×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Палежите на коли продължават тази нощ, 46 са в черен списък


Палежите на коли продължават тази нощ, 46 са в черен списък
Димитър Желязков-Очите отива към спа центъра, за да се топи в луга и кал, но преди това бъбри с един от гардовете. Той бил огорчен от некоректни партньори и не можел да преглътне предателството им
08 Март 2012, Четвъртък, 18:50 ч.
Автор: Бесове.бг Снимка Бесове.бг

Наказанието е за некоректни наркопласьори, започва ново преразпределяне на пазара

Общо 46 автомобила ще изгорят по план-график в Югоизточна България. Тази вечер, 8 срещу 9 март, ще гори кола в Бургас, а на следващата нощ в Ямбол. Огненото шоу започна на 4 март през нощта, когато в Меден рудник пламна БМВ-то на 38-годишния Илия, чието име се свързва с наркоразпространението. Немското возило бе превърнато в ефектна илюминация, която опожари още четири коли. Няколко часа по-късно в купчина желязо се превърна лексусът на охранител от Аркус, в същия комплекс. Снощи палежите продължиха в Долно Езерово, където изгоря БМВ, което е било крадено, а в жк „Бр.Миладинови“ бе изпепелен опел фронтера, ползван от 31-годишен бургазлия. В МВР знаят за започналата чистка в ъндърграунда и нощем патрулите са удвоени, вардят без да мигнат, но не могат да предвидят в кой момент къде ще гори, каза анонимен източник пред Бесове.бг. По този начин ще изгорят набелязани коли в Сливен, Ямбол, Карнобат и Айтос.

„Присъдата“ ще бъде изпълнена за всеки, който има собствен автомобил и е попаднал в черния списък. Който няма кола или междувременно се отърве от нея, ще получи наказание под друга форма. Става дума за възпитателни мерки срещу пласьори на дрога, които в отсъствието на сочения за бос №1 в наркотрафика Димитър Желязков-Очите, са се пробвали да играят солово и да не се отчитат. Има и двама, които са претендирали да заемат мястото на Очите, докато той е бил в затвора. Това ни довери човек, запознат с нагласите на подземния свят от последните дни.

Самият Димитър Желязков, който се прибра преди седмица от пандиза и заживя с майка си Станка и по-голямата си дъщеря в Несебър, се опитва да не се набива в хорските очи и четиримата му бодигардове не се движат плътно с него, а на определено разстояние, за да не дразнят полицаите.

Всеки ден Очите посещава елитен спа център в Поморие, където облекчава плексид с луга и кал, преминал е от вчера и на лазерно лечение. До спа центъра босът се вози в металиков  мерцедес, който се води собственост на друг човек, кара го един от гардовете му.

„Докато шефът бе затворен, ден и нощ е мислил върху предателите и тези, които продължават да му дължат пари, а се услушват и не се отчитат, той не може да остави нещата така, иначе ще си помислят, че е станал за посмешище и ще продължават да си правят каквото им дойде наум“, каза за Бесове.бг човек от най-близкото му обкръжение. Откакто си бил у дома Митьо се държал изключително човешки. Грижел се и за 4-годишния Димитър-Джуниър, който се роди, докато бе в затвора от голямата любов с приятелката му Антигона.

Той обаче още не можел да прежали съпругата си Тянка, която бе взривена, заедно с брат й и бодигардът им погрешка през 2001 г. За този кървав атентат, който разкъса телата им, а части от тях изгоряха в колата, Очите все още не бил възмездил истински виновния.

Много бил огорчен също от един магистрат и двама полицаи, които му обещали протекции в най-тежките му години, преди да го върнат обратно за доизлежаване на присъдата, но те не само не изпълнили дадената дума, но и посмели да „разнасят“ наляво-надясно дискретните им срещи.

Очите смята да отвори ресторант, който ще се води на името на майка му Станка. Той вече търсел подходящ обект на територията на Слънчев бряг и Несебър.


В категории: Крими


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
12
Коментара по темата
12.
Grajdanin
10.03.2012 17:51:11
0
4
Kogato Mitio vilnee6e iskaxte poliziqta da bade bezkompromisna,kogato poliziqta stana bezkompromisna zapo4naxte da se jalite ot polizeisko nasilie i proizvol.
11.
*********
09.03.2012 11:48:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
10.
от спа центъра
09.03.2012 09:35:48
1
6
абе какъв спа-център бе?..това е снимката от последното му дело в апелативния съд, когато дойде и си замина с охраната си, тъй като не беше задържан, а касабовица тичаше като кутре за да му задава "умните" си въпроси.
всеки бургазлия ще познае кооперация до съда... и след това се сърдете, че ви наричат жълт и лъжлив сайт
9.
карето
09.03.2012 05:23:07
0
13
може и така дае,тои лежа заради неговите си хора,да почне първо с лаиното кърчев и наред,скрили са се миша дупка акат рядко,мале боса се върна ко ше праим даи да бягаме щот е луд и ще ни цепи яко алките
8.
коментар
08.03.2012 21:03:18
0
15
касабова, забрави да пишеш какво яде и кога си ляга да спи.
7.
Perata
08.03.2012 20:57:38
6
0
ve4e sam u nas, o4ite znae
6.
besnia
08.03.2012 20:49:08
2
4
tazi snimka e ot edno negovo delo kadeto Kateto tichashe sled nego kato kuduk....
5.
Точно така
08.03.2012 20:20:50
0
8
Иначе шматките как да разберат че Очака се върна и сега са насрани в гащите.Очака има топла връзка с Катя Касабова,това е негова работа,не виждаш ли че днеска са били заедно?!!!!!
4.
vreme e nqkoi da izhvarli bokluka
08.03.2012 20:20:03
2
10
Mitio sega da sazdade partiq kakto e moderno moje i prezident da stane az 6te go podkrepq te drugite da nqmat pove4e akal ot nego.
3.
smart za mrasnicite
08.03.2012 20:16:56
1
6
Na negovo mqsto vseki bi otmastil ako ubiqt jena mu kade e pravosadieto dokato toi be6e v zatvora jena mu i brat i gniqt v groba ubiicite stavat ob6tinski savetnici lideri na DPS ebasi darjavata
2.
лан
08.03.2012 20:13:13
2
5
що си мислиш че ченгетата не знаят ама ги е страх и те душа носят
1.
дан
08.03.2012 19:40:47
0
6
много интересни писания...не знам кой го е написал, но не ви ли минава през ума, че ако е истина, трябва да се дадат данните и фактите на полицията, за да се вземат мерки...ако писача само така си мисли, трябва митьо да го хване и да му навре един кой в задника за писане на простотии
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори