×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов надмина своя учител Тодор Живков по демагогия и селски тарикатлък


Бойко Борисов надмина своя учител Тодор Живков по демагогия и селски тарикатлък
Борисов дава пресконференция в Бургас на медиите - с поучителен и подигравателен тон
23 Април 2013, Вторник, 14:42 ч.
Автор: Стефан СОЛАКОВ кандидат за депутат от НФСБ, Снимка архив Флагман.бг
Източник: източник в.ДЕСАНТ

Заедно можем да спасим Отечеството от престъпната банда на ГЕРБ и да си отдъхнем от „небесносивата чума“

Ако бяхме нормална държава, на 15 април тази година предсрочните парламентарни избори щяха да бъдат приключили за управлявалата досега партия ГЕРБ. Оглушителната плесница, която Главната прокуратура на Република България нанесе върху политическото реноме на Бойко Борисов и на неговата дясна ръка Цветан Цветанов, трудно може да бъде пренебрегната и, в стила на хашлаците от Банкя, да бъде наречена шменти-капели. Стотици изтъкнати българи са били подложени на унизителния режим да бъдат послушвани и следени като най-долни престъпници от тайните служби на МВР. И докато депутатите от ГЕРБ са ни баламосвали от трибуната на Народното събрание с неискрени тиради за свобода и демокрация, копоите на Цецо Лъжецо са слухтели навсякъде около нас и са разнасяли вонята на новата политическа полиция – много по-уродлива и безмозъчна, отколкото низвергнатата и разпъната на кръст ДС, този любим дъвчащ бонбон на заменилото я съсловие от некадърни и тъпи стражари в обкръжението на агент „Буда“.
С инстинкта на подгонено диво животно главатарят на доскоро управлявалите ни гангстери побърза да замаже следите от съкрушителния гаф, извършен от Цецовите „слушалки“.

Пред смаяните погледи на населението на Самоков, доведено под строй на градския площад, за да се „радва“ на ГЕРБ, бащицата Борисов оголи вълчите си зъби и се закани на прокурорите, дръзнали да разкрият подробностите около Цецо-гейт.
Толкова много злоба се изля от гербаджийската трибуна в Самоков срещу „некадърната“ съдебна система у нас, че и най-наивният зрител разбра колко трудно ще е бъдещето на главния прокурор Цацаров, ако продължи да се рови в миризливите политически фекалии на Борисовата банда.

„Няма лабаво“, щеше да каже Тодор Живков, ако можеше да зърне от някъде поведението на своя бивш бодигард и сполучлив ученик бате Бойко Балкански. Който отдавна надмина своя вожд и учител по демагогия и селски тарикатлък.
В едно обаче бившият премиер Борисов е новатор в сравнение с бай Тошо и това му ново качество по всяка вероятност ще се окаже фатално за по-нататъшната политическа кариера на нашенския Буда.

Умението да лъжеш хората в очите кой знае защо се провъзнася от тукашните анализатори като задължителен атрибут на модерния български политик. Бойко Борисов владее до съвършенство изкуството да изопачава истината по начин, който да се хареса на наивните наши сънародници, обезумели от мизерията, в която ги навряха бившите милиционери и физкултурници.

Така нареченият Стокхолмски синдром, при който заложниците се влюбват в своите похитители, отдавна тресе значителна част от българското население.
Нека си припомним хулите, отправени от все още прохождащия политик Борисов, който си позволи нахалството да нарече собствения си народ „лош материал“ и да го унизи пред емигрантите в Чикаго, най-малко заслужаващи подлизурското поведение на неграмотния мазник от Банкя.

Преди седмица отново станахме свидетели на „любовта“ Борисова към бедните и онеправдани стари хора в нашето отечество. След като в Пловдив наруга пенсионерите и ги обвини, че са „изяли“ 4 млрд. лева от фискалния резерв, гузният пожарникар побърза да замаже поредния скандал, предизвикан от гаменското му поведение в Античния театър на южната ни столица.

Без да е включен в програмата на ГЕРБ за представяне на кандидат-депутатите в Пазарджик, българският Батман долетя като изтребител на церемонията и изтърси поредния куп от словесни глупости, за да се подмаже на обидените пенсионери и отново да ги излъже с обещания за спокойни и безоблачни старини.
Но, както стана популярна напоследък народната мъдрост „Късно е либе за китка“, така и отборът на „старците-разбойници“ отвърна достойно на лъжливото герберско овчарче.

„Ние не сме канибали, какъвто е той и какъвто е Дянков. Ние не ядем пари, нито валута. Ядем хляб и сирене, само че и двете вече са много скъпи“, контрира Сашо Радев от Федерацията на пенсионерите и възрастните хора в България.
Като няма хляб и сирене, ще дъвчите асфалт, щеше да му отговори великият финансист Дянков, впрочем много бързо отсвирен от Бойко Борисов, когато дойде времето за равносметка и възмездие.

След него си отиде посрамен и унизен и другият верен адютант на диктатора – фамозният министър Миро Найденов, станал за резил с многобройните си корупционни практики, извършвани с негласното одобрение на банкянския Тато.
Сега удари часът и на Цецо Хубавецо, емблематична фигура на управляващия идиотизъм в днешна България.

По всичко личи, че Борисов ще го защитава до последен дъх, тъй като срутването на най-верния пазител на герберските тайни ще повлече към политическия гроб и неговия създател и покровител.
Дали прокуратурата ще се огъне и ще потули грандиозния скандал с подслушването – ще видим в предстоящите дни, които се очертават като твърде напрегнати заради наближаващите парламентарни избори.

Ще повярваме, че съдебната система у нас е независима, когато видим Цветанов разпънат върху Наказателния кодекс на България и посечен от меча на Темида. Ако това се случи, траурен марш ще изпрати бандитите от ГЕРБ в историческото небитие, а българският народ най-после ще си отдъхне от „небесносивата“ чума, която беше яхнала отечеството през последните години.

Но дори и да избегнат гилотината на правосъдието, щурмоваците на Борисов вече са окончателно дискредитирани пред целокупното българско общество и по-нататъшното им политическо съществуване е напълно обречено.
Само след три седмици ще разберем дали нашият народ наистина желае да живее свободно или ще продължи да е пленник на политическия мазохизъм.
Ние, истинските родолюбци на България, сме готови да му помогнем и да го върнем в лоното на истинската демокрация.

 


В категории: Избори 2013


5
Коментара по темата
5.
Xerx
24.04.2013 09:57:05
0
1
Ченге!
4.
Яна
24.04.2013 08:13:08
2
4
Няма спор,че Бургас заприлича на по-европейски град,но просто сега се отпуснаха европейските средства.А относно хората-най висок ръст на безработица,най-много закрити предприятия,най-лошо живеещи младежи.
3.
Петко
24.04.2013 05:10:59
3
4
Вие "истинските родолюбци" саботирате по всякакъв начин общинския съвет. По време на управлението на Борисов, Бургас най-после заприлича на нормален европейски град.
Колкото и да плюете по-горе, едва ли ще се домогнете до властта.
2.
бургазлия
24.04.2013 05:02:49
0
5
когато един комплексар не може да постигне своето започва да плюе и то злобно. не е нормално да се ползват такива изрази и епитети към опонент. Солаков се излага като говори по този начин. това ли е тона на демокрацията? НЕ. по скоро ми напомня на тона на Сталин - който не е с мен е против мен. Спечелването на хората не става чрез оплюване на другия, а с убеждаване, че ти можеш и знаеш как.
1.
Reni Ivanova
23.04.2013 16:47:13
5
4
Stiga gavra s naroda,dokoga 6te tarpim tazi naglost i podigravka s naroda.Samo Borisov e sposoben na tova bezo4ie za smetka na bednia i gladen narod.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори