×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Царево Георги Лапчев си поръчва паметник приживе?


Кметът на Царево Георги Лапчев си поръчва паметник приживе?
Георги Лапчев - кметът на ГЕРБ вдясно, разпоредил този портрет да се подготви за Почетната стена на кметовете, управлявали Царево в неговата история, още през януари, на два месеца служба
Тема в развитие
виж още
скрий
11 Март 2012, Неделя, 11:46 ч.
Автор: Бесове.бг Снимки Бесове.бг

От тежка форма на Култ към личността се е поболял герберовият местен управник, подчинените му по цял ден се чудят къде и какъв портрет да му сложат

Кметът на община Царево Георги Лапчев май развива странна форма на психиатрично заболяване. С всеки изминал ден симптомите й се задълбочават, непрекъснато мисли върху нови начини да бъде венцехвален и идиализиран образът му, а в същото време в общинската администрация е пълен хаос, притесняват се хората от най-близкото му обкръжение, които виждат, че душевното състояние на доскорошният скромен горски действително е за оплакване.

Още през януари, на два месеца служба в общината, той ангажирал най-големия професионалист сред фотографите да му направи портрет, който разпоредил да се окачи в редицата от портрети на бивши кметове, управлявали Царево в миналото.

„Опитахме да обясним, че на Почетната стена на втория етаж в кметството са ликовете на тия кметове, чийто мандат – даден от избирателя или административно, е приключил, но не и на тези, които току-що са прекрачили прага на кметството. Той вече не чува! Но това е нищо, защото от седмица чиновничките са заети да заличават образа на бившия кмет Петко Арнаудов в луксозна книга на български и английски език и да го заменят с Лапчев, а става въпрос за печатно издание, на което са отбелязани дата и година на отпечатване,  това е станало чисто исторически преди Лапчев да е кмет. Тук вече говорим за сериозна шизофренна проява“, коментират из администрацията му най-доверените хора. 


Това е оригиналът на пътеводителя с лика и посланието на предшественика на Лапчев - Петко Арнаудов

Става въпрос за подготвяния през 2010 г. и издаден месеци след това  „Исторически пътеводител на Царево“, на гърба на чиято корица, разбираемо, е сложена снимка на кмета Петко Арнаудов, с кратко послание. Лапчев, обаче, понеже заварил почти три четвърти от тираж 1 000 бройки, предназначен да се подарява на гости на общината, не можел да преглътне този исторически факт да има предшественици в общината, смятайки, очевидно, че Царево започва от него, пак издал заповед - да се проектират, странират и отпечатат неколкостотин гланцирани кръпки с неговия лик и послание към поколенията и да се залепят скоростно върху Арнаудов. Но така, че да не си личи.

„За подобна фалшификация се иска ювелирно пипане, на ден можем да облепим не повече от 50 броя от корицата на пътеводителя“, вайкат се подчинените, заети с тази народолюбива задача.
 Типична проява на „Култ към личността“, характерен за режимите на диктаторите, коментира бургаски психиатър, на които днес разказахме за развитите от Лапчев симптоми.


А това е пътеводителят със залепената гланцирана кръпка с образа на Лапчев и послание от него като кмет

Обикновено такива хора смятат, че управляват с т.нар. харизматична власт, самозабравяйки се приживе. „Той се стреми да се превърне в идол, концентрирайки обществените структури около собственото си его“, каза психиатърът.
Случката с портретите не е само симптом, а напреднала фаза, възможно е да обмисля и паметник, заключи психиатърът. Според историята, Култът към личността придобива чудовищни размери при управлението на Сталин, който всячески поощрява подчинените си да възвеличават неговата персона. Една от най-характерните прояви на самовъзхвала и отсъствие на елементарна скромност у Сталин е книгата "Кратка биография", излязла през 1948 година. Тя е образец за обожествяването на човек, превръщането му в непогрешим мъдрец, най-велик вожд и несравним пълководец на всички времена и народи. Затова случката с царевския пътеводител не бива да се разглежда като изолирана проява на управника Лапчев, предупреждават специалистите.

 
В резултат някой любопитен читател може да се натъкне на този резил, ако реши да поразчопли с нокът корицата

„Великите водачи“ са феномен, свързан с тоталитарните режими, разсъждава пред Бесове.бг и един от големите български социолози, към когото се обърнахме за анализ. За такива хора са характерни неограничена власт и усилена пропагандна дейност в тяхна полза (портрети с лика им, издигането на паметници приживе, банкноти, медали и всякакви други почти религиозни изрази на преданост). „Великите водачи“ се титлуват „Вожд и учител“ „Баща на народите“ „Баща на нацията“ и подобни. Освен Сталин, обект на подобно отношение стават диктатори като Хитлер, Ким Ир Сен, Йосип Броз Тито и Мао Дзедун. В нацистка Германия Хитлер е фюрер (нем. Führer), във фашистка Италия Мусолини е дуче (итал. Duce). Социологът, на когото показахме снимките, които публикуваме, бе категоричен, че като нищо Георги Лапчев може да си поръча и бюст-паметник, който да увековечава неговото управление.

В категории: Царево


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
73
Коментара по темата
73.
*********
11.08.2023 13:00:16
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
72.
кисел
08.05.2012 21:02:06
1
7
ГОСПОД ли? Такова кересте го чака, като го лизнат от общината,че му е бедна фантазията а и горското ще гледа през крив макарон щото батко му РУМЕНЧО предвидливо се закотви в горското щото знае че от Сливен е пътник, а Гошката да се моли поне в Кости да се върне
71.
Възмутен
10.04.2012 10:04:17
1
12
Този нещастен човек е най-голямото недоразумение наречено кмет. Снимката му на стената освен срам няма бъде нищо друго за историята на града. С встъпването си в длъжност се вживя се в ролята на господ и взе да раздава правосъдие. Обърка толкова съдби. Остави толкова хора без работа, за да намести на тяхно място други, на които е обещал такава. Оставайки там тази снимка ще бъде заплювана. Историята ни учи, че хора, като него заслужават само това.
70.
do 69
05.04.2012 09:41:23
0
1
mislish che ne znae li?a toi kakvi shemi shte prai komar go uhapal che carevskite balaci kradat
69.
ттт
19.03.2012 19:06:02
1
10
И да си пишем те пак ще си крадат, но дано някой напише някоя статия и да я види Бойко, че да разбере че го лъжат
68.
Голямо крадене
18.03.2012 20:43:58
1
12
Ами Желевия, седнал в Лапчевия стол - ма то само лапане, бе.... и гори не ще останат Царевски.
67.
?
17.03.2012 19:25:53
0
7
Ами царево - каквито избирателите - такъв и кмета? Коментар?
66.
do ЦАРЕВО
17.03.2012 08:45:52
1
6
Махаите го тоя Лапчев овреме иначе тои вас ще махне
65.
gerb
16.03.2012 21:27:13
0
1
6to za glupost sa tezi snimki naka4eni.Lap4ev zemi vkarai reforma i gi mahni,ta da vidim kvo 6te govoriat posle a i bez tui koi go e grija koi kmet e bil dosega !!!
64.
gerb
16.03.2012 21:27:13
0
0
6to za glupost sa tezi snimki naka4eni.Lap4ev zemi vkarai reforma i gi mahni,ta da vidim kvo 6te govoriat posle a i bez tui koi go e grija koi kmet e bil dosega !!!
63.
съвест
16.03.2012 20:27:17
1
16
съвест
Лапчев получи мига на своята слава и не мисли за великото падение, което го очаква. А може би вече и дипломите му висят на стената, особено тази от Карнобатския техникум.
хиромацу
Леле, какъв срам. Това момче ще сложи две черти на историята на Царево. Срам, срам.... За такова нещо се прави сепуко. Как да призная, че съм царевец. Че и гласувах за тях.
62.
съвест
16.03.2012 20:27:15
1
10
съвест
Лапчев получи мига на своята слава и не мисли за великото падение, което го очаква. А може би вече и дипломите му висят на стената, особено тази от Карнобатския техникум.
хиромацу
Леле, какъв срам. Това момче ще сложи две черти на историята на Царево. Срам, срам.... За такова нещо се прави сепуко. Как да призная, че съм царевец. Че и гласувах за тях.
61.
ттт
16.03.2012 20:17:16
0
5
Сега ще ни залеят с нови проекти и нови реклами и като започне сезона, а то всъщност вече ще имаме целогодишен туризъм - да не забравяме че ни го обещаха
60.
tttt
15.03.2012 13:53:03
9
3
Bravo Lap4ev!!Nqma da gi slu6a6 tiq,samo napred i hi4 da ne ti dreme.A starite koito sa bili v taq ob6tina naistina trqbva da im teglite 6uta,za6toto te rabotqt protiv vas i 6te vi teglqt samo kam danoto i posle 6te kazvat-da ama ot tiq gerberi ni6to nestava.Daite glasnost za problemite v o6tinata,za6toto tiq selqnduri slu6at samo koi kakvo im kazva.Uspehhhh
59.
ласувал за ГЕРБ
14.03.2012 16:49:17
3
11
БРАВО! АФЕРИМ! МАШАЛЛА! г-н КМЕТЕ
Хаиде да повторим занятието и да хвърлим отново прах в очите на избирателите.Първия път изпрати протежета да търсят вилата на Петко Арнаудов в Етрополе. Да преследваш лични амбиции с наши пари-меко казано не е коректно но за "каозата" ще се направим,че гледаме леко в страни.Но да има възможност за инвестиция от 4 милиона евра за пристанището и Вие г-н Кмете с такова безхаберие да отминете това нямам думи.Проява на такова втрещаващо нехайство,в толкова трудно време,в тази бедна община,...Защо седиш на този стол г-н Лапчев,а защо ли аз гласувах за тебе и защо се събирахме и убеждавахме и другите,че гласуваме за носителя на нови идеи и просперитет на Царево. Такива хора като Георги Лапчев се оприличават с ГЕРБ използващи протекцията на ръководството от около изборите и еуфорията малко след тях.Тук тънките горски номерца не вършат работа,напротив.На стола на кмета трябва да седи човек с много по сериозни качества от" желание за промяна"Човек с такива качества и доказан професионален опит и организаторски способности е г-н Ангел Цигуларов.Той е доказан бизнесмен с обаятелен характер гъвкав и пробивен,човек от народа в стил" Бойко Борисов".Ако той беше кмет тези пари за пристанището щеше вече да са наши.
Защото избори идват и си отиват и пак идват. Изирателите могат да бъдат убедени предизборно ,че нещата ще се случат,а след това.....
В Странджанският край има една много сполучлива и показателна за случая приказка :-"Ще им свирим търновската "
58.
ттт
13.03.2012 09:45:50
1
25
Лапчев нали си смел направи едно събиране на гражданите на Царево и отчети 100 те дни, ако има какво да отчетеш
57.
Славян
13.03.2012 00:36:08
23
2
Касабова и Веско - Лапчев не ви е платил, нали? А Мосинов ви държи изкъсо и затова облайвате новия кмет! Нещастници недни!
56.
смешник
12.03.2012 21:46:53
1
15
как влязоха в общината с някакви ченгета от софия горди от себе си, да го духа обикновения народ, цецо великия с трите дъщери и шесте апартамента е зад нас, ще векуваме вечно, симеоновски изчадия и продажници евтини и парвенюта пернишки
55.
сдс
12.03.2012 21:42:31
1
13
как всички за власт се издокараха в една кохорта, краставите магарета през девет планини се надушват, лапчев, цигуларя, каридков, гошето костадинов, скулиев, данито, гърланката, арапейци, нестинарци, все наемници евтини, преди слугувахте на партията, сега слугувате на олигархията, слугички евтини за една служба
54.
политолог
12.03.2012 21:33:57
1
13
то е ясно, че лапчев е независим и скоро може неговата парламентарна група да разбере какъв човек е избрала за кмет, но ти цигуларче като основен стратег на гербаджиите, коя нова партия ще избереш, тепърва започват въпросите, защото и цецо става нагъл, справка случая в перник, писна ни от ченгета цигуларю, писна ни, не че гоцето и трактора са по добре, ама на тебе разчитахме, да живее станишев и сдс
53.
0020
12.03.2012 16:48:32
1
8
J NE MERETE NEIZMERIMOTO S IZMERIMOTO.TOI ARNAUDOV DOKAZA KAKVO MOJE I KAKVO PRAVI.TOVA NE MOGE DA SE ZALICHI.
52.
съвест
12.03.2012 16:01:28
0
18
Когато човек се мъчи да изкара другите, че са луди или лъжат, това е явен показател за неговите лични качества. Надявам се диагнозата да е точна и болестта да не е прогресивно развиваща се, защото тогава г-н Лапчев положението е много сериозно...........
51.
До възмутен
12.03.2012 15:55:38
0
24
Ами на Арнаудов портрета му седеше там, ама Арнаудов колко завършени мандата има, бе тъпак?
50.
4141
12.03.2012 14:08:33
0
26
Не мога да си обясня защо това кметче Лапчев толкова лъже.С лъжи и неизпълними обещания към цигани и българи дойде на власт, с лъжа започна първите си дни на управленец като отрече,че накара всички служители от администрацията да си пуснат молби за освобождаване от работа, с лъжливи сигнали се опитва да очерни предшественика си, с лъжа и сега се опитва да ни убеди,колко хубав каталог е направила община Царево под негово ръководство и с негово обръщение. Грозно Лапчев и долно.Като не можеш,недей да правиш каталог а и какво ли можеш?
Стъпваш на чуждия труд,но слагаш твоя портрет отгоре. Ето го съграждани портрета на носителя на новия морал. Да ни е честит!
49.
хитлер
12.03.2012 13:16:45
0
10
мама ви грозна!народа гладува,тия си мерят пишките!само трепане тия....
48.
дама
12.03.2012 12:55:48
0
17
007, чий е рекламирания лъскав фризьорски салон? Да не на тази която прави жалки опити да се доказва като общественичка.
47.
do ss
12.03.2012 12:28:10
0
8
kolkoto i da ne iskate, zivot e imalo i predi vas, shte ima i sled vas, momchenca i momichenca, sega sladko shte vi gledame i shte se smeem, zashtoto da oblepish broshura e mnogo evropejsko, dano niakoj evropeec ne e vidial, niama da stypi v tsarevo
46.
cc
12.03.2012 12:15:04
9
0
Да ама портрета му не беше от младите му години!!! А съвсем съвременен. И беше на края на редицата - действащ кмет. И в края на краищата защо новия кмет да раздава неактуални каталози със стара мутра на тях!?!
45.
znaesht
12.03.2012 12:08:27
3
9
no pyrvia mu mandat e ot 1980g, momcenca i momicenca, niakoi ne ste bili rodeni togawa
44.
..!..
12.03.2012 11:13:37
8
1
Viarno e, 4e i na Petko portreta si beshe oka4en po vreme na upravlenieto mu, a ne sled tova:}
43.
независим
12.03.2012 11:09:39
0
17
дори да приемем, че бесове не долюбват новия кмет, фактът на долепването на брошурата е доста селски и говори за ниска образователна култура
42.
независим
12.03.2012 11:09:33
0
7
дори да приемем, че бесове не долюбват новия кмет, фактът на долепването на брошурата е доста селски и говори за ниска образователна култура
41.
Възмутен
12.03.2012 10:47:17
14
0
Много сте зле всички вие платени драскачи, явно не сте ходили при Арнаудов. Неговата снимка си стоеше там през целия мандат. Не е сложена след като падна от власт. Затова и на Лапчев е там. Ама като ви се плаща - плюйте. Пара е това, на тази криза не я отказвайте!!!
40.
гражданка от Царево
12.03.2012 10:41:44
1
10
Явно толкова му е акъла,или пък такива му са съветниците,но това твърде се приближава до плагиатството,за което може да носи и отговорност,но все пак той е кмета и той си носи кръста,който за всеки случай той твърде тежък.Но определено и този избран кмет е кауза пердута за Царево !!!!
39.
далечен
12.03.2012 09:44:55
1
17
лапчев и компания засрамете се, да си окачиш портрета на третия месец това е не само комплексарско ,това минава всякакви норми на приличие.може и друго да има, така и така ти викат мона лиза що да не си окачиш портрета в коридора, само дето тебе не те е нарисувал леонардо да винчи. ехоооооооо земи да окачиш и портретите на другите мумии та хората като идват да има къде да плюят.
38.
сдс
12.03.2012 08:56:37
0
16
костадинов и каридков с какви хора направиха коалиция, мале, мале, да плачеш ли, да се смееш ли, шоу
37.
адекватен
12.03.2012 08:53:46
0
20
цигулар, цигулар, страхотен стратег си батка, само няма кой да ви налее акъл в тиквите, акъл, а трябва и книжки да се четат, книжки, не само мускули да се мятат по площадите, много се съмнявам дали скулиев е дал идеята за брошурата
36.
Художник
12.03.2012 01:27:02
1
4
Направи бюст-паметник на Арнаудов, красавецо...
35.
Вай, вай
12.03.2012 00:22:57
0
13
Поредния комплексар, ама такива си ги избираме
34.
mitko
12.03.2012 00:17:28
0
9
za sajalenie lap4ev e mnogo slaba li4nost,i e zaobikolen ot mnogo nisko intiligentni hora,nqma kak da varvim napred kato grad,sas podoben rod upravlenie,
33.
hanter
11.03.2012 23:33:52
0
10
lap4ev kato malak si be6e mi6ka i sega pak si e mi6ka,i poslu6ko,
32.
hanter
11.03.2012 23:33:52
0
7
lap4ev kato malak si be6e mi6ka i sega pak si e mi6ka,i poslu6ko,
31.
ЛАПАЧА
11.03.2012 22:23:48
0
17
За това гласувахте - Недоносени комплексари да управляват общината градена толкова години от вас и родителите ви. Начело с "мумията" и "лизгача" и още знайни и незнайни софииски и варненски "приятели" ни чака светло разграбване на Общината. Успех!!!
30.
749d9
11.03.2012 22:04:41
0
17
Мона Лиза да си смени дилъра или да не пропуска да си пие хапчетата, че ще ни станат бръчки от смях хаха.
29.
mesten
11.03.2012 21:02:00
17
6
Абе бесове, защо един път за разнообразие не вземете да похвалите за нещо Лапчев. Че сте купени от Арнаудов знаем, но поне за заблуда на врага се направете на обективни. Не ви се плаща от новата власт-да така е, но ставате абсолютно безинтересни,монотонни и скучни. Колкото и да искате да пишете за "сензации" в Царево, излиза само злобни хули и простотии в стил Арнаудово. Това ако е медия, аз съм комунист! Ха ха ха!
28.
лала
11.03.2012 20:28:18
14
2
Бате ви Петко остана в историята,гледаите напред!
27.
shy man
11.03.2012 19:49:47
0
16
Ако някой от четящите знае кои са чиновничките, които се цитират в статията нека сподели с нас!
26.
до 007
11.03.2012 19:23:50
0
14
Глупав ли си или се правиш на такъв. Не си ли разбрал за какво се отнася критиката, ако не питай да ти кажат и след като го видиш ако не се съгласиш с критиката ти си пълет гьон!
25.
Za gerb
11.03.2012 19:10:43
0
9
lap4ev kato gledam kakvo pravi6 kato kmet jal mi e za tebe, sramuvam se ot sebe si, 4e dadah glasa si za tebe!
24.
Наблюдател
11.03.2012 19:00:40
1
24
Ех, Лапчев, Лапчев не зная кой те е съветвал да слагаш ликът си на корицата на рекламна брошура, издадена много преди ти да бъдеш избран за кмет. Но знай, че сега хората ще се смеят на тебе, а не на неизвестния съветник! Много ще е интересно когато изкараш лепенката и видиш, че тя е слагана допълнително. Нима не знаеш, че тези брошури се правят за реклама на общината, а не на личността на кмета. Ако слагаш ликът си поне издай нещо ти или администрацията, която ръководиш.
23.
Надзирателя
11.03.2012 18:56:26
1
24
Г-н Лапчев в коридора пред твоя кабинет са поставени портретите на всички кметове от създаването на общината до твоя избор. В момента до тях е и твоя портрет. Би следвало да прочетете, че на всеки портрет има надпис : от кота до кога е бил кмет. Не трябваще ли да проявиш малко скромност и да оставиш на други след теб да слагат портрета ти до другите??? Впрочем най-добре ще бъде на входа на сградата на общината да се направи табло с твоя лик. Това може би ще задоволи твоето тщеславие.
22.
Гора
11.03.2012 18:18:21
1
19
Шефския ГОРСКИ СТОЛ На Лапчев в момента го топли дупето на Желев. Също горски, та дрънка.
21.
da da da
11.03.2012 17:51:45
0
6
daa lapchev zamisli se za jan4eto
20.
yXoTo
11.03.2012 17:50:05
16
1
Алоо Бесовете... тоз път с отстъпка 300лв ли взехте. Арнаудов продължава с платените си статиики с парите на данъкоплатците на Царево !
19.
До свидетел
11.03.2012 17:46:08
6
9
ех тази Жана бе, не е доволна че я оставиха на работа ами и продължава да плете интриги, ама докато пие кафе с Валя няма как да не сред основните заподозрени
Ей докато ги има тези като нея в общинскара администрация няма да им стане работата на новите. Много жалко обаче че е супер прозрачна. Приятелката на Василева сега работела за Лапчев - смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях
Искате махане всичките и да си работи спокойно момчето че аман от интригите и подмолните ви игрички
18.
съвест
11.03.2012 17:40:47
2
22
Георги Лапчев, кандидат за кмет на ГЕРБ

Роден на 28.12.1975 г. в Царево. Завършва Лесотехнически университет - София през 2001 г. с бакалаварска степен, а през 2010 г. вече е магистър със специалност "Горско стопанство". Работи като зам.-директор на Държавно горско стопанство (ДГС) - Кости, изпълняващ длъжността директор на ДГС - Кости, сътрудник на WWF - Bulgaria, по програмата WWF - DCP. Към този момент е директор на ДГС - Царево. Семеен, с едно дете.
Много дълга магистратура цели 9 гоиини, а къде ли е завършил средно образование и с какъв ли успех?
17.
съвест
11.03.2012 17:36:56
0
15
Хвалбата за представянето на туристическата борса беше голяма, а то част от материалите са само прекроени.
16.
Шизо
11.03.2012 17:32:27
0
15
И аз ще си направя бюст-паметник, но на собствената тераса, ЗА ПОКОЛЕНИЯТА
15.
008
11.03.2012 16:44:04
0
8
"Човека" да преодолее собственото си ЕГО, не наследството...
14.
skif
11.03.2012 16:42:26
12
2
Лапчев, вземи си плати на Касабова, за да ти е мирна главата. Ако беше си платил, сега това щеше да се представи като добро управленско решение по време на криза- вместо да се плаща за нов пътеводител, се ползва стария. Виж кво става в Поморие- същия хаос, ама кмета си плати и всичко е правилно управленско решение.
13.
008
11.03.2012 16:42:01
0
5
На какво апотеоз, бе 007, на ГЕРБ? С лика на Арнаудов? Нещо не се връзва, не мислиш ли?
12.
Да се смея ли, да плача ли
11.03.2012 16:38:28
0
11
Нов град-държава с подходящ самодържец? Опази госпиди....
11.
007
11.03.2012 16:37:02
16
3
Гадове, защо критикувате новия кмет? Човека се опитва да преодолее старото наследство на ония червени боклуци.Новия пътеводител е апотеоз на спонсорите и симтатизантите на ГЕРБ.Какво лошо има да се рекламират лъскави хотели и фризьорски салони
10.
свидетел
11.03.2012 16:31:52
2
19
Пръв е забелязъл творческия напън на новия кмет министър Трайчо Трайков на туристическата борса в гр.София/ където властимащите споделиха големия си успех на страницата на общината/.Разглеждайки представения историческия пътеводител с автор Божидар Димитров, без да иска се натъкнал на кръпката, ксоято се отлепила и отсолу за негов ужас се показал предишния кмет.Той отминал всичко с присъщата му усмивка
9.
общинар
11.03.2012 16:25:18
0
18
Браво на Лапчев за новото нохау.Той е велик. Ако продълже така, скоро ще го посещаваме на 4-ти километър в София.
8.
съвест
11.03.2012 15:55:32
0
26
Лапчев получи мига на своята слава и не мисли за великото падение, което го очаква. А може би вече и дипломите му висят на стената, особено тази от Карнобатския техникум
7.
хиромацу
11.03.2012 13:31:42
0
24
Леле, какъв срам. Това момче ще сложи две черти на историята на Царево. Срам, срам.... За такова нещо се прави сепуко. Как да призная, че съм царевец. Че и гласувах за тях.
6.
da jivee
11.03.2012 12:48:18
0
8
da jivee velikia um Dapchev
5.
hmmmm
11.03.2012 12:47:31
0
10
bravo na PR na Lapchev
4.
впечатлен
11.03.2012 12:26:11
0
15
леле, сериозно ли е това, смях се с глас. Това кмет ли е, Боже, добре, че не съм от Царево
3.
то убаво
11.03.2012 12:22:35
0
14
ама,пожарникари,физкултурници,милиционери,ветеринари,горски,чеда на номенклатурчици ,цяла плеяда от некадърници събрани на едно място със една цел ,ДС СЕ ДОКОПАМ ДО ВЛАСТТА, дет вика свако ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ /КВА Я МИСЛЕХМЕ НИЙ,КВА СТАНА ТЯ / обърнахте държавата на ПУЦ,бе некадърници
2.
ГОРСКИ
11.03.2012 12:16:47
1
23
ГОРСКИ ФАЩАИ ГОРАТА И ДА СЕ ВРЪЩА ПЕТКО ДОКАТО НЕ СИ Я ЗАБАТАЧИЛ ,ЧЕ ПОСЛЕ ОПРАВИЯ НЯМА
1.
царево
11.03.2012 11:56:15
2
36
хахаха кажи му горски и повече не го обиждай
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори