×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За насилието на озверелите депесарски гавази над едно беззащитно момче


За насилието на озверелите депесарски гавази над едно беззащитно момче
Последователите на Доган се нахвърлиха като бесни кучета върху Октай Енимехмедов и го пребиха зверски
22 Януари 2013, Вторник, 11:40 ч.
Автор: Стоян ГЕОРГИЕВ

И още имате безочието да ми говорите за езика на омразата, г-н Местан?!

Когато едно нещо е сложено върху пясъчни основи, то рано или късно ще рухне, въпреки отчаяните опити на архитектите и строителите му. Съседна Македония е живо доказателство за тази истина. Не по-малко доказателство, обаче, е и незаконната разбойническа партия ДПС, създадена от доносници и агенти на бившата ДС. Тя напомня много кърджалийството, разбира се, в съвсем модерен вариант. Както в края на ХVІІІ и началото на ХІХ век разни смесени банди – от българи, помаци, арнаути и анадолци – са опожарявали и съсипвали цветущите български градове и села, така и днес ДПС трупа капитали на гърба на неграмотния си и наплашен електорат, като е взело за параван в редиците си и няколко български дьонмета - като Цонев, Бисеров и Костадинов. И опустошава, и турцизира цели райони на отечеството ни.

Разбира се, нищо не може да се твърди със сигурност кой и защо скалъпи депесарския кьорфишек. В крайна сметка печелeщ е пак фъфлещият Доган, който разиграва народа ни вече 20 години.

В цялата тази история, като изключим чисто криминалната й страна, ми направиха впечатление няколко неща.

Първо: жестокият побой, който беше нанесен над атентатора, независимо, че той се беше предал доброволно и не се отбраняваше. Някой ще каже: да, ама и убиецът на Кенеди – Харви Осуалд - беше прострелян на място, без съд и присъда. Така е, но там имаше политическа поръчка на мафията, а при нас видяхме един кокошкарски фарс с газов пистолет и яростни депесарски активисти. Удивително за мен беше насилието над баззащитния човек. За миг в главата ми изплуваха баташките кланета и петвековните гаври над българския народ от турските изверги. Та нали заради това искаха да махнат от учебниците и знаменателните стихове на Ботев:

„Та сърце, майко, не трае

да гледа турчин, че бесней

над бащино ми огнище...”

И като резултат от целия панаир, наглият хитрец Лютви Местан зави като чакал за намеса на международните умиротворителни организации в отечеството ни. Защо? Заради вашето нещастно предизборно кудкудякане ли, г-н Местан? Последното, за което вие милеете е България и това е очевидно. Само, че вашата наглост и хитростите ви рано или късно ще ви изиграят лоша шега! Никой не е силен, колкото си мисли и никой не е слаб, колкото изглежда.

Ако пък в случая наистина има опит за покушение над Ахмед Доган, то значи, че той вече е омръзнал с прозрачните си трикове и пословична наглост дори и на младите активисти на собствената си партия. Не е изключено да има и чисто личен мотив. Ако похотливият Доган е сметнал, че си има наличен харем от приятелките или съпругите на съпартийците си, явно е сбъркал. Защото, както се вижда, не всички са съгласни да делят половинките си с този набеден Казанова.

Не се знае точно каква е историята, освен това, че Октай е написал предсмъртно писмо до майка си. Това ни навежда на мисълта, че работата не е никак случайна и е доста сериозна, независимо дали мотивите за атентата са били лични или политически.

За мен обаче е по-странен „смешният плач” на Лютви Местан и неговият неизменен гьонсуратлък. В българското общество имало омраза към ДПС и „сатанизиране” на последната. А какво трябва да е отношението към една противоконституционна партия, наследница на убийци и терористи, г-н Местан! Че имате и наглостта да ни искате извинение за т. нар. Възродителен процес! Ами гара Буново?! Разбира се, такива идиоти като Иван Костов и Петър Стоянов коленичиха на килимчето в Анкара и удариха чело пред Мохамеда, за да ни орезилят за пореден път пред света. А кой ще се извини за петте века мракобесие над моя народ, г-н Местан?! Кой ще се извини за изкланите и опожарени в Батак и Перущица?! Кой ще се извини за избитите по най-зверски начин и ограбени тракийски българи?! А за македонските българи и тяхната трагична несрета?! За хилядите мъченици – за изнасилените български деца и жени, за изтезаваните по най-садистичен начин жертви на „турското правосъдие” – все неща, извършвани от вашите деди?! Кой?! Вие ли, г-н Местан, който оправдавате насилието на подивелите си и озверели депесарски гавази над едно беззащитно момче?! И още имате безочието да ми говорите за език на омразата!

Хайде по-скромно, г-н Местан! Номерата ви този път няма да минат!

А къде е нашата прословута интелигенция, на която скоро безпардонният манго Азис залепи поредния свестяващ шамар?! Пак философства, пак се почесва по брадата, пак слуша джаз и хули собствения си народ. И понеже винаги е била далеч от него, днес чалгаджиите се гаврят и с нейната духовна яловост. И тя надава своя „смешен плач”, вместо да се вземе в ръце и изрине тази ориенталска воня, гарнирана с кючеци, силикон, простотия и нахалство! В този смисъл си спомням за едно стихотворение в проза на Иван Тургенев, озаглавено „Глупак”, което завършва така: „Глупаците виреят само между страхливци!”

Явно има доста неща, над които трябва да се замислим, скъпи мои братя и сестри българи!


В категории: Политика


Флагман.БГ Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала 25/05/2024, Събота 08:04 0
4
Коментара по темата
4.
савата и павел
23.01.2013 17:14:47
0
0
ВСЕ АГЕНТИ СМЕ
3.
глупости
23.01.2013 17:14:31
6
1
Омразата към ДПС деформира реалността - без да ги опрвдавам ни най-малко подчертавам - Октай не е момче а мъж, при това много едър и силен и значително по-млад. До момента е осъждан 2 пъти - факт. А поводът да му се нахвърлят е опит да убие техният лидер . Най-вече Октайчо не беше арестуван нито беззащитен той така и не позволи да му бъдат сложени белезници и преди да получи серията тежки удари се опита да стане докато репликираше човек застанал пред него. Не може биячите да се приравняват с ДПС защото хора тъкмо от ДПС им се противопоставиха - не сте ли гледали записа?
2.
Чистач
22.01.2013 17:25:04
1
14
Г-н,Местан -ибрикчията на Ахмед Доган---Този ако има власт за нула време ще ликвидира българите -МНОГО НИ МРАЗЯТ ,,,,,,,-ПОЛУЧАВАЛ СЪМ АЛЕРГИЯ ВИНАГИ КАТО ГО СЛУШАМ КАК ГОВОРИ---НАГЪЛ АГРЕСИВЕН ПРОТИВЕН--МРЪСЕН .--ДОЛЕН, А ПЪК.КАТО СМЛЯХА ОТ БОЙ МОМЧЕТО,НАПРАВО МЕ Е СТРАХ ДА ПУСКАМ ТЕЛЕВИЗОРА ВЕЧЕ-ДРУГИТЕ АМУДЖИ БИЛИ ПО ГАДНИ ОТ МЕСТАНА--А ИДЕТИ ВИЕ В ТУРЦИЯ И СИ РАЗВЕЙТЕ БАЙРЯКА КАКТО ТЕ ГО РАЗВЯВАТ ТУК2
1.
Р ХУД
22.01.2013 14:49:11
1
18
МНОГО ЯКА СТАТИЯ ОТЛ /6/ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ДПС ДА СЕ ИЗПРАВЯТ ПРЕД СЪДА ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА ГИ СПАЗВАТ ВСИЧКИ ИЛИ ОЩЕ ВАЖИ ИЗРАЗА-----ЗА КОКОЖКА НЯМА ПРОЖКА ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ ---
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Част от предната броня е паднала Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Зехтинът предпазва от деменция Зехтинът предпазва от деменция Редовните потребители на зехтин са по-малко склонни да развият и диабет Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Предвижда се процедура за справяне с вторичното движение на бежанци от една държава в друга Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Вижте ги  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Чуждестранните студенти се включиха в редиците на възпитаниците на висшето учебно заведение Парад на младостта и красотата започва в Бургас Парад на младостта и красотата започва в Бургас Красиви, свежи и научили добре своите уроци, те вече гледат към бъдещето и отброяват за последно от 1 до 12  Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Дали заплата от 1500 лв. отговаря на ролята на учителя в нашето общество (колкото на продавачка в мола, б. а.) – толкова получава един млад педагог, който постъпва на работа, затова решихме да попитаме един политик, който се е доказал като най-работещите и милеещи за каузата Бургас
Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори