×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След боя между 15 ученички за момче- бащата на едната пребил другата


След боя между 15 ученички за момче- бащата на едната пребил другата
Ванеса и доскорошното й гадже Денис, заради когото станал боя, снимка "24 часа"
04 Октомври 2012, Четвъртък, 06:10 ч.

Според семейството на 14-годишната Надя другите девойки са я нападнали. Родителите на 16-годишната Ванеса обаче споделят, че бащата на Надя е пребил дъщеря им

Близките на 15-те момичета, които се сбиха за едно момче в Благоевград, се обвиняват едни с други, съобщи бТВ, цитирани от "24 часа". Според семейството на 14-годишната Надя другите девойки са я нападнали. Родителите на 16-годишната Ванеса обаче споделят, че бащата на Надя е пребил дъщеря им.

Версията на всички е една и съща само в началото на вечерта, когато Надя и Ванеса са били заедно в градската градина на Благоевград. Ванеса обаче твърди, че изведнъж, както си говорола с Надя, родителите на по- малкото момиче я нападат. Бащата, Георги Калинков, който е и бивш полицай, е бил гресивен.

„Той дойде, нахвърли се върху мен и ми бяха нанесени съответните удари. Бях зверски пребита от двама родители, все още не мога да си спомня всичко, което се случи. Изпаднала съм в безсъзнание и това е, което си спомням. Бях блъскана, удряна", разказва Ванеса Викторова.

Бащата обаче отрича да е удрял момичето.

„Всеки ден стават такива неща в страната и по училищата, децата почват за разнообразие да бият другите деца. Една тълпа от деца биеха моята дъщеря и аз отидох, разблъсках децата, взех си моята дъщеря и си тръгнах. Нито някой съм удрял, нито някой съм бил", каза Калинков.

Двете момичета са прегледани, като Надя е изпратена в дома си с рецепта за успокоителни хапчета, а Ванеса е настанена в болница с пукната челюст. Тя е получила комоцио, има и болки в главата.

„Движа се трудно, почти не мога да се храня. Надявам се, че ще се оправя, но в момента не се чувствам никак добре", каза още Ванеса.

И двете семейства подават жалби в полицията, а органите на реда са започнали разследване.

„Разпитани са общо 5 свидетелки на инцидента, които са присъствали там. Имало е и други момичета, но не са участвали в побоя", обясни началникът на Първо РУП в Благоевград Пламен Мичев.

Момчето, което разпали момичетата, Денис, е от три дни е с температура и не ходи на училище. Отишъл да види Ванеса в болницата. Майка и пък още не може да се съвземе от шока при вида на дъщеря си минути след инцидента.

„Детето ми се строполи пред вратата. Само изстена и започна да се тресе и да плаче. Каза „мамо, пребиха ме, мамо, бащата на Надя и майката ме пребиха. Мамо, качиха ме върху една кола", спомня си майката Поли Страянева. „ Тоя спомен няма как да го изтрия никога от главата си", добави тя.

Четири дни след инцидента, от полицията още не са готови с материалите по случая и нямат яснота кога те ще бъдат предадени в прокуратурата. От там пък трябва да решат да повдигнат ли обвинение и срещу кого.

 




0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Не е успял да картотекира три месеца няколко от зимните попълнения  Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Това е второто му подобно нарушение, разкри главен инспектор Пламен Николов Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Алек е просто една ходеща марионетка със слушалка  Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" На Никол не и липсваше самочувствие  Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Това е поредният тематичен уикенд в Бургас Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване
Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял  Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори