8
Предстои инициатива пред общината.
Ще поканим всички желаещи.
Пък може и да позастроим пред общината -кой знае .... Сиромах човек -жив дявол. А ние вече сме в безизходица. Сиромаси от към местна власт.
30.
СВАЛЯТ КМЕТА от ВЛАСТ - ТОВА Е РЕШЕНИЕТО ВИ !
31.05.2013 20:32:49
4
8
РЕШЕНИЕТО Е ЕДЗНО И С НЕГО СЕ РЕШАВАТ ВСИЧКИТЕ ПРЕДСТОЯЩИ ЗАСТРОЯВАНИЯ В КЖМПЛЕКСИТЕ на БУРГАС !!!
ЖИВА ВЕРИГА ПРЕД СГРАДАТА на ОБЩИНА БУРГАС, ДОКАТО ДИМИТЪР НИКОЛОВ НЕ БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ !

СВАЛЯТЕ МОМАТА от ХРАНИЛКАТА, С НЕГО ПАДАТ И ГЛ.АРХИТЕКТ и ЗАМ.КМЕТА КОСТАДИН МАРКОВ, ТЕЗИ ТРИМАТА СА РАЗПИСАЛИ КНИЖАТА ДА СЕ СТРОИ ТАМ.
29.
Е 60
31.05.2013 19:04:23
3
11
Уважаеми Е60!
Слушаме по военно му, каквито бивши сме се събрали в блока!
Слушаме , както се казва за да ни е лесно като се оженим /омъжим/ следващия път.
Ок -има разрешение за строеж. Но е факт, че то оцелява само защото "липсва правен интерес" у хората които го атакуват до сега.
Защото също е факт, че са налице нарушения на Закона при проектирането. Мен лично изобщо не ме интересува кой и защо ги допусна -за това ще се погрижи районна прокуратура по жалбата ни и главна прокуратура по същата жалба.
Така,че ......
А за общинския имот -ние също искаме да застроим. Харесали сме си даже площада пред общината и следващата седмица ще направим постъпки за това. Очевидно е дащна тази община. Мого!
Надявам се да е толкова дащна и по отношение на нас.
А строителството няма да започне, доколкото физически зависи от нас.
Пък нека ни повдигат обвинения за организирана престъпна група. Ние сме такива -високо организирани и сплотени! Надяваме се, че ще повдигнат реципрочно и на далите разрешения за строителството и на запушващите пътя и прочие!
28.
E60
31.05.2013 18:35:39
5
6
И аз трудно схващам за какво се карате тук а и изобщо. Първо спрете с тези етнически комплекси от сорта на турците в Турция и други подобни простотии. 25 години се делите като кучета и все повече затъвате в блатото. Второ - не виждам въпросният коментиращ Ахмед Ага (ако изобщо има нещо с фирмата изпълнител) с какво е виновен. Човека има разрешително за строеж, има готов проект и има законното право да започва да строи. Потърсете отговорност от този който му е дал това разрешително, не от него. Трето - за да има право на стореж става дума за частен терен (или ако е общински въпросната фирма има разрешително да го използва по предназначение) - казано с две думи човека си огражда терена и никой няма право да влиза в него. Тъжно или е но е факт. И на мен много неща не ми изнасят но ако са съгласувани със законовите норми те просто се приемат и толкова.
27.
Танов
31.05.2013 18:23:37
5
4
Много да не протестирате, за да не ви повдигнат обвинение за организирана престъпна група от ОД на МВР-Бургас.
Няма да им е за първи път да правят жалбоподателите престъпници.
26.
Браво!
31.05.2013 15:13:33
4
6
Ще има строеж, но първо трябва живи да ни вградите в него! И нас и децата ни!
25.
АХМЕД АГА до АТАНАС 22
31.05.2013 15:03:39
9
5
УВАЖАЕМИ АТАНАС МОГА ДА СЕ БА СИРАМ С ТЕБ ЧЕ ПИША МНОГО ПО ПРАВИЛНО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. ТОВА ЧЕ НЕ СЪМ ПОСТАВИЛ ЗАПЕТАИ ИЛИ НЯКОИ ДУМИ СА СЛЕТИ ИЛИ НЕПЪЛНО НАПИСАНИ ИЛИ С БЛИЗКА БУКВА ДО НЕЯ НА КЛАВИАТУРАТА Е СЕ ДЪЛЖИ НА ТОВА ЧЕ ПИША ДОСТА БЪРЗО, И ВЕЧЕ МИ Е ПИСНАЛО ДА СИ РЕДАКТИРАМ ПИСАНОТО. ВСЕ ПАК ТУКА СЕ ПИШЕ СВОБОДЕН ТЕКСТ, ВАЖНОТО Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ ИДЕЯТА НА НАПИСАНОТО А НЕ ДА СЕ ОТКЛОНЯВАМЕ С ИЗБИВАНЕ КОМПЛЕКСИ ОТ ОСНОВНИ ТЕМИ. А СЕГА КЪМ СЪЩАТАОСНОВНА - СТРОЕЖЪТ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ИЗГРАЖДА. НЯКОЙ МЕН ПОПИТАЛ ЛИ МЕ Е КОГАТО МИ ЗАСТРОИХА ВСИЧКО ОКОЛО БЛОКА ИЛИ СЪСЕДИТЕ МИ???? И НА МЕН МНОГО НЕЩА НЕ МИ ХАРЕСВАТ В ЖИВОТА, НО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ РЕАЛНОСТИТЕ. СТРОЕЖ ЩЕ ИМА!!!!
24.
До Господин!
31.05.2013 14:38:48
0
6
Не пич, не така!
Там има общински имот!
Защо проекта предвижда нарушение на закона и свръхзастрояване? И защо изобщо ще се строи в този общински имот?
Не е наш имота, но е Общински и всеки от нас може да контролира как и защо се ползват общинските имоти и дали се вършат безобразия с тях!
Колкото до другото само ще отбележа, че в цял свят няма такава идиотия: строеж да преустанови единствения достъп с път до съществуващ блок. Как ще мине пожарна или линейка?
Освен да се помолим на визирания от теб "съсед с по-голям" той да гаси.....
23.
Господин
31.05.2013 14:00:15
9
4
Като ви гледам коментарите, се научете да пишете, че както бях прочел някъде, Лютви Местан говори най-правилно и интелигентно в парламента, срам за така наричащите се българи. Какво мрънкате, ваши са само апартаментите и стълбищата ви, за другото нямате документи за притежание, не обръщайте демокрацията на свободия. Хем искате законите да важат за всички, хем да не важат за вас. Като с протеста за тока, уж излязоха хората за тока, да се пуснат проверки на ЕРП-та, а какво стана ..., какво се промени. Хайде аз да изляза утре да протестирам, че жена ми не ми дава, или че на комшията му е по-голям.
22.
атанас- Англия
31.05.2013 13:13:05
2
7
до циганския клан ахмед ага и сапункаджии :
отвратен съм от това което правите с площ която може да се превърне в малък парк с дървета и светя за да може още като се влезе в бургас да се види красота и изящество а не жилищна сграда която да загрозява още повече град БЪРГАС . 2.ро 1-во се научете да пишете правилно на български и тогава пишете коментар , че такива като теб дето им липсва 1-вите 10 години от образованието в парламента ги има в изобилие ! 3. ходете да си строите в маѝчина турция
, тука е БЪЛГАРИЯ !
21.
Заинтересован
31.05.2013 12:33:16
2
3
До №18: Преди да публикувате ехидни мнения и коментари, моля влезте в Google map и направете една „виртуална разходка” в посочения район! Сам ще се убедите, че на тротоарите няма и никога не имало паркирани коли. Ако имате малко достойнство и чест, моля да се извините !
20.
Anastasia
31.05.2013 11:41:51
0
5
До N 18 : Аз жижея ж 3 ти блок . За Ваше сведение тожа не са тротоари , а обособени места за паркиране . Така се строяха блоковете едно време , а не като сега решил един бизнесмен да стори и строи , без никои да обособи , къде ще паркират хората като си закупят жилисще ! Това нормално ли е ? Ще протестираме !
19.
Данъкоплатец
31.05.2013 10:52:52
1
6
За всички проблеми е виновна Общинска администрация на гр.Бургас, която вместо да защитава интересите на гражданите, прави точно обратното – защитава бизнес интересите на НЕЖДЕТ КУШ. Кмета знае ли изобщо какви безобразия вършат неговите подчинени, или всичко това се случва с неговата изрична благословия? Основния въпрос е кой друг, освен КУШ, има материален или друг интерес от случващото се? Крайно време е прокуратурата да се самосезира и да прекрати престъпленията, извършвани от Общинската администрация – гр.Бургас! В противен случай нищо чудно в скоро време Бургас да възстане и да се превърне във втора Варна!
18.
аман от некомпетентни хора
31.05.2013 10:28:46
8
4
Това на снимките да е паркинг? - хахахаха. Това че спирате на тротоара и го превръщате в "паркинг" не означава е е паркинг
17.
Бургас
31.05.2013 09:37:40
0
11
АХМЕД АГА НЯМА ДА СТРОИТЕ. СТИГА ВЕЧЕ С ВАШИТЕ ПРОИЗВОЛИ. НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА КОЙ ЩЕ ВИ ПЛАЩА, ДА БЯХТЕ МИСЛИЛИ ПРЕДИ.
16.
Браво!
31.05.2013 08:58:25
1
13
Само така! С вас сме! Кажете кога и ние ще дойдем пред общината. Това не може да продължава. До кога в Бургас ще се строи по начин, че без затруднения съседи от два срещуположни блока да могат да си спретнат каре или да играят табла всеки на собствената си тераса.
15.
Тонева
31.05.2013 07:58:49
0
16
За сведение: Земята за построяването на бл. 3А е предоставена от Министерство на отбраната за строеж на жилищна кооперация за военнослужещи. През 1994 година блока е въведен в експлоатация заедно с вертикалната планировка по работен проект, състояща се от паркинги, районно осветление , улица и зелени площи платени от собствениците на апартаменти в блока. След този момент терена около блока става собственост на общината. Тогава през 1995 година се появява мним наследник на земята пред блока, който никога не е имал тук земя. Това е видно от архивите на МО. Това е покойният артист Кацаров. Алчният Кацаров успява да завземе имота с намерение да строи върху него и след като не успява през 2005 година го продава на Стоимен Грозданов, който след 4-годишен съдебен спор продава единия парцел на Куш. Така , че живущите имат пълното право да се борят за оцеляването си в НАЙ-ДОБРИЯ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ В БЪЛГАРИЯ.
14.
patoka
31.05.2013 07:33:19
3
17
НЕЖДЕТ КУШ - БИВШ АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ - ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ЖЕНИ СЛОЖИХА ,ЗАРАДИ НЕГО ЧЕРНИ ЗАБРАДКИ ? УЧЕНИК И ВЪЗПИТАНИК НА БКП , ВЕРБУВАН ПРЕЗ 1972 ГОДИНА...
13.
Az
31.05.2013 00:50:25
15
9
Не че имам нещо против хората да протестират, но собствениците на апартаментите не притежават земята пред блока, има си разстояния, ако те са спазени строеж може да има, вижте в М.Рудник вдигнаха кооперации с капацитет колкото цял Изгрев, някои от тях са на бивши паркинги, големи колкото целия блок, заедно с паркинга, за жалост, като собственици на жилищата, не сме собственици на паркингите и никой не ни е длъжен да ни осигури такива, това е тъпо и неудобно, но по закон е така и нищо не можем да направим докато не се промени закона.
12.
бургаския
31.05.2013 00:44:41
3
7
ааа, Куш е човек на Касабова
11.
Учен
31.05.2013 00:20:03
1
11
Защо ревете бе Ахмед Ага ? Нека разходите и неустойките ви ги плати, които ви е излъгал.
10.
Инициативен комитет
31.05.2013 00:02:54
1
14
Уважаеми съграждани,
Очевидно е,че по нормален, правен и европейски начин няма да успеем да се преборим с административния произвол наречен "липса на правен интерес".
Ето защо сме решили, щом за нас не е налице правен интерес, да станем правно интересни за управниците.
Апелираме и ви молим, да се присъедините към подготвения от нас протест пред Община Бургас.
Датата и началния час ще съобщим своевременно.
9.
X
31.05.2013 00:01:42
1
14
Строителното разрешение Вие е дадено от една некомпетентна архитектка - казва се Иванова. Тя да ви плаща неустойките.
8.
дафи
30.05.2013 23:56:33
1
16
браво, че жителите на цял блок са застанали заедно в името на една кауза, толкова е трудно сега съседи да се разберат така. Искрено се надявам да успеете, време е хората да могат да отстояват интересите си. А и аман от такива пишман бизнесмени, които си строят, където сварят само, защото се смятат за велики. С вас сме
7.
неточен
30.05.2013 23:53:45
0
14
Ага и друго, документите ти са редовни, но на куково лято.
Строежа е разположен върху три имота -един от тях общински.
Именно върху общинския е предвидено застрояване в нарушение на кинта за застрояване и в нарушение на отстоянията. Там е и неясно и от какъв зор е разрешено строителството върху общински имот?
Ако общината се е споразумяла на наш гръб-тежко и и горко. Сами ще се уверите.
6.
АП
30.05.2013 23:42:05
1
14
Уважаеми Ахмед Ага,
Защо наглеца Стоимен Грозданов Ви продаде част от кооперацията, която иска да построи от 2008 година. Не Ви ли каза ,че 4 години се водят съдебни спорове. Не Ви ли каза, че живущите от бл. 3А имат спечелено дело по случая. Ако е така е бил неискрен към Вас. Или Вие си мислите, че с пари всичко се купува ?
Например с така наречените дарения, които правите...
5.
Стойчо
30.05.2013 23:38:55
0
19
разбрахте ли сега защо е дарил пари за църква ли беше или параклис не мога да се сетя малко да си вдигне акциите ама май няма да му се отвори парашута тъй кат гледам :)
4.
3
30.05.2013 23:32:27
3
20
Агата, по -полека!
От къде на къде другия ага -Николов ще разрешава строителство върху общински имот?
Защо тоя имот не стана детска площадка например?
Факт е,че единия от имотите е общински.
Така,че ага, по-полека.
Неустойките да ги плаща който ви е дал разрешенията. От нас ще видите само живи вериги пред строителните машини. Това да го знае и кмета!
20 000 лева не са индулгенция кмете!
А и ти не си човека, който да раздава индулгенции!
3.
Smith
30.05.2013 23:31:09
14
10
Куш е виден акционер в ДПС ООД. Да сте мислили, като гласувахте на 12-ти, вече е късно. А сега мога да ви препомня премъдрите слова на Камата за СУПАТА! :) Живи и здрави!
2.
АХМЕД АГА
30.05.2013 23:14:06
31
8
СТРОЕЖА ЩЕ БЪДЕ ЗАПОЧНАТ В СРОК. ИМАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ НЕУСТОЙКИ АКО НЕ ЗАПОЧНЕМ И ЗАВЪРШИМ НАВРЕМЕ. ДОКУМЕНТИТЕ НИ СА 100 % ИЗРЯДНИ. ВСИЧКО Е ЗАКОННО КАКВО РЕВЕТЕ ДА НЕ СЕ СТРОИ ВЪРХУ БЛОКА. ПИТАЙТЕ АРХИТЕКТИТЕ ПО КАКЪВ НАЧИН ИЗДАВАТ РАЗРЕШЕНИЯ ЗА СТРОЕЖ, НИЕ КАКВА ВИНА ИМАМЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ???? КАМАРА ПАРИ СА ПЛАТЕНИ ЗА ДОКУМЕНТАЦИИ НАЙ РАЗЛИЧНИ И ТАКСИ, ТОГАВА НИКОЙ НИЩОНЕ Е КАЗАЛ СЕГА РЕВЕТЕ???? КОЙ Е ВИНОВЕН В СЛУЧАЯ АКО НЕ МИ БЯХА ДАЛИ РАЗРЕШЕНИЕ ПРОСТО НЯМАШЕ ДА СТРОЯ ТОЧНО ТУК ТОЛКОВА Е ПРОСТО, А НА ДРУГО МЯСТО ЗАЩО СЕГА ПРИ СВЪРШЕН ФАКТ ДА СПИРАМ СЛЕД КАТО ИМАМ РАЗРЕШЕНИЕ???? В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ КОЙ ЩЕ МИ ПЛАТИ РАЗХОДИТЕ КОИТО СА ОГРОМНИ И ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ???? ВИЕ ЛИ????
1.
yu
30.05.2013 23:08:31
11
22
С вас сме!Много сме! Силни сме!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Още, когато приела да стане водещ на „Вечерното шоу”, младата дама била наясно, това не е нейното предаване Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Изпълнителката на "Нотариално заверен" е взела страха на култовата участничка от риалити формата Киара, която проговори в подкаста "Не съм такъв човек" през какъв ужас е преминала при запознанството си с певицата Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Безразсъдният на пътя фолкаджия преди 2 години остана без контролен талон при проверка в ранните часове на нощта в столичния „Студентски град“ Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори