×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът Георги Лапчев от ГЕРБ не пожали и герба на Царево, сменя го


Кметът Георги Лапчев от ГЕРБ не пожали и герба на Царево, сменя го
След като нареди потрета си на почетната стена с бивши кметове в Общината, кметът реши да смени и герба на Царево, гражданите ще могат да видят проектите от понеделник
Тема в развитие
виж още
скрий
24 Март 2012, Събота, 09:46 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки Община Царево и Бесове.бг

След като окичи лика си на стената, градоначалникът включва и жълъди в знака на Общината

Стремежът на кмета на Царево Георги Лапчев от ГЕРБ тотално да заличи предишните управления на морската община и летоброенето да започне от него, се превръща  в истинска мания и той обяви неочаквано, че е провел конкурс за нов герб.

Съобщението за поредното хрумване на градоначалника е публикувано в официалния сайт на Царево при вече изготвени проекти. Гражданите са поставени при свършен факт и ще могат да се запознаят с тях от понеделник, след като те бъдат изложени в изложбената зала (бившето ОДК). Хората коментират обаче, че вече е ясно кой проект ще спечели, тъй като той вече е публикуван в туристическия пътеводител, издаден от администрацията.

От Общината съобщават, че конкурсът за нов герб е бил проведен в Националната Художествена Академия. „Конкурсът предизвика много голям интерес. Получихме повече от петдесет предложения като някои от участниците се бяха потрудили и предали по няколко проекта. Направените предложения  се оцениха от съвместна комисия с участието на Кмета на Община Царево г-н Георги Лапчев, зам.кмета Васил Каридков, Росица Попова – директор ОЗКССД, проф. Кирил Гогов - автор на герба на Република България, проф. Божидар Йонов, Евгени Йонов – художник, както и  ректора на НХА проф. Светослав Кокалов”, обявяват от администрацията на кмета Лапчев.


Това е сегашното лого на Община Царево
В конкурса са били заложени няколко задължителни символа. Сред тях са дъбов лист и жълъд като символи на Странджа,  морето, котвата и делфина, които символизират връзката и хармонията на хората с морето и морските обитатели, и силуета на крепостна стена напомняща за славната история на региона.

Проведеният конкурс предизвика иронични коментари сред местните хора. Царевци открито коментират, че новата инициатива на градоначалника не е учудваща след странните му прояви на култ към собствената му личност, заради който той окичи едва на 4-тия месец от управлението лика си на почетната стена в кметството, където са портретите на бившите градоначалници като част от историята на Царево. Граждани коментират, че в момента трудно се ориентират в сградата, тъй като градоначалникът е предприел пълно разместване на служителите и имало преселение от кабинет в кабинет.



Кметът Лапчев побърза да публикува новия герб, но явно усети, че е направил гаф, тъй като не е спазена процедурата
Лапчев залепи и снимката си ръчно на луксозен пътеводител на общината върху тази на предшественика си Петко Арнаудов от БСП, по чието време е бил издаден. Хората се шегуват, че е пропуснал да включи портрета си като част от задължителните елементи, които трябва да има и новия герб.

Сегашното лого на Общината съществува от около 10 години, то е изработено след конкурс и решение на Общинския съвет.

Бившият кмет на Царево Петко Арнаудов коментира, че смяната на герба става при пълно нарушение на законовата процедура, която включва освен конкурс, обществено обсъждане и решение на местния парламент. "Управляващите правят нещо, което съществува от 2004 година. Този знак, който беше приет тогава вече е наложен не само в страната, но и в чужбина, Общината е известна с него. Искам да напомня на кмета Лапчев, че животът на Царево не започва, а и няма да свърши с него. Създаването на нов герб не е проблем, който би трябвало да е на дневен ред. Свидетели сме на пълно отричане на всичко, което е създадено от предишните управления на общината. Крайно време е новият кмет да се захване със същинска работа.", каза Арнаудов. 

Досегашният знак на общината е изработен от художниците Стоян Бочев и Цветко Гюров. "Това, което изискват от Общината като задължителни елементи в новия знак е изключително старомодно. Да слагаш делфин, котва, дъбов лист е толкова разказвателно, все едно разказваш приказка. Никой вече не прави това, защото всички знаят, че в морето има делфини и котви. Модерните знаци са изчистени. За мен в смяната на герба прозират лични мотиви, още повече, че това е свързано с разходи, както за изработката, така и за смяната на знака на всички представителни документи на общината", коментира Бочев.


В категории: Царево


Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
157
Коментара по темата
157.
ядосан
08.05.2012 20:49:42
0
5
ГОСПОД ли? Такова кересте го чака, като го лизнат от общината,че и горското ще гледа през крив макарон щото батко му РУМЕНЧО предвидливо се закотви в горското щото знае че от Сливен е пътник, а Гошката да се моли поне в Кости да се върне
156.
Нещастник
10.04.2012 10:20:00
0
15
Голям срам!!!!Господ вече има ново име - Лапчев. До сега освен в тази роля, в друга не се е показал. Уволни толкова много хора, за да назначи пак "наши хора". Сигурно новите назначени му се кланят всеки божи ден, а пък може и краката да му целуват. Друго едва ли се сещат да правят. Излъга още повече хора, но човек лъже най-вече себе си.
155.
местен
09.04.2012 15:45:00
0
7
Докато умните се намъдруват, лудите се налудуват
154.
do gnom
09.04.2012 10:32:32
13
5
Няма материал за клевета момко :)
Интересен ник нейм си си избрал...гном :)
153.
Писна ми
09.04.2012 08:56:25
0
12
Тези хора не отиват във властта с някаква благородна цел или да оправят живота на обикновените хора, а заради самите себе си. Антъни Даунс определя политическите партии "групи от хора, които споделят обща идеология и се стремят към политическа кариера заради ползите, които тя им носи - ПАРИ, ВЛАСТ, ВИСОК ОБЩЕСТВЕН СТАТУС и др." Така, че не разчитайте, който и да било да ни оправи бъкиите в държавата, единственото което правят те е да ни хвърлят прах в очите, да се надуват и преувеличават кой какво бил направил и да плюят останалите. А кой ще помисли за бедните, безработните, пенсионерите, младите хора?
152.
gnom
08.04.2012 17:35:19
1
23
На агента бизнеса не му не върви, ама той толкова имоти взе, че дреме му на..... Ама се чудя на Георгиев, Мицева, Нешева, Атанасова и Скулиев защо не му спретнат едно дело за клевети?
151.
wiksk
08.04.2012 16:29:49
0
12
ПСИХОТЕС ЗА ЛАПЧЕВ
150.
?????
08.04.2012 11:19:07
0
23
Големият балон тепърва ще гърми. Уж имаше готов екип, а напълниха общината с хора от кол и въже, на които едва ли им пука какво ще оставят след себе си и кой ще плаща за това. Твърде бързо лъсна истината. Май целта на занятието е била единствено да седнат на столовете на изброените бивши по-долу в коментарите, но за да управляваш се иска КЛАСА. С този махленски манталитет просто не се получава.
149.
zagrijen
07.04.2012 20:37:28
0
27
боже сега да видим от къде ще си намерят кадри милите управляващи . първия балон изгърмя, щото се оказа ,че трябва и да се работи не само да се правят всичките на началници.
148.
приближен до бившите
07.04.2012 20:08:46
0
20
сега да беше петьо войнов в общината половината щеше да ги е минал вече, барабар с новата, а пък архитекта за великден няколко софрички щеше да спретне и животът щеше да си върви, а новите още на власт си играят, повече любов трябва в общината, иначе ще изперкат
147.
Сенека
07.04.2012 19:50:43
0
26
Когато човек губи не знае какво печели.Точно това се случи с г-н Петко Арнаудов. На фона на сегашното некадърно управление се видя колко струва и какво ще се случи с града ни. Нито логото на града, нито нещо друго е причина за лошото управление. Просто във властта са се намърдали лоши и безскрупулни хора, лишени от морал и ценности.
146.
хахахаха
07.04.2012 17:05:46
5
6
Това с НФСБ беше най-големия цирк хахахахахаха, как пък няма да ни управляват СКАТ-аджиите
145.
novo20
06.04.2012 20:47:49
1
18
Абе агента не е 1.50 висок обаче от наяждане е 1.50 широк. този човек с претенции е една изтъркана политическа фигура ползваща се с лошо име в обществото. Същият този "политик" е по-облажен от общината от всички, за които говори взети в съвкупност. Крадеца вика Дръжте крадеца! И той ше ми се прави на муралист! Аееееееее чупката!
144.
agent
06.04.2012 17:48:51
13
1
НФСБ е спасението на Царево и вече хората го знаят.Колкото и да не им се иска на герберите или на някои от червените.
Филип Филипов да нареди листата и да започват...
143.
до agent
06.04.2012 16:45:52
6
6
абе, Цървул какъв НФСБ,първо си 1.50 висок-МЪЖ,правиш се на бизнесмен и съм сигурен, че си бил или изгонен от някоя общинска администрация,а за тези лапащите си прав-но помни и за това се иска ПИПЕ а ти си 1,50 иго нямаш!
142.
поглед в бъдещето
06.04.2012 10:43:13
0
12
Обърнете внимание как напускат кадрите на ГЕРБ – едва ли не като герои. Че и пресконференции, че салтанати, че коментарии. Сякаш не е ясно, че нито премиера, нито правителството се справят. А не се справят, щото дружината им е от кол и въже. Щото да се управлява държава не е проста работа, още повече за прости хора, които се учат върху нас. Върху нашия живот, нашите данъци, нашият обезценен труд и уви нашето волско търпение.

Капейки като круши, бойковите блюдолизци са комична картина. Но как да се засмееш, нещата у нас много, много тъжни. А изход засега, въпреки вроденият ни от кубратово време еврооптимизъм, и не се вижда.
141.
до 140
05.04.2012 20:46:46
0
3
Да историята се повтаря, но като фарс.
140.
констатация
05.04.2012 20:18:10
0
6
всички сме големи бизнесмени на държавната софра, да си спомним алеко константинов и бай ганьо, нищо ново под слънцето, май и тогава са правили избори по този начин, много мъдреци са казвали, че историята просто се повтаря
139.
отнесен
05.04.2012 19:51:22
0
16
агент, остава ти само да излезеш от пубертета, властта взе да се търкаля, да не почне текучество само, ачката трябва във висшия съдебен съвет да го пратим, акъл е казал народа трудно се налива, а турците казват насила хубост не става, а и да става не бива
138.
agent
05.04.2012 17:08:01
16
4
Абе тоя козар по изборите много ви тормозеше.Щом още го сънувате.
За сведение,шизофренните ви зони ви подвеждат.Нямам нищо общо с този никнейм...и най-важното,нямам нищо общо с Арнаудов,нито съм искал от него,нито ми е давано от него.Успявал съм да живея и да се справям и без благоволението на краля слънце,както го описвате...защото по вашите думи той е създал цигуларов и т.н.
Да със сигурност по негово време се наядоха д-р Георгиев,д-р Мицева,М.Нешева,М.Атанасова,Д.Скулиев...никой,ама никой не може да го отрече това....

Айде,напийте се дружно и си ближете раните,влстта ще я сънувате през крив макарон.

Национален Фронт за Спасение на България и Царево е алтернативата.Алтернатива на комунистите,алтернатива и на ГЕРБ.
Филипов да реди листата,и да подкрепя някой реален играч за кмет и да ги бута ГЕРБаджиите.Да скъса шортите и на БСП.Защото те това заслужават.На следващите избори да имат 1 съветник.
137.
do ob6tinar
05.04.2012 17:01:01
13
0
Каква сделка бе жено...и с какво ще сключи делка ? Съпругата му да е разменната монета ?Едва ли...
По-скоро му бъдете благодарни,че толкова години наред безрезервно подкрепяше Арнаудов и в най-налудничевите му идеи,и беше строил съветниците да вдигат ръчичка за всяка сделка и предложение на кмета...защото сега Арнаудов не може да бъде подведен под отговорност за нищо,ама за нищичко..и то само защото е минало през Общински Съвет...така чинно строен от Градев...
Тъй че не конспираторствайте...
И още нещо да питам...защо на сесии не виждам Гочев,Киров,Арнаудов,Арнаудова,Нешева,Славова,Алексиев...не за друго,те също са граждани,ами да ходят там,ако не им харесва нещо да коментират,да питат,имат това право...ама ги няма...кой от къде е...
Относно съветника в червено Балабанов,срам ме е,че такива недоразумения съществуват,защото такива като него,такива като ромския партнъор,като старите специалисти на арнаудов...те са истинската причина за падението му.
Със сигурност имаше купуване на гласове.И този път го имаше.Да,точно така и този път.Преди години,в силата си,стария кмет също "плащаше" музиката...да не се прави на ощипан.
136.
някой
05.04.2012 16:54:43
10
0
Арнаудов не е никой,той е бивш кмет,и ако има нередности в общината-нарушения,нерегламентирани практики,засягане на обществения интерес-да отговаря.
Ако няма нередности,а е бил просто охулен и оплют от шепа антиинтелектуалци-да бъде "реабилитиран" и да му отдадат необходимата чест и внимание.
И все пак също се присъдениявам към мнението,че каквото било,било...добър,лош,честен,несправдлив...ерата Аранаудов си отиде.И дано не се кандидатира повече за власт,не за друго-стига му толкос,да даде шанс на другите. Но и да не се оттегля от партията си.Сигурно има с какво да е полезен.
Относно Дечо...Дечо като лидер се провали на тия избори и отдавна трябваше да си е хвърлил оставката.
Но пък какво е виновен той сега ? Какво ? Ами Балабанов,Атанасова,нали и те са общински съветници,да поскачат и те.Младите червени нали бяха много кадърни и се ежиха...искаха власт,е влезнаха във властта,но в другата и страна-в опозиция...и сега на къде ?
Айде Балабанов,нали си съветник,дай си капацитета и младостта за тоя град.Работи.Или си забравил,че желязото се кове в огън ? И просто си мълчиш,жалеейки,че не си на власт и не си си спретнал някоя схемичка за правене на парички...
Междувпрочем,къде са и старите общински съветници от Бсп...Яни,Живко,Джапунов...това ли им беше ? Ами отговорност,че толкова години са били там ? Отчет пред хората ?
Седнали сте тука Дечо да ми плюете...
135.
общинар
05.04.2012 14:38:12
1
11
Защо се ядете с Арнаудов?В момента той е никой. Но къде е опозицията начело с дугаря Градев? Кой е лидера в Царево?Разбира се Дечо. Ама да сте го чули някъде? Не и защо ли? Не Ви ли мирише на зделка?
134.
бесен
05.04.2012 14:33:25
1
14
Не знам добре ли сте с ума... Но тези които са сега на власт, не са ли продукт на Арнаудов? Евгени - лидера, по негово време си построи хотел, Сколиев изпра парите на Доктора и забогатя толкова много, Ачо - стана предприемач, Лапчев се омилкваше около него с ветроходната регата и очакваше да стане съветник от БСП.М Атанасова печелеше парички от обществени поръчки в Ахтопол. На кого да вярваш?
133.
?????
05.04.2012 12:22:31
0
22
Абе, арх ли си, агент ли си, не знам какъв си, ама си много прозрачен. Май май си се мазнил по Арнаудово време, та си толкова в час със запивките и разни други неща . Не виждаш ли, че само ти се опитваш да лижеш гербаджийските гъзове? Защо ли? Не се старай толкова. Ако не си дал пари едва ли някой ще отбележи заслугите ти. Червеи, като теб са винаги в наведено положение. Трудна съдба имаш. Сигурно вече си останал без кръст...ха...ха...ха....
132.
chervei
05.04.2012 10:02:01
0
23
Е как да не му направим комплимент на агент (арх)! Арнаудов обаче има и други заслуги, освен тези, които изброи като инфраструктура,комуникации и сграден фонд! Затова другия път като го видиш искам да се поклониш ниско, още по-ниско, още по-ниско.Ти знаеш как! Правил си го много пъти! Успех! Успех! Успех!
131.
sss
05.04.2012 06:46:06
23
1
Aрнаудов ти за пореден път показваш,че не си крадец,не се интересуваш от пари.Че по отношения на заплащането си честен и благороден човек.В полза родино...обаче за власт-властта е впита в костите ти дори...искаш власт,много ти трябва,обичаш да си началник.Сигурен съм,че се готвиш пак за кмет.Този път се обърка.Няма да те изберат,особено ако ни натрапиш пак екипчето си от млади интелектуалци-спасители на плажа и старите хиени от предишния бардак.
130.
арх
05.04.2012 06:00:42
25
2
Уникално компетентни! :)
само че компетентни не премахва и качествтото паразитни...
всички знаят консултантската фирма...всички знаят запоите при праматаров в работно време...всички знаят за забавените преписки...
Стига,стига...може да са компетентни,но Арнаудов продължава да се заблуждава...хората го изритаха заради тях от общината,не заради нещо друго.
И какво излиза от коментара,че ако Арнаудов е имал пари и той е щял да плаща като гербаджиите ? На тяхното ли ниво ще прави политика,нали уж е по-велик и по-добър от тях ?
Объркахте ли се вече,че ги плямпате такива...
Истината за падението на бившия кмет не е в това,че е бил корумпиран или злодей.Истината е,че хората му намазаха ските заради кофти облужването,многото недоволни,многото наядени...всичко друго е заблуда.И ако той каже някъде публично...че ако се върне на власт,ще ги върне и тях-ще му се изсмеят в очите и повече никога няма да го допуснат в общината.Арнаудов...пътя ти към местната политика е открит,но минава през друга форма...а не пак да ми се пънеш за кмет със стария си екип...колкото по-рано го осъзнаеш,толкова по лесно и по добре ще ти се случат нещата.Иначе накрая ще се окажеш сам и неразбран.
Успех !
129.
shefa
04.04.2012 18:46:33
0
24
Така е ХА ХА ХА. Агента се пука от яд по шевовете, че му се налага да играе двойна игра. Ту се кланя на Лапчев, ту на Арнаудов. Разбира се, тук пише само в защита на Лапчев, защото сега кадрува в общината - нали се сещате защо??? А служителите Димитър Алексиев, Петър Войнов и Митра Нешева са компетентни специалисти и от това, че не са на работа страдаме ние, а не ти, който не мислиш за благото на общината, а само как да се облагодетелстваш от управлението.
128.
shefa
04.04.2012 18:46:33
1
17
Така е ХА ХА ХА. Агента се пука от яд по шевовете, че му се налага да играе двойна игра. Ту се кланя на Лапчев, ту на Арнаудов. Разбира се, тук пише само в защита на Лапчев, защото сега кадрува в общината - нали се сещате защо??? А служителите Димитър Алексиев, Петър Войнов и Митра Нешева са компетентни специалисти и от това, че не са на работа страдаме ние, а не ти, който не мислиш за благото на общината, а само как да се облагодетелстваш от управлението.
127.
???????
04.04.2012 17:25:12
0
20
не разбрах за какво да дадем подкрепа на кмет Лапчев.Че той има пълната подкрепа от партия герб,пълна подкрепа от общински съвет с мнозинство общински съветници, пълна подкрепа от общинска администрация от новоназначени служители-гербери.За какво да го крепим- от него очакваме нещата в Царево да се случват и да виждаме новите управленски решения
126.
хахаха
04.04.2012 17:25:10
0
27
Агенте агенте стига вече дъвка тези специалисти. И малките деца в града вече знаят кой си - КОЗАР, БИВШ КМЕТ, УХОТО, КРАВАР, ЧУМ бай...Прозрачен си като стъкло. Хората ти се смеят и знаят с какво те ядоса така оплювания от теб кмет Арнаудов - защото те освободи от работа затова, че от частната ти работа не ти остана време да помислиш за ангажиментите си като служител. Ти си БИВШ, но не кмет, бате, а служител!
125.
aide de
04.04.2012 17:00:09
15
0
И кои са тия добри работници ?
Уникални работници нали...
Никой не жалее за тях,времето ще ти го покаже.
124.
до 123
04.04.2012 16:43:49
0
17
Ех,агенте,за какво да дадем подкрепа на новия кмет, виж какво става - кмета Лапчев се оказа кмет на членовете на партия герб,а не кмет на всички жители на общината,Поголовно се изхвърлиха на улицата и добри работници,само защото са работили при Арнаудов.А тези проценти,които цитираш,вярвай ми,че ако Арнаудов разполагаше с парите,които герберите раздаваха на цигани и българи,процента за него щеше да бъде много над 60. Но времето минава и разочарованието в Царево от новото управление е тотално.Циганите са излъгани,българите са излъгани,че ще се осигури работа за децата им,изобщо факриката за мечти фалира.От тук нататък Лапчев ще бере ядове с некомпетентността на новоназначените служители.Ако днес има избори,шапката ще ви падне от изненада в резултата.
123.
agent
04.04.2012 16:02:27
33
4
Браво г-н Лапчев,браво млади и нови хора на Царево.Личи си,че със спечелването на есенния вот здраво сте настъпили по петата кликата на П.А. и всички самодоволни и наяли се покрай него служители.Никога не ги забравяйте...не забравяйте Д.Алексиев,П.Войнов,М.Нешева и ред други уникални специалисти,които години наред се храниха от вас.
Дайте поглед напред към бъдещето.Дайете подкрепа за новия кмет,и време,за да се случат нещата.
Жалките коментари,които го оплюяват се пишат от едни и същи ощипани моми,които години наред властваха и сега си стоят по домовете и нервно пишат и плюят.
Безпосрно П.Арнаудов е направил достатъчно за този град,изградил е инфратруктура,комуникации,сграден фонд...но времето му отдавна е отминало,екипа и начина му трябваше да се сменят.И се радвам,че това се случи.
Дайте глътка въздух на Царево.Дайте шанс на младите да се докажат.
Вие които най-много сте мързелували през тия 10 години и сте свикнали само джоп пара да борите,не бъдете сега толкова злобни.Изчакайте си времето.
г-н Лапчев...за вас гласуваха 60% от жителите на общината...за Арнаудов 40%...нека това всеки ден си го спомняте,за да вършите добри дела,за всички тия 100% граждани на общината. Но и да не допуснете да стопят разликата между вас и него.
Успех! Успех! Успех
122.
Хахо
04.04.2012 08:42:22
0
21
Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Лапчев напълни общината с патки и какво друго му остава освен да ги пасе. Така и така за друго не става.
121.
A TV
03.04.2012 16:58:40
3
6
Новини от последния час:
Неизвестен напръскал 500 000 евро с химическа отрова и ги дарил на детската градина в Босилково,постарадали са няколко общински съветници от партия СЪРП,зам.кмета по селскостопанството и предс.на общоселския съвет. За щастие пострадали деца няма,парите просто не са достигнали до тях.
Честит първи април със закъснение
120.
Грешка
03.04.2012 11:35:05
0
16
Съграждани, дали Лапчев си дава сметка, че ще е изкупителна жертва на хора, като Каридков и самсурляците, за които същия лобира в Общината. Разликата между него и този мръсен тип е в това, че Каридков си е изплел кошницата и каквото закачи за краткото време, в което ще се изживява на "съветник" ще умножи придобито по долен начин, а кмета ще си остане с празна кошница. Питам го аз, тогава заслужава ли си да застава зад гърба на такива нищожества и да върши неща, за които единствен ще носи отговорност и след време ще съжалява. Страшно е да загубиш собственото си самоуважение.
119.
аналогичен
03.04.2012 07:42:15
0
9
преди изборите разбрахме в стани богат, че лапчевото разбира много от горски растения и умее да готви рибни манджи с ути бъчваров, затова в герба ще има делфини и жълъди
118.
нежен
03.04.2012 07:37:49
0
5
аз, ако съм на мястото на скулиев, ще се ядосам, можеше поне общинския съвет да одобри задание и определи комисията за конкурса, нищо че няма да има представители на общинския съвет в нея, пък за уважението на институцията и на хората, майната му, бил се провел в софия конкурсът и участвали лапчев и каридков, можеше специалистите да се разходят до царево, а не да си търсят упражнения за студентите
117.
кахърен
03.04.2012 07:05:27
0
12
кичът дойде и в царево, досега си стоеше в софия, планета пайнер и студио за красота най големите туристически атракции в царево, да живее кичът, много се смях от сърце, ама е тъжно
116.
кахърен
03.04.2012 06:59:15
0
11
тази история с подлепянето на брошурата щеше да е много смешно, ако не е тъжно, това муджахидините в афганистан, ряпа да ядат, мале, мале, кат ви усетят колко струвате, смях и панаири ще има
115.
кахърен
03.04.2012 06:52:18
0
13
вчера ми попаднаха подлепените екземпляри на брошурката и новия туристически указател, взех си за спомен и много се смях, това делфините до жълъдите на новия герб - не е истина, то бива горски кич, а ма чак пък толкова, студентска работа, га бачкахте в гората, га станахте бизнесмени, помнете ми думата - много ще се смеем на тия момченца...
114.
бебо
02.04.2012 21:16:25
1
17
КМЕТЕ! МНОГО ТЪЖНО МИ СТАНА КАТО ПРОЧЕТОХ ЧЕ ПРИМОРСКО СА БИЛИ НА МИТТ В МОСКВА.
КАКВОТО И ДА КАЗВАТЕ ЗА ПЕТКО-ПО НЕГОВО ВРЕМЕ БЯХМЕ НА 2-РО МЯСТО СЛЕД НЕСЕБЪР ПО ТУРИСТИЧЕСКА РЕКЛАМА-ФАКТ.
а сега четете-При огромен интерес премина участието на община Приморско в 19-тото международно туристическо изложение Mitt, проведено в Москва. Съчетанието на отлични условия за морска почивка с културни и исторически забележителности се оказа печелившата формула за привличане на интерес както на туроператорите от Русия, Беларус и Украйна, така и на представители на местни институции.

Атрактивната визия на щанда на община Приморско, показваща освен големи пясъчни плажове и най-прекрасните кътчета от Ропотамо, Аркутино и Странджа, не остана незабелязана за домакините на изложението. Екипът, изготвил презентацията, получи грамота за отлично представяне на туристическия продукт и покана за участие на юбилейното 20-то издание следващата година. От своя страна българското посолство в Русия също направи жест към впечатляващата презентация на Приморско и предложи безплатен щанд за участие в следващото туристическо изложение през май- «Гостильничный сад». От посолството не пропуснаха да поканят и представители на Приморско към делегацията на община Бургас за осъществяване на търговско-икономическо сътрудничество, планирана отново за май.
113.
бивш
02.04.2012 11:59:49
0
15
имам идея ,вместо да се чудят какво да правят служителите на общината,лапчев да нареди вурху всички материали с лика на арнаудов да бъде изрязан и налепен неговия лик и така хем ще си оплатнят времето хем ще свършат тази работа. ама нека и на васко каридков да налепят малко снимки ще се обиди момчето.всеки ден да има час по апликация. ихууууууу
112.
mesten
01.04.2012 19:26:46
0
8
Какво ново настъпи в общината в за 4 месеца, че се налага смяна на логото?Да сте защили някакъв проект?Няма и не можете да покажете, освен някой курс на РЕЙКИ / за деца/- специалист, по който е новата Ви Директорка на дирекция "Култура...."Я по-добре си върни Е.Николов. Той поне е много добър на сиртаки/ поне не вреди на никой/
111.
etnograf
01.04.2012 19:18:26
0
4
В България да отричаш всичко е практика. Но да надскочиш държавата си и то с ритуала на едно село забравено от собствените си жители / младите/ е престъпление еи отцеубийство...!
110.
с.Българи
01.04.2012 19:05:14
0
6
Много сте малки да оценявате Арнаудов и управлението му.Просто нямате пипи да оцените.Само една външна оценка - колко посланици дойдоха в Царево през неговия мандат, колко високопоставени чиновници?Той работеше за общината, а не за себе си, за разлика от всички политици преди и сега.Но историята е тази, която е обективния оценител...
109.
pitane
01.04.2012 18:59:41
0
14
С какво стана известна община Царево в България, за пръв път - със Синеморското тракийско златно съкровище/ 2005 год.Ако имаше тогава музей тук, то щеше да остане.Но не отиде в София.След това през 2009год. Юнеско вписа Нестинарството в с.Българи за световно културно наследство. да ги виждате като знак някъде сега? Не! Да забравим предишното управление, но и да заличим значимото, което общината е постигнала през годините.Срамота!И Г.Костадинов и Г.Лапчев са от с.Българи.
108.
1222
01.04.2012 12:53:03
0
8
Лапчев си е заправил техниката за ориентация и камерата за наблюдение затова е пропуснал
107.
1111
31.03.2012 19:46:07
0
29
Ама вие всички тук пишещи говорите за смененото лого в туристическия пътеводител. Не ви ли прави впечатление, че управляващите умишлено са пропуснали да пишат на корицата какво ни предлагат -туристически или исторически пътеводител.Пише само - Община Царево. Граждани на Община Царево, новите управници не знаят от къде почва и къде свършва общината. И за да не бъда голословен - вижте страница 6 от т.н.пътеводител - рекламира се к-г " Китен". гр.Китен не е ли в Община Приморско или бъркам? Аферим! Дали ако си платя в Община Приморско ще рекламират хотела ми в Лозенец? ...........
106.
2133
31.03.2012 19:20:23
0
24
Относно логото предлагам да бъде: дървени трупи върху които е седнал доволен градешки ром с цигулка
105.
до 101
31.03.2012 12:06:56
0
26
Браво бе! Вие ли нямате нищо друго освен заплатите си. Че другите какво имаха. Вие ли не сте имотни.Да не сме слепи да не виждаме жените ви какво поръчват по заведенията, какви сметки правят и с какви маркови дрехи са облечени барабар с невръсните ви деца.Ние нямаме възможности да си позволим качествена храна за децата си, пък какво остава за друго. Не ни дразнете повече, достатъчно беше че ви повярвахме че ще ни осигурите работни места. Какво правите- осигурявате работа на стари муцуни.
104.
Долу Каридков и пасмината му
31.03.2012 09:29:19
0
13
Този кретен няма и капка морал, да не говорим за друго. Ако Лапчев е голям моралист, за какъвто се представя, поне ще го посъветва да не парадира ежедневно с любовницата си. Какъв просперитет на града да очакваме от деградирали типове, които ни управляват. Хората са тотално разочаровани и излъгани. Дано намерят сили да се извинят и да напуснат сградата на Общината, докато не са ги изритали...
103.
Prokopii Prokopov Pro
31.03.2012 06:47:19
2
5
Преди изборите се правеше неуместна аналогия между Г.Лапчев и Д.Николов-кмета на Бургас. Наистина нелепа и неуместна аналогия.
Сега се прави уместна аналогия между Г.Лапчев и управлението на Г.Костадинов-неуспелия кмет на Царево.Нистина реална и уместна аналогия.Болезнена.
Дано градът не се превърне в същата бездънна яма и заборчена община,както по времето на другаря Г.Костадинов,защото едва ли ще се намери някой лаик и спасител на света като Петко Арнаудов,да се юрне да оправя кашата.Просто такива хора няма вече,на изчезване са.Дето ги сочат за корумпирани милионери,а те не спят и пътеки до софия проправят,за да върви града. Да,признавам си,може би манталитетът на управление на Арнаудов е бил малко балкански,малко руски,с малко повече лобиране и услуги за големците от властта,но пък резултати имаше...и тепърва ще им се даде оценка. Гладния и просто управляван народ от партията,която октомври буквално си напазарува с пари и обещания избиратели,скоро ще разбере колко долно е бил изтъргуван.И ще плаче за хора като Арнаудов...но тях няма да ги има.Защото и в редиците на БСП е пълно с плява-стари кадри,без особен личен капацитет,млади кадри-натегачи,искали да вкусят от меда,но неуспели и предали се.
Тежко и горко...
102.
Prokopii Prokopov Pro
31.03.2012 06:47:17
1
7
Преди изборите се правеше неуместна аналогия между Г.Лапчев и Д.Николов-кмета на Бургас. Наистина нелепа и неуместна аналогия.
Сега се прави уместна аналогия между Г.Лапчев и управлението на Г.Костадинов-неуспелия кмет на Царево.Нистина реална и уместна аналогия.Болезнена.
Дано градът не се превърне в същата бездънна яма и заборчена община,както по времето на другаря Г.Костадинов,защото едва ли ще се намери някой лаик и спасител на света като Петко Арнаудов,да се юрне да оправя кашата.Просто такива хора няма вече,на изчезване са.Дето ги сочат за корумпирани милионери,а те не спят и пътеки до софия проправят,за да върви града. Да,признавам си,може би манталитетът на управление на Арнаудов е бил малко балкански,малко руски,с малко повече лобиране и услуги за големците от властта,но пък резултати имаше...и тепърва ще им се даде оценка. Гладния и просто управляван народ от партията,която октомври буквално си напазарува с пари и обещания избиратели,скоро ще разбере колко долно е бил изтъргуван.И ще плаче за хора като Арнаудов...но тях няма да ги има.Защото и в редиците на БСП е пълно с плява-стари кадри,без особен личен капацитет,млади кадри-натегачи,искали да вкусят от меда,но неуспели и предали се.
Тежко и горко...
101.
opozicia
30.03.2012 16:47:23
13
0
Какво ни нападате? Ние да не сме имотни като вас? Ние сме обикновени чиновници и освен заплатите си нямаме нищо друго?
100.
agatopol
30.03.2012 14:38:48
0
11
Царевци, какво искате от нашето момче, то е сметкаджия, наглец и комплексар, защото дори семейство не е създал.Ама от далавери кога да успее? Първо си оправяше отстъпените права на строеж, после переше парите на Любен Дилов- син. Сега се изживява на зам.кмет/т.е на кмет/Събрайте му попарата.
99.
mesten
30.03.2012 14:31:57
0
1
A takiva kato Dacho Dachev sa nacionalen kapital ,a novite upravnizi sa ednodnevki i jalki , mnogo jalki.
98.
bes politika
30.03.2012 14:19:59
0
3
PO DELATA SHTE GI POZNARTE
97.
dobronameren
30.03.2012 13:37:02
1
9
Лапчев, спри да се излагаш повече. полезния ти ход е да махнеш каридков, да сперш да слушаш Г.Костадинов и започнеш да работиш.Идва туристическия сезон.
96.
dobronameren
30.03.2012 13:37:00
0
3
Лапчев, спри да се излагаш повече. полезния ти ход е да махнеш каридков, да сперш да слушаш Г.Костадинов и започнеш да работиш.Идва туристическия сезон.
95.
dobronameren
30.03.2012 13:36:54
0
5
Лапчев, спри да се излагаш повече. полезния ти ход е да махнеш каридков, да сперш да слушаш Г.Костадинов и започнеш да работиш.Идва туристическия сезон.
94.
ahtopol
30.03.2012 13:33:54
0
6
КАРИДКОВ ИДЕЯТА ТИ ДА ВКАРАШ ПАРКА СТРАНДЖА В ГРАДА НИ Е ПОРЕДНОТО ТИ БЕЗУМИЕ, КОЕТО ЩЕ ПЛАТИМ НИЕ С ОГРАНИЧЕНИЯТА КОИТО ЩЕ ПОСЛЕДВАТ.ЧУДЯ СЕ ЗА БИСЕР КОЛЕВ И ЯНАКИАТАНАСОВ СЕ ГА СИ МЪЛЧАТ.КЪДЕ СА И РИБАРИТЕ.
93.
tsarevo
30.03.2012 13:10:25
0
7
Не е виновен лапчев, а неговите съветници : Г.Костадинов и нини.Каридков. Но грешката на младите е, че не помнят преди 10 години какво беше .... Пак изборна измама, на власт Г.костадинов. Уволнения, пак местене на хората по кабинети и така 2 години.Брат и сестра се разминаваха на площада без да се поздравят- страх и омраза... Сега е същото... Колко ли ще издържат... Но ще го отнесе младия Лапчев и Ачо Ц.
92.
до 81 и 83
30.03.2012 13:04:21
0
7
Калидков, не мисли да кадруваш и в партията, на която дядо ти беше активен борец, /светла му памет/, а баща ти секретар на ГК на БКП и кмет, а ти добре се облажи от тяхните позиции- понеже беше много умен завърши средното си образование /не къде да е а в Правец /и получи отстъпени права на строеж и за благодарност премина във всички десни партии.Продължавай смело.Скоро ще трябва да се обясняваш някъде.... Нещастник такъв!
91.
гръмовержец
30.03.2012 10:32:39
0
5
конкурсът се бил провел в софия в присъствието на ..., що не го проведохте на луната бе, не е ли обидно, та не може в царево един конкурс ли да се спретне, в кръчмата на ачо цигуларя комисията можеше да заседава, аз мисля че въобще комисия не е имало, а защита на дипломни работи, да не говорим, че общинския съвет трябва да реши състава на комисията, дори да има негови представители в нея, бушменска история
90.
махалата
30.03.2012 10:11:32
1
0
следващите службогонци, млади, кадърни и образовани кадри ще дойдат от нас, бате, от махалата и ще направим коалиция с бате ачо, защото той много ни помага, кат са изучим няма кой да ни спре
89.
лобист
30.03.2012 09:17:15
0
6
лошото е, че парите в държавата ги няма и е важно нашият кмет как ще отваря вратите в софия, да не почнат да го подритват оттук оттам, щото помним какви ги плещеше по телевизия европа, ама театърът свърши вече, с една пресконференция най много смешни да станете с думите на бате бойко за обрания бостан, който втръсна на всички вече
88.
отворен
30.03.2012 09:10:41
0
4
е какво трябваше да намерите в общината - чувалчета със злато ли в подземията, някои договори и проекти ще продължите, някои ще развалите, други ще предоговорите, старите ходят с белезници вече и с раирани костюми, хайде да почнете да пораствате вече, общината не е магазин за детски подаръци
87.
keks narkotici pop folk
30.03.2012 08:53:39
4
0
г-н Лапчев,чудя ви се още,защо си траете,не е ли време за пресконференция на която да се изложи пред хората състоянието на общината ? Добро ли е? Лошо ли е ?
Има ли престъпления?Има ли нарушения-колко тежки са те или са обществено оправдани от интереса на гражданите ?
Не е ли време ? Време е...иначе приказките ще са до безкрай !
86.
mahlata
30.03.2012 08:33:34
1
1
Пасторе,Пасторе---ти ги оправи едно хубаво,ама и още им трябва,върни се в редиците на Арнаудов..намести ги едно хубаво...
85.
mahlata
30.03.2012 08:33:33
1
1
Пасторе,Пасторе---ти ги оправи едно хубаво,ама и още им трябва,върни се в редиците на Арнаудов..намести ги едно хубаво...
84.
Gn4ev
30.03.2012 08:17:28
2
3
Абе голяма опозиция се извъди тук в бесовете..а в местния парламент мълчат като пукали...язък че гласуваха толкова много хора за тях,сега има 4 празни стола все едно...седят и кротко блеят...а едно време каква опозиция имаше само !
83.
pro
30.03.2012 08:02:16
0
9
На калпав кур вълната му пречи,та и на Мона Лиза герба му пречи,за да бъде идиалният кмет.Аман от самозванци,сякош той открива топлата вода,за него няма жители на община,нама обществено обсъждане,няма вътрешни референдуми,пълна диктатура !!!!!!
82.
alo
30.03.2012 07:36:29
6
1
абе кви са тия глупости бе, примерно управление,примерен общински съвет.Арнаудов и на сън даже няма да е кмет повече.Да не говорим за този псевдо екип долу.Поне да бяхте сложили Балабанчето за шеф на мурвите или за директор на стриптийс музея...смях до шия.Какви блянове само имате...а джапунов и димитров да ги направим организатори на овеселителния сезон в Царево...стига стига,не се опитвайте да създавате впечатление,че хората ви искат иили някой ви подкрепя,все една и съща ги пише тия коментари...хвалебствени за бат Петко и отрицателни за г-н кмета Лапчев....
Истината е,че в града са доволни от избора си и има спокойствие.Разбира се има и очаквания.Толкова години в наше село все селски неща се случваха...
81.
OS
30.03.2012 07:25:12
1
1
А ето го и примерния ОСъвет :
Опозиция : Г.Кост.
Д.Скул.
Л.Ник.
Д.Мун.
Управляващи : Х-предс.ОС от БСП /Ст.Д/
Х- БСП / Д.Пр./
Х- БСП /Д.Дик./
Х- БСП Лозенец
Х-Рум.Терз. БСП
Х.- Й.-БСП/Солидарност
Х- БСП Лозенец
Х- БСП Ахтопол
Х- БСП /Ил.Й./
80.
сл.
30.03.2012 07:12:37
1
1
пропуснах само към екипа и
Д.Дач-шеф на пристанище,или ако не се навие поне да помага .

И най-важното...да се отърве от кадри като :
Д.Бал.;Д.Дим.;Ст.Дж. и т.н.
И нещата ще потръгнат !
79.
следващите
30.03.2012 07:08:39
1
1
Следващите са
П.Ар.-кмет
Д.Гоч.-зам.кмет
Сл.Ив.-зам.кмет
Д.Ал.-гл.архитект
Г.Сл.-финансист
Ф.Фил.-директор дирекция Култура
Я.Ар.-шеф на музей

Това е екипът,който ни е нужен !
Дано скоро да се случи !

Няма да е зле фигурата П.Ар. да е областен управител,а на позицията кмет той да посочи някой.

Имам си една мечта и тя скоро ще се случи...хората сами ще пожелаят да се случи горепосоченото :)
78.
следващите
30.03.2012 07:08:39
2
1
Следващите са
П.Ар.-кмет
Д.Гоч.-зам.кмет
Сл.Ив.-зам.кмет
Д.Ал.-гл.архитект
Г.Сл.-финансист
Ф.Фил.-директор дирекция Култура
Я.Ар.-шеф на музей

Това е екипът,който ни е нужен !
Дано скоро да се случи !

Няма да е зле фигурата П.Ар. да е областен управител,а на позицията кмет той да посочи някой.

Имам си една мечта и тя скоро ще се случи...хората сами ще пожелаят да се случи горепосоченото :)
77.
вестоносец
29.03.2012 17:18:58
0
3
Хора с акъл на едно птиче налитат да правят партия и да ни управляват. Но така е, след Бойко и Цецо всеки има право да опита.

Така де, не е ли така?!
другари, радвайте се на тия, защото не се знае какви ще са следващите
76.
СЕРТ
29.03.2012 13:33:39
0
10
Не роптайте,вие си ги избрахте,вас ви напазаруваха.Пак бързате да роптаете.
Сигурно не сте го чели,но отдавна са го казали преди нас,тоз който ще ни освободи,той ще ни пороби.
Бутнаха Арнаудов,наместиха себе си...наместват го и на вас.
Тук при нас в Приморско,поне Германов по умно управлява,ама и той завари община с дългове.А Царево-пей сърце...финансово стабилна,с инфраструктура и сграден фонд...стабилни данъци...ама новите играчи ще се издънят...да не кажа осерат :)
75.
шантавия
29.03.2012 13:22:26
0
2
а татенцето колко е доволно, че синчето му се е уредило със службичка, тая лелеяна мечта ахтополска, да живее революцията свободата на герб, долу тиранина арнаудов
74.
баба пена
29.03.2012 12:52:17
0
2
нашето каридковото, трябва памперси да му носиме, че има жълто на гащите, скулиевото също, баба ще им носи всяка сутрин пред общината по едно памперсче
73.
Кака Митка
28.03.2012 22:40:34
0
2
Другари,аз съм кака Митка с топлата питка.Кога ще се състои акцията,да не пропусна нещо.
72.
до далечен
28.03.2012 21:41:13
1
9
Тежко на народ, управляван от хора, като Каридков. Бе тоя мазен плъх не го искат в селото, сиреч Ахтопол, той иска да коли и беси в града ни. Аман от болни мозъци.Като паднат от власт, дай боже да е скоро, лудниците ще се напълнят с тях....Как се преживява такова нещо.....Да се възкачиш на трона и да са останали само жалки остатъци за крадене......
71.
далечен
28.03.2012 20:43:08
3
4
трябва да знаете, че всички пътища водят до господин каридков и ако искаш нещо отиваш падаш на колене и като на господ почваш да му се молиш. ако той благоволи и ако си от нашите работата ти може и да стане, ако стане целуваш ръката на господ и да тие честито.тага работи новата управа. бррррррраааааввввввооо.
70.
CV.CV
28.03.2012 20:34:44
0
4
Демокрацията е пътя към социализма...Ще се окаже вярно...идват някакви нкадърници,и после разочарования народ избира социалистите...
Всички си заслужават съдбата...повярвахте на голямата лъжа ГЕРБ...сега плачете...ще ви излезнат отзад тия избори...
69.
Бар Наздраве
28.03.2012 20:13:16
0
15
Елате ни вижте в техническия отдел.ВСИЧКИ СМЕ СЪБРАНИ В ЕДНА КАНЦЕЛАРИЯ-помагаме си.За всеки въпрос,--жокер---- помощ от приятел, от София.Да живей труда
68.
зад гроздовият храст
28.03.2012 18:59:13
0
12
Абе какви ски, какви пет лева бе, дайте да грабнем тоягите и да го издухаме този гьотверен,че не ми се мисли,какво още може да роди този болен мозък.
67.
D1....
28.03.2012 13:25:30
1
7
казвам след 3 години условно нали, можем да им намажем ските и догодина като паднат от власт в парламента.
66.
D1
28.03.2012 13:22:38
0
5
Царевци, кво очаквате Вие и тези и предните са във властта само за да лапат. Друго няма. Царево ще се оправи като се сменят изцяло всичките ези службогонци и се изберът млади и кадърни младежи и девойки, които да милеят за града си. Дай боже след 3 години и това да стане.
65.
някой
28.03.2012 09:32:53
0
10
"Отличаващият" герб, както някои от вас го наричат, всъщност не е герб, а нещо като лого, при това туристическо такова. Не може да бъде герб на община. Защо пък точно Царево се нуждае от герб, не мога да кажа, но вероятно кметът много се е взел насериозно. Вероятно иска да предаде някаква автентичност на града, така да се каже, но най-лошото е, че в конкурса не бяха зададени точни параметри какъв герб искат - старомоден или по-модерен. Защото гербът има много форми и съществуват и съвременни решения. От общината обаче не знаеха какво искат, да не говорим, че избраният накрая проект съдържа църква, която не беше част от обявените елементи от общината, явно някой просто забравил да сложи уж най-голямата забележителност на града. Пълна пародия.
64.
Atila
27.03.2012 16:15:59
1
16
И за пътеводителя да питам само...на какъв принцип избраха дискотеката на джарито и фирмата на майка му или на васко каридков или на джонката да се рекламират ?
Бяха ли поканени останалите строителни фирми - Аполон Груп; ЛеоНик; ИнСтрой и т.н ?
Бяха ли поканени останалите фризъорски салони и студиа за красота?
А останалите хотели и ресторанти на Арапя и в Царево ?
Интересно ми е...
Сигурно сроковете са били кратки и в бързането сте пропуснали туй онуй...да дадете гласност примерно.


Интересно ми е кой ще спечели и плажа на къмпинг Делфин...

Интересно ми е...кога ще ви изгонят тия същите дето ви докараха на власт...


Арнаудов беше неудобен...за много хора и партии.Беше отричан нагло и оклеветяван. Нали уж имаше големи поразии в общината ? Май всичко си е било наред...е не всичко...герба не ви харесва.

Арнаудов на сън ще го търсите някой ден...
63.
Турист Център
27.03.2012 16:12:09
0
14
Новия туристически пътеводител на Царево е Умопомрачителен и Уникален...на него има герб,преди да е спечелен конкурса за герб.В него се рекламира дискотека Планета Пайнер и фризъорски салон Яна...Пънчетата и т.н.
Иначе услужливо са ползвали труда и текстовете на предния директор на музея.Който уж беше вреден,пък сега бързат да отворят.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО В ЦАРЕВО ПЛАНЕТА ПАЙНЕР...И ЖИВОТЪТ ВИ ЩЕ БЪДЕ ПОП-ФОЛК...ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ,КОГАТО ЩЕ ГИ ВЪРНЕМ ОБРАТНО ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО...ВЪН ОТ ВЛАСТТА.
62.
F.
27.03.2012 16:08:53
0
16
Членовете на БСП в Царево са в критичен минимум,но симпатизантите тепърва ще се увеличават.
Съвсем скоро ГЕРБ ще усетят,че не е важно само да спечелиш/напазаруваш едни избори.Важно е какво правиш след това.

Призовавам БСП,НФСБ и СДС да направят широк опозиционен фронт срещу властта.Сега му е времето.
Съюзнически действия между Арнаудов,Филипов и Л.Николов би донесла добро управление на общината.Ляво с опозиция дясно-център. Тогава ще се търси отново социална политика и контакт с хората.Няма да се уволняват служители,само за да се сменят с наши и ваши хора. Ще се ходи в София,ще се лобира,ще се правят услуги на властта,за да има благоденствие за гр.Царево.
Иначе...тотален крах.Със смяна на герба и железен покрив на детската градина, не може да се изтрие постигнатото добро име на Царево до сега и финансовата му стабилност,а по-скоро ще се загроби.
Господа опозиционери,възползвайте се че гнидите и мършата от вашия състав се отлюспиха,и някои голи в акъла общински съветници си депозираха оставката...Започвайте фронта,работете здраво.В селата,съставия град и в общинския център има много материал за обработване и за привличане.Имате много симпатизанти,на фона на сегашното безхаберие те ще се увеличават.
61.
материал
27.03.2012 05:44:17
0
9
Симулацията на управление обаче вече наближава предел. Нагледахме се на мачлета, наслушахме се на закани, ами почва да ни писва вече. Скъпият газ, скъпият бензин, картелите, бонусите, лихварският шантаж, трудно се живее в милата ни родина. Да чакаме аматьорите още да се учат върху нас ли? Ами те самите не се учат, въпреки усилената мозъчна дейност. Явно само мускулите на са достатъчно. Лесно е да закриеш БАН, щото са тунеядци, същевременно изсипваш милиони за храмовата проституция на другарите полковници в раса. Интелект й трябва на тая нация, нов чип, а не чеп.

Ама кой да го разбере? Вижте им лидерите – физкултурници, фризьори, мазни пехливани, фолктанцьори, адвокатчета, парвенюта, селски тарикати и кариеристи от всякакви разцветки, набрани съгласно кадровата доктрина на Герб, от кол и въже... И от тая пасмина чакаме да ни дърпа напред, чакаме прогрес и просперитет. Е, не става.
60.
Алоооо
26.03.2012 22:15:43
0
12
Така е, къмпинг Делфин го купиха от общината преди 7-8 години. Купувачите са приближени на Лапчев, а за цената може да се позаинтересоваш в общината. Но не в това е въпроса, исках да обърна внимание на факта, че хора като БИВШ КМЕТ се чудят с какво да захапят Арнаудов и старата власт, а за хората на Лапчев не казват и дума. Така не може. Като се коментират, ще се коментират всички.
59.
психо
26.03.2012 20:47:09
0
17
много е страдало момчето в кости, като заместник началник на горското, толкова много години в кости, сега пред него е всичюко на света, софийските гамени, всякакви псевдо специалисти, цецо физкултурника и естествено неговата лична амбиция на момче от с. Българи, там никой не може да се спре - след комунистическото управление всичко е първо поколение, както и управлението на герб, простия човек е най-умен, а когато е и амбициозен, пази боже, с цигуларя напред
58.
До 44-ти
26.03.2012 19:09:22
0
8
Струва ми се, че къмпинг Делфин е купен от общината преди много години. Но на кой кмет са приближени купувачите и каква точно е цената, на която са го купили?
57.
До 44-ти
26.03.2012 19:09:20
0
4
Струва ми се, че къмпинг Делфин е купен от общината преди много години. Но на кой кмет са приближени купувачите и каква точно е цената, на която са го купили?
56.
бебо
26.03.2012 17:17:25
4
0
А сега е време да се посмейте!!
http://www.youtube.com/watch?v=d7xnm_S6PdE
55.
909009
26.03.2012 15:44:35
0
10
Този Бочев не го знам кой е, но думите му са много верни...да слагаш делфинчета и жълдъи,да придаваш форма на герба като на всички останали...направо обезличава града..логото на Арнаудов е чисто и семпло,запомнящо се...вижте в бесове където са подредени общините,как това на царево се отличава...
54.
K.
26.03.2012 13:08:10
0
7
Men nikoi ne me e pital saglasen li sam ili ne sam saglasen da se smeni gerba, a az sam tolkova vajen za tazi obshtina kolkoto tezi, koito sa vzeli tova reshenie. Imam useshtaneto, che novia kmet iska da ostavi sledi sled sebe si, no niama koi da mu kaje, che ne tova e nachina, zashtoto koi znae - sled 2-3 meseca moje da se izbere segashnia gerb. Ne e vajno imeto ti da bade v istoriata, vajno e kakvo shte pishe do nego!!!
53.
old skul
26.03.2012 12:23:20
1
10
Trqbva6e i edna nezakonna ku6ta v 4est na skuliev da ima na gerba,i nqkolko kru4mi i t.n.
52.
МИЖИТУРКИ
26.03.2012 09:13:41
1
14
Ха ха.... Това направо е трагикомедия.....И самоуважение нямат. Мазни лапачи си мислят, че като сменят герба ще заличат минали преди тях други такива. Герба е символ на града, а не на хората които го опорочават. Алтруисти в политиката няма, камо ли в град като на нашия, в който на дневен ред са НАДУТИТЕ ПАРВЕНЮТА, злобата и отмъщения за инакомислещи. Граждани на Царево да не допускаме това да се случи.
51.
cujdenec
26.03.2012 09:09:18
0
9
Ne moga da razbera kakva e tazi zlost s koiato horata otricat vsicko napraveno!Kak e vazmojno da bade othvarleno vsicko koeto se e promenilo v Tzarevo v poslednite godini?Zabraviha li micurinci kak izglejdashe grada im predi 10-tina godini,ulicite,morskata gradina,citalisteto,pristanisteto,kvartala,magazinite koito vaobste gi imashe!Predi meseci vodih priateli,cujdenci v Tzarevo.Biaha ucudeni kolko cist,spretnat i spokoen grad e.Sravnjvaha go s malkite grazki i ispanski morski gradceta.Razhodiha se v morskata gradina,gledaha museia na koraba "GORIANIN" i se cudeha ce takav musei ne sa vijdali dori i v tezi darjavi.A kakvo stava,idva novo rakovodstvo na obstinata i izvednaj vsicko napraveno se zalicava.Poznat ni e tozi nacin na govorene{ot kade li?}Toi obace ne vodi do nisto dobro.I ako novia kmet e mlad i mojem da mu prostim neopitnostta,to ne moje da razberem loshiat ton,loshiat izbor na savetnici i nai loshoto,opita mu da prilica na niakogo....Da,ima oste mnogo nesta da se
svarshat v Tzarevo,no edva li edno ot nai vajnite e smjnata na znaka na grada.Sastestvuvastia znak e sabral v sebe si vsicki simvoli na obstinata,slanceto,planinata,moreto,lodkite i to po edin savremenen,izcisten nacin v krak s vremeto.Neka G-n Kmeta ne zabravia ce jiveem v 21 vek i ce godinata e 2012, a ne 1960.A da ne govorim ce eventualnia nov znak e shoden s desetki drugi znaci na gradove i ne nosi nikakva individualnost,kakvatu v sasstnost e tarsena.Cuval sam ot mnogo hora da kazvat ce kato vidiat logoto na Tzarevo i im se tragva za moreto.Tova triabva da predizvikva znaka na edin morski grad.Tova triabva da e negovia imidj.Dalgiat mi jivot v cujbina me e srestal s mnogo hora,cesto sam cuval opredelenieto "ABSURDISTAN" za Balgaria.Neka Tzarevzi dokajat ce ne e viarno i da zapasiat dobroto ime na grada si kato nadgrajdat napravenoto,i ne zapocvat vsjka cetvarta godina ot kota nula!Basta mi kazvasche"UM ZARUVA,UM ROBUVA,UM PATKI PASE!
50.
указател
26.03.2012 08:58:14
1
8
Интересува ме какво ще стане с новите табелки с имената на улиците? Ще трябва и те да се сменят май, и съответно пари на вятъра дадени.
49.
Do 47
26.03.2012 07:49:57
1
2
Ти в час ли си да ни пратят по погрешка БОПА на гости хаха. Не гледаш ли че мафията ползва полицията като силова бригада.


ГЕРБ и БСП са комунисти, едни и същи са. Предните лъжеха и крадяха от хората, сега и слугите на комунистите и те са същите. Селото прави една на пред две на зад. Дано следващите след тях са качествен материал (както казва вожда им).
48.
Безумие
26.03.2012 07:07:25
0
13
Бойко, ела си прибери некадърните момченца, че както е тръгнало ще си чистиш сам авгиевите обори. Сега пък логото им пречи да работят. Старото лого е сто пъти по-добро от това безумие, което са избрали. Всъщност какво ли друго може да се очаква от безхаберници, лъжци , интриганти и техните протежета и софийски консултанти, на които плащат луди пари за да им дават съвети. Ако имат малко здрав разум сами ще се откажат, докато не е станало късно. Петко Арнаудов поне присъствие имаше човека, а този и това няма.
47.
Николай Николов - КАЛОТО
25.03.2012 22:39:28
20
9
Към 31, недостоен си да МИ споменаваш ИМЕТО !!! А към всички останали, смели сте, като сте анонимни.Застанете с имената си и кажете, какво мислите - за Лапчев, за Арнаудов, за Костадинов, така както АЗ съм ГО правил и ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ГО ПРАВЯ. ИНАЧЕ СТАВАТЕ ЖАЛКИ.
46.
софиянец
25.03.2012 22:00:22
2
12
Кмете, не знам дали си от Царево, но доколкото знам Странджа не е известна в цял сят и в цяла България с буковите си гори и с желъди /такива ги има в цяла България/ а със СТРАНДЖАНСКАТА ЗЕЛЕНИКА и с НЕСТИНАРСТВОТО( оТКЪДЕ ГИ ИЗМИСЛИ ТЕЗИ КРЕПОСТИ ?
45.
???????
25.03.2012 21:41:36
1
16
питам аз кой ще плаща новата изцепка на кмета.Къде е прокуратурата да го пита как така незаконно си позволява да отпечатва на туристическия каталог нов герб на община Царево,без същия да е одобрен от общинския съвет.Какво си мисли това момчунце,че е над общински съвет и над мнението на хората.И как сега замазва гафа си,като уж обявява конкурс.Та "спечелелия конкурса" е известен. Справка каталога,с който община Царево се представи на тур(.борса.И ако това не е лицемерие,здраве му кажи!
44.
Алоооо
25.03.2012 20:07:15
1
18
Алоооо, хора, вие забравихте ли кой купи от общината къмпинг Делфин? А забравихте ли на каква цена се купи това девствено кътче на природата? Ще ви припомня цените са В ПЪТИ ПО- НИСКИ от отстъпените права на строеж на първата линия, които долу пак се обсъждат, а купувачите са сред първите приближени на кмета.
43.
бебо
25.03.2012 19:59:16
0
7
Утре ще го пуснат като новина по
НОВА ТВ!
О времена ,о нрави!
42.
питанка
25.03.2012 19:46:32
2
3
а кой ще прибере парите за новия герб? аман от слагачи
41.
liolio
25.03.2012 19:46:24
0
24
До 28 -ми БИВШ КМЕТзащо пропускаш служителката Галя Вълева все пак всички знаем че заместник кмета Каридков и строи върху имота който тя взе от общината а сестра и взе също имот от общината в центъра на Василико. Знаем всичко!
40.
до 39
25.03.2012 18:47:33
16
9
Не говори, не назначихте ли по Ваше време мъжът на Яна , този алколих да получава заплата за лудо? Не направихте ли майка на тази същата почетен гражданин на Царево, въпреки съпротивата на целия град? Тази метреса на всички времена?
39.
скръб и ужас za GERBA
25.03.2012 18:42:22
0
21
Къде са видните специалисти от т.н музей в Царево. Яна Кирязова- чиято дипломна работа е нестинарстството и Тодор Гондов - бакалаварска степен същото - да му кажат на този неграмотник какво е най- важното за Царево?
38.
искам работа
25.03.2012 17:38:50
1
11
Лапчев,стига си имитирал дейност,еле пък с този герблхората чакат от тебе нещо реално.Вчера проверих в сайта на общината за някакви обществени поръчки за работа - стоят си стари обяви от 2011 госд.Няма ли нещо да строи сега преди сезона - я тротоари,я улици или нещо ново.Обеща ни работа , нали се прие и капиталова програма за 2012г- след два месеца е сезона,няма време.А колкото до герба - извинявай,но е толко наивно- за котвички и делфинчета нека бабата на твоя син му разказва приказки.Това е Царево- туристическа община и основния символ трябва да е морето.Никога в рейона е нямало крепостни стени.Смешно и жалко ,че не познаваш историята на родния си край
37.
аз
25.03.2012 14:16:55
0
9
злобни човечета живеят в това царево
винаги гледат в торбата на другия,а себе си не виждат,а вече в Лапчево ще има повече злобни лапни шаранчета
36.
До 007
25.03.2012 14:03:06
1
8
Много си глупав бе.Нищо не знаеш. че Гошето К. е напред с материала.Проверете в София и Бургас колко апартаментчета има. Да не говоримза паричките в брой. Ще ми се занимате с този глупак Арнаудов. какко се репчи още. на какво отгоре. Всички го знаем какъв е.
35.
007
25.03.2012 13:49:25
2
16
Когато синовете разстрелват Майките си става страшно. Пример за това е м.нешева. Не беше ли тя най-добрата приятелка на Мара Атанасова. не беше ли тя, която й помогна да забогатее със смяна на местата по Исикията. Не лобираше ли тя за нея? Да ама не за отплата получаваш уволнение.
34.
царевец
25.03.2012 13:42:26
1
10
Ами я да да порасъждаве на глас: защо Арнаудов, който е 10 години да кара чужда кола на стойност 20 хил. лв, а Гошето Костадинов, който успя да "устиска" 2 години като кмет - джип за 150хиляди, и да построи най-големия палат в село Българи? Не беше ли това отплата му за кмет на Царево за да стане кмет на общината. А за Корал питайте лицето Димо Иванов.
33.
БИВШ КМЕТ
25.03.2012 12:27:46
15
6
ДО 31: АМИ НЕ СЪМ ГИ ПРОПУСНАЛ ПИСАХ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ... :)

ДО БИВШ: НЕ СЪМ СИМПАТИЗАНТ НА КОЯТО И ДА Е ОТ НОВИТЕ ВЛАСТИ В ДЪРЖАВАТА И В ЧАСТНОСТ ОБЩИНА ЦАРЕВО !!! КАНДИДАТ СЪМ ЗА МЕСТО ОТ 1993 ГОДИНА И ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ... ДОКАТО БИВШИТЕ СИ ОЗЕМЛИХА РОДАТА ДО ТРЕТО КОЛЯНО !
32.
бивш
25.03.2012 11:30:09
0
8
ти 28 съм сигурен че също си от облажелите се щото тогава имаше за всички, а сега какво ще правите бате боко тиквата изгреба паницата и няма от къде. големи нещастници сте самовлюбени до полуда.
31.
към 28
25.03.2012 10:10:03
4
18
А защо пропускате в т.ч. Евгени Николов- лидер на ГЕРБ, д-р Петя Рачева,Анчел Цигуларов, Даниел Скулиев, Джаритата,Каридков, Г.Костадинов, които по различен начин се облажиха по времето на бившия кмет. Ами къде забравихте Мара Атанасова, Николай Калото, които се здобиха със златни земи и отстъпени права на строеж
30.
123
25.03.2012 09:29:14
3
0
WAZZUB - новият конкурент на Facebook и Google ще ви плаща всеки месец докато сте живи толкова пари, колкото приятели, познати или непознати убедите да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате вие и потвърдите регистрацията си, която е безплатна за всички. Никога няма да ви бъде поискан нито един долар. Необходимо е само да направите WAZZUB начална страница на своя интернет браузър. Точно от това печелят милиарди Facebook и Google, като влизате в тях и гледате реклами около това, което търсите или се забавлявате. При WAZZUB е същото, но ще изплаща 50% от печалбата си на тези, които намерят поне трима да се присъединят към WAZZUB, тъй като рекламодателите плащат за масовост. Например ако вие убедите 10 души да се регистрират, те убедят по 2 и техните по 2, то вие ще взимате по 310$ месечно завинаги, като няма ограничение в броя на рефералите, колкото повече, толкова по - добре. Това ще e възможно само до 09 Април 2012 г. За тези, които се регистрират след това няма да бъдат изплащани пари, а ще получават месечно купони за ресторанти, екскурзии и други. Ще се плаща по удобен за вас начин – банкова сметка, чек, Paypal и други, от 15 Май 2012, тъй като рекламодателите имат нужда от 2 седмици да преведат парите за месец Април. До момента от 01 Януари 2012 г. има над 2 500 000 регистрирани потребители от цял свят, което чупи всички рекорди за бърза масовост.
Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=453d749d
29.
Carevo e na moreto a ne v gorata tap kmete
25.03.2012 09:06:01
0
10
Abe verno 4e toq Lap4ev e golem smeh,4ak u sofia gerbadjii si pravqt gargarki s nego i vikat 4e nemat nikade takav izpu6il tip na vlast.Ama i na men ne mi haresva ,brodilovska mutra po viziq ,urgarsko 4ado po du6a
28.
БИВШ КМЕТ
25.03.2012 08:03:39
20
12
Кмете стига коментира какво се заличава в общината Ти отдавна заличи всичко ! ! !
А всички дето лаят против новата власт да идат към плажа на нестинарка да видят как Нешева и компания продължават да строят с пълна сила неспирно денонощно!!! Много бързо забравихте старата власт и нейните безчинства които продължават и сега !!! Много бързо забравихте сделката с КОРАЛ ? Заради която и дознателчето ДУКОВ строи до НЕШЕВАТА. На ул. Крадливка Палатите на ВАЛЯ, СТЕЛА МИЦЕВА, КРУМ ИВАНОВ И ГИНКА СЛАВОВА? И още знайни и незнайни. ЗАБРАВИХТЕ ОБЩИНСКАТА СЕСИЯ КОГАТО КМЕТА ИСКАШЕ ДА СИ КУПИ 7-ЦАТА? А СИВАТА ДЖИПКА ПОДАРЪК ОТ ХОТЕЛИЕРИТЕ НА БЕТОННИТЕ ЧУДОВИЩА НА ПЯСЪКА НА НЕСТИНАРКА? ОТИДЕТЕ И СЕ УБЕДЕТЕ АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ТОВА КОЕТО СЪМ НА ПИСАЛ Е ЛЪЖА!!! Не защитавам сегашните ама огледайте се преди да започнете да плювате по някой !!!
27.
Мичурин
25.03.2012 07:53:09
1
12
Аз пък много ще се зарадвам и ако смени името с Мичурин ! Щото тва Царево.....
26.
Az
25.03.2012 01:17:30
1
14
Казах на майка ми че Мона Лиза и компания сменят герба на общината с този на Поморие и тя ми вика: Ами сега да пекръсти и всички българи с цигански имена ...
25.
жалко
24.03.2012 23:43:28
0
24
един млад симпатичен човек, а се превърна в посмешище като кмет, явно не е за всеки тази работа
24.
аз
24.03.2012 20:18:09
0
19
да вземе да смени и името на града от Царево на Лапчево таман ще им отива на царевци
23.
Олелееее
24.03.2012 19:30:36
0
13
Човекът - шалче е в действие, а човекът - корупция в лицето на Румения Желев, седнал в Лапчевия стол?
22.
Шок и ужас
24.03.2012 19:22:10
0
18
1. Няма ли прокурор да се сезира за тези изцепки?
2.Няма ли общински съвет да реагира, че някой му изземва функциите?
3.Няма ли население в този град, че да скочи и да махне носителя на светлия лик от общината?
4. Няма ли областен управител да се самосезира?
5. Нямат ли ум в главата областния координатор на ГЕРБ за да разбере, че това момче ги срива.
Заключение: Луд не умалява!
21.
Промяна
24.03.2012 18:28:13
1
15
Голям срам.Град Царево се превърна в село Цървулево.Погледнете криворазбраната интелигенция,която ще ни представя.Злобни реваншисти,Неудачници,без морал и достойнство.Не искам да живея в този град
20.
*********
24.03.2012 15:24:20
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
19.
az i toi
24.03.2012 15:00:31
0
10
освен диво свине трябва да има и чакал
18.
slu4aen
24.03.2012 14:58:10
0
4
а за ахтополската збирка нямам думи . така наречения музей се състои от снимки на пианици, деградирали типове и черешката на тортата иван съпруга на ваня йосифова домакин на почивната станция на художествената АКАДЕМИЯ И уредник на музея по компетентност. и като посетиш музея добиваш реална представа за историята на града и неговте трудови хора. смях смях смях
17.
симпатизант
24.03.2012 13:51:50
0
14
този човек няма ли партийни началници да му кажат да не вреди така на ГЕРБ с глупави решения, че ще се прочуем в цялата област
16.
gondov
24.03.2012 13:14:55
0
7
A mi na koi bildbordove visqha portretite im po vreme na kampaniata - na bashta i sin IONOVI.vreme e dase plati parsata
15.
toni
24.03.2012 13:07:00
1
4
Kato ne pitat specialistite shte im se smeqt
14.
ahtopol
24.03.2012 12:46:38
7
1
Za vyzmojnostite na bashta i sin IONOVI chlenove na velikata komisia vijte neshtastnata zbirka v grada narechena muzeiq v koqto vmesto istoria stoqt licata na vidnite lichnosti nachelo s bivshia kmet.
13.
художник
24.03.2012 12:46:19
0
8
до N10, абсолютно сте прав, трябва сега паричките да се връщат, че цените скачат и идва инфлация, предполагам и други инициативи ще има, но все пак си искам дивото свине в герба
12.
specialist
24.03.2012 12:31:02
3
6
Narusheni sa vsichki zakoni v stranata. Kyde e chernoklia patok prokurora Kuncho
11.
К.
24.03.2012 12:29:20
0
11
От Поморие сега да не пререват, че са им окрали герба, че като гледам, новият на Царево доста прилича на поморийския... Само картинките сменени.
10.
kum az
24.03.2012 12:27:54
1
8
Carevci ne si izbraha kmet - toi se otkupi. I sega veche stava qsno koi plashtase
9.
zagrijen
24.03.2012 12:27:07
0
8
да не забравите герба на ахтопол, за там ще има много предложения
8.
ужасен
24.03.2012 12:23:28
0
19
до художник Ама дивото свине да е с лика на Зам. кмета и Председателя на ОбС, че те на това са заприличали, само лой лъска от лицата им. А пък от долу на герба да не забравят НЕОПОЛИС.
7.
аз
24.03.2012 12:20:57
0
16
Царевци си заслужават такъв кмет,един си избрахте един нарцис като Георги Костадинов,сега втори още "по-хубав".Да ви е честит:)
6.
GERB
24.03.2012 12:16:54
0
6
A BE ZLATNI,AZ GLASUVAH ZA VAS, ZASHTO NE SI SEDITE NA DUTETATA MIRNO,ZASHTO A MRYDNAHTE, A SE NA AKAHTE
5.
смешко
24.03.2012 12:12:57
0
17
учудвам се на усилията на кмета Лапчев да е смешен в очите на хората. Просто е уникален и не спира с ентусиазма да се излага. Хаха, сега пък герб, как му хрумват - просто не знам
4.
любимец 13
24.03.2012 12:11:43
0
15
мале, мале, само 5 месеца служба и какви инициативи, ами ако се развихрят тези млади, умни и красиви хора, какво ли ни чака
3.
гербаджия
24.03.2012 12:04:22
0
16
ако това е новия герб на общината, то той прилича поне на стотина други гербове на други общини, които между другото са правени прди 50-60г, и лъхат на вълко червенков и здрав бригадирски ентусиазъм, което ми се струва малко демоде
2.
художник
24.03.2012 11:57:07
0
19
в царево има и много ловци, след като ще има жълъд в герба, що не сложете и едно диво свине в него
1.
az i toi
24.03.2012 11:02:15
0
32
е какво да правят друго,няма инвеститори, няма пари, слаба и некомпетентна администрация,еди Заместник кмет ,който падна толкова ниско,че нареди на училище и цдг да пазаруват от неговите магазини, нагли момченца и момиченца герберско обкръжение на лапчев и никаква идея какво да правят с общината
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори