×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим


Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим
Учителя Петър Дънов преди почти 100 години обяснява, че ще трябва да се адаптираме към Свещения огън, които ще дойде от Новите Галактични пространства, казва Филип Филипов
16 Юни 2024, Неделя, 21:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни ще са страданията и бедствията

Лошите мисли създават бури, урагани и торнадо, а користните и липсата на емпатия в сърцата - градушки. Негативните чувства и неоценяването на благата на живота ни носят наводнения, а крайно неправилното Духовно поведение - пожари. Крайният материализъм поражда земетресения, а противодействието срещу Бога и служенето на тъмните сили пречинява вулканичните избухвания. Това коментира тази вечер във Фейсбук известният астролог от Варна Филип Филипов. 

„Бруталното отношение към природата и грозния не ценящ Духовната страна на планината туризъм, както и хора, които не ценят свещените места и енергии на планината провокират лавини.  Крайният мотив и прекалено желание да се консумират земните блага създават свлачища.  Липсата на Любов към Бога и дори омърсяване на святостта на Любовта пораждат цунамита и разрушителни прояви на приливите. Крайната човешка цивилизационна мисловна нечистота провокира Космичния Огън на Слънцето и Галактиката“, обяснява той.

„Крайната човешка цивилизационна сърдечна нечистота поражда магнитни бури в аурата на Земята. Черната магия като масова проява, агресията срещу Живота и злословието срещу Благия Господ Бог провокира падането на Астероиди и Комети върху планетата“, пише Филипов в социалната мрежа. 

 

„Зад Природа има наситен с живот свят на така наречените природни същества. В древността човечеството е било в съзнателни, добри и приятелски отношения с тях в определени исторически моменти. Тогава Природата е отговаряла с райски условия на живот. Когато обаче, хората са забравяли природните същества, техния неуморен труд и работа за Планетата и са проявявали не само липса на благодарност, но дори арогантно отношение към нея и Съществата, тогава Природните духове са навлизали в големи страдания и дори са реализирали Духовни бунтове и войни срещу хората“, добавя той.

„Земната стихия се движи от Божественото в Гномите, водната - в Ундите, въздушната в Силфите, а огнената - в Саламандрите. И в настоящия момент, когато Христос работи изключително интензивно в Етерния свят, Господ има нужда от съработници, които с Любов към Бога и Добротворчество служат съзнателно за благото на планетата Земя и Духовното пробуждане от материалистическия сън на Човечеството“, разкрива астрологът и физик, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. 

Според него в момента се съчетават поне четири природни фактора, които не зависят от човечеството по никакъв начин. Първият е свързан с това, че цялата Слънчева система навлиза в нова твърде различна Космическа среда, която е наситена с девствена и чиста енергия. Учителя Петър Дънов говори за това почти преди 100 години и ни обяснява, че ние искаме не искаме, ще трябва да се адаптираме към Свещения огън, които ще дойде от Новите Галактични пространства, пояснява Филипов. 

Според него колкото по-бездуховно и неуважително подхожда човечеството или даден народ, или даден човек към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни са страданията и бедствията. 
Друг от факторите е свързан с това, че магнитното поле на Земята се готви за обръщане на полюсите си. 

Астрологът пише и за имунен отговор в системата, което всъщност представлява бедствията. 

„Галактиката, Слънцето, Планетите и Земята са живи и космически разумни същества, които имат пряка връзка и отношение с много по-развитите от нас Духовни същества. Галактиката и нейните Космически структури, и Слънчеви системи имат отношение към познатите на Християнската метафизична мисъл Велики същества от Божествен порядък. Това са Трите Логоса на Троицата, Христовия Дух, Серафимите, Херувимите и Престолите - общо 7 Макрокосмически същества и нива на реалността: 3 Логоси-Галактичен Аз-Три Божествени Йерархии“, обяснява той.

Филип Филипов съветва хората вместо да търсят лични врагове, които да хулят и да обвиняват при всяко бедствие ХААРП и КЕМТРЕЙЛСИТЕ, да се помолят, когато се задава природна опасност, видяна чрез методите на Астрологията.

 


В категории: Хороскоп


Флагман.БГ България е с най-ниския държавен дълг в ЕС България е с най-ниския държавен дълг в ЕС 22/10/2024, Вторник 21:00 3
10
Коментара по темата
10.
От 4 до 5
17.06.2024 10:57:24
1
3
Малко бяло хапче да търся така ли? Повече подробности каква марка и наименование? Не искам цял живот с брадясал член да ходя и да ме сочат с пръст и да чувствам цялата вина за климатичните промени!
9.
Поп Полковник
17.06.2024 08:59:54
2
2
Редно е човек да се качи на 7 рилски езера и.да се изпърди звучно за да излезе злоро от него после да изиграе паневритмията и да.се оклизми в езерото.
Така земята ще бъде дояолна а евангелиз дънов ще е щастлив
8.
Z
17.06.2024 08:23:13
0
2
Астролога има право само за лошите мисли и действия влияят не само на природните катаклизми но и предопределят следващия ни живот. Земята е един жив механизъм. Всяко едно живо същество има своето място определено от Бог. Кръстьо Ангелов 30 г говори за това ама няма кой да слуша и после ревем.
7.
ТъП
17.06.2024 08:01:36
1
3
Доказано е ,хвърлянето на боб и леща много помага в борбата с климатичните промени.
6.
ADMIN1
17.06.2024 05:56:08
5
0
да го сложа на майките ви прости идиоти мръсни
5.
Доктор Кпстурков психиатрията ма 4 километър
17.06.2024 04:32:40
2
4
Хапче хапченце малко бяло зайченце я кажи ми ти.
Къде от мвн се скри
4.
Притеснен
17.06.2024 04:03:06
2
4
Имам няколко косъма върху кожата над главичката на хобота и се опасявам да не станат повече и да заприлича на кучешки. Какво да правя?! Не искам да се обрязвам, всяка информация е от помощ! Благодаря.
3.
Пусть всегда будет Солнце
16.06.2024 23:21:07
1
3
Аз ДЪНОВ дски таликат от с.Николоевка Варненско съм ПРОСТ
БОЙКО е ПРОСТ
и за това страдате
щот сме ПРОСТИ
2.
Едно морско момче.
16.06.2024 22:21:40
3
7
КЪМ ADMIN1 СКОРО ЛЕЖАЛ ЛИ СИ В ПСИХИАТРИЯТА ИЛИ НЯМА МЕСТА ТАМ? СЪЖАЛЯВАМ ТЕ, ЧЕ СИ СТАНАЛ ПО-ЗЛЕ!
1.
ADMIN1
16.06.2024 22:01:29
5
3
Обещах да дам резюме-текст към видеото, което направих. Ето го и него: КАКВА Е СЪЩНОСТТА И ПРИРОДАТА НА БЕДСТВИЯТА И ЗАЩО ТЕ СЕ СЛУЧВАТ? КАКЪВ Е ДУХОВНО-НАУЧЕН ПОДХОД И ОБЯСНЕНИЕ НА БЕДСТВИЯТА И ОПАСНОСТИТЕ. ОБОСНОВКА И ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ЕЗОТЕРИКО-ХРИСТИЯНСКИТЕ МЕТОДИ, ЧРЕЗ КОИТО БЕДСТВИЯТА МОГАТ ДА БЪДАТ СМЕКЧЕНИ

Наблюдавайки процесите около разрушителните бури, градушки, наводнения и торнадо сполетели България тези дни, и усещайки мъката и болката на хората заради унищожените реколти, градини и домове, възниква въпросът:

КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ, ЗА ДА МОЖЕ ТЕЗИ ПРОЦЕСИ ДА СЕ СМЕКЧАТ СПРЯМО НАРОДА НИ И КАК МОЖЕ ДА СЕ НАМАЛИ РИСКА В ЛИЧЕН, НАРОДЕН И ОБЩОЧОВЕШКИ ПЛАН?

Метеорологията може да даде информация предварително и да се ползват достатъчно на брой ракетни батареи срещу градушки. Необходими са не стотици, а хиляди изстрелвания в ситуации като тези и то на обширна територия и голяма височина. Реално обаче това е механичен подход по темата, който е полезен, но не премахва причините за бедствията, защото зад всяко бедствие има определени причини от кармичен и духовен порядък. Именно по тази тема искам да направя определени разяснения.

Земята заедно със Слънчевата система навлиза в нова област от Галактиката и това променя радикално процесите в Слънцето и всички планети в Слънчевата система, включително и на Земята. Променя се магнитното поле, увеличава се космическата радиация, повишава се общата температура, което не зависи само от човешката дейност, но най-вече от Земната геофизична активност и Космическите процеси, пряко свързани със Земята. Това няма как да не повлияе върху климатичните и метеорологичните процеси навсякъде по Земята.

Да, определени военни, политически и научни среди искат да променят климатичните, метеорологичните и дори геофизичните процеси на Земята с разрушителни, користни или пък привидно добри мотиви, но това е обречена на неуспех кауза, която може да постигне минимални, временни и често несъществени резултати, защото мащабите на ползваната енергия и ресурси от човечеството за тези цели са микроскопични в сравнение с енергията на Галактиката, Слънцето и самата планета Земя, които като три огромни Космически Живи и Разумни Същества, боравят с неописуемо по-мощни физически, енергийни, информационни и съзнателни процеси и ресурси.

В този контекст, колкото и мощна енергия да се налива в йоносферата от ХААРП системите на САЩ, Европа, Русия и Китай, тя не може да се сравни с енергията на самата Земя и Слънце. Да, хората се опитват да увеличава, намаляват и управляват Северното сияние, но само един жест на Слънцето е достатъчен, за да се промени ЦЯЛОТО магнитно поле на Земята и то за много кратко време.

Да, определено има химическа манипулация и геоинженерство спрямо Земната Атмосфера особено над САЩ и над военните действия между Русия и Украйна, но независимо огромния вложен финансов, материален и енергиен ресурс, той не може да се сравни с размаха и мощта на един Ураган, Супербуря, Циклон, Антициклон или дори една единствена по-сериозна буря.

В момента се съчетават поне четири Природни фактора, които не зависят от човечеството по никакъв начин:
- Първо, цялата Слънчева система, Слънцето и Земята навлизат в нова твърде различна Космическа среда, която е наситена с девствена и чиста енергия. Учителя Петър Дънов говори за това почти преди 100 години и ни обяснява, че ние искаме не искаме, ще трябва да се адаптираме към Свещения огън, които ще дойде от Новите Галактични пространства, в които навлизаме, и е по-добре да се адаптираме разумно, съзнателно и целенасочено, за да намалим страданията си, от колкото да не правим нищо или дори да противодействаме на тази адаптация, защото правили се това, ще има много силни страдания и излишни мъки.
- Второ, Слънцето в момента е в своя Соларен Максимум и много често Слънчеви петна и протуберанси правят много пъти по-големи от самата ни планета избухвания и гигантски потоци от материя и енергия, които обливат Земята.
- Трето, Магнитното поле на Земята се готви за обръщане на полюсите си. В последните години то е твърде отслабено и пропуска много повече Соларни потоци от радиация и енергия, които зареждат атмосферата на Земята, психиката и биологията на живите същества, включително и на хората с много повече енергия от нормалното. Това се усеща от Земята и тя, получила тази енергия от Слънцето в своята аура, реализира много повече и много по-мощни магнитни, атмосферни и геофизични събития, които се преживяват от хората по грандиозен и понякога катастрофичен начин.
- Четвърто, най-големият океан на Земята - Тихия океан тази година реализира явлението Ел Ниньо, като дори в момента то преминава в Ел Ниня, което само по себе си променя Метеорологичните условия на почти цялата Земя, като това прави в Европа или големи бури и наводнения, или се реализира интензивна суша.

ВЪЗНИКВА ВЪПРОСА КАК ДА СМЕКЧИМ ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ТЕЗИ НЕОПИСУЕМИ ПО МОЩНОСТ И СИЛА ПРОЦЕСИ СПРЯМО СЕБЕ СИ, НАРОДА СИ, СЪСЕДИТЕ НИ И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО?

Колкото по-бездуховно и неуважително подхожда човечеството или даден народ, или даден човек към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни са страданията и бедствията към тези субекти. Това е един закон, който се базира на Духовните и Космически имунни процеси в планетата ни и Вселената като цяло. Казано съвсем ясно, когато дадена клетка или орган се индивидуализира прекалено спрямо Цялото, от което са част, тогава възникват опасни болестни процеси в организма на Цялото и това провокира Имунни процеси в системата. Това довежда до страдания, които Разумният Духовен свят внася към даден народ например, за да се внесе лечебна корекция в крайната индивидуализация и така да се постигне възстановяване на хармонията и реда в Цялото. Ако въпреки тези процеси лечебни влияния няма корекция в поведението, мисленето и чувстването в правилна посока, следват още по-сериозни мерки.

Тук говоря, че Галактиката, Слънцето, Планетите и Земята са Живи и Космически Разумни същества, които имат пряка връзка и отношение с много по-развитите от нас Духовни същества. Галактиката и нейните Космически структури, и Слънчеви системи имат отношение към познатите на Християнската метафизична мисъл Велики същества от Божествен порядък. Това са Трите Логоса на Троицата, Христовия Дух, Серафимите, Херувимите и Престолите - общо 7 Макрокосмически Същества и Нива на Реалността: 3 Логоси-Галактичен Аз-Три Божествени Йерархии. Те имат не само пряка връзка с проявата, динамиката, развитието и духовното разгръщане на Галактиката ни и Слънчевата ни система в нейната цялост, но имат и отношение към Великите принципи на Любовта, Мъдростта и Истината, както и техните Психокосмични прояви като универсални принципи: Живот, Знание и Свобода, проявени в и спрямо съществата, така и техните Космически прояви като универсални принципи: Топлина, Светлина и Сила. Всички тези 9 универсални степени на влияние имат пряко отношение към живота на човечеството, дадените народи и отделни родове, семейства и индивиди.

От друга страна, Звездите, нашето Слънце, планетите в Слънчевата система и самата Земя, и най-общо казано всяка звезда и планета в същността си представляват същества подобни на нас човеците. Както всеки един от нас има Дух, Душа и Тяло, така и всяка Звезда и Планета има три свои елемента, които могат да бъдат схванати от човешката мисъл като Съзнание, Живот и Форма. Там е работата, че дадената Звезда или Планета има за свое индивидуално Космическо Съзнание едно същество от Йерархията Господства, след това има за свой уникален Космически Живот едно същество от Йерархията Сили, и след това има за своя неповторима Космическа Форма едно същество от Йерархията Власти (известни още с името Елохими, използвано още в първите думи на Библията). Така нашата планета Земя всъщност представлява един колектив от три Велики същества - едно Господство, една Сила и един Власт, които проявяват себе си като Дух, Душа и Тяло, или казано по друг начин - Съзнание, Живот и Форма на планетата ни.

Нещата не спират до тук, Земята като троичен колектив от Господство-Сила-Власт (един вид проекция на самата Троица) проявява своята психична и жизнена дейност чрез различните природни царства, цивилизационни, културни, народностни и човешки процеси. Така, културните и цивилизационни процеси на човечеството се създават и ръководят от Йерархията Начала. Народностните процеси и Животинското царство се създават и ръководят от Йерархията Архангели. Индивидуалните човешки животи, както и Растителното царство се организират и напътстват от Йерархията Ангели. Тогава идва и нашата Йерархия, която трябва да еволюира по Божествения план в първата Йерархия на Любовта и Свободата. Ние хората управляваме и се проявяваме чрез духовните принципи, добродетелите, архетипите, мотивите, причинните семена и резултати, мислите, чувствата, действията и словата, като ползваме за своята дейност и работа във външния свят Минералното царство. Ние хората живеем в едно конкретно прераждане в 7-те нива на Земния свят - Земната стихия, Водната Стихия, Въздушната Стихия, Топлинния Етер, Светлинния Етер (тези два Етера обединени заедно се наричат Огнена стихия), Химичен Етер (наречен още Звуков или Числов Етер) и Жизнен Етер, и трябва да се научим да имаме Свещено отношение, Почит и Уважение към всички Божествени Йерархии, които пряко проникват и определят нашия живот, после към всички Звездно-Планетарни Йерархии, които буквално ни отглеждат и отхранват като същества, после към всички близки до нас Ангелски Йерархии, и не на последно място към съществата, които живеят, движат и трансформират Земните стихии.

Именно когато човек живее в хармония с Бога, проявен във всички тези йерархични нива на Реалността, именно когато човек почита и проявява Божествената Любов, Мъдрост и Истина, и работи съзнателно да се проявят и въдворят Божията Правда и Добродетел, именно тогава човешкото същество еволюира и изпълнява своята мисия и призвание в живота, които са му дадени лично от Бога. За да изпълни тази своя мисия, човек е длъжен да бъде УЧЕНИК във Великото Училище на Живота и целенасочено да изучава Науките за себепознание, както и Науките за изучаването проявите и живота на Бога, проявен и работещ чрез всички описани по-горе Йерархии от същества. Ето къде идва мястото на науките: Астрология, Езотерична Екология, Езотерична Метеорология, Планетарна и Житейска Имунология, която още може да бъде назована Каузология - науката за Причинно-следствените (Кармични) процеси в живота на Човечеството, Народите, Родовете и отделния човек. И в този смисъл, когато Астрологията подаде информация, че предстои бедствие или катастрофичен период, разумните хора могат да проверят какво се случва в техните хороскопи, чрез софтуера, който съм направил ( https://astramen.com ), и така те могат да оценят rриска лично за себе си и своите близки, и след това да намалят този риск с разумни действия.

И обратно,
- когато народите имат обща идеологическа нагласа и когато отделния човек мисли, че има само едно тяло и няма душа и дух;
- когато човек мисли и определя живота си от идеята, че живее само веднъж на тази Земя;
- когато човек е атеист и дори злослови срещу Бога;
- когато човек се присмива на идеите и преживяванията, че има по-висши духовни същества над нас в стълбата на живота;
- когато човек консумира благата на Природата и Живота без никаква благодарност, а само в името на користна арогантност,
тогава възниква ИМУНЕН ОТГОВОР на Планетарно и Житейско ниво спрямо тези Народи, Общества, Социални групи, Родове и индивиди. Този по-висш Имунен отговор се проявява като Природни бедствия спрямо народите, обществата и родовете, проявява се и като поредица от негативни събития в живота на отделния човек.

И в този смисъл, когато е налице обективна и общо достъпна Астрологична информация за проблем с дадена природна стихия още в Годишния хороскоп на дадена държава и народ или в картата на Новолунието и Пълнолунието, трябва да се намали крайното неправилно поведение в населението, както и да се правят Колективни молитви и да се правят актове на Лично и Колективно покаяние, Индивидуална и Колективна прошка и свещено отношение към Божественото, проявяващо се и чрез различните същества.

Това е така, защото човечеството, даденият народ и отделен човек е отговорен пред Бога (Живата Духовна и Разумна Природа - Съвкупността от Висши Духовни Йерархии) за своето неадекватно поведение и само чрез съзнателно Добротворчество, като проява на Любов към Бога, може да се смекчи кармичния възврат и обратен удар от дадено лошо поведение.

Може да се зададе в контекста на науките Житейска Имунология, Езотерична Метеорология и Езотерична Екология въпросът: Каква е причинно-следствената връзка между неправилното поведение на народите и човеците, и природните бедствия? (Тук говоря за същинските причини, а не за механичните процеси, които могат да провокират подобни бедствия):

- Лошите мисли и думи създават бури, урагани и торнадо.
- Користните мисли и каменна липса на емпатия в сърцата създават градушки.
- Лошите чувства и не оценяването на благата на живота създават наводнения.
- Крайно неправилното Духовно поведение създава пожари.
- Крайният материализъм създава земетресения.
- Противодействието срещу Бога и служенето на тъмните сили провокира вулканичните избухвания.
- Бруталното отношение към природата и грозния не ценящ Духовната страна на планината туризъм, както и хора, които не ценят свещените места и енергии на планината провокират лавини.
- Крайният мотив и прекалено желание да се консумират земните блага създават свлачища.
- Липсата на Любов към Бога и дори омърсяване на святостта на Любовта създават цунамита и разрушителни прояви на приливите.
- Крайната човешка цивилизационна мисловна нечистота провокира Космичния Огън на Слънцето и Галактиката.
- Крайната човешка цивилизационна сърдечна нечистота провокира Магнитни бури в Аурата на Земята.
- Черната магия като масова проява, агресията срещу Живота и злословието срещу Благия Господ Бог провокира падането на Астероиди и Комети върху планетата.

От друга страна, не трябва да се забравя, че зад Природа има наситен с Живот свят на така наречените Природни същества. В древността човечеството е било в съзнателни, добри и приятелски отношения с тези същества в определени исторически моменти, и тогава Природата е отговаряла с райски условия на живот. Когато обаче, хората са забравяли Природните същества, техния неуморен труд и работа за Планетата, и са проявявали не само липса на благодарност, но дори арогантно отношение към природата и Съществата, тогава Природните духове са навлизали в големи страдания и дори са реализирали Духовни бунтове и войни срещу хората. ИМЕННО В ТОВА ЕДНА ОТ СЕРИОЗНИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ДАДЕНИ ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ.

Ето защо, нашия народ трябва да възстанови сетивността си към Природните духове. Необходимо е с почит и благодарност да се отнасяме към труда и усилията на Природните духове. Има доста видове сред тях, но:
- Земната стихия се движи от Божественото в Гномите,
- Водната стихия се движи от Божественото в Ундите,
- Въздушната стихия се движи от Божественото в Силфите,
- Огнената стихия се движи от Божественото в Саламандрите.

И в настоящия момент, когато Христос работи изключително интензивно в Етерния свят, Господ има нужда от съработници, които с Любов към Бога и Добротворчество работят съзнателно за благото на планетата Земя и Духовното пробуждане от материалистическия сън на Човечеството.

И в този смисъл:
- когато човеците, народите и човечеството в цялостта си имат добри мисли, чисти мотиви и думи, и задно с това общуват хармонично и са благодарни към Силфите, така се намалява опасността от разрушителни бури, урагани и торнадо;
- когато човеците, народите и човечеството в цялостта си имат Любов към Бога, Свято отношение към Любовта, добри чувства, емпатия към Природните същества и живота на растенията и животните, оценяването на благата на живота и задно с това общуват хармонично и са благодарни към Ундите, така се намалява опасността от разрушителни градушки, вълни цунами, наводнения и разрушителни прояви на приливите;
- когато човеците, народите и човечеството в цялостта си имат Идеен Реализъм към Духовния свят, Свещено отношение към Живата Разумна Природа, Благодарност и Почитане с жестове на дарове и благослов на Природата и задно с това общуват хармонично и са благодарни към Гномите, така се намалява опасността от земетресения, лавини и свлачища;
- когато човеците, народите и човечеството в цялостта си имат Правилно и Разумно Духовно поведение, когато се работи в хармония и единство с Бога и хората служат на Христовото Братство на Светлите Ангелски Йерархии, когато се работи осъзнато за общочовешка мисловна, сърдечна и волева чистота, миротворчество и единение с Благия Господ Бог и задно с това човечеството, народите и хората общуват хармонично и са благодарни към Саламандрите, така се намалява опасността от пожари, вулканични избухвания, соларни бури, протуберанси към Земята, геомагнитни бури и падане на големи космически обекти върху планетата.

Ето къде идва личната духовна отговорност на човека, рода, обществата, народите, расите и самото човечество.
Ако човекът, народът и човечеството не работят в хармония с Космичното Съзнание на Слънцето - Христос, станал и Духовна Природа и Освещаване на Земята чрез Голготската Жертва на Христос, се поражда ИМУНЕН ОТГОВОР, СОЦИАЛНА, НАРОДНОСТНА, РАСОВА И ОБЩОЧОВЕШКА ЛОША КАРМА, която в момента работи и се проявява ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО И МАЩАБНО като природни бедствия и други катастрофични събития. Това е така, защото Христос сега чрез Своето Второ Пришествие на Границата на Етерния и Астралния свят на Земята чисти от мръсотията на миналото и възпитава всички народи и човеци.

И обратно, когато човекът, народът и човечеството осъзнато и ученически учи и работи, благославя, пее и се моли, извършва свещени движения, застъпва се за спасението на растенията и животните, и проявява емпатия към тях, почиства и поддържа хармонията в природата и благодари на Божественото, проявено навсякъде в Живата тъкан на Земята, тогава даденият човек, народ и самото човечество като цяло ЛИКВИДИРА ЛОШАТА КАРМА, СЕЕ ДОБРИТЕ СЕМЕНА НА БЪДЕЩИТЕ ДОБРИ УСЛОВИЯ И РАБОТИ СЪЗНАТЕЛНО ЗА ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ НА ХРИСТОВИЯ ДУХ И ВЛИЗАНЕТО НА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ЧОВЕЦИ В ЦАРСТВОТО БОЖИЕ - ПОДГОТВЕНО ЗА ТЯХ В ОБЛАСТТА НА ВИСШИЯ ФИЗИЧЕН СВЯТ ИЛИ КАЗАНО С ДРУГИ ДУМИ ЕТЕРНИЯ СВЯТ НА ЗЕМЯТА.

Сега разбирайки всичко това, трябва да се осмисли, че когато се говори със злоба и ненавист срещу Астрологията и астролозите, които помагат на хората да са Космически съзнателни, е все едно да се използват нецензурни думи и хули към метеоролозите, които са видели и показали, че идват бури, светкавици и градушки. Когато даден човек или народ страда от дадено бедствие, той не трябва да търси да обвинява за страданията си даден външен враг и да обвинява някакви конспиративни сили, а да подходи цялостно и духовно към поведението си и така да намери своите грешки, да се покае за тях и да помоли за прошка Божественото.

Да, има тъмни сили, които създават грандиозни конспирации, но даденият отделен човек няма как да се бори с тези процеси във външен план, НО ИМА КАК да се бори с тях на вътрешен план с молитва към Господа, Бог сам да действа със Своята ръка и Войнство, и да се справи по най-добрия и ефективен начин с тъмните сили, да огради и защити всички добри хора и народи, и да внесе Мир и Любов между всички човеци, народи и различни цивилизации. Освен това, дадената група хора и народи, могат да се обединят във външния свят от Висши идеали и Духовни ценности и така да внесат своите идеи, нужди, желания, визии и дневен ред в своето политическо управление на градско, национално и международно ниво. Така, могат да се променят по-мащабно външните условия и да се спрат конспирациите на тъмните сили целенасочено.

В този смисъл, вместо да се търсят лични врагове, които да се хулят, вместо да се обвинява при всяко бедствие ХААРП и КЕМТРЕЙЛСИТЕ, хората могат да приложат ПРЕДВАРИТЕЛНО молитва, когато се задава Природна опасност, видяна чрез методите на Астрологията. Заедно с това, могат да се подкрепят с гласуване партии, които имат Духовни и Високоморални ценности и които внасят тези по-висши идеи и дневен ред в Общинските съвети, Парламента и Европейския парламент, като изискват доказването на реалността чрез обективни методи и спирането на всички ХААРП, УМИШЛЕНО СЪЗДАДЕНИ П@НДЕМiИ, МАСОВИ ГЕНОЦИДИ С В@КСiНИ, КЕМТРЕЙЛСИ, ПРЪСКАНЕ С КРЕДА ЗА СПИРАНЕТО НА ЛЪЧИТЕ НА СЛЪНЦЕТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ БРУТАЛНИ И БЕЗУМНИ МЕДИЦИНСКИ, БИОЛОГИЧНИ, ГЕОИНЖЕНЕРНИ И ТЕРАФОРМИРАЩИ ПРОЕКТИ НА ТЪМНИТЕ САТАНИСКИ СИЛИ на територията на България и целия Европейски съюз.
Чрез тези два метода - единият Вътрешно-Духовен, а другия Духовно-Социален, реално може да се постигне не само защита на децата и семействата, но и духовна еволюция на индивидите, народите и цялото човечество!

ХРИСТОС СЕГА ЖИВЕЕ В НАШИТЕ СЪРЦА, УМОВЕ, СЛОВА И ДЕЙСТВИЯ, И ОТ НАС ЗАВИСИ ИНДИВИДУАЛНАТА И КОЛЕКТИВНА ЕВОЛЮЦИЯ! НИЕ НЕ СМЕ БЕЗГЛАСНИ БУКВИ, И ЖИВИ КЛЕТКИ ВЪВ ВЕЛИКИЯ ОРГАНИЗЪМ НА ХРИСТОВИЯ ДУХ И ОТ КОЛЕКТИВНИТЕ И ИНДИВИДУАЛНИ УСИЛИЯ ЗАВИСИ ПОВДИГАНЕТО НА НАРОДА НИ И ПОВДИГАНЕТО НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Покрай него „изгоряха” и още двама, с които били заедно в най-големия бургаски комплекс Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Общината е подготвила богата програма, която започна още на 16 октомври и ще продължи до края на месеца Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Чани Стойчев  е добре познато име в политическите среди, той е бивш кмет на село Прилеп, където управлява успешно два мандата, а в момента е общински съветник Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Той е категоричен, че Петър Кънев е на правилното място и позиция и с времето се е доказал като професионалист в бизнеса си и като политик има безспорни качества Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Програмата ще продължи и следващата година с обучението на 50 нови специалисти Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Сградата разполага със спални помещения, учебна дейност, детски кът, площадки и санитарни помещения за нуждите на 72 деца Ужасяваща смърт застигна Петър Ужасяваща смърт застигна Петър Паднал върху бетонна площадка Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание В новите индустриални зони, залегнали в управленската програма на ГЕРБ-СДС, залагаме на високотехнологични зелени производства с висока добавена стойност, каза кандидатът за народен представител под №105 в листата на Коалицията Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Русе е на второ място в класацията
Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Заведението предлагало "Пица №40" в менюто, която е съдържала наркотика Дирят изчезнал българин в Гърция Дирят изчезнал българин в Гърция Снимката му днес е публикувана от централните издания, телевизиите също се включиха в акцията по издирване Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Президентът Мая Санду твърди, че Русия влага пари и други средства да накара хората да гласуват с "не" Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Израел обвини групировката, че укрива стотици милиони долари там, а от ръководството на лечебното заведение отричат тези твърдения Изобретиха летяща пазарска количка Изобретиха летяща пазарска количка Апаратът може да се движи по терени, недостъпни за конвенционалната количка Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори