×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общински съветници от ГЕРБ обиколиха 30 села край Средец, за да чуят хората


Общински съветници от ГЕРБ обиколиха 30 села край Средец, за да чуят хората
Общински съветници от ГЕРБ, начело с шефката на местния парламент Надежда Палова, по време на приемна в село Проход
02 Януари 2013, Сряда, 15:01 ч.
Автор: Бесове.Бг

Разписанието на автобусите сред най-големите проблеми на местните жители

Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Средец  проведоха изнесени приемни през 2012 г. в над 30 населени места на територията на Община Средец. Обиколката е в резултат от предизборното им обещание да посещават селата поне веднъж годишно и да се запознават с проблемите на населението на място.

През изминалата година жителите са ги запознали с ежедневните си  несгоди, като най-честите оплаквания са били свързани с неудобното автобусно разписание, особено през зимния период. Отправени са и много забележки, касаещи здравеопазването на територията на общината. В някои от селата като проблем са посочени и ограничените  възможности за социален живот, както и проблемите с недостига на вода през летните месеци.

По поставените проблеми общинските съветници са взели мерки, които са в правомощията им, като представители на местната власт. Внесени и гласувани  са докладни записки относно избор на нов управител на МБАЛ Средец, на ноемврийската сесия е внесена и докладна записка за промяна на автобусното разписание в часове удобни за населението на селата Светлина, Загорци, Драка, Радойново и Зорница.

Предстои промяна в транспортната схема и по други маршрутни лъчове. В следствие на оплаквания от жители в пенсионна възраст, че липсва място където да се събират, общинските съветници от ГЕРБ са инициирали внасянето на докладна записка за откриването на пенсионерски клубове  в селата Радойново, Вълчаново, Богданово. За целта са им отпуснати безвъзмездно помещения за нуждите на клубовете, както и средства за закупуване на необходимото обзавеждане и оборудване.

Жителите на с. Суходол пък са доволни, че имат новопостроена общоселска чешма, но са изразили съмнение относно пригодността на водата за пиене. Общинските съветници от ГЕРБ са съдействали  да се направи химичен анализ на водата. Резултатите от химичният анализ са показали, че тя е годна за пиене и няма опасност за здравето на хората.

От местните хора са поставени и други проблеми, свързани с пътната инфраструктура, осветлението в селата и т.н., за които вече се работи съвместно с кмета на Община Средец Иван Жабов и общинската администрация.


В категории: Средец


13
Коментара по темата
13.
Ачо
17.01.2013 19:43:24
0
2
Да,Сиянче,голяма свинщина,батко!Нерез до нерез и свиня-майка до маря.
Те имали и PR-тая ли ги вкарва в такива филми,бе?!Само перверзии.
Да плащаш да те правят за смях...баси даулите!
12.
Сияна
14.01.2013 19:38:17
0
1
то и от всеки човек Кмет не става. Лесно е да грухтиш по снимките нареден, но като говорим за авторитет...нещо май липсва
11.
Божко
09.01.2013 14:07:06
0
3
Анджък,де!Аз какво казвам-не е за всеки! ....Какво се сърдят, че не са във властта другите!Лизане му е майката!Като не могат...Съжалявам!
От всеки човек мазник не става (то е като с проституцията ).
10.
Другия Божко
09.01.2013 10:28:28
0
3
Съветниците от ГЕРБ са тясно спициализирани - ще им покажат.
9.
Божко
08.01.2013 20:03:01
0
3
Абе,знаеш ли колко е трудно да лижеш,ей!Това е тясна специализация.Не е за всеки!
8.
Хаджи Генчо
08.01.2013 10:35:14
0
4
И Сергей, и Сергей. И той добре лиже!
7.
ЯНИ
07.01.2013 12:07:28
0
4
Божидар Божинов - НАЙ-ГОЛЯМАТА лимонка в общината. Единствената работа, за която му плащат е да им лиже за*ниците.
6.
ангел
06.01.2013 17:40:42
0
5
а нещо за Божидар Божинов!
5.
Христо
04.01.2013 18:55:45
1
3
Знаете ли, кой е Валентин Адамов от гр.Средец? Той е от така наречените недосегаеми хора в България. Същият е собственик на пункт за изкупуване на черни и цветни метали в град Средец. Доколкото знаем от запознати хора от тези среди, пункта му работи БЕЗ никакви строителни и данъчни изисквания, приети от законодателите. Пунктът НЕ отговаря на изискванията на НАП, тъй като не е снабден с камери за видеонаблюдение и връзка с НАП. Същият, Валентин Адамов, шофира най-демонстративно из улиците на града ни чисто новия си автомобил, закупен с пари с неизяснен произход, а същевременно му е отнотнето свидетелството за управление на МПС. Неправомерно и НЕЛЕГАЛНО също така управлява и товарни камиони, с които извозва суровини от пункта си до гр.Бургас. Служителите му НЕ са здравно и социално осигурени, а също така - нямат трудови договори. По този начин той не само нарушава законите на Република България, но и чисто моралните си задължения, към хора, върху, които издевателства. Едно от многото му безчинства включва, заявяването на много по-малки количества суровини, които закупува в пункта си, и по този начин лъже и мами НАП, като укрива доходите си. На тези му престъпления стават свидетели стотици хора, но всеки мълчи от страх. Едно от поредните престъпления, които е извършил е това, че той лично е закупил медни жици, ОТКРАДНАТи от съоражения на Български пощи. Докога България ще се командва от разбойници като него? Докога да живеем в страх и поттисничество от такива личности?
Ние, гражданите на град Средец, нямаме покровител. Искрено се надявам тези безчинства и шуробаджанищи с хора приближени на управляващите града ни, да спрат. Дано ни помогнат да премахнем тиранията и подкупничеството, защото тези хора не желаят доброто на нашия град, те искат единствено пари и власт. Ние сме обикновени хора и се надяваме хора като Валентин Адамов да бъдат проверявани от органите на реда и да им бъдат налагани заслужените наказания.
4.
Зоро
03.01.2013 14:26:09
1
8
Верно ли , че доматчето щял да го прай зам. кмет?!?? Верно ли, ве...
Айде - да назначава и ряпата на мястото на Чечева, та гювечът да стане пълен!!!
3.
Ха-ха
02.01.2013 16:41:05
1
9
Те не ги искат в селото,те питат за поповата къща.Няма да ви помогнат яловите пиар -акции.Времето ви свърши.Дано ви повярват бабите и циганите,защото вече никой друг не ви вярва.Изглежда само вие си вярвате начело с "великия" кмет.
2.
ГРУДОВО
02.01.2013 15:55:26
1
9
Ко блъскате по чукарите бе тъпаци,По селата хора няма вече,само мангали -вашия електорат.
1.
Дойчин
02.01.2013 15:30:34
2
10
Хората не искат да ги видят, а те тръгнали по обиколки /сигурно не заради изборите/.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори