Никога не слагайте тези 3 храни в микровълнова, от полезни стават токсични
Нитритите се комбинират с химикали в червата и могат да доведат до развитие на рак
Спанакът съдържа оксалова киселина, която става токсична при повторно нагряване.
Това вещество може да причини образуването на камъни в бъбреците. Спанакът също така съдържа и нитрати, които се превръщат в нитрити.
Нитритите се комбинират с химикали в червата и могат да доведат до развитие на рак.
Диетолози отбелязват, че претоплянето и на чая е опасно.
То активира всички бактерии, които са били „спящи“, което означава, че има риск от чревни разстройства и отравяне.
От друга страна, оризът може да съдържа бактерии Bacillus cereus, които не се унищожават при нагряване в микровълнова фурна.
Спорите им могат да навлязат в храносмилателния тракт и да причинят неприятни симптоми като диария, повръщане и спазми.
Джордж Клуни се отказва от сцените с целувки във филмите си
Уроки или стрес? Как да разпознаем негативната енергия и кога да потърсим лекар
Мъркането разкрива повече за котките от мяукането
Почина Карл Карлтън – легендата зад хита "She’s a Bad Mama Jama"
Медиците от КОЦ-Русе: Спасяваме животи, но заплатите ни намаляват
Четири знака, че тялото ви има недостиг на витамин С
Украински подводен дрон удари руска подводница за 400 млн. долара в Новоросийск
Две лекарки осъдени за смъртта на дете в Сливен
16-годишна наръга ученичка с нож в Атина
Синът на Роб Райнер арестуван след смъртта на родителите си в имението им в Калифорния
Сватбена игра в Германия завърши с бой и ранена булка
Националния исторически музей връчи наградата „Лъв - Пазител на наследството“ на кмета на Царево
