×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заради момиче и още един пребит Каратиста разпалил мелето в „Бедрум“


Заради момиче и още един пребит Каратиста  разпалил мелето в  „Бедрум“
Управителят Малин Кръстев ще съди побойниците за щети от 20 хиляди лева, компанията на Каратиста пиела от обед и се заяждала със съседната маса, прогонила друг баровец с охраната му
Тема в развитие
виж още
скрий
29 Август 2012, Сряда, 18:45 ч.
Автор: Бесове.бг, снимка и видео: Иван ТРИФОНОВ

Управителят Малин  Кръстев ще съди побойниците  за потрошеното оборудване

 Управителят на дискотека „Бедрум“ Малин Кръстев и собственикът на охранителната фирма „Аркус” Георги Янев обявиха пред „Бесове.бг щетите, които са нанесени на заведението след масовото сбиване в неделя (виж видеото). Те напълно опровергаха витиеватите твърдения на клиента  Димитър Спасов-Каратиста колко много не бил виновен за случилото се.

„Става въпрос за конфликт между две компании. Като имате предвид, че групата на  Митко Каратиста е започнала да пие от събота наобед. Агресивното им поведение е почнало още тогава. Скарали са се за едно момиче, което с мъже от съседната компания. Хората на Каратиста ударили даже ударили един от тях и го прогонили от заведението. Още в ранния следобед охраната се е намесила, предупредени са били, дори е било съобщено и в полицията“, каза Янев.

Според управителят  на култовото заведение Малин  Кръстев никой от охраната не е  предизвиквал компанията на Димитър  Спасов, а напротив, през цялото време  служителите на „Аркус” опитвали да предотвратят следващ инцидент или  сблъсък между същите тези две компании. Името на прогонения обаче се пази в тайна. Той също е бил с охрана.

Първото посегателство  е от страна на човек на Каратиста, който удря момче от охраната. После  дошъл редът на бутилките, столовете  и масите.

Дискотеката е  била като след погром. Щетите са за над 20 хиляди лева - счупени маси, столове, газови лампи, изпотрошени прибори. От управата ще внесат искова молба в съда.  

„Ние ще заведем дело. Клиентите масово напускаха без да платят сметките си, цялото заведение се опразни“,  бе категоричен Кръстев.




В категории: Крими


10
Коментара по темата
10.
musashi
09.12.2012 18:35:43
0
0
mitko pravi svirka na tozi malin tova e slu4aia .
9.
до Илиев
30.08.2012 17:30:31
0
4
ne e debela barmankata,tova e miss grudovo 2005 i sega e zna4itelno po slaba
8.
Илиев
30.08.2012 13:51:38
1
6
и ко вика тая дебелата барманка-набиха ми охраната,не си платиха ракията хахахахаааа
еми така ще е като си събрахте всичките софийски помияри и боклуци!!!
7.
hai io
30.08.2012 13:04:24
1
5
ЗАРАДИ ТАКИВА БОКЛУЦИ И ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ КАТО АЗИС И ЗЛАТКА,СТРАДАТ САМО НЕВИННИ ХОРА..ЗАРАДИ ТЯХ 20 ЧОВЕКА СА В БОЛНИЦА СЪС СЧУПЕНИ РЪЦЕ,НОСОВЕ,КРАКА..ИМА НАМУШКАНИ И РАЗБИТИ НОСОВЕ ,А ИМА И ТАКИВА КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ ОЖИВЕЯТ В СЛЕДСТВИЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИМ ОПЕРАЦИИ, И ВСИЧКО ТОВА САМО ЗАЩОТО СА СЕ ПОМОИСЛИЛИ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЛАЙНА
6.
qwerty
30.08.2012 11:49:22
0
3
hapirani koito gledat lo6o vseki koito vleze bez ohrana a tezi s ohrana i pari im se pravqt svirki o6te na vhoda,i kato stana boi vijdate kakvo stava 7 prebivat 20.kak da se hodi v takiva zavedeniq,nadrusani psevdo mutri te prebivat samo za6toto sa haresali priqtelkata ti ili prosto taka bez pri4ina
5.
Георги
30.08.2012 09:45:05
0
9
Какъв труд,каква охрана?! Ние да не падаме от небето?Назначавате някакви псевдо мутри и напомпани хлапета за охрана дето не могат да кажат две смислени приказки на кръст,гледат лошо и ръцете им на метър от тялото.Не смеят да се обаждат на истинските мутри и криминалета за да не ядат шамари а само се репчат и подскачат , като японски петлета около обикновенните клиенти.И за целия този цирк получават смешни пари,докато шефовете им обират пачките без да си мръднат пръста.
4.
Pff
30.08.2012 00:23:12
1
4
Kvo shti ocenqt truda e ebana mutra selska .Kak go zehte toq trud ...........neshto mai zabraihte kvi mrasni otrepki ste ,4e vzehte se pravite na nqkvi biznesmeni i normalni hora .........Utaiki smotani cql jivot she vonite na tinq !
3.
лекия
29.08.2012 21:34:51
1
9
интересното е че всичко се развива като в дивия запад, каубоите влизат в бара където са други каубои бият се стрелят, шерифа е някъде в някоя канцеларийка и пие виски и не го интересува какво става. няма задържани няма арестувани. следват други каубои други битки. ние само ще се молим да оживеем в някое барче. Ако беше в онуй време щяха да ги пратят в някой трудов лагер и всичко щеше да е ОК
2.
дедо поп
29.08.2012 21:25:33
2
2
тия са в е*ати филмъ
1.
Аман
29.08.2012 20:45:27
0
6
Видеото е много интересно!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори