×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Златка Райкова бие и чупи зъб на обикновено момиче в „Час пик“


Златка Райкова бие и чупи зъб на обикновено момиче в „Час пик“
Златка се ядосала не за ботушките на Азис, а за бежовата рокля с голо рамо, такава имала и тя. Дългите кестеняви къдри, същите като нейните, я раздразнили допълнително (имаме още кадри от същата нощ)
Тема в развитие
виж още
скрий
27 Август 2012, Понеделник, 12:20 ч.
Автор: Бесове.бг Снимка: Клиент на „Час пик“

Гаврата на плеймейтката и компанията й остава незабелязана от охраната на ТИМ, МВР мълчи, въпреки че има жалба

След две поредни нощи на побоища и наркоизстъпления в дискотека „Час пик“ и конкурентния увеселителен комплекс „Какао бийч“ на несебърския бряг, за които ви разказахме вчера, Бесове.бг стигна още по-далеч в разследването на цялата истина. Разполагаме със свидетелски показания и заявителски материали за случилото се в „Час пик“, които МВР и ръководството на „Час пик“ подозрително премълчават. Ще разберете защо Азис се проявява в нощта срещу събота повече като мъж отколкото дебеловратата охрана на ТИМ в „Час пик“. Както и действителната причина да прекрати своя концерт и се оттегли през задния вход на дискотеката:

Още в първите дни, когато в Слънчев бряг и Равда разлепят плакатите за участието на Азис в „Час пик“ на 24 август, годениците Т.В. и В.К. (сменили сме дори инициалите на пострадалите, защото се страхуват за живота си) – момче и момиче, живеещи постоянно в курортния комплекс, резервират ъгловото сепаре, най-близко до сцената.

Т.В. и В.К решават по този нестандартен начин да отпразнуват годежа си. Т.В. е механик в автосервиз, а В.К. - продавачка на сезонна работа в комплекса. Най-обикновени млади хора. Канят с тях две приятелки на годеницата. Заемат местата си в сепарето около 23 часа в очакване на попзвездата. Поръчват бутилка „Руски стандарт голд“ и четири редбула. Около 1 часа след полунощ Азис излиза заедно с балета си – облечен в бежова рокля с голо рамо и ботушки в същия цвят. Косата му е дълга, светлокестенява, падаща на букли върху раменете му. Идолът изпълнява три песни на сцената пред бара, с които взривява близо 2-хилядната публика и предприема рейд между масите, иска да се слее с хората, за да е още по-непосредствен купонът. Той приближава към сепарето на двамата годеници. В това време В.К. и едната й приятелка играят около него. След като удостоява с внимание тяхното сепаре, Азис се отправя към следващото, момичетата го следват, танцувайки и се забавляват, поласкани са от вниманието му. След около десетина метра вдясно обаче

внезапен силен удар в гърба поваля В.К. на пода.

Болката в гръбначния стълб е от мъжки юмрук. Момичето се изправя бавно и се обръща. Вижда двама мъже и млада жена с дълга къдрава светлокестенява коса. Тримата се хилят подигравателно. Жертвата пита объркано: „Защо ме ударихте?“, сигурна е, че ударът е дошъл от дебеловратия с черна фланелка със сив надпис, нисък, набит. Той продължава да се хили. Тогава дългокосата жена се изправя и удря юмрук в устата на В.К. - сцепва устната й, отчупва втория й ляв зъб. Докато В.К. се олюлява, развилнялата се непозната клиентка я рита в лявото бедро, момичето се свлича на пода.


Тук Азис опитва да изясни проблема с удареното момиче, но не получава разбиране от компанията на Куката

Разкарай се оттук ма, пречиш!“, креснала изродката-биячка. Това става пред очите на Азис, четиримата бодигардове на Азис и пред охраната на ТИМ в „Час пик“, тълпата е огромна и назад не може да се види ясно какво точно се случва в суматохата. Никой от предните редици обаче не реагира. Годеникът на В.К. е в сепарето навътре вляво и не може да види гаврата с любимата му. Приятелката на В.К. й помага да се върнат на местата си. Азис започва да пита:

Има ли проблем? Кажете какъв е проблемът?!“

Повтаря още няколко пъти тези думи с рязък тон. Спрял е да пее, а в гласа му се долавя огорчение, вероятно тогава той нарича Куката „селянин“ и също като В.К. получава юмрук преди да бъде изведен през задния вход. Охраната от ТИМ наблюдава безучастно. Купонът в дискотеката приключва, но кошмарът за битото и унижено момиче продължава. То слага лед на устата си и тръгва с една от приятелките да търси управителя на „Час пик“, за да се оплаче. Приятелят й остава на масата, за да оправи сметката. Всички сервитьорки и гардове от заведението вдигат рамене и всички твърдят, че не знаят кой е шефа тук.

Двете момичета излизат навън, където стоят яки мъжаги от фирмената охрана, отговарящи за пропускателния режим, настояват да говорят с управителя. Посочват им телефон, който е записан при входа на дискотеката, заедно с останалите инструкции по техниката на безопасност. На този телефон отговаря женски глас, който като чува историята, съветва пострадалата да дойде на другия ден и да търси управителя – кой обаче, не е ясно. Часът вече е около 3, двете момичета стоят безпомощни пред дискотеката и се надяват някой да им обърне внимание и да ги защити. Тогава, на изхода, покрай тях минават Златка Райкова, приятелят й Камен Балбузанов-Куката и бодигардът им. Отправят се към черен джип Мерцедес СА 55-77.

В.К. разпознава компанията на своите палачи, но не знае, че това е вездесъщата светска лъвица Златка, не знае и кой е приятелят й Куката – човек от най-близкото обкръжение на наркобоса Христофорос Аманатидис – Таки, известен в ъндърграунда като един от най-агресивните и свирепи ударници при разпределянето на пазара на дрогата.

Момичето ги сочи и настоява охраната на дискотеката да я защити.

Естествено, така още повече привлича вниманието на кралицата на Плейбой и това я вбесява. Тримата се качват в джипа. Гардът зад волана, Златка до него, Куката отзад. Лимузина Мерцедес обаче е препречила лентата пред входа и гардът се провиква на охраната: „Чия е тая кола тука бе, махнете я, че пречи?“. Отговарят му, че натоканият мерджан е на Ангел Чушката (наркодилър от Варна, б.р.). Гардът на Куката замълчава, след две-три маневри успява да насочи черния джип срещу двете безпомощни жертви и натиска педала с мръсна газ. Невъзможно е да се опишат ужасените писъци на момичетата. След това Златкината компания се оттегля доволна от разиграния екшън.

Едва тогава примерният годеник излиза навън, забавил се е, защото изчакал цивилизовано да плати сметката от 107 лв. за водката и безалкохолното. Той дори не роптае като останалите затова, че е броил още преди месец 40 лева вход за проваления концерт на Азис.

Четиримата отиват в РУП-Несебър и започват да пишат жалба. Дежурният офицер я приема, разпитва пострадалото момиче, също и свидетелите. Казва им да си ходят. И толкова. Това е станало в 5,30 часа в събота, 25 август.

До този момент, понеделник, 27 август, 13 часа, ние имаме информация, че нито Златка, нито якият гард, нито Куката са викани за показания. Инцидентът липсва в сводките на ОД на МВР.


В категории: Лична драма


20
Коментара по темата
20.
MAIKATA NA ZLATKA
01.09.2012 10:24:31
0
6
ZLATKA SPINOZEN KROKODIL
19.
Димитрова
30.08.2012 10:04:28
0
6
Кристина Патрашкова я определи много точно. Цитирам: " Известна е с това, че е известна " . А синът ми, когато още беше малък и не знаеше значението и смисълът на много думи, направи следната асоциация: " Проста е, проста е,та чак е проститутка! " За Златка, тогава никой не беше чувал още, това е преди 20 години.
Сега се сетих за тази негова реплика по отношение на друга жена, която не е нито проста, нито пък е проститутка.
Обаче за Златка важи с пълна сила.
18.
Анонимен
28.08.2012 19:30:56
14
3
хахахах как може да пишете такива глупости ??? Това са абсолютните измислици!! Бях там и мога да заявя че това са пълни глупости и няма нищо вярно написано в тази статия!! Кви са тия счупени зъби и т.н. Искам само да кажа на автора на тая простотия, че е гледала много филми и да спре да употребява наркотици... а и да иде да се прегледа, че маи има нужда от лечение......
17.
hyi
28.08.2012 09:07:42
1
9
ЗАРАДИ ТАКИВА БОКЛУЦИ И ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ КАТО АЗИС И ЗЛАТКА,СТРАДАТ САМО НЕВИННИ ХОРА..ЗАРАДИ ТЯХ 20 ЧОВЕКА СА В БОЛНИЦА СЪС СЧУПЕНИ РЪЦЕ,НОСОВЕ,КРАКА..ИМА НАМУШКАНИ И РАЗБИТИ НОСОВЕ ,А ИМА И ТАКИВА КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ ОЖИВЕЯТ В СЛЕДСТВИЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИМ ОПЕРАЦИИ, И ВСИЧКО ТОВА САМО ЗАЩОТО СА СЕ ПОМОИСЛИЛИ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЛАЙНА
16.
констатация
28.08.2012 07:49:37
0
13
ПРОСТА ЧАЛГАДЖИЙКА! МЯСТОТО И Е В ПСИХИАТРИЯТА!!!
15.
sun
27.08.2012 22:54:23
0
8
za tozi skandal vav 4as pik uspqh za poslednite 2 dni da pro4eta nad 20 razli4ni versii. i koq v kraina smetka otgovarq na istinata? to ne bqha darpaniq na kosi, ne bqha pobo6ta, ubidi....
14.
Монката шефа на охраната
27.08.2012 21:55:48
1
14
Аз имах разтройство и бях в кенефа и за това ништо не видях.
13.
дочо
27.08.2012 20:44:07
1
6
родени боклуци
12.
ppp
27.08.2012 20:27:38
2
9
наистина жалка картина, какво се случва в тая държава, вече и младите не са добре, визирам златка, уж изглеждаше добре,а как се излага... явно си има други проблеми и избива в тая посока. то да беше само това, имам чувството че всички малко по малко психясваме. и основната причина не е другаде а в капитализма
11.
burgas
27.08.2012 19:37:00
1
15
ei zlatke rusa kuchko mindil dati eba mamicata
10.
evala
27.08.2012 16:59:58
5
6
да живее чалга културат! и златките ...
9.
just АЗ
27.08.2012 16:18:43
5
8
"...натоканият мерджан ..." - ХА-ХА-ХА! Цяла България се смее на абсурдните изрази - натокани, облякани, ино дънки... и т. н.!!! А вие го използвате и в статия. Смях!!! Хайде, Бесове, РАЗБЕСНЕЙТЕ СЕ!!! Не оставяйте истината - влязохте в националния ефир покрай юлските събития в Бургас, продължете!!!
8.
Питето
27.08.2012 16:02:02
1
5
Браво за статията.
7.
6b
27.08.2012 15:41:41
0
33
Бесове този път ми харесват, сега трябва да раздухаtе историята до там до където е нужно за да се предприеме нещо. Ще направите едно добро за това бито момиче.
6.
Т
27.08.2012 15:36:08
5
10
извод: не ходете в такива дискотеки стойте на селу. Иначе простотията е пълна ..
5.
SB
27.08.2012 14:19:06
1
9
Добре де, не може ли да се прати някаква жалба до Страсбург примерно, където нещата едва ли ще се решат по български...
4.
един
27.08.2012 13:21:42
0
15
-----ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА НЕ ПРОГЛЕДНЕ-----
3.
интересно
27.08.2012 12:56:44
3
24
а къде са били действащите полицаи,които са охранявали клуба?Публична тайна,че повечето от оборотните клубове,включително и тези в гр.Бургас се охраняват нелегално от действащи куки,като собствениците им плащат директно затова.Май затова се мълчи от страна МВР
2.
Денислав К.
27.08.2012 12:52:29
2
23
Живеем в абсолютна кочина.
А полиция тук няма.
Преди време ми се наложи да потърся услугите им (3то РПУ) в София, пак за инцидент в дискотека, като този път престъпникът беше охранител в дискотека. Никакво съдействие! Бездушно държане. Само се чудеха как да се отърват от нас. Накараха ни да им разказваме историята половин час. После ни отпратиха... Огромна грешка беше, че не потърсих адвокат. Невежият аз не знаех, че полицията не иска да помогне на пострадалите, а просто да се отърве от тях. Да не пишат жалби. Отдавна са претръпнали към човешката болка.
Наистина майсторски се отърваха тогава от нас. Без да напишем жалба. Сега знам, че въобще трябваше да откажем да им даваме сведения, просто трябваше да си напишем и заведем жалбата, пък те да си четат историята от нея, ако искат. Ама както казах, тогава още си мислех, че полицаите искат да помогнат на жертвите на престъпления...
Сега знам по-добре.
1.
D
27.08.2012 12:37:11
1
50
Mrasna dolna selqnka, parcal spinozen e taq zlatka......6te q vla4at o6te malko tuk i tam i 6te q zarejat, cql jivot sama 6te e.......bokluka dolen
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори