×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ако имате сигнали за изборни нарушения - пишете ни на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"
  • Следете новинарските емисии на Флагман.бг в днешния ден - в 11 часа, 13 часа, 15 часа и 19 часа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пиян шофьор на валяк размаза свой колега до Малко Търново


01 Август 2012, Сряда, 11:16 ч.
Автор: Бесове.Бг снимка Добромир ДОСКАЧАРОВ

Бригадата на скандалната шуменска фирма „Автомагистрали Черно море“АД била кьоркандил пияна

Пияна строителна бригада завърши работния ден на пътя между Бургас и Малко Търново вчера с премазването на един от работниците, разбра Бесове.бг. Кървавата трагедия се разиграла при участъка до село Младежко при полагането на асфалт. Пътят е в ремонт вече половин година и почти 20 км от с.Крушевец до границата са в окаяно състояние, като на всеки 3-4 км има струпани машини и работници. Обектът е част от националната пътна мрежа е и поверен на скандалната фирма „Автомагистрали Черно море“ АД – Шумен, която за пет години изрина и изравни със земята връх Шилото край Бургас, за да добива оттам камъни. Въпреки битката на еколозите и община Бургас с тази фирма, вероятно ползваща се със специален чадър от правителството, взривовете на кариерата продължават. Вчера има още един инцидент – при поредния експлозив буквално е унищожена реколтата на земеделска кооперация край кв.Горно Езерово, но засега никой не се наема да прекрати убийствената за природата концесия.

 

За инцидента от вчера се мълчи. „Гледайте си работата – вие сте некомпетентни журналисти“, бе отговорът на жена, която вдига телефона от бургаския офис днес.

Трагедията се разиграла, след като още около обед строителите край Младежко почнали да пият. Шофьорът на асфалтополагащата машина Стоян Стоянов е бил с 2,8 промила алкохол в кръвта, когато дал назад и буквално размазал в асфалта своя колега Маньо Лилов, на 55 г. Бригадата е русенска.

Бесове.бг опита да открие управителя на „Автомагистрали Черно море“АД Шумен Димо Димов, но той не вдигаше телефона.

В полицейския бюлетин от ОД на МВР преди малко уточниха, че инцидентът е станал след като Маньо Лилов се заклещил на стълбата за слизане, когато е бързал да напусне машината и е бил притиснат към мантинелата. Дошлата на мястото на инцидента линейка на «Бърза помощ» - Малко Търново го откарала в посока МБАЛ – Бургас, но по пътя той починал.


В категории: Малко Търново


14
Коментара по темата
14.
678
04.02.2015 17:25:10
0
0
пияндурнициииииии прости !
13.
gjizbaniv
30.08.2012 19:43:29
1
0
UwuZVj , [url=http://pngnpgypsvjy.com/]pngnpgypsvjy[/url], [link=http://ffenkayreldp.com/]ffenkayreldp[/link], http://pagmodbdyvfi.com/
12.
uilswrdro
29.08.2012 16:10:56
1
0
QeFvCn <a href="http://hebilvbivxaf.com/">hebilvbivxaf</a>
11.
kngbjvyn
27.08.2012 14:37:10
1
0
jjsK5t , [url=http://tdrdppvggebs.com/]tdrdppvggebs[/url], [link=http://bvnotxpqvzhc.com/]bvnotxpqvzhc[/link], http://mpnmsjztpufx.com/
10.
uozgsrd
27.08.2012 08:14:26
1
0
GzWLVB <a href="http://mpjxbntyzzwq.com/">mpjxbntyzzwq</a>
9.
America
27.08.2012 03:26:13
1
0
Appercaition for this information is over 9000-thank you!
8.
myn4y
08.08.2012 09:36:45
0
5
Живеем в една феодално зависима бананова република. НЯкои хора на това му казват демокрация а други говорят за някаква си измислена пазарна икономика. Реално погледнато това просто не е държава. Тя се упправлява от някакви компаниии -някъде към 20 на 20 бр. . В държавата цари монополизъм толериран от държавата. Всичко скача поголовно. Да се чуди и мае човек на какво ли не и защо: 1. Сбъркана здравна система - човек плаща здравни осигуровки, плаща на някакви ментета джипита а отделно представете си тези медицински персони си искат и 10 лева за медицинско. В това направление - мачкайте жестоко ....аз поне имам успех. 2. Строителството е цяла индустрия - един механизъм от много взаимо свързани неща - няма да се спирам на тях. Такова няма ...... 3. Банкова система -- една пълна порнография ....разни пиари - т. нар- велики икономисти ви говорят какви не глупости. Тези мекерета имат целта и задачата да защитават нечии интереси Извод - представете си централната европ. банка - има 0 лихвен процент . Нямам намерение да коментирам тука продължението. 3. Енергийните монополи - правят си каквото искат. Решение има за всичко ....ежедневно една купчина неграмотни икономисти говорят неща където не им е работата. Освен това ....разни "научни творци" вадят от 9 дерета глупости да обясняват какво ли не. Просто не вярвайте Е ..да не забравяме че има и хора които режат ленти тук и там. "4. На това аз му казвам сбъркана държава. Истината --теглете си парите и който може да напуска. Криза няма - това е една интересна пропаганда . Още нещо ...някой се взривил и ..това беше добре дошло за управляващите ....е какво от това ..кой го интересува това ...нагледахве се на една купчина простотии.
7.
Катя Некасабова
01.08.2012 19:56:12
3
5
"Бесни автори", претендиращи за журналисти, изкарващи нещата "на светло"...Вашата голословна, тенденциозна, субективна и простовато написана статия показва и доказва как в стремежа си за политическо обслужване премивате онази тънка, непозната за вас граница, на човешката трагедия.Не допускате коментари във ваш ощърб, налагате цензура, елементари такива,а с червени букви подчертавата каква свободна медия сте.Вие знаете какво струвате, Шурналисти такива!!!
6.
Стоянова
01.08.2012 14:34:07
0
2
Редовно пътуваме до Малко Търново и ремонта продължава повече от година. Работят много бавно и мудно.....
5.
до 1
01.08.2012 14:10:37
0
8
Забрави и пияни началници!
Не трябваше да забраняват тютюнопушенето, трябваше да забранят употребата на алкохол, ама управляващите не искат трезви хора, че и трезво ще мислят, по-удобни за властта са пияните!
4.
очевидец
01.08.2012 13:10:38
1
3
беше у,жас, минавах от там,когато линейката го качваше
3.
Бург
01.08.2012 12:48:42
0
10
Бахти гнусотията в атя държава ве, повръща ми се вече, как може да е пълно с кретени и всеки ден да се потрисам!!!
2.
един
01.08.2012 11:55:33
0
1
ТАКА ЛИ Е В ЕВРОПА
1.
един
01.08.2012 11:53:29
0
11
пияни работници пияни шофьори разбити пътища-----ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Светкавична реакция на полицаите, арестуваха веднага биячите на бензиностанцията в Айтос Светкавична реакция на полицаите, арестуваха веднага биячите на бензиностанцията в Айтос Тримата са криминално проявени, скарали се докато пътували с автомобила на потърпевшия и го ступали, като слезли от колата „Талантино“ с пет отличия от престижен театрален фестивал „Талантино“ с пет отличия от престижен театрален фестивал На престижния форум бяха представени общо 24 спектакъла Премиерът гласува, надява се бързо да се сформира правителство Премиерът гласува, надява се бързо да се сформира правителство Той пожела България да има стабилен парламент с пълен мандат Проф. Рачев с неприятна прогноза за времето, чакат ни тежки нощи Проф. Рачев с неприятна прогноза за времето, чакат ни тежки нощи Хората, които в момента са на морето, са изтеглили не дългата клечка, ами направо са взели клон в ръцете си, коментира климатологът Ще гласуват ли или ще събират тен българите в Слънчев бряг? Ще гласуват ли или ще събират тен българите в Слънчев бряг? Ще гласувам и пак ще се върна на морето, споделя възрастна жена от Сливен Следете изборния ден с новинарските емисии на Флагман.бг Следете изборния ден с новинарските емисии на Флагман.бг Нашите репортери ще са на горещите точки в региона, очаквайте прогнозно разпределение на мандатите веднага след 20 часа  Не Дивия Запад, а Айтос – вижте как се млатиха брутално с пръчки Не Дивия Запад, а Айтос – вижте как се млатиха брутално с пръчки Уличният бой се разиграва снощи на входа на града Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света
Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Хората, които са на почивка в Северна Гърция, могат да гласуват в секцията, която би рекордите по гласуване през 2021 година Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт След шест кошмарни месеца и ходене по лекари Ейми най-сетне разбрала причината за мъките си Изсипаха торби с пари на пътя Изсипаха торби с пари на пътя Вирусните кадри бързо се разпространиха в социалните мрежи Владимир Путин се готви за смъртта си? Владимир Путин се готви за смъртта си? Руският президент готвел дъщерите си за наследници Гигантски астероид се приближава към Земята Гигантски астероид се приближава към Земята Разстоянието от него до нашата планета в най-близката точка ще бъде 7,37 милиона километра  Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път Близнаците да внимават с парите, а Телецът - със заблудите Близнаците да внимават с парите, а Телецът - със заблудите  Хороскоп за деня – 9 юни 2024, неделя Черешите 12 лв., ягодите 11 лв. – спекула и слаба държава Черешите 12 лв., ягодите 11 лв. – спекула и слаба държава Дори и търговците по пазарите вече не поставят цени на килограм, а на половинка, защото иначе стряскат и ужасяват хората   На Путин не му остава много време, за да постигне пробив в Украйна На Путин не му остава много време, за да постигне пробив в Украйна Руската стратегия за изтощаване на силите на Украйна е много скъпа и кървава, смята ръководителят на Московския център за анализ на стратегии и технологии Руслан Пухов 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори