×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за май


25 Април 2024, Четвъртък, 21:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Възможни са напрежения

Динамичен и интересен ще бъде месец май по отношение на любовните въпроси. Звездите ви съветват да не подлагате на изпитание чувствата си, бъдете по-търпеливи един към друг с любимия човек. Разположението на планетите ще увеличи безпокойството в личната сфера и следователно може да предизвика объркване, прибързани решения.

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Някои Овни все още работят по въпроса за преместване в друг дом или в друга държава. Може би става въпрос за завършване на дългогодишен, предварително започнат план. Ако сте в сериозна любовна връзка, то през май ще се радвате на повече хармония и добра комуникация с любимия ви човек. В случай, че ви предстои пътуване, планирайте всичко добре, за да няма излишни напрежения. Самотните представители на зодията могат да имат съдбовна среща.

Телец 

В личния ви живот през месец май ще се случват наистина важни и съдбоносни събития, Телци. Романтичните отношения като цяло са стабилни, но в началото на периода са възможни леки конфликти. Те няма да повлияят на общия благоприятен фон на този месец и бързо ще възстановите любовната хармония. 

Важно ще бъде да обърнете внимание на малките детайли, а не да се фокусирате върху негативните емоции.

Близнаци 

Чудесно време за пауза, размисъл, равносметка и преработване на грешките в областта на личните отношения. Партньорът ви може да е недоволен от поведението ви и липсата на време заедно. Личният живот на представителите на зодията ще е изпълнен с промени. Някои може да сменят дома си с по-хубав.

Ако нямате половинка до себе си, отдайте се на грижа за духа и тялото си. Това ще ви се отрази добре.

Рак 

Динамичен период за Раците, които са в сериозна връзка. Някои от вас може да заживеят под един покрив, да се сгодят или да сключат брак. Фокусът ви ще бъде върху това да създадете повече комфорт за себе си и любимия ви човек.

Може дори да обновите дома си. Опитайте се да поддържате баланс между работа и личен живот. Това важи особено за онези от вас, които търсят любовта. Май е хубав в любовен план за Близнаците, затова се възползвайте от тази енергия.

Лъв

Най-важните събития през месец май ще се случват в личния ви живот, но често няма да имате достатъчно време за любовните отношения. В същото време някои от вас ще срещнат интересен човек покрай работата си. Ако това се случи, то този любовен романс може да се окаже не просто мимолетно забавление.

Разбира се, това трябва да ви радва, само ако нямате сериозна връзка. Флиртове извън взаимоотношенията ви могат да ви донесат само неприятности.

Дева 

Семейните представители на зодията ще мислят за увеличаване на семейството или разширяване на дома си, а звездите ще им помогнат в тези посоки от средата на май. Пътуванията ще бъдат важна част от любовния ви живот. Готови сте да бъдете разбиращи, по-комуникативни с любимия човек. Споделяйте вашите желания, но внимавайте с критиката.

Любовните моменти ще са хубави, но вечно контролиращата ви природа може да развали романтиката.

Везни 

Личният живот през май изглежда непредвидим, а на моменти и напрегнат. Вероятно прекомерната натовареност на работа, в бизнеса и успехът в професионалната сфера ще се превърнат в пречка за доброто общуване с любимия човек.

Кратко пътуване ще ви помогне за укрепване на отношенията и ще погледнете на някои ситуации от различна гледна точка. Не позволявайте на роднини да оказват контрол в любовния ви живот.

Скорпион

Ситуацията в любовната връзка изисква вземане на отговорни решения, Скорпиони. Висока турбулентност ще се наблюдава предимно при двойки, които са в самото начало на връзката. В повечето случаи причината за конфликти ще бъдат финансови проблеми, нечие скъперничество.

Ако това не е вашата любовна ситуация, то споделянето на повече време с любимия ви човек, откровените разговори, ще ви помогнат да създадете една хармонична и щастлива среда за вас. Самотните Скорпиони ще се забавляват, но едва ли ще им се иска да създадат нова връзка през май.

Стрелец 

Скъпи Стрелци, май ще ви даде енергия и увереност по отношение на любовта. Пътуванията с любимия човек, откритата комуникация, ще ви помогнат да задълбочите връзката си, да се опознаете, но и да поправите конфликтни ситуации, ако е имало такива. 

Необвързаните ще имат интересни преживявания. Звездите ви съветват да не бързате с новите връзки и да не се впускате в любовни триъгълници.

Козирог

Козирози, можете коренно да промените любовните си отношения. Месец май ще ви даде много шансове да намерите любов или да укрепите връзката си. Възможно е обаче да нямате сили или желание да ги използвате. Това може да се дължи на минали разочарования, които сякаш са ви накарали да се затворите за любовта и партньора ви.

Не позволявайте на миналото да ви пречи. Ако има нещо, което искате да споделите с любимия ви човек, не се колебайте да го направите. Само така ще изчистите вашите съмнения и ще постигнете щастие.

Водолей

Май ще раздвижи амбициите и желанието ви да живеете максимално. Необвързаните представители на зодията може да се огледат добре, тъй като в близкото им обкръжение е вероятно да има някой, който изпитва симпатии към тях.

Сериозно обвързаните е добре да обърнат внимание на комуникацията. Избягвайте да разрешавате любовните въпроси, създавайки спорове с партньора ви. Общувайте ефективно, отдайте се на повече романтика и намерете занимания, които да споделяте и да ви помогнат да се преоткриете. Определено ще ви донесат хубави емоции.

Риби 

Дъга от любовни емоции носи месец май за вас, Риби. Несигурността няма да ви помогне да намерите любовта, ако я търсите. Вярвайте повече в себе си и обаянието си.

Обвързаните Риби ще имат много поводи за радост. Въпреки това звездите ви съветват да не споделяте с всеки щастието си. Любовта с партньора ви засяга само вас, затова ѝ се насладете.

източник: az-jenata.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите
В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори