×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фиш от заплата на държавен шеф тресе Малко Търново


Фиш от заплата на държавен шеф тресе Малко Търново
Стоян Караджов е и лидер на ГЕРБ в обеднялата и обезлюдена община, той твърди, че си е заслужил парите, хубави заплати вземали и 25-е му подчинени
22 Февруари 2012, Сряда, 15:32 ч.
Автор: Бесове.Бг

Директорът на горското Стоян Караджов с начисления от 4 522 лв., но той твърди, че е лъжа

Около седмица един изгубен фиш за получено трудово възнаграждение през януари т.г. буни духовете в крайно обеднялата община Малко Търново, където една трета от населението е без работа, а средната заплата е 350 лева. По невнимание директорът на Горското стопанство Стоян Караджов, който бе кандидат за кмет на ГЕРБ, а по настоящем е общински съветник, взел че си изпуснал листчето в магазин за хранителни стоки и така то обиколило половината град от ръка на ръка. Вижда се, че основната заплата на държавния чиновник е 1 500 лв., но това не е чак толкова впечатляващо, колкото надбавките  за септември, октомври и ноември 2011 г. - по 926 лв. и допълнителни бонуси за храна  от 242 лв.
„Това е потрес, в София за такива бонуси гонят цели зам.министри, а тук виждаме, че за декември на директора на Горското стопанство са му дали заплата, по-голяма от президентската“, негодуват съгражданите на Караджов.
 
„Не е вярно, че основната ми заплата е 1 500 лв., до декември м.г. вземах по 1030 лв., а от януари ми е повишена на 1300 лв.“, каза Караджов пред Бесове.бг. Той силно се притесни от това, че разполагаме с фиша и добави, че всичко над заплатата си го е заслужил. Караджов бе сложен на сладкия пост преди 3 години и твърди, че благодарение на успешния бизнесплан, който заложил, стопанството му напреднало и не само той получавал добри пари. Всичките 25 човека на негово подчинение вземали отлични заплати, но не уточни какви.

„Моята работа се оценява от директора на предприятието в Бургас Румен Желев, той вижда как изпълняваме нормативите в дивечовъдните участъци, как се грижим за дивеча, залесяваме, имаме план за сечта – преизпълняваме и затова ни поощряват“, заяви Караджов силно разстроен от завистта на своите съграждани.
„Аз тези пари не съм ги крал, а съм ги спечелил с честен труд“, заключи той. >
Караджов е бивш зам.кмет при червеното управление на общината, по време на последния мандат на кмета Иван Иванов обаче премина към ВМРО, после прескочи за малко в НДСВ, а сега е от изявените активисти на ГЕРБ и изпълнява своите обществени ангажименти съвестно. Караджов е известен с приятния си и сговорчив характер. Сега обаче изгладнелите хора от обезлюдяващата се община го мразят.
Директорът Румен Желев не вдигна телефона си, за да коментира възнаграждението.

В категории: Малко Търново


Михаил ДИМИТРОВ Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка 16/06/2024, Неделя 10:30 0
Стойте далеч от тези хора!
Стойте далеч от тези хора! 15/06/2024, Събота 21:20 0
179
Коментара по темата
179.
стуенчу к. до всички писали тук
29.05.2012 18:13:48
1
8
Голяма уста,големи приказки, но нищо повече ,защото са празни - оттам и неуважението ми към цървулите от вашия тип! Или ако си мислиш,че нямам друга работа освен да кибича в интернет, пак погрешно си мислиш. КСамо заради лъжите и просташкия ви речник ,никой нормален човек не би ви обърнал внимание а не да води дискусии и спорове. Тук доколкото виждам опцията е "коментари" а не "дискусии". Аз каквото съм имал да открадна съм го откраднал.И абсолютно на нищо не съм длъжен да ти отговарям, също както не отговаряте е вие си пишете пропагандата и клеветите.
178.
st. k.......v
28.05.2012 17:08:41
0
2
Не съм луд, минах успешно психотест
177.
ь` ьььььььь
24.05.2012 07:32:48
0
1
Много хубава снимка, винаги когато я видя и ми става едно мило
176.
ь` ьььььььь
24.05.2012 07:32:45
0
0
Много хубава снимка, винаги когато я видя и ми става едно мило
175.
ь` ьььььььь
24.05.2012 07:32:38
0
0
Много хубава снимка, винаги когато я видя и ми става едно мило
174.
ь` ьььььььь
24.05.2012 07:32:37
0
0
Много хубава снимка, винаги когато я видя и ми става едно мило
173.
монката дянков
24.05.2012 07:01:10
0
1
И Станислав Лем го е казал:
"Не вярвайте на приказките, всичко е било истина!"

/може да се повтарям :), но много ми харесва/ и ще дойда на гости до малко търново да ви изчеластря една скромна 5-6 годишна ревизия в централен софийски`
172.
st. k.......v
24.05.2012 06:47:35
0
5
ст` к```````в до кмета0 ---------------господарю-виж ме къкъв съм пич`немам стигане` да го духат ахмаците и избирателите на герб`таз година 5000-догодина 25000`ха ха ха `сега отивам да нанкам на масата`ха ха ха`пиeтре тоз тир кво носи-дърва или свински пържоли от била сливарово`ха ха ха `очаквайте продължение
171.
?????
20.05.2012 13:30:45
0
7
Сигурно дори и в историята на горското стопанство няма по-некадърни началници от този!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и неговия предшественик и некадърник -пърушет, да не говорим за кмет. И двамата умирът да са на власт но илянчу им го сложи внимателно отзад и на двамата`Методи на работа като неговите показват комплекси, ниско самочувствие и като ръководител и като мъж и липса на САМОУВАЖЕНИЕ. От служители на горското съм чувал, че мразел лъжата, а той се оказа най-големият ЛЪЖЕЦ. Бог да пази България и Странджа от такива политици.....
170.
a` iordanova
18.05.2012 18:54:34
0
4
Нищо, тя заплатата си върви - плаща се за 8 часа, а не за количество качествено свършена работа ;)
169.
slow
18.05.2012 18:18:26
0
2
Такъв народ НЯМА ! Има обаче такива УПРАВНИЦИ !!! ... За съжаление ..
168.
Делчо Спасов България
18.05.2012 18:13:59
1
3
В тая нашта българия всеки цървул с шкембе,гнили зъби и дебел пърделник мигом става принц в очичките на силиконовите уруспии щом забележат, че в торбичката му дрънкат не семки и бонбонки ,а парички в неограничено количество.Мила родна циганска картинка предизвикваща позиви за повръщане.
167.
VANKYYYYYYYYYYYY
17.05.2012 18:26:20
0
3
да си купува ношница и да заминава за панделата`
166.
Дърва за зимата
15.05.2012 14:10:47
1
8
Всяка пролет, като вземе някой лев от рентата на четирите и останали декара земя, майка ми си приготвя дърва за следващата зима. Тази пролет тя гледа на всичко с безразличие и без да се замисли, ми даде скромните си средства, за да купя нещо на децата. На въпроса ми как ще купуваме дърва, тя отвръща: - „Лесна работа!” Работата обаче съвсем не е лесна, защото дървата, както и тока, бензина, и храните скочиха двойно. Разбирам, че тя май пак е видяла нещо в бъдещето, което на мен както винаги ми е убягнало. Така, седя един ден пред нея, гледам ръцете и, слушам загрижения както винаги глас и с болка схващам, че съм още млад и зелен, независимо, че съм прехвърлил петдесетте. Укорите, с които отдавна съм свикнал и на които вече дори не обръщам внимание, внезапно добиват друг смисъл. Всяка нейна дума е вярна, а тя е повтаряла тези думи може би стотици пъти до сега. Излиза, че съм я слушал, без да чуя какво ми е казвала. Господи, какъв глупчо съм бил толкова много години! Горката ми майка!

Гледам излинялата и от пране, и носене зелена блуза, старателно лъснатите обувки, останали от дъщеря ми преди много години и ми е трудно да преглътна. Като знам колко оскъдно се храни, за да останат пари от пенсията за данъци, лекарства и празниците на мен, и децата ми, стискам зъби. Защо по дяволите не успях до сега да се замогна, след като работих непрекъснато? Защо други хора, определено по-неспособни от мен успяха в живота? Да живея честно май се оказа голяма глупост, а?

Защото тия, които проповядваха да не се краде, заграбиха милиони народни пари, тия, които раздаваха правосъдие, се превърнаха в престъпници, а аз, който по законите на логиката трябваше да успея в живота, се провалих! Не за друго, а просто защото не мога да събера едни смешни пари, за да купя дърва на мама за зимата. На най-добрия, най-милия и опрощаващ човек на света – моята майка, аз не мога да помогна! ЗАЩО?

Наистина ли съм неудачник, в сравнение с наглите успели приватизатори, трансформираните в бизнесмени партийци, далавераджиите, рекетьорите и всички пладнешки хайдуци в бюрократичната система на държавата?

Мама не казва нищо по въпроса, но с тъга гледа, как сам ремонтирам тридесетгодишната си кола, докато по улицата профучава с „Мерцедес” – а си бившата ми съученичка, с прякор „Дружинната”. Хубаво е, че в квартала всички се познаваме. Ако щете вярвайте, но дори за миг не ми е минавало през ум да и завиждам някога. И като малка, и като порасна, „Дружинната” бе дъщеря на баща си, силния партиец от комитета на партията. Самата тя бе глупава, безлична и незначима, също като онова резервно копче, дето го пришиват най-долу на ризите.Независимо природната си ограниченост или тъкмо заради нея, тя е голям началник в Общината. Назначава, наказва и уволнява хора, които са много по-умни и способни от нея. Двете и дъщери също са началници в различни министерства в столицата. Идват и на гости със служебните си коли, управлявани от служебни шофьори, а за бензин и заплати парите идват от балъци като мен. Моите деца бяха отличници в училище, знаят по три чужди езика, но едва успяха да си намерят работа. Изглежда да си интелигентен, талантлив и способен, е недостатък в милата ни родина. В България трябва да си тъп, нахален и крадлив, за се издигнеш. Читавите хора са предопределени за „лош човешки материал”, както казва Б.Б. – Богът Бойко.

Стоя и се питам, що за пародия на държава, що за сбъркан свят сме си изградили?!

След мама и аз прозирам, че инерцията няма да ни запази дълго като държава. Идват други, ценящи себе си народи, размножаващи се като скакалци и унищожаващи всичко по пътя си. За беда ние сме на един страшен кръстопът, желан от всеки! Нашето време май е на свършване вече!

А толкова много обичам България! Тази страна, в която планините са приказно красиви, морето примамливо като детска мечта, а равнината дива и необятна като първа любов! Страната с най-честните и трудолюбиви бедни хора на земята!

За другата България не ми се говори! Аз дори не знам, защо все още се наричаме българи! Какво общо има между Аспарух, Крум, Борис, Симеон І, Ботев, Левски, Вазов и агент Гоце, А.Марин, Трактора, Р.Петков, Р.Овч., Масларова, Кунева и други, злоупотребили с власт недоразумения? Това, че стъпваме по една и съща земя, макар и по различно време, не ни прави българи! Хората преди нас са били българи! Доказали са го, като са проливали кръвта си за земята българска, строили са и са създавали държава и държавност!

Сегашните недоразумения в „управлението” на страната доказаха единствено, че са безродници, че могат да се гаврят със земята, с хората и дори с кръвта на предците ни! И ако някога българите са давали силата, ума и дори живота си за земята ни, сега безродниците продават на безценица, с цел лично обогатяване земята, народа и държавата единствено и само за ПАРИ!

Всъщност знам как и аз да „успея”! Много по-лесно е, отколкото може да си помисли човек. До „потопа” има все още малко време. Но ...... мамо, прости ми! Достатъчно силен, умен и смел съм, за да не стана мутра, комунист или обикновен крадец! Знам, че по сегашните критерии не съм успял в живота, но това нашето живот ли е? Ти си ме учила да меря всичко с други мерки. Не с пари, проценти и моята част от далаверата. Единственото, което ми остана, е да се срамувам! Срамувам се, че съм българин, мамо!

Гледам изсветлелите ти вече очи мамо, слушам топлия ти глас и ме боли душата. Каква полза да си мисля, че съм добър син, като не мога да ти помогна за толкова незначително нещо – няколко кубика дърва за зимата.
Гледам отново и виждам от другата страна лоясалите мутри на политиците, чувам мазните им приказки и полудявам! От безпомощна обич към теб мамо, и от дива омраза към тях! Бавно, но сигурно полудявам и знам, че вече е близо деня, в който няма да има какво да загубя, освен въжето с което са стегнали шията ми! Знам също, че все ще успея да събера малко дърва, с които да направя клада за нашите управници. Така ще те стопля, мамо! Защото от снежната зима е по-страшна зимата в душите ни.
165.
даларката
15.05.2012 10:55:57
2
3
Мотото на ГЕРБ за тази година явно е - "Да се нагушим, за последно!"
164.
Николай Генчев
11.05.2012 09:36:37
0
5
Лицата на глупците висят на стените ...на предизборни плакати...
163.
ВМРО
24.04.2012 19:41:18
0
2
Адвокат пледира по мярка за неотклонение "Задържане под стража" на свой подзащитен:
- Уважаеми господин председател, моля, да измените мярката на моя подзащитен в домашен арест, предвид обстоятелството, че му предстои дълга раздяла със семейството и нормалния живот.
162.
корупция
24.04.2012 19:27:40
0
8
Най-неприятното съсловие за мен са гейовете, защото те са съчетание от най-лошите качества на жената и най-долните качества на мъжа."
161.
500
24.04.2012 19:23:12
0
2
Всички са яли свинско със зеле, но накрая се оказва, че някои са яли свинско, а другите зеле"
160.
Караджов.
24.04.2012 19:20:27
0
3
Категорично няма такова нещо, да пукна, ако има"
159.
Любен Дилов-син
24.04.2012 19:16:28
0
1
Прегракналият петел на комшиите, тази сутрин беше на режим „вибрация”... Но не мога да се карам с тях. Съседът има черен колан по караоке…Хората са различни. И различните са повече от нормалните! Не е политически коректно на хомосексуалист, излизащ от банята да се казва чист педераст…"
158.
b`b`
24.04.2012 19:10:37
1
2
Да слушаш комунист е все едно да слушаш дяволът как чете евангелието"
157.
Марков
24.04.2012 18:59:13
0
4
Ей, такива ги избрахте сега, като не ги дават на кумиците си търсят място за изява ,където и да е.Този е сянка на ``````````` и дано не го настъпи, ако се завърти рязко.
156.
телефона
19.04.2012 12:04:37
0
2
ТОЯ С ЛАКИРАНИТЕ НОКТИ ДА СИ ОПРАВИ ИЗГНИЛИТЕ СЪБИ,ЧЕ КАТО ГО РАЗКАРАТ БАЯ ПАРИ ЗА ФАСЕТИ ТРЯБВА ДА ДАДЕ
155.
коментар
17.04.2012 20:58:42
0
9
Лицето на днешната корумпираност и безпардонност
154.
Титаник"
15.04.2012 21:30:54
0
3
рапана
15.04.2012 14:12
Ма недейте го обвинява това момче! Вижте колко е "интилигентин" на вид, много е учил и работил, а вие сега искате да го съсипете. Мъ нидейте така..тва е образът на съвременна европейска България, затуй ша чакаме Шенген на куков ден...
153.
Helena
12.04.2012 10:36:53
0
8
Тъпо, ПО-тъпо, НАЙ-ТЪПО, що е ТО?

Ааааа, ТО и тук цъфнало И "компетентно" пък мноогооо "компетентно"
В тоя форум много ГО плюят, ама ТО пък си мисли, че дъждец ГО ръснал.

Тъпо, ПО-тъпо, НАЙ-ТЪПО, що е ТО
152.
Али Баба
04.04.2012 22:19:00
0
5
Прокуратурата е разровила Руменчо Желев напоследък. Засега няма положителен резултат. Но казват, че работят - по същество.
151.
ьладвьиньшь-a.dolarkata
04.04.2012 17:09:23
0
0
to ky4eto osven da papka laina i da se navarta okolo tiash za drygo ne stava`draj ky4e ` iaj ky4e i dopalnitelno shte ima`
150.
кучето
04.04.2012 11:37:08
1
0
Абе и на вас да ви е** ма**та !
149.
кучето
04.04.2012 11:37:05
1
0
Абе и на вас да ви е** ма**та !
148.
a
04.04.2012 08:29:29
0
4
Знаеш ли колко млади и способни хора без работа чакат за местото ти?
147.
ттт
03.04.2012 17:40:33
0
1
То му е в кръвта иначе ще се обезличи
146.
1`
03.04.2012 11:00:43
0
2
супер велик човек е този,колко ли хора е прецакал хахахаха
145.
ала бала
31.03.2012 22:35:00
2
5
пак бих гласувал за ГЕРБ
ДО БОЙКО БОРИСОВ,
шефе ,не се поколеба да елеминираш Константинов и Трайков.Защо допускаш такива гниди, като Румен Желев, за които фирмите за дърва споделят, че без да му пуснат под масата не могат да се включат в играта.И заплатата му като директор на горското, ако не е най голямата от всички горски познай от първи път. И къде по напред ходи на работа в Сливен или в Царево,и коя от заплатите му е истинската и коя бонусът. Стига той и такива,като него да ни правят всички на баламурници и да подменят ценностите и провокират истината,че законността в такива случаи е нещо вторично.
С една дума шефе дай му шута на на този самозабравил се управител ли, директор ли, който и да сриташ няма да сгрешиш, а ако са и двамата
144.
ала бала
31.03.2012 22:34:57
0
5
пак бих гласувал за ГЕРБ
ДО БОЙКО БОРИСОВ,
шефе ,не се поколеба да елеминираш Константинов и Трайков.Защо допускаш такива гниди, като Румен Желев, за които фирмите за дърва споделят, че без да му пуснат под масата не могат да се включат в играта.И заплатата му като директор на горското, ако не е най голямата от всички горски познай от първи път. И къде по напред ходи на работа в Сливен или в Царево,и коя от заплатите му е истинската и коя бонусът. Стига той и такива,като него да ни правят всички на баламурници и да подменят ценностите и провокират истината,че законността в такива случаи е нещо вторично.
С една дума шефе дай му шута на на този самозабравил се управител ли, директор ли, който и да сриташ няма да сгрешиш, а ако са и двамата
143.
ванку от заберново
29.03.2012 22:42:59
0
3
Покрива изискванията-тъп,но упорит.
142.
nov
29.03.2012 22:10:32
0
2
За такъв гаф в нормална държава вече щеше да е безработен, ама тук - едва ли. Жалка работа, повсеместно се шири безнадеждна посредственост.......
141.
барон курхаузен`
29.03.2012 21:55:43
0
4
абе това нещо на снимката да не получило оргазъм от коментарите за него-нещо много издухано изглежда`
140.
svoboden ot pomiiari
29.03.2012 12:25:19
0
4
Е това е постоянна другарска мечта - да ни няма - на сцената - нас, народа - "материала", "стадото" подлежащо на стригане и изяждане. Трудили са се винаги за това, а през сакатия им преход към лъже-свобода и лъже-пазар - по нов начин - с грабеж чрез властта(вкл. БНБ), латентен страх /сега с беззаконие/, оглупяване с анти-образование и зомбиращи медийна помия, прогонване в чужбина на потенциалната средна класа. И ни го повтарят постоянно - да не би да си въобразим, че МОЖЕМ да се освободим от тях. Внушението за безизходност е другарска песен. Особено сега, когато вече порасналото поколение на прехода СЪЩО ПРОЗРЯ ИЗМАМАТА. И започна протести срещу "безобразияте" и ВКЛЮЧВАНЕ НА ИЗКЛЮЧЕНИТЕ, не само "на парче" за отделни неща и трохи под масата. Докато има робство, ще ИМА и борба за свобода. Колкото и да им се иска да я "няма"
139.
Демокрация
26.03.2012 16:11:32
2
4
Много хубава статия! Лаконично, без грубост и помпозност е казано всичко, което характеризира "новото" време на горския бандитизъм и пошлата парвенющина на комунистическо-гербаджийската посредственост!
138.
Странна земя
20.03.2012 18:22:04
0
8
Ами измерярчето Желев задвижи коментарите по тази статия, не тулупа Малкотърновски.
Много проблеми ще си навлече момчето Желев с невороятната си АЛЧНОСТ> - да граби/......Но то -за историята.... за сега
137.
А сиктиррр
17.03.2012 19:22:39
0
7
NE dqlka, samo za nego -Руменчо - началник!
136.
Da 131, НЕДЯЛКА е РУМЕНЧО
17.03.2012 19:19:16
0
10
Още от ММЦ, но по партийно нагаждане бъркаш, сякаш - не е бил НДСВ, царя такива не ги търпеше - изгониха го 2002 г от Ловното стопанство на Ропотамо. Когато НДСВ дойдоха на власт. А Руменчо като СДС активист отнесе водата в канала. Водата го отнесе е по-правилно. Сега ГЕРБ съратник и много компетентен, за далаверки и корупционни практики..., да за това е компетентен. Гледам служебна кола му дала държавата, ние ну плащаме горивото - ТОЙОТА със сливенски номер. А момчето личния си бизнес за сметка на държавата БГ върши?
135.
Da 131, НЕДЯЛКА е РУМЕНЧО
17.03.2012 19:19:14
0
8
Още от ММЦ, но по партийно нагаждане бъркаш, сякаш - не е бил НДСВ, царя такива не ги търпеше - изгониха го 2002 г от Ловното стопанство на Ропотамо. Когато НДСВ дойдоха на власт. А Руменчо като СДС активист отнесе водата в канала. Водата го отнесе е по-правилно. Сега ГЕРБ съратник и много компетентен, за далаверки и корупционни практики..., да за това е компетентен. Гледам служебна кола му дала държавата, ние ну плащаме горивото - ТОЙОТА със сливенски номер. А момчето личния си бизнес за сметка на държавата БГ върши?
134.
kol
17.03.2012 16:46:50
2
1
тоя мазния яко пара е лапнал,тулуп
133.
още до126
17.03.2012 12:03:28
2
3
Не е лошо и да се поограмотиш малко по отношение на сексуалните предпочитания на "обратните"
Моля да мислите поне малко , преди да пишете , защото се получават глупави изказвания !!!!!
132.
до126
17.03.2012 11:53:54
3
5
Никога няма да изчезна и ще бъда капката катран в кацата ви с мед, бсп-земеделски боклуци!!!!!!
131.
КОРУПЦИЯ
17.03.2012 09:03:35
0
11
ТОЗИ РУМЕН ЖЕЛЕВ ОНЗИ ЛИ Е ДЕТО БЕШЕ ДИРЕКТОР В ММЦ СЪВЕТНИК ОТ СДС ПОСЛЕ НДСВ А СЕГА ГЕРБАДЖИЯ. АКО Е ТОИ СЪЩИЯ,, БОИКО ДА ГО МАХА ВЕДНАГА ЩОТО Е КОРУМПИРАН И ТО МНОГО ;ЗНАМ ИСТИНИ И ФАКТИ КОИТО ЩЕ ДОКАЖА raboti samo za nego si --ne deli
130.
караджа-прочети това ````````````
17.03.2012 08:29:01
1
6
Българският народ има само един идеал –да се обогати”


Съветите на цар Фердинанд към сина му

През далечната 1887година Фердинанд Леополд Мария Сакс-Кобург-Готски е избран за български княз.
Той почти не е знаел български език,което с течение на времето преодолява.Управлението на Стефан Стамболов в никакъв случай не засенчва царствената фигура на Фердинанд,който се оказва ловък дипломат и се сравнява дори с краля-слънце.
С провъзгласяването Независимостта на България се променя статуса й и тя става равноправна на другите европейски държави.България вече е царство и княз Фердинанд приема титлата цар на България.
Без да разкривам повече елементи от биографията му, тук ще се спра и ще цитирам малко известните писма до сина му, т.е. цар Борис ІІІ.Те са написани точно преди Втората Световна война, но и днес могат да бъдат блестящ пример не само за дипломацията,но и за моралната позиция на управляващия.

“Аз трябва да дам на моя син съвет да не пише никому писма, особено на българите.

Политиканите нямат време да се задълбочават в познания, те живеят от трохите на мислителите и историците и с огризките на ума им.

Няма по-сигурен начин за моментна сигурност от добре платения простак.

Българският народ има само един идеал –да се обогати.

Прави и ти гешефти,обогатявай се.

Ти трябва да се въоръжиш с недоверие.

Българите…не познават що е добродетел.

Законите не улавят големите кражби.

С големите крадци, политикани и банкери, бъди винаги в съюз, те са доволни, когато им се падне случай да делят плячката.

Говори малко и се изказвай още по-малко.

Не въставай никога против идеалите,нито даже против името им,защото народът милее за тези неща.”
Истини, истини …които са минали времето, за което са изречени.Както и са надживели човека,за когото са създадени.
Как ви звучат днес тези напътствия? Актуално.Те тежат точно на мястото си.Сега, за този момент, когато България е в кризата на политическото и моралното недоволство.Това е малка част извадки от многото напътствия към Борис ІІІ.
Звучат в стил ала Макиавели,но безспорно носят дълбокото прозрение на един чужд владетел,който за кратко време опознава народопсихологията на българите,както и изкуството да бъдеш на върха на една малка България.
129.
иван иванов~жора станишева
17.03.2012 08:04:40
0
3
Не искам да крия,че това ми е една от най-любимите статии ,наред с всички други подобни за този наш възпитаник...!Просто се изпълваме с гордост и блаженно удовлетворение ,че сайта я направи публично достояние! Обаче тъю като ние сме те научили на тези умения си искаме сега процентчето -трябва ни за даначната декларация пред дянков` да не забравиш и ти да пуснеш твоята-приемът се само по банков път`````````подпис-бкп /БЪЛГАРСКА КРАДЛИВА ПАРТИЯ/
128.
BIG AL
17.03.2012 07:54:03
1
6
Зоната е ТЪМНОЧЕРВЕНА- зоната за здрача..
Зона пълна с дълвени агенти и техните хонди рена , пълна с дървени мутри , недоразвити и нефелни комуноиди, пълна с имоти и стремежи за окупиране и за още лапане, пълна с всякаква червена измет …недорасла за Демокрацията , със зъби и нокти искащи да ни забият ПАК в ръцете на мужиците – болшевики , сякаш ТЕ , последните са СЪЗДАЛИ НЕЩО съвременно на този свят, освен една империя на злото и грабежа
127.
анкета
17.03.2012 07:39:03
1
1
Смятате ли, че краденето на дърва и незаконно присвоените пари е сериозен проблем?

1` Да.
2` Да, но има напредък.
3` Най-вече за директорите на общински гори и държавни лесничейства.
4` Не.
5`какво е крадене`какво е пари`какво е бухалка`?

Резултатите от вас`
126.
до малко търновец
17.03.2012 07:04:57
3
5
слушай обидения и засегнът отличнико`жалката и противна утрепка си ти`като не ти харесва-изчезни`но сигурно и ти си от онези зализани педали дето шибът някоя вмерисана циганка за 20 кинта и сетне се правим на големи патриоти`статията по горе е за библиотекаря от държавното горско-нека да прибавим и колегата му от общинки гори-да не му е скучно сам като ги командировът за дълго на г`м`димитров във софия` за това пиши-колко кубика дърва ти докараха`колко струвът`кога ти ги докараха и други подобни `а не да се жалиш като монахиня пред надървения`жалби и похвали се приемът само от арменския поп-пардон от земеделците -и ще стане чудо``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
125.
Внимателно!
16.03.2012 21:06:11
0
7
Сякаш е време и за горския Желев , работещ в Царево, Сливен, Бургас и софия да се спретне статия, та да коментираме на воля. Верно че тази статия е за друг горски. Но горския цвета си мени, нрава -не. Какво стана с онова предаване по СКАТ за кипрата вила на въпросния горски Желев в Писменово? Едно излъчване и НЯКОЙ го спря? Защо така, парички ли играят? Кипра вила за доста пари от държавна заплата?
124.
горски
16.03.2012 20:12:52
0
10
не е имало по-голямо зло от Желев и повечето назначени от него за българската гора и лесовъдите в Бургаска област - алчността му ги съсипа. Но не уби вярата им. Рано или късно истината се вижда и по-точно се оценя
123.
обиден
16.03.2012 19:54:17
0
8
112.


обиден
Как не му и срам на тоя Румен Желев,не му стига,че бил председател на дирекцията в Сливен,ами се нагодил да лапа и като директор на горското в Царево.Сигурно в Царево няма кадърни специалисти,ама как да се обадят,като Р.Желев показно и нагло демонстрира прекалена близост с министър Мирослав Найденов и с ГЕРБ.Вероятно е намерена вратичка в закона за да съвместят двете работи, но дали е морално. Да е жив и здрав бате Бойко ама,ако такива персони като Румен Желев се оприличават и са показател за носители на ценностите за каузата ГЕРБ жалко за усилията на хилядите честни и почтени гердаджии.
122.
малко търновец
16.03.2012 19:42:07
3
3
Колко жалки и противни сте: хора с ниска култура и ниски страсти !!!!!
Едно изказване не може да направите без цинизми!!!!!!
Противна ми е само мисълта , че живея в един град с такива отрепки !!!!!!
121.
малко търновец
16.03.2012 19:42:03
4
0
Колко жалки и противни сте: хора с ниска култура и ниски страсти !!!!!
Едно изказване не може да направите без цинизми!!!!!!
Противна ми е само мисълта , че живея в един град с такива отрепки !!!!!!
120.
пак бих гласувал за ГЕРБ
16.03.2012 19:41:56
1
11
ДО БОЙКО БОРИСОВ,
шефе ,не се поколеба да елеминираш Константинов и Трайков.Защо допускаш такива гниди, като Румен Желев, за които фирмите за дърва споделят, че без да му пуснат под масата не могат да се включат в играта.И заплатата му като директор на горското, ако не е най голямата от всички горски познай от първи път. И къде по напред ходи на работа в Сливен или в Царево,и коя от заплатите му е истинската и коя бонусът. Стига той и такива,като него да ни правят всички на баламурници и да подменят ценностите и провокират истината,че законността в такива случаи е нещо вторично.
С една дума шефе дай му шута на на този самозабравил се управител ли, директор ли, който и да сриташ няма да сгрешиш, а ако са и двамата /както беше казал Левски/печели целия народ.
119.
пак бих гласувал за ГЕРБ
16.03.2012 19:41:53
1
9
ДО БОЙКО БОРИСОВ,
шефе ,не се поколеба да елеминираш Константинов и Трайков.Защо допускаш такива гниди, като Румен Желев, за които фирмите за дърва споделят, че без да му пуснат под масата не могат да се включат в играта.И заплатата му като директор на горското, ако не е най голямата от всички горски познай от първи път. И къде по напред ходи на работа в Сливен или в Царево,и коя от заплатите му е истинската и коя бонусът. Стига той и такива,като него да ни правят всички на баламурници и да подменят ценностите и провокират истината,че законността в такива случаи е нещо вторично.
С една дума шефе дай му шута на на този самозабравил се управител ли, директор ли, който и да сриташ няма да сгрешиш, а ако са и двамата /както беше казал Левски/печели целия народ.
118.
баш майстора
16.03.2012 19:39:59
0
3
колеги блогари-дерзайте но нека да не забравяме че статията е за мурука стоян караджов`а също така е актоална и за илия янгьоза`да не забравяме и алкохолика ругача иван`до крушков-престани да пишеш глупости или поне напиши нещо вярно`
117.
или лапаш или духаш
16.03.2012 19:33:22
3
2
от подвижна горска стража

Пиша ви, подвижна горска стража защото, ако ви напиша ПГС ще помислите ,че означава планински гладни селяни каквито сте вие. Плюейки горски значи плюете и нас !Замислете се дали е разумно.

до всички тъпи малко–търновци

лапайте дръвчето на горските
116.
или лапаш или духаш
16.03.2012 19:33:20
3
1
от подвижна горска стража

Пиша ви, подвижна горска стража защото, ако ви напиша ПГС ще помислите ,че означава планински гладни селяни каквито сте вие. Плюейки горски значи плюете и нас !Замислете се дали е разумно.

до всички тъпи малко–търновци

лапайте дръвчето на горските
115.
ДИРЕКТОРА НА ЗАТВОРА
16.03.2012 19:22:37
0
10
Шефе,не се поколеба да елеминираш Константинов и Трайков.Защо допускаш такива гниди, като Румен Желев, за които фирмите за дърва споделят, че без да му пуснат под масата не могат да се включат в играта.И заплатата му като директор на горското, ако не е най голямата от всички горски познай от първи път. И къде по напред ходи на работа в Сливен или в Царево,и коя от заплатите му е истинската и коя бонусът. Стига той и такива,като него да ни правят всички на баламурници и да подменят ценностите и провокират истината,че законността в такива случаи е нещо вторично.
С една дума шефе дай му шута на на този самозабравил се управител ли, директор ли, но който и да сриташ няма да сгрешиш.
114.
горски
16.03.2012 19:08:35
0
6
Интересно, защо не му разрешиха и трети пост например директор на Ропотамо - мечтата му!
113.
ДИРЕКТОРА НА ЗАТВОРА
16.03.2012 16:52:38
0
7
Даааа

Тази гад Желев още ли не е отсвирена за корупционни практики от ГЕРБ -? А Румен Желев си е за ровене.... стига да има кой да си свърши работата. Самозабравил се е напоследък ДКМС -СДС -ГЕРБ активиста с крокодилска паст.
112.
обиден
16.03.2012 16:45:03
0
8
Как не му и срам на тоя Румен Желев,не му стига,че бил председател на дирекцията в Сливен,ами се нагодил да лапа и като директор на горското в Царево.Сигурно в Царево няма кадърни специалисти,ама как да се обадят,като Р.Желев показно и нагло демонстрира прекалена близост с министър Мирослав Найденов и с ГЕРБ.Вероятно е намерена вратичка в закона за да съвместят двете работи, но дали е морално. Да е жив и здрав бате Бойко ама,ако такива персони като Румен Желев се оприличават и са показател за носители на ценностите за каузата ГЕРБ жалко за усилията на хилядите честни и почтени гердаджии.
111.
ДИРЕКТОРА НА ЗАТВОРА
16.03.2012 15:09:41
0
8
2 100.


Даааа






Рейтинг:
2

Тази гад Желев още ли не е отсвирена за корупционни практики от ГЕРБ -?

97.


o7ytg






Рейтинг:
2

Ще видите какви неща ще излязат скоро като разровят Румен Желев и се види от колко майки суче заплати, премии и комисионни и "боноси под масата" всеки месец, да не говорим за имотите му в Приморско, Писменово, Боджака и Бургас. Как е хем директор на Царево, хем шеф на управителния съвет и началник на себе си, без работно време.
СКОРО ЩЕ ИМА НОВА ДЛЪЖНОСТ - БИБЛИОТЕКАР НА БУРГАСКИЯ ЗАТВОР, НА НЕНОРМИРАН РАБОТЕН ДЕН
110.
ЦЪРВУЛАН
16.03.2012 10:49:44
6
2
Можете само да си ядете задниците от завист, човека ще си взима паричките , а вие овчари му яжте дупето
109.
горски
15.03.2012 20:06:11
1
6
Проблема е, че има кой да ги търпи, а не че те са такива. Но едва ли дълго ще има какво да ядат. Нека не забравяме, че всекиму си му стои. Рано или късно всичко се връща.
108.
Историята говори,
15.03.2012 19:44:44
0
7
че бащата на Руменчо Желев е бил активист на БКП в село Ливада, край Дебелт. Доста душички бил почернил. Все още има спомени. Сега отрокът тръгнал да почерня страната за СОБСТВЕНА ОБЛАГА. Ами приказката за крушата.... до дървото. Все такива круши ли ни падат?
107.
Много алчен. Патология?
15.03.2012 19:35:30
0
7
Много алчно момченце се оказа това - Румен Желев, вашия БКП.............. Караджов ряпа да яде. За него са огризките от алчната паст на Желев. Така са нещата засега. Ако имаме държава, не би трябвало да е така - Желевия визирам, тъй като без негово височайшо одобрение не би се появил въпросният ФИШ.
106.
на мунчу къту
15.03.2012 08:56:35
0
0
Споделете ликнове с измекярите, дето се оправдават, моля ви! :
105.
боримечката
15.03.2012 08:20:31
0
5
Леле, леле, бре ....! Как сте се разгорещили.....всеки момент ще гръне топчето....! Ха така....!
104.
горски
15.03.2012 07:28:30
0
5
И аз съм на това мнение. Крайно време е да се разровят делата и приходите на Желев. Кой е изчистил. Как са продава дървесината особено в Странджа. Какви са му взаимоотношенията с водещите в центровете на стопанствата партийни лидери Колко е замесен в ремонтите. А и не знам за новата картинна галерия в Царево колко пръст има? Кога пък успява да работи и на двете места и законно ли е? А и има право на около 14 минимални работни заплати до колкото ми е известно? Е това не са бонуси, но разликата е почти 0?
103.
Вай, Вай... Как
15.03.2012 01:28:13
0
8
Извинявай, Касабова, и ти -в групата на т.н. РОТАРИАНЦИ. Извинявай. Да искам от теб правилна позиция. Ами и ти си зависима по някакъв начин, не ми се коментира какъв. Как да разчитаме на твоето НЕПРЕДУБЕДЕНО МНЕНИЕ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ?
102.
А?
15.03.2012 00:58:34
0
7
Абе този Румен Желев не беше ли т.н. РОТАРИАНЕЦ, една измислена за КРАДЕНЕ организация? И той от първите (сега) крадци?
101.
Ангел
15.03.2012 00:15:27
0
5
Може би самата партия има финансова изгода от поведението на Румен Желев. За ГЕРБ естествено сега говорим. Не й отива на партията, според избирателите й. Министър-председателя ще се поинтересува от така завъртените местни далаверки.
100.
Даааа
15.03.2012 00:02:38
0
7
Тази гад Желев още ли не е отсвирена за корупционни практики от ГЕРБ -?
99.
?
14.03.2012 20:19:34
0
7
А Румен Желев си е за ровене.... стига да има кой да си свърши работата. Самозабравил се е напоследък ДКМС -СДС -ГЕРБ активиста с крокодилска паст.
98.
горски
14.03.2012 18:42:36
1
3
Кой ще им дири сметка! В близката година ще се радват на величието си! Но пък като паднат лудницата ще е голяма! Тогава ще се опомнят и ще разберат грешките си!
97.
o7ytg
13.03.2012 22:08:36
0
8
Ще видите какви неща ще излязат скоро като разровят Румен Желев и се види от колко майки суче заплати, премии и комисионни и "боноси под масата" всеки месец, да не говорим за имотите му в Приморско, Писменово, Боджака и Бургас. Как е хем директор на Царево, хем шеф на управителния съвет и началник на себе си, без работно време.
СКОРО ЩЕ ИМА НОВА ДЛЪЖНОСТ - БИБЛИОТЕКАР НА БУРГАСКИЯ ЗАТВОР, НА НЕНОРМИРАН РАБОТЕН ДЕН
96.
от подвижна горска стража
13.03.2012 21:30:10
1
3
Пиша ви, подвижна горска стража защото, ако ви напиша ПГС ще помислите ,че означава планински гладни селяни каквито сте вие. Плюейки горски значи плюете и нас !Замислете се дали е разумно.
95.
до всички тъпи малко–търновци
13.03.2012 21:13:54
4
2
лапайте дръвчето на горските
94.
„Аз тези пари не съм ги крал, а съм ги спечелил с
13.03.2012 21:05:25
0
5
Малкото мангалче пита:
- Тате, а някога ще имам ли пари?
- Ще имаш, сине.
- А кога?
- Когато станеш директор на горското или общински гори-ти си избери къде.
93.
румба на карЕ
13.03.2012 20:58:49
0
6
Случая с плондера Караджов е слаба ракия. Ще видите какви неща ще излязат скоро като разровят Румен Желев и се виде от колко майки суче заплати, премии и комисионни двсеки месец, да не говорим за имотите му в Приморско, Писменово, Боджака и Бургас. Как е хем директор на Царево, хем шеф на управителния съвет и началник на себе си, без работно време.
СКОРО ЩЕ ИМА НОВА ДЛЪЖНОСТ - БИБЛИОТЕКАР НА БУРГАСКИЯ ЗАТВОР, НА НЕНОРМИРАН РАБОТЕН ДЕН
92.
бай мангал
13.03.2012 20:58:19
0
1
Притеснен човечец влиза при шефа си:
- Извинете, шефе, не съм получавал заплата от два месеца…
- Извинен си - отговаря с усмивка шефът.
91.
dxtyj
13.03.2012 20:42:56
0
5
Моята работа се оценява от директора на предприятието в Бургас Румен Желев
90.
do 89
13.03.2012 20:42:40
0
0
za vsi4ki koito misliat 4e xodiat i rabotiat na rabota.
89.
до 87
13.03.2012 19:38:40
0
2
Извинете , това творение за кого се отнася?
Моля за уточнение !
88.
румба на каро
13.03.2012 19:33:29
0
5
"Моята работа се оценява от директора на предприятието в Бургас Румен Желев"-заяви Караджов
87.
баш майстора
13.03.2012 18:47:36
0
1
Отче наш, който си в Офиса.

Да бъде лек наший ден.
Да замине в отпуск началството наше.
Да се изпълни нашата воля.
Както на работа, така и вкъщи.
Насъщната скатавка дай ни днес.
И отпуска за тази седмица.
И ваканция за този месец.
И прости нам закъсненията нашите.
Както и ние прощаваме на началството ни.
И не ни въвеждай в понижение.
Но ни избави от допълнителната работа.

Ибо твойто царство е повишението на заплатата
и съкращението на работния ден.

И дай ни SKYPE и ICQ-то,
защото без тях не е тази работа царство небесно.

И погреби ти сисадмина под планина от дискети и компактдискове,
да гори той с пламък син.

Не ни оставяй, Господи в трудните часове на утрения махмурлук,
дай ни сили да преодолем тежестта на главоболието.

И направи, Отче, целия мир зелен, ибо зеленото е най-добрия цвят в света твой, както и цвета на американските левове.

И свали на главата ни градушка от долари, евро и прочие блaгини...

И вземи тази лепта наша във вид на благодарствена молитва.

Во имя контрола, алта и светия делийт.
86.
Сашка Васева до илия янгьозов
13.03.2012 18:39:18
0
4
Добър вечер! Аз съм Сашка Васева и съм много гладна!...
85.
bat zoro
13.03.2012 18:02:45
4
3
хахаха кажи му горски и повече не го обиждай
84.
salka
13.03.2012 17:05:03
0
3
на този само като му видя мазната мутра ми е ясен мошеник и уберджия,такива са навсякаде ментърджий съд за тях ако ли не яко млатене по мазната сура
83.
???????????????????????????????
13.03.2012 13:03:09
0
6
Хора , моля за вашето внимание!!
Докато показвате низки страсти и ръсите обиди, може би ви готвят поредната "изненада" -нещо от рода на "ФЕКАЛИИТЕ"!!! Помните,нали ? Не вярвам да сте толкова безпаметни!!!!
82.
до 61 -ви
13.03.2012 12:36:58
0
6
Когато цървулите дойдат на власт, те се превръщат в ботуши. Безсилието ражда кражби-пъчене и всякакви измами.
81.
bat zoro
13.03.2012 12:33:18
0
2
до и`янгьозов се казвам-да не е твоя гората че да я гледаш бе`Няма случай Тъпан да е изгубил вдъхновение,
защото Тъпаните не страдат от депресия, а само от агресия и алчност.
80.
А?
13.03.2012 00:10:48
0
5
Да бе какво става с тия горски фишове за доста хилядарки месечно? Законно ли е? Министри си върнаха бонусчетата, горските си трайкат. ТРАЙЧО си ги върна, горския - НЕ?
79.
цар киро
12.03.2012 21:49:23
0
3
Програма за превенция на алкохолните злоупотреби започва във горското и общински гори`
78.
черната златка
12.03.2012 21:42:12
0
1
“Човече с елече” и други горски приказки
77.
qrist
12.03.2012 21:36:53
0
0
Много компететно.Нека да изчакаме експретизите и съда.Пък и не греши този който не работи.
76.
щастлив бракониер
12.03.2012 21:25:26
0
3
Всички проблеми са в следствие на ниския брой пушки и рядката им употреба...
75.
горски кумуняга
12.03.2012 21:21:08
0
3
Може би наистина е време за гражданско общество. Докато пасивно следим събитията ще бъдем винаги ощетени.
74.
пепи
12.03.2012 20:55:55
0
2
защо гледате само заплата ами камиьончето дето уж е на илия апостолов я се разровете на кого е май е на фамилия караджови проверете
73.
1
12.03.2012 17:29:25
5
1
Като ви чета тъпите коментари и ми става жал за вас.Те показват колко сте прости и злобни и нищо не правещи за себе си а само против околните.Вашата лошотия ще бъде НАКАЗАНА НЯКОЙ ДЕН,ОНЯ ОТ ГОРЕ ЗАПИСВА
72.
общински гражданин
12.03.2012 11:58:02
1
2
до общинския и държавен горски директори.Mай не сте си пили хапчетата против безсъние наскоро. Горещо ви ги препоръчвам. Айде, със здраве .
71.
ваня до 61
12.03.2012 09:55:36
0
2
има ли още кой да ти върже бе, смешнико? Грабвай си побъркания господар и се омитайте оттук!
70.
безработна
12.03.2012 09:53:05
0
3
Звучи ужасяващо!
69.
OBEKTIVEN
12.03.2012 02:50:52
0
8
ABE KOI GORSKI SI GLEDA ZAPLATATA BE ALANKOLU...DRUGITE,DRUGITE MANGI SA INTERESNI...AMA ZA TEH NEMA FISHOVE...
68.
Полски
11.03.2012 23:30:35
0
5
Още един ГОРСКИ в киреча. Ами за варджии - ставате!
67.
баш майстора
11.03.2012 21:26:57
0
3
Когато си пожелаваш да живееш вечно, не забравяй да си пожелаеш и вечно крадене!
66.
бай мангал
11.03.2012 21:18:36
0
5
Един горски, изпълнявайки своята професия се заблудил и се изгубил в гората. Паднала гъста мъгла, а на всичкото от горе и започнала страшна буря. Bлагодарение на една светкавица той забелязал малка къщурка и бързо се втурнал към неялгорския почукал на вратата. отваря му Манго.
-Моля те Манго, приюти ме докато отмине бурята...
-Добре горски, ама ша знаиш, че с АЙШЕТО сме малко младоженци и сяка вечер се съвокупляваме. Ако няма да ти се чука и не ти е неудобно от нас ша та пусна.
-Благодаря ти Манго и не се страхувай. Аз съм горски и съм привикнал на тез работи и само с животни гоправя.
Легнали си тримата в стаята. Манго както се полага натиснал Айшето да я ебе. Горският скочил, грабнал пушката и казал
Манго марш на вън да ми търсиш мечка, че и на мен ми се чука. Манго излязал, но от бурята се уплашил и се свил под стряхата и гледал през прозореца. ГОРСКИЯТ ПОДПРЯЛ ПУШКАТА И НАТИСНАЛ ЦИГАНКАТА. Манго влиза щастлив в стаята и потупва горския по рамото:
-А така бе бате, научи се хора да чукаш..къде да ти търся мечка по това време? !
65.
до 61 - ту
11.03.2012 21:02:33
0
1
И да не ти се вярва, случва се.
64.
д-р рушветов
11.03.2012 20:53:46
0
3
„Ако се приеме че е възможен евентуален контакт между хора и държавни или общински горски , какви биха били възможностите на горе посочените да причинят вреди или пък да ни бъдат от полза?“
63.
ф/ъркиур хф,р общински гори
11.03.2012 20:45:04
1
2
значи толкова писане за да ни кажат че жорж ганчев е извънземен,че то ние го знаехме,то и станишев е извънземен,ама доган не е ,той е само циганин,ама му се иска да е извънземен циганин,може би от планетата Циган 1,космическите им кораби са във формата на казани за ракия и са от бакър,вие защо мислихте че крадат бакъра,за кораби им трябва,щели да се връщатат на Циган 1,понеже преди години да вземат да отвлекат Хитлер секунди преди да гръмне гранатата в бункера му,та сега направил бил преврат на Циган 1 ,завзел власта и сега гори цигански задници и оправя циганките!!!Той доган за това събира пари от тук от там,говорят за обръчи от фирми,ама не са разбрали,става въпрос за обръч дето крепят неутронните двигатели на бакърените совалки,и това прочуто фишче всъщност е тайна лаборатория за добиване на антиматерия!!!
62.
ef
11.03.2012 16:55:00
1
4
"Лайно - каза Швейк, колкото да участва в разговора..."
61.
илия янгьозов се казвам
10.03.2012 22:00:26
6
1
ти ваня ако правиш свирки аз и караджов не правим- ние ще си гледаме горите ти си прави свирките
60.
ваня
10.03.2012 08:33:31
0
2
верно ли че скоро ще има нов директор на горското`нещо се чува че илия енгьоза ще бъде` лошо много лошо`кво правим тогава стуенчу` кажи`ти нали щеше да го правиш директор на общински гори преди 4 -5 годинки -па сега да ти седне на столчето `лошо много лошо`що не си врътнете по една дървена свирка`
59.
Bulgarin
09.03.2012 08:35:48
1
2
BRAVO DRUGARKO POPOVA!!!!!!!!Kato vidia, che si izvun obstinskia suvet zapochna da pluesh po Karadzov i Zlatarov ! Horata otdavna te poznavat i nepraviha greshka ! Povedenieto ti zalko,vsushnost kakto i cialoto ti prisustvie v Gerb!
58.
2
06.03.2012 17:55:49
0
0
Ми да, можеш да ми посмучеш вимето.
57.
1
06.03.2012 12:17:10
0
0
Значи си тъпа крава!
56.
От зрител до 55
06.03.2012 12:11:46
0
0
То това да ти става и да правиш деца било голяма работа.
Сега няма какво да ми става, ама като си сменя пола ще те потърся.
55.
до зрител
05.03.2012 21:50:23
1
1
Не знам дали е проститутка ,или не става за никакъв чеп, но човека направи дете на 53 . На такива като теб сигурно не им става и си само ZRITEL.
54.
ZRITEL
05.03.2012 18:11:03
1
1
Видна политическа проститутка. Тарифа- 300 лв. месечно. Без идеи, без мнение, без инициативи- гласува всичко каквото му кажат. Както впрочем другите общински съветници освен един. Несътворил нищо полезно за живеещите в общината по време на мандатите си. Не става за чеп, камо ли за общински съветник и управител на фирма.
Една препоръка от името на господина:
Нямате пари за хляб?
Ми яжте пасти бе скъпи избиратели!
53.
ZRITEL
05.03.2012 18:11:01
1
0
Видна политическа проститутка. Тарифа- 300 лв. месечно. Без идеи, без мнение, без инициативи- гласува всичко каквото му кажат. Както впрочем другите общински съветници освен един. Несътворил нищо полезно за живеещите в общината по време на мандатите си. Не става за чеп, камо ли за общински съветник и управител на фирма.
Една препоръка от името на господина:
Нямате пари за хляб?
Ми яжте пасти бе скъпи избиратели!
52.
румен желев
05.03.2012 10:56:05
3
3
Страхотен анализ и поздравления за автора му.
51.
1
03.03.2012 18:23:21
1
7
Като говорите за комуняги се сещам за бившия директор на горското и всички помияри на Малко Търново. Вие ,директор на затвора и кумчо със сигурност сте същите помиярчета но сега ви е яд ,че сте само едни анонимници и нищо друго .
50.
ДИРЕКТОРА НА ЗАТВОРА
03.03.2012 09:30:15
4
10
Стоян Караджов, бивша дясна ръка на кмета на Малко Търново и настоящ директор на местното горско стопанство. Бивш щатен служител на районния комитет на БКП, отявлен безпринципен мошеник и ренегат. Държавен чиновник на синекурна службица, който всячески гледа да запази поста си, като става общински съветник на ГЕРБ. Същият нищонеправещ смешник, вместо да контролира поверената му горска територия и да санкционира нарушителите на територията на пгорскотор при възникнали проблеми ВИНАГИ подава жалби до различни институции. Това е кадър на ГЕРБ в Малко Търново.За голямо съжаление този боклук се е вкопал здраво,като кърлеж,гледа да изсмуче всичко,а после в друга партия,а по пътя сее заразата на недоверието и отвращението към всички:И ТАЗИ СА МАСКАРА ЖИВЕЕ ПРИ НАС.ЖАЛКО ЗА НАШИЯТ ХУБАВ КРАЙ
49.
катрев алийчу
03.03.2012 09:13:49
3
6
Тая чернилка, Стоян Караджов е комуняга, хитрец и мошеник! Неуспя на последните избори да стане кмет, мени партиите си както му е изгодно. Комунягa смотан! Такaв капут трябва да бъде разобличаван и ленчуван публично!
48.
kym4o val4o
03.03.2012 08:59:40
3
3
За незапознатите: Дебелия шкембелия Стоян Караджов, новия герберастки провалил се и евтино продал се кандидат за тамошен кмет е бивша дясна ръка на издухания бивш малкотърновски кмет Иван Иванов от по-предния му мандат. Същият е видна политическа проститутка: БКП-ВМРО-ГЕРБ-КАВАЛ ЗЕМЕДЕЛЦИ, зависи от силните на деня. За толкова години Караджов не е санкционирал НИТО ЕДИН НАРУШИТЕЛ ` Сред подчинените му служители преобладват лица с доста съмнително минало: стари комунистически номенклатурни кадри, уволнени за далавери бивши частни горски тарикати и други подобни лумпени. И тоя- и тия люде ще ми говорят за реформи и промени! Ортодоксален комуняга, уреден на синекурни държавни постове! Пълен срам!!!
47.
karaka
01.03.2012 11:06:48
2
5
Хора вижте какво правят в общински гори и тогава говорете! А пък горските са много свестни хора. И всички които се занимавате сериозно с коментари в сайта сте хора без работа!
46.
до 45
28.02.2012 11:54:22
1
5
Изработи си ги !!!! Изгладняхте , нали !!!
Ех , защо няма по -често избори ,та да се облажваме повече !!!!
45.
ef
28.02.2012 11:13:59
5
2
до караджата- дай некой лев на заем ба кавалче уядено
44.
alabala
28.02.2012 06:16:29
3
5
BRAVO DRUGARKO POPOVA!Kato vidia che si izvun obstinskia suvet zapochna da pluesh po Karadzov i Zlatarov.Horata otdavna te poznavat,i nepraviha greshka.Povedenieto ti zalko,vsushnost kakto i cialoto ti prisustvie v Gerb!
43.
rachkov
27.02.2012 19:21:05
3
6
Случая с плондера Караджов е слаба ракия. Ще видите какви неща ще излязат скоро като разровят Румен Желев и се виде от колко майки суче заплати, премии и комисионни двсеки месец, да не говорим за имотите му в Приморско, Писменово, Боджака и Бургас. Как е хем директор на Царево, хем шеф на управителния съвет и началник на себе си, без работно време.
СКОРО ЩЕ ИМА НОВА ДЛЪЖНОСТ - БИБЛИОТЕКАР НА БУРГАСКИЯ ЗАТВОР, НА НЕНОРМИРАН РАБОТЕН ДЕН.
42.
!
27.02.2012 00:13:55
2
10
А сега хванахте Караджов натясно, а идва време да изкочи и другия хубостник Тодор Браяновски. Защото неговата лакомия също не е по малка. От колко места смуче в момента само той знае, но са поне 5. Ако се сборуват може и да надмине Стоенчо.
41.
do 32
26.02.2012 21:59:18
0
5
imate edin mitnichar v m.t goliam tigar...Evgeni se kazva mnogo raboti toia chovek be...danachni niamate li tam !
40.
wer4
26.02.2012 09:57:07
1
0
http://buzzinn.net/top-50-perfectly-timed-animal-photos/?nk&utm_source=avalanchers.com&utm_medium=referral&utm_campaign=avalanchers
39.
бай ганю
26.02.2012 09:40:26
1
3
"Мъдрецът сочи луната,глупакът гледа в пръста му"!!! Наистина е смешно,но вече картинката е повече жалка отколкото смешна...Дали си струва да се хаби човек ,като обръща внимание на подобни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
38.
mrachen intelektualec 18
26.02.2012 07:56:14
0
1
Кой друг като него, а? :)

да се надяваме, че никой няма да го застигне кофти съдба.
37.
trion trionow
26.02.2012 07:53:38
0
1
е това е благороден човек, без грехове
36.
ванку
26.02.2012 07:50:31
0
1
Интересно какъв жанр ще да е този филм - комедия или драма -аз съм режисьорь и продуцента`
35.
pomokac
26.02.2012 07:37:24
1
1
Е па тоя ме уби! Нема такъв като него!
34.
от стуенчу к` до всички
26.02.2012 07:31:59
3
1
Малки майстори сте,чували ли сте приказката Голям майстор на голям тезгях работи
33.
барон курхаузен
26.02.2012 07:02:12
1
5
тази корумпирана свиня да каже колко му е комисионната на търговете-бил много по напред от другата свиня от граматиково-илия янгьозов`като му е контролен орган защо не проверявя общински гори-защото го е страх от мургавия ни кмет да не го накара да му изпее песничката пляс пляс педалите`нека да обясни защо е взел на работа хора с прихо проблеми и крими досиета дълги от тук до куров дол`да каже колко е комисионната за да почне някой работа там -и ние да кандидатстваме и ние имаме някой лев заделен за корупция`засега толкова -нека поне на тези въпроси да отговори с другарчето си илия янгьозов`
32.
друга гледна точка
25.02.2012 18:14:26
1
1
Хора ,защо толкова завидяхте на едни пари на които в крайна сметка са удържани данъци и са законно придобити ? Защо не завидяхте на тези където работят там горе ,тези които се връщаха с 30 000 $ от смяна ,същите тези които продължават да крадат и да го изтъкват най демонстративно. Замислете се над това дали те не заслужават повече негативизъм от колкото директор взел заплата.
31.
maika ti
25.02.2012 15:15:24
0
3
Choveka vzimaa , ne e kato nas.....Taka shte e kato lapash pishki ili blijesh zadnici !
Dobre doshli v BULGARIA...
30.
!
25.02.2012 14:51:44
0
0
добре ти разбра кой съм аз а ти кой си като си толкова отворен и "щастлив"
29.
до 28
25.02.2012 14:15:33
2
4
Нещастния за съжаление си ти! Защото защитаваш изкривена и изродена позиция, защото си приел за правилно това да слугуваш и лакействаш, за да може да си седиш на топлото работно място и да получаваш някакви подаяния и да си мислиш , че си някой. А ти за мое съжаление си пълна НУЛА.
Защото нямаш принципи, нямаш съвест, нямаш нормално мислене, и т.н. като анализираме всичко което нямаш, се получава, че наистина си много нещастен,
с по прости думи за да ме разбереш!
28.
до!
25.02.2012 14:04:14
5
0
тебе ли да сложат бе нещастник
27.
!
25.02.2012 13:28:52
0
2
Ама като чета коментарите и полудявам! Как може да имате толкова изкривено мислене, господа драскачи. "щяло да дойде време за дървата и да му се молим на Негово сиятелство Караджова или Горския".
Ама нали това им е работата и за това вземат тези огромни заплати, длъжни са да си гледат задълженията и без да им се молим.
Ако някой началник, в случая Караджов, позволява тези волности от своите служители, избирателно да толерират хората, то това значи че този човек не е за този пост и незабавно трябва да бъде изритан от сладката държавна работа.
26.
Хак да ви е на Търновци!
25.02.2012 13:20:43
3
3
Караджов да не се оправдава като ученичка, защото за всяка бележка взема по 50 лева на ръка. Това е по скандалното , че си докарва по 4-5000 лева допълнително от рушвети, но прокуратура и съд в Търново няма, защото същия сега слугува на Илиян Янчев в общ.съвет, само и само да си запази кокала.
25.
evgeni onegin
24.02.2012 22:40:08
2
2
Kolko e vzel kato rushveti sigurno po 50 000 na mesec vie za niakvi 5 000 se hvashtate...sistemata e takava.Shefa na goskoto v burgas she vzima po 200 000!Mnogo sa nagli chesno!
24.
ef
24.02.2012 22:29:15
3
5
tozi byklyk da kaje kolko i koi brakonieri gorski i 4engeta xvanaxa i prikrixa predi dve sedmici na 8-ma zastava ` govori be govedo`
23.
реалист
23.02.2012 15:58:25
3
6
До 21.Умнико вишист,кой дава позволителни за сеч бе? Иди да си платиш дърва да видиш без човек(горски) какви ще ти ги дадът и колко ще чакаш. Така , че като не си запознат в недей да си изказваш глупавото мнение , че ставаш смешен.
22.
справедлив
23.02.2012 15:19:16
5
2
А бе чечо ли си чичо ли си като не знаеш за какво става дума недей да размишляваш бе цурвул прост.Много си компетентен , а всъщото време тъп като галош.Иди питай половината Търново не се ли молят .... ?
21.
Чечо
23.02.2012 15:00:13
0
4
До 20 Кой прост ,бе ? Ти! Дървата на горските ли са? Ти плащаш ли ги, или ти ги даряват бе, абдал! Пфу! Прост народ, слаба държава!
20.
справедлив
23.02.2012 13:13:06
3
2
Той ще дойде време за дървата, тогава всичките драскачи тука дето се репчат ближат гъзовете на горските.Двулични тъпаци сте всички.
Къцко, много си прост!!!
19.
никиту
23.02.2012 13:09:42
5
3
яжте му кура на Караджов, човека ще си харчи паричките , а вие му лапайте патката смотани Търновци
18.
КИРО ЛЕКИЯ
23.02.2012 12:52:52
6
3
Къцко, за твое съжяление не съм.Нито работя там , нито ще работя,само ме е срам от такива като теб и половината Търновци дето сте гадни завистливи глупаци.Освен клюки , злоба и завист нищо друго не ви остана.
17.
ЗОРКО ОКО
23.02.2012 12:26:33
0
11
Ей, Ефчо, кой е тоя Петър Димитров, бе? Да не е на новата административна секретарка Герчито татко хи? И тя много се изучи... Навързани са като свински черва!
16.
факт
23.02.2012 11:59:28
0
4
Проблема не е в това, че част от горските искат и взимат по-добри пари. А в това че, за да си постигнат целите, създадоха система чрез която от държавните гори печели една малка част от заетите в горския сектор. По големия проблем е, че горите са ресурс и той трябва да се експлоатира така , че да създава заетост в дървопреработвателната и други промишлености в България.
Многофункционалното ползване на горите е само на книга и думи, еколози, горски и ловци обсебиха държавни и общински гори.
Когато ресурса е обществен той трябва да носи ползи за по-голям кръг хора.
15.
ef
23.02.2012 11:53:16
0
6
9-tia e petar dimitryyyyyyyyyyyyyyyyffffffffffffff
14.
baron kyrxayzen
23.02.2012 11:50:25
1
3
LAINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
13.
Къцко
23.02.2012 11:42:52
1
2
Що ми се струва, че 9 -и ще е някой горски,дето му го ближе гъзъ на Караджов. Ами що днеска кочорът е празен? Да не би в горското да се съвещават?
12.
Къцко
23.02.2012 11:42:52
1
2
Що ми се струва, че 9 -и ще е някой горски,дето му го ближе гъзъ на Караджов. Ами що днеска кочорът е празен? Да не би в горското да се съвещават?
11.
Къцко
23.02.2012 11:42:52
2
3
Що ми се струва, че 9 -и ще е някой горски,дето му го ближе гъзъ на Караджов. Ами що днеска кочорът е празен? Да не би в горското да се съвещават?
10.
Между другото
23.02.2012 09:56:33
1
6
Автора се е скрил зад удобното „бесове”. Сигурно защото цялата статия вони на тъп провинциализъм.
Дай боже повече хора в М.Търново да вземат такива пари. Вярно, че има много бедни и гладни обаче- за това са си виновни самите те. С „желанието” си за работа и с „умението” да си избират управници.
Въпроса- не само тук, а и в цялата страна е че големи пари се вземат не от хора работещи и създаващи стойност, а от тези, които преразпределят обществените средства. Караджов е един от стотиците хиляди чиновници докопали държавните цици. Разбира се ще смуче колкото може. Защо не щом навсякъде практиката е такава. В частен бизнес такива хора нямат шансове.
9.
КИРО ЛЕКИЯ
23.02.2012 08:36:44
4
4
Мамка ви мръсна , завистливи глупаци,цял живот сте били завистници и клюкари.Само клюки, интриги и завист.Да му ядете гъза на Караджов.Дай боже следващия път да вземе повече и пак да го изпусне.
8.
mestna
22.02.2012 23:29:07
1
1
cqlata ni Tarnovska opraviq ni e takava ,za kakvo da mu zavijdame na ,,4ove4eca -toi si gi pe4eli s 4esten trud,,. Stiskam rakata na tozi , koito se e ,,osmelil ,, da predostavi tozi fish na Besove.Kato kazvam se e osmelil imam predvid tova , 4e v tozi grad vseki e na ,,Nqkoi ,, 4ovek. Vseki vtori lije i maje samo i samo da si ostane na rabota i s ,,4esten trud ,, kato Karadjov da si izkarva zaplatata.
7.
неместен
22.02.2012 19:39:55
3
6
да го духате зависливи търновци
6.
местен
22.02.2012 18:36:13
2
6
Не се притеснявайте за безработните и гладни цигани , загрижени особи от "БЕСОВЕ " . Вашето протеже Янчев ше ги нахрани и напои : нали пое ангажимент за това предизборно !!! Да си изпълнява обещаното , а не тези мангали да крадат от хората !!!!
5.
местен
22.02.2012 18:36:10
2
6
Не се притеснявайте за безработните и гладни цигани , загрижени особи от "БЕСОВЕ " . Вашето протеже Янчев ше ги нахрани и напои : нали пое ангажимент за това предизборно !!! Да си изпълнява обещаното , а не тези мангали да крадат от хората !!!!
4.
tapanar si
22.02.2012 17:18:31
1
1
idi otslabni debel stiga si ql
3.
ads
22.02.2012 17:14:21
1
6
horata umirat ot glad.Za edin hlqb cql den hodqt da tarsqt nqkoe jelqzo da prodadat.Pu sramota v tozi beden grad takiva grebeji da se pravqt
2.
svinqta
22.02.2012 17:13:06
3
4
Da go eba i tapiq debel cql jivot ne si napalni golemiq turbah.Te narochno moje da mu davat 1300lv shtoto kat go gledat kva e svinq pone za qdene da ima :D:D:D
1.
Виж ти
22.02.2012 15:50:31
0
19
А заплатите на другите горски началници какви са? Бургас, Царево, Ропотамо, Граматиково.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Прот. Емилиан Михайлов благодари на дарителите Царят стана на 87 години и призова да не го засипват с цветя и подаръци Царят стана на 87 години и призова да не го засипват с цветя и подаръци Използвайте средствата за благотворителност, каза Симеон II Добра новина за бургаския плаж! Водата е чиста от Ешерихия коли и енетерококи Добра новина за бургаския плаж! Водата е чиста от Ешерихия коли и енетерококи Хората може да се къпят спокойно, каза д-р Мариана Кофинова от РЗИ – Бургас Голям празник за мюсюлманите! Искат прошка, раздават подаръци и колят животни Голям празник за мюсюлманите! Искат прошка, раздават подаръци и колят животни Нека Курбан Байрам да донесе мир и разбирателство на всички, пожела им Делян Пеевски Жега и днес, но синоптик предупреждава за буря Жега и днес, но синоптик предупреждава за буря Вижте къде ще вали и гърми! Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Общо с най-малко три коли е „забогатял“ автопаркът на бургаската полиция през последните няколко дни, предстои да бъдат пуснати на търг Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Най-тежка изглежда е ситуацията във великотърновското село Шереметя Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Негласуващите не наказват политическия език, а всички нас с това, че не заявяват своята позиция, смята той Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Георги Парцалев бил стеснителен, дискретен и сдържан човек, доста различен от образите си на екрана БСП призова Калоян Методиев да се откаже от депутатското място БСП призова Калоян Методиев да се откаже от депутатското място Това каза новоизбраният председател на парламентарната група Борислав Гуцанов
Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Издирват стрелец в германската столица Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция 21 000 полицаи мобилизирани, за да спрат размириците Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Трябва да подкрепим всеобхватен, справедлив и устойчив мир, каза председателката на Европейската комисия  Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ  Омиротворителите в Швейцария настояват и за достъп до пристанищата на Азовско море, но в Москва няма кой да ги чуе Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО По-късно двойката, която купила имота през 2020 г., узнала, че няколко от съседите й също имат подобни тунели под домовете си 60-годишният Брад Пит иска още деца 60-годишният Брад Пит иска още деца Въпреки нарастващия разрив с децата му от Анджелина Джоли „Г-7“ размаха пръст на Изток „Г-7“ размаха пръст на Изток „Великолепната седморка“ поиска с декларация примирие за Олимпиадата в Париж Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Отиде си вратарят на черногорския национален отбор „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” През изминалата година бяха регистрирани рекордни температури Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Джей Ло се хваща за всяка възможност, която би й позволила да поправи отношенията си с любимия
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори