Без брашно и нисковъглехидратни кето милинки, уникално вкусни са
Вижте как да ги приготвите
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
яйца - 3 бр.
кокосово брашно - 3 с.л.
бакпулвер - 1
сирене - 200 г
крема сирене - 100 г или извара
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Разбиваме яйцата и добавяме крема сиренето и отново разбъркваме. Изсипваме брашното и бакпулвера. Натрошаваме сиренето и разбъркваме. Взимаме малко смес и оформяме топче. По желание може да поръсите с чубрица, сусам и/или маково семе.
В сместа може да се добави кашкавал или сушени домати или каквото си пожелаете .
Подреждаме нашите милинки едно до друго в тавата и печем 20 мин в предварително загрята фурна на 250 °C.
35 защитени диви птици от Руския пазар отново са на свобода
Карлос Насар: Асен Златев ми даде смисъл да остана и да се състезавам за България
Даниела Тренчева - журналистката, която накара Али Агджа да проговори
Откраднаха над 3 млн. лева от голяма болница
Мадона и Гай Ричи с първа публична среща от 2008 г.
Седем обвинени за организирана престъпна група, сред тях началник на столично РПУ
Слави Трифонов атакува „Маркет линкс“: Или са некадърници, или манипулират
Алекс Раева разказа как лъжата ѝ помогнала да оцелее в детството
Любимец на жените празнува днес
Консултациите при президента продължават утре с „Възраждане“ и ДПС-Ново начало
Тръмп атакува Байдън, но все по-често прилича на него
На днешната дата почина човекът, който превърна мечтите в индустрия
