×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обмисляли водещата да направи свирка на Дадич! (ВИДЕО)


Обмисляли водещата да направи свирка на Дадич! (ВИДЕО)
След сензационния успех на новия епизод на сръбското предаване със скрита камера “Мисията невъзможна”, авторите му се явиха пред сръбския информационен портал нюз.нет, за да разкажат как са стигнали до брилянтната идея водеща без гащи да се разкрачи срещу
02 Февруари 2013, Събота, 08:52 ч.

Сръбският премиер на посещение в Брюксел, чуди се защо всичко около него се кикотят


След сензационния успех на новия епизод на сръбското предаване със скрита камера “Мисията невъзможна”, авторите му се явиха пред сръбския информационен портал нюз.нет, за да разкажат как са стигнали до брилянтната идея водеща без гащи да се разкрачи срещу премиера на държавата. Продуцентът на предаването Горан Маркович признава, че заснемането на епизода с Дадич съвсем не вървяло леко. “Зад тези три минути стоят три години подготовка, размисли, кастинг”, разказва Маркович, който е мозъкът на цялата операция.”Започнахме с реализацията на тази идея още преди три години. Тогавашният премиер Мирко Цветкович обаче не беше много вдъхновяващ за екипа ни и шегите, които можехме да измислим за него бяха доста по-слаби, от рода на това да му сложим сол, наместо захар в кафето. С него нещата никак не вървяха и много от хората в екипа ни се фрустрираха и вдигнаха ръце от цялата идея.”

И тогава дошло спасението във вид на избори. Премиер става Ивица Дадич, което връща ентусиазма на креативния тим на “Мисията невъзможна”.

През следващите шест месеца много мислихме и измислихме три брилянтни номера. Брейнстормингите, които правехме, бяха толкова емоционални, че един от екипа ни получи епилептичен припадък от смях, продължава Маркович. Хуморът на скритата камера бил твърде специфичен. Първите две идеи били отписани. Едната била по време на интервюто оператор да му се изпикае върху обувките. А другата е била същата водеща (Бранка) до такава степен да го предразположи, че да започне да му прави свирка и в същото време да му съобщят, че е умряла майка му. “Все пак преценихме, че не трябва да се стига чак до такива крайности и решихме, че ще е достатъчно бившата миска само да му покаже писето си. Мисля, че не сгрешихме, това е върхът на нашата креативност,” доволен е от себе си Маркович.

В Брюксел се заливат от смях щом видят Дачич

На Дачич не му беше съвсем ясно защо в Брюксел му се кикотят зад гърба, пише нюз.нет. Още с първите си часове там сръбският премиер имал странното усещане, че всички тайно му се смеят. Първоначално помислил, че само така му се струва, когато при ръкуването си с Херман ван Ромпуй, онзи си хапел устните да не се разхили с глас. “Мислех, че ми е останало парче храна по брадата, или тоалетна хартия по обувките – всички около мене се кикотеха. Изобщо не разбрах за какво става въпрос,” признал по-късно Дачич. Брюкселските политици все пак успели да се сдържат да не се разсмеят с глас, докато сръбският премиер е край тях.

Сърбите: Голям срам, нека забравим!

Повечето сръбски граждани са на мнение, че никога повече не трябва да се говори за тази простотия. Всичките седем милиона сърби, както и още няколко милиона от диаспората, стигнали до заключението, че за “знаете за кое” не трябва никога повече да се отваря дума. Това вече е голям срам и потенциална травма и най-добре никога повече да не го споменаваме, заключило целокупното население, пишат местните издания.

Тачи: Ще се опитам да се концентрирам върху Косово!

Ще дам всичко от себе си по време на преговорите да се съсредоточа върху темата за Косово, каза премиерът на новообявената държава Хашим Тачи. Предстоят разговори между него и Ивица Дачич относно статута на бившата сръбска провинция. “В момента ми се струва много трудно като видя сръбския премиер, и да се съсредоточа върху сериозна тема като Косово, но не се съмнявам, че ще успея. Поне се надявам,” каза Тачи.

Тийнейджър: Писна ми! Пусна ли си порно, сещам се за Дачич!

Тийнейджър не може да изхвърли Дачич от главата си, докато гледа порно филми, продължават самобичуването сръбските медии. Василие Борисавлевич, гимназист от Нова Пазова вече трети ден не успява да изгледа един порно филм “като човек”, защото през цялото време пред очите му е премиерът Ивица Дачич. “Страшно е. Видя ли гола жена, и в съзнанието ми веднага изниква нахилената физиономия на Дачич,” жалва се пуберът и признава, че заради това не може да задържи ерекцията си повече от десет секунди. “Пробвах различни начини, пусках си десетки клипове от всички възможни категории, но без разлика дали гледам тийнейджърки, садо-мазо или японки, Дачич през цялото време е там и само се хили. Ще полудея, ако продължава така,” оплаквал се младежът.

Бразилска скрита камера: “Мисията невъзможна” малко прекали!

И продуцентите на навярно най-екстремната скрита камера, която се снима в Бразилия, се произнесоха и нарекоха скандалния епизод на сръбското предаване “изключително страшен и неприличен”. Това е показателно, като се знае, че бразилците имат възможно най-ужасните изпълнения в жанра. “Всичко е наред, когато изплашиш някого до инфаркт – да го държиш затворен в лифт, заедно с мъртъвци, които излизат изпод седалките, но е напълно неприемливо да излагаш участниците на непосредствен визуален контакт с голи вагини. Ако това се случеше в Бразилия, санкциите щяха да бъдат драконови,” категорични са бразилските продуценти.

Ивица Дачич няма да съди служителите в "Мисията невъзможна". Ръководството на тв канала "Пинк" обаче обяви, че скандалното предаване няма да бъде показано по телевизията, а програмата ще бъде закрита.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара по темата
2.
nedko
02.02.2013 14:46:30
0
1
imali li e svirchok??
1.
черната Златка
02.02.2013 11:00:56
0
2
дали щеше да гълта
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори