×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димчо Михалевски: За Царево и района от ГЕРБ - нищо, но от сърце


Димчо Михалевски: За Царево и района от ГЕРБ - нищо, но от сърце
Димчо Михалевски бе придружаван в Царево от екскмета Петко Арнаудов
21 Април 2013, Неделя, 18:21 ч.

"Коалиция за България" ще върне правото на селата с до 150 жители да избират кметове, обеща кандидат-депутатът на левицата

За 3.5 години районът на Царево получи от ГЕРБ нищо, но от сърце. Така водачът на листата на Коалиция за България в област Бургас инж. Димчо Михалевски обобщи проблемите, поставени му от жителите на общината. Той нарече скандален ремонта на главния път, в който са вложени милиони левове, а вече е компрометиран с множество неравности и дупки. Като строителен специалист, инж. Михалевски прогнозира, че двата нови моста са направени така, че следващият порой ще ги отнесе. Положеният пласт асфалт пък е тънък, което навява на умисъл за злоупотреби. Социалистът се зарече, че ще се направи проверка, как без търг е възложен и извършен некачествен ремонт за милиони.

Той увери, че ще направи всичко възможно Общият устройствен план на с. Варвара да влезе в сила. Заданието е било спряно от ГЕРБ, с което е отблъснат инвестиционният интерес към селото, а хората са оставени в тотална мизерия. Михалевски бе категоричен, че първата задача на Коалиция за България ще бъде тотален ремонт на приетият от ГЕРБ Закон за горите, който е рестриктивен за хората и облагодетелства олигарсите. Водачът на червената листа ще инициира изготвянето на ловна карта за землището на област Бургас, в която районите за лов да се определят съвместно с ловните дружинки в много селища, сред които и Варвара има иззети площи.

Коалиция за България ще върне правото на селата с население до 150 души да избират чрез избори своя кмет, а не да им се назначават хора, които не си вършат работата. Той пое ангажимент да разгледа проблема с популярните напоследък мидени ферми. Рибари от всички краища на Бургаско са притеснени, че изграждането на подобни съоръжения отнема част от морето и значителни ивици от брега. Под прикритието на сгради за съпътстващи дейности се строят заведения и хотели. „Мой личен ангажимент ще е строителството на рибарски заслони”, увери той.

Михалевски подчерта, че най-важно за хората е да се изготви програма за работа извън летния туристически сезон, който е само три месеца. Резерв може да се търси в земеделието и животновъдството, като специално за Странджа ще се изготви отделна програма. Според него стопаните са били ощетени след като стотици животни бяха избити заради шапа. По думите му, скромните обезщетения не са решили проблемите.

„„Ако ГЕРБ продължи да управлява до една година държавата ще фалира, защото няма да може да плаща пенсии и заплати”, предупреди социалистът. Борисов пропиля фискалния резерв на България, замрази доходите и доведе народа до мизерия. Ежегодно от хазната се крадяха по 2 млрд. лв.,чрез контрабанда на цигари, сива търговия с горивата и кражба на ДДС.

Ако Коалиция за България спечели изборите, ще формираме не партийно, а експертно правителство, което в първите 18 месеца ще има ангажимента да се справи с жизненоважните за държавата проблеми –премахване на рекета над малкия и среден бизнес, повишаване на доходите, създаване на нови работни места, ликвидация на изкуствените монополи, заяви г-н Михалевски.


В категории: Царево , Избори 2013


26
Коментара по темата
26.
квартал мандра
03.05.2013 19:51:01
3
0
Браво Михалевски . Ти наш чоляк ,ти от Кърджали .Нашо любимо ДПС пратило тебе защитява наши кибипче и кюфте . От както дошло Лапчето , нанай кюфте нанай кибапче. Аз разбрало ти хидроинжинеро , ти помагало да краде Наш Доган от голямото язовиро в Кърджали и сега тебе яд , че не можа да крадиш от пътя Царево -Ахтопол. Но има правда на тебе и на нас и мойто братя. Пак има избори , чакаме на теби не само кюфте и кибапче , но и 50 лева и ти пак бъде на власт и пак крадеме заедно.Ако ни знаеш как ти краде , тебе Бачо Петко научи.Той можи , нас Бог Аллах и Ахмед Доган ни пази.
25.
ahmed
02.05.2013 14:55:45
0
1
Не казвам, че герберите са крали най-много. Но е сигурно, че те крадоха най-некадърно. Пък и ми се струва, че рано или късно на политическата класа ще й се наложи да даде курбан някой политик, за да запази статуквото. Тези ми се виждат много подходящи.

Като намекнахме за затвора, та се сетихме за един действителен случай. Жена на свиждане на мъжа си в Централния:

- Знаеш ли, скъпи, трябва да ти призная, че ти изневерих.

- Нищо, скъпа, аз на тебе също…

- Стана случайно, изобщо не го желаех…

- Разбирам, скъпа, да не мислиш, че аз съм го желал…

Какво ли не става в затвора…
24.
Сивия плъх
01.05.2013 18:15:45
2
0
ей Ахмед ше ти се източа на веждите селянин махай се !
23.
ахмед
01.05.2013 11:32:23
0
6
цигуларче, виждаш ли какво става с цветанов, скулиев мерете си приказките, щото бате бойко да не ви тури на цимента... лапчев горкия май най изиграния ще бъде... все псета около него, а той идеалист...
22.
Сивия плъх
30.04.2013 22:29:23
5
0
Аве Ургарели, Костичени, Бродилофци, Каланженци, що не се изнесете от Царево че ми фмерисахте душата ве ГОВНА ВМЕРИСАНИ !!!! Да ви го Тура на всички в политическите устички да ви сера и у устягите говняни !!!
21.
sharo
28.04.2013 16:14:34
6
1
На предните избори гласувах за бсп, НО като видях какво се слуцва
Славова,Георгиев,Мицева,Кр. иванов, В.Василева,М.Нешева , Галя как да ще ме накарате да повярвам във вас как такива като Гоцев който остави на улицата толкова хора никога повеце за Вас . АрнаудоВ равно на безсрамник тръгнал да ме лъже да ме убеждава ,как живеят тези хора в ЛЪЖА .Граждани не им давайте шанс пак да бъдем излъгани . Никога повеце за вас Царево нe е същото ,събудете се.....!!!!!!!
20.
DO KMETA
27.04.2013 23:31:15
0
8
кмете защо уличното осветление не свети в града град на призрака ли ще го правиш.Стига икономий икономиите са майка на мизерията.В Ахтополо като влизаш в града тотално са ги спрели лампите.Така ли ще управлявате. Утре и на хората ще кажете в колко да се пребират че е тъмно.До 12 май.??????????????
19.
DO KMETA
26.04.2013 19:27:46
0
6
ALOO LAPCHEEEVV STIGA IKONOMIIII GRADA E BEZ TOK KADE SI PAK..... SHE EBESHE NQKOQ CHUJDA BULKAA ....DNES 26.04.2013 GRADA E BEZ ULICHNO OSVETLENIE !!!! STIGA IKONOMIII ZNAEM CHE NQMASH PARIII DAJE I ZAPLATIII
18.
Чичо Манчо
26.04.2013 17:17:17
6
1
Ае стига бе г-н Михалевски.Сериозно ли?Ми къде спахте толкова година докато бяхте на власт?!?Тези сме ги чували!Стига празни обещания,докато сте в опозиция,а после като вземахте властта,кой от къде е и забравяхте за обещаното.Стига сте се гаврили с българският народ и сте ни наричали в очите ОВЦЕ!Вече не ви искаме,нито онзи Станишев,нито Р.Овч,Масларова,мутрата Р.Петков и всички там другите от трупата на изнасилвачите на България и нейният народ!Не съм решил за кой ще гласувам,но едно е сигурно.НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП!!!
17.
petrov
26.04.2013 15:37:35
1
3
Лапчев не е виновен.Делата в общината се движат от Цигуларя и Скулиев. Който не знае да научи. Така че не се сърдете на кмета той е буква безгласна.
Подлеца е СКУЛИЕВ!!!!!!!!
16.
до заблудените
26.04.2013 06:52:19
0
6
Видяхте ли се ГЕРБ! Имате още малко време да се осъзнаете и изберете друга партия! Партия, която не подслушва! Време е да дадете глъдка възвух на хората! Покайте се и се извинете на тези, които гонехте и преследвахте, защото са честни, умни и инелигентни! Долу ГЕРБ! Изтрийте ги от лицето на земята като партия всяваща страх и водеща до мизерия за едни и несметни богатства за други!
15.
мръсно
22.04.2013 21:11:39
0
17
Мръсните ръце са си мръсни, пък ако ще и 20библии да държат, пак ще си останат мръсни, мръсното мислене си е мръсно, пък ако ще и 20пъти да изчетеш библията, пак ще си остане мръсно, мръсните постъпки са си мръсни, пък ако ще и да ги оправдаваш с прошката на библията, пка ще си останат мръсни.Мъстта е в кръвта ти.Долу ръцете от християнството.
14.
колев
22.04.2013 09:19:47
0
5
едип познат е бил в с. Варвата и ми сподели, че положението е много зле. както и с редица други села. умолявам гражданите и най вече УПРАВЛЯВАЩИТЕ, да не загърбват тези места.
13.
до 12
22.04.2013 08:09:41
1
9
Така ли е ставало? А кой е бил представителя на БСП в тази секция? той ще не е подал жалба?
12.
мнение
22.04.2013 06:45:36
2
17
Поне замълчете! Кое от казаното не е вярно - това, че пътя е отремонтиран без процедура, това че след Ахтопол бе направен за месец т.е. бе замаскиран, че не е ремонтиран като хората! Това, че назначените заместници не знаят къде се намират! Това, че платихте за да спечелите! Кажете, кое не е вярно! Всички видяхме колите пред изборните секции, които следяха изборите! Всички видяхме Спанака как караше махалата с колата си! Всички видяхме, как вдигахте бюлетините за да видите дали № 1 е зачертнатия! А ако не знаете Мара Атанасова през 5 минути е четяла кой от махалата още не е гласувал и веднага са припкали да ги докарат! Замълчете ако имате още грам достойнство!!!
11.
alabala
22.04.2013 04:40:32
9
3
Mnogo se se radvam cha SERGEICHO izprati parashutista MIHALEVSKI!!Na12mai takuv boi shte iadeta ,che kato chue za more Dimcho godini niama da pripari!
10.
do 8
21.04.2013 21:47:16
0
14
Проблем на Царево не е Димчо Михайлевски а идиотите от управлението. Мона Лиза, Пиночет Скаридов, Конярката , Джонката и прочие ..... азвокатите Плешивко Костадинов, мазния дебелак сколи и др.подобни катили.
9.
do 8
21.04.2013 21:47:11
0
17
Проблем на Царево не е Димчо Михайлевски а идиотите от управлението. Мона Лиза, Пиночет Скаридов, Конярката , Джонката и прочие ..... азвокатите Плешивко Костадинов, мазния дебелак сколи и др.подобни катили.
8.
възмутен
21.04.2013 21:35:02
18
3
От устата на този Димчо Михайлевски се лее всичко, за което някой се сеща. Толкоз обещания, обещания, обещания...... А на 13 май- чаоооо , Бургас, аз станах депутат, а вие духайте супата.Тоз се пъне даже и за петролопровода , напреки на централата си в София. такъв натегач и лъжец скоро в Бургас не се развявал. Мисля разума на хората да проговори и да го изпрати обратно в Кърджали, където му е мястото- при кмета на ДПС, че да завъртят пак далавера я с водното огледало, я с Цанков камък. Скромно, някакви си милиони, милиарди..
7.
в правилна насока
21.04.2013 20:53:43
1
19
ГЕРБ бяха хората, които направиха промени в закона и така ощетиха хората в малките селца сами да си избират кмет. И какво се получава. Кмета т.е. кметския намесник ставаше зависим не хората, а някой по-голям от него. С две ръце съм за промяна на този закон, така че хората да могат САМИ да си избират кмет.
6.
do karikaturite ot GERB
21.04.2013 20:26:41
2
14
Господ бави но не забравя.Изроди такива побъркахте цяла България в т.ч и общината.Да не мислите че хората имат амнезия.Просто такъв шут ще ви бият, че ще се чудите къде да се денете.
5.
do karikaturite ot GERB
21.04.2013 20:26:40
2
15
Господ бави но не забравя.Изроди такива побъркахте цяла България в т.ч и общината.Да не мислите че хората имат амнезия.Просто такъв шут ще ви бият, че ще се чудите къде да се денете.
4.
ДО № 2
21.04.2013 20:22:57
3
18
Хайде да не говорим за местните избори.Всички бяхме свидетели на пари, пари, заплахи и контролиран вот.Ама този път ще има наблюдатели и това което си мислите няма да стане!!! Дим да ви няма.
3.
Човека
21.04.2013 20:14:54
3
14
Той Димчо може и да трае,ама ние вече не можем
2.
хората
21.04.2013 20:04:53
14
5
Хората си казаха мнението на изборите за местна власт в Царево за управлението на Арнаудов и БСП и то категорично май , така чееееее Димчо да си трае.
1.
Иво
21.04.2013 18:48:13
3
17
Как нищо-нещо,ама в джоба на ГЕРБ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Обвиняват жителите на един от кварталите в ниска здравна култура, заради която е на път да избухне национална пандемия Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици
Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори