×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец


04 Май 2024, Събота, 12:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври

Дядо за втори път наесен ще стане Христо Стоичков. Футболната легенда е в очакване на внук, който по всяка вероятност ще се появи на бял свят през октомври и ще бъде кръстен на него. Щастливите бъдещи родители са по-малката му дъщеря Христина и новият ѝ партньор Карлос Креспо, пише Ретро.

Двамата събраха семейство и приятели в известен столичен ресторант миналата седмица, където спретнаха парти за разкриване на пола на бъдещия си наследник. Емоционалният момент бе заснет на видео, което Камата сподели в социалните си мрежи. На него се вижда как влюбените гърмят конфети, които оцветяват въздуха в син цвят. Христина моментално скача на врата на баща си и започва да плаче от щастие, а после дори ляга на земята в прилив на адреналин. Явно и тя, и любимият ѝ са имали тайно надеждата, че бъдещото им дете ще бъде точно момченце, за да могат да сбъднат и мечтата на футболната легенда за мъжки наследник във фамилията.

Самият той, както е известно, е татко на две щерки. По-голямата Мика вече го дари с внучка Миа, с която Стоичков участва в куп тв реклами. Христина досега не е изпитвала щастието от родителството, защото преживя тежки любовни несполуки. Най-скандалната от тях е бракът ѝ с хърватския тенисист Лука Белич, с когото бяха семейство в продължение само на 3 години. Сватбата им остава паметна за родния хайлайф, защото на тържеството в Етрополския Балкан през 2016 г. татко ѝ тръгна да бие репортер, който се опитваше да проникне и снима церемонията. Бракът на семейството тръгна и завърши бурно, а след развода Лука се изказа нелицеприятно по адрес на Христина в сръбския „Биг Брадър“. Подозренията са, че разривът е дошъл заради изневяра от страна на Белич, но Христина никога не е коментирала нищо по адрес на бившия си.

След връзката с него обаче тя започна да крие интимния си живот. Едва сега става ясно, че от повече от година е влюбена в богаташа Карлос Креспо, с когото чакат син наесен. Той е роден чак в далечна Венецуела, но детството му е минало в Шотландия, където родителите му емигрират. Завършил е първото си образование в специалност „Публична администрация“ в Тексас, Америка, а после е учил и „Маркетинг“ в университет в Барселона. С Христина се запознават именно в Испания, където живеят през повечето време от годината. Двамата имали и планове за сватба, но за момента не искали да издават повече подробности.

Първоначално медиите тиражираха грешна информация, че Стоичков вече е станал дядо на внук и с него го е дарила щерка му Мика, но впоследствие информацията бе опровергана. Мика обаче също се носи на крилете на любовта и като нищо скоро да увеличи състава на фамилията. С избраника ѝ Мартин Трайков са заедно от почти година, но криеха връзката си от суеверие.

Отскоро обаче започнаха да пускат свои общи снимки в социалните мрежи от пътуванията си у нас и в чужбина. Мартин е архитект и е с две години по-млад от Стоичкова. Има син ученик и е разведен с майката на детето си. Мика е на 35 години, а възлюбеният ѝ е на 33. Двамата вече били запознали децата си и живеели през повечето време в огромна луксозна къща в полите на Витоша заедно. Зад гърба си голямата щерка на Стоичков също има един неуспешен брак – с Айкут Рамадан. Двамата си казаха заветното „да“ в много тесен кръг на 22 юли 2016 г. в САЩ. Мястото, което младоженците избраха, беше лукс ризорт в Маями, Флорида, където Мика и Айки, както го наричат близките, живееха. Само няколко месеца по-късно двамата станаха родители на Миа и планираха второ сватбено тържество в България на езерото в Правец, което така и не се състоя, защото се разделиха през 2019 г.


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
ФАНИ МА ЗА ФАРА
05.05.2024 08:47:06
0
1
Чи с теб ли да са фанат ве....цървул скъсан....
Аре у лево.....скъсаняк миризлив...

до 4
4.
Фара
04.05.2024 15:30:46
3
9
Тея двете му щерки не си начесаха $$$$$$$
Вече не моиш им хваниш спатиите с кой спат , от кой са децата с кой ще се женят, кой им е любовник.
Ебаси нимфоманките ...
3.
Кауф ланд
04.05.2024 15:28:07
2
13
Преди години, Стоичков обяви, че не иска да има нищо общо с България ?
Цитат : какво ми е дала тя ? Взел съм си гробно място в Каталуния.

Голям футболист, дребен човек.
Да маже филийте с лютеница за някой лев, защото явно е закъсал.

Свидлив, като Бербатов !
Лев не е дал от джоба си а само от свое име чужди пари раздава.
2.
Даа
04.05.2024 14:43:04
2
16
Нормално е за хора ,притежаващи Бай Ганьвски манталитет, наследен от именития си татко!
1.
Персонален бонус
04.05.2024 13:27:26
2
22
Дядо Ицо прогони всички зетьове и как не ги придума тия щерки, че е на добре да си вземат нашо момче. То турци , то латиноси, то хървати ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори