×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как работник стана бял роб на шефа си заради гарсониера в Средец


Как работник стана бял роб на шефа си заради гарсониера в Средец
В редакцията на Флагман дойде 50-годишният Георги Костадинов, за да разкаже цялата история с апартамента и да обясни, че се чувства изнудван от Димчо Димов - управител на „Димекс”
10 Април 2024, Сряда, 20:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Подписан е договор за ипотека с 6500 лв. на 13 вноски от заплатата на Георги Костадинов, който накрая май се оказва на улицата?

50-годишен мъж от град Средец може да остане без единственото си жилище, заради странен казус с бившия му вече работодател. Георги Костадинов потърси Флагман, за да разкаже историята и да покаже документи от  взаимоотношенията му със сливенския бизнесмен Димчо Димов - собственик на фирма „Димекс”.

Всичко започва през далечната 1997 г., когато получава общинско жилище с минимален наем, намиращо се в покрайнините на града, по пътя за Болярово, на ул. „Преображенска”. Семеен е, със съпругата си отглеждат три свои деца. Съдбата на младото семейство е тежка, първото му дете се ражда с увреждания и е почти 100% инвалид, като до момента двамата продължават да се грижат за него с всички усилия и въпреки мизерията.

Мъжът започва работа при Димчо Димов през 2020 г. и споделя, че той му е бил като втори баща, защото спасил него и семейството му от глад, давайки им и на двамата работа. Те поддържат много добри отношения с работодателя си, благодарни са, въпреки тежката хамалска работа да товарят камиони със стоки. Костадинов се води като общ работник, който на практика е момче за всичко и дори кара фадрома,  всеки ден е във фирмата, без почивка, получава заплата от 1500 лв. всеки месец, но е осигуряван на 2-часов работен ден и по документи получава приблизително 230 лв.

През 2022 г. - след като е живял 25 години във въпросната гарсониера от 40 кв.м. на края на града, Георги Костадинов входира молба до Общинския съвет в Средец да закупи жилището, законт му го позволява. От администрацията определят цена от 6540 лв. За съжаление обаче многочленното семейство няма такава сума. Опитват през сина си, който вече работи в металургичния завод в Дебелт, да изтеглят кредит от банка, но не може и той да докаже благонадеждност, поради малкия стаж. Семейството е в безизходица, защото Общината определя, че сумата трябва да се плати в едномесечен срок иначе трябва да освободят апартамента, в който са прекарали четвърт век.

Георги Костадинов моли своя работодател да му отпусне кредит в размер на 6500 лв., като се съгласява на ипотека и да работи срещу удръжка от 500 лева на месец до пълното погасяване. Двамата подписват ето този договор:

Никъде  не е отбелязано нищо за лихва, освен в условията, в които има просрочена вноска. Просрочия няма, тъй като сумите по заема са се удържали от месечното възнаграждние на Георги Костадинов

В него ясно е написано, че сумата трябва да се плати без лихва при 13 равни вноски от по 500 лв. Описани са различни клаузи в договора по отношение на задълженията на двете страни и всичко изглежда финализирано с подписа на двамата и фирмения печат на „Димекс”. Сключват и ипотечен договор, в който ясно е описано, че вноските ще се плащат чрез удръжка от заплатата на Костадинов в размер на 500 лв. месечно, а крайният срок за погасяване е май 2023 г.
Апартаментът е закупен, Община Средец получава парите и семейството запазва жилището си, което вече е и тяхно с нотариален акт. Но...

През май 2023 г. Костадинов отива при работодателя си и го моли да премахне ипотеката, след като заемът вече е изплатен - в продължение на 13 месеца, както е по договор, той не получава обичайните 1500 лв., а 1000 лв. Това е запечатано на бележки от транспортната фирма „ЕКОНТ”, през която Димов му е превеждал парите с описание: „Плащане на трудово възнаграждение”.

На 22 декемрви 2023 г. "Димекс" изплаща "Трудово възнаграждение" в размер на 1000 лв. на Георги Костадинов, видно от тази бележка

„Отидох при него и го попитах какво се случва с ипотеката. Той отвърна, че в момента е зает, но не трябва да се притеснявам, защото всичко е точно. Аз не се усъмних, защото този човек наистина ми е помагал много през годините. През септември 2023 г. болното ми дете се влоши и се наложи да мине през лечение във Варна. Трябваха ни 3000 лв., за които аз отново помолих работодателя си и той ми ги отпусна. Този път за 3 месеца, удържайки ми по 1000 лв. на месец. През декември, когато вече и вторият ми дълг трябваше да е изплатен, защото наистина получавах с 1000 лв. по-малко всеки месец, отново повдигнах въпроса за ипотеката”, разказва пред Флагман Георги Костадинов.

Отговорите, които получава са ужасяващи: „Бат’ Георги, ти знаеш ли как се става бял роб?” И „Ако сега в стаята поставим една вана и я напълним с киселина, знаеш ли колко бързо ще подпишеш, че дължиш и 200 и 300 хил.лв.?”. Доколко такива изказвания представлява заплаха, е в ръцете на полицията да провери, защото вече е входирана жалба до Районна прокуратура, образувана е преписка.

 „Момчето за всичко” Георги смята, че вероятно бившият му работодател се опитва да го измами. Той е отишъл до съда  да провери лично какво се случва с ипотеката на апартамента, за който притежава нотариален акт. Откритието му го шокира. Няма платена нито една вноска по нея и тя „виси”.

„Веднага позвъних на секретарката на Димчо, мислейки все още, че може би се касае за грешка. Тя ме свърза с него и той ми заяви, че не само, че дължа пари за апартамента, които вече съм дал, но и лихви пж тях. Така и не разбрах какви лихви може да има, след като в договора няма описана такава клауза, но тонът на Димчо беше различен, настоятелен и агресивен”, разказва Георги Костадинов. Това се случва през януари т.г. След разговора той е уволнен.

Георги Костадинов има нотариален акт, но ипотеката не е изплатена, защото по думите му, бившият му работодател не е платил нито една вноска, въпреки че му е удържал пари от заплатата в продължение на 13 месеца

Следва жалба до прокуратурата и Димчо Димов е привикан в РУ-Средец на разпит. Пред полицая той обяснил, че бившият му работник не бил платил нито  стотинка от заема, защото получава 230 лв. на месец, а дължал по 500 лв. „Тогава как така е подписал договора с мен и защо да го прави? Защо ми е удържал от заплатата тези пари? Защо имам аз документи за това, че ми е превеждал пари по куриерска фирма всеки месец на едно и също число с описание „Плащане на трудово възнаграждение”? Нищо от това не се връзва логично и мисля, че този човек иска просто да си присвои моя апартамент”, жалва се Георги Костадинов и настоява за публичност.

Той е категоричен, че иска възможно най-бързо да се реши проблемът му, защото вече е трудно да живее под такова напрежение. Страх го е и да не бъде нападнат за отмъщение.

Флагман се свърза с управителя и собственик на фирмата, бивш работодател на Георги Костадинов, за да потърси и неговото мнение. Димчо Димов заяви, че „просто в момента” не може да говори, защото е в среща. Обеща да ни върне обаждане, но към часа на тази публикация такова още не сме получили. Редакцията ще публикува и неговата позиция, следвайки журналистическата етика за „Право на отговор”.

До тогава обаче казусът между двамата и най-важното - какво се случва с ипотеката на скромната гарсониера от 40 кв.м. в Средец, остава във висящо положение. Дефиницията на „Параграф 22”.

 


В категории: Средец


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 1
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 2
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 2
42
Коментара по темата
42.
Точно
19.04.2024 20:40:13
0
2
Помияр е точната дума за този "работодател",дано органите си свършат работата.
41.
...
13.04.2024 18:27:30
0
4
Гледаш го - куче… мърляво, проскубано, а в очите - човек! Гледаш го -бизнесмен , наконтен, облечен, а в душата… в душата помияр…
40.
Ей долния
13.04.2024 08:12:51
0
2
Пиши по-грамотно бе, нищо не ти се разбира.Ти и тоз Димчо е същия неграмотник като теб,нищо,че има милиони,два реда не може да напише сам без помощта на секретарката.Да не си същия,а?⬇️
39.
За геаошето
13.04.2024 03:50:27
2
0
Какъв прост м***** си защо ходиш писмо да ти изчислят за колко ще продадат апартамента при положение че нямаше една стотинка толкова ли си тъп пък се правиш тука в града на много виж че има кой съм далаверата едва ли не Гошо на улицата град мръсна кои знаи ко открадна от домо тои неси оставя ларуцата в калта и вие флагман сте ебати и смешните искарвате го жертва а разказали ви как ходи да зима на инвалидния си син наркотици които дори нему е истински баща
38.
Нн
12.04.2024 23:26:41
0
2
Много хора е "цакал "този Димчо Атанасов Димов,и не е от Сливен,а от Ямбол.Време е вече и той да бъде притиснат и прокуратура и полиция да си свършат работата.
37.
ММ
12.04.2024 22:22:37
0
2
Тоя "работодател" е известен още от акция "Зърнарите" преди 15 -тина години , никак не му е чиста работата.Нека ако някой наистина познава човечеца,който е пострадал,да ми даде координатите му-ще му осигуря безвъзвезмездно неподкупни адвокати,за да не смачкат делото,преди още да е започнало.
36.
Истински
12.04.2024 14:18:04
3
2
Към номер 35 човече тези хора ги познавам не че Димо ето цвете замирисани но той самия е поискал да му купя апартамента Димо и не е години наред да работя там много работа не знаеш ма аз ги знам
35.
Обективен
12.04.2024 00:46:38
1
1
до # 26 Фъфлека. Какво му е коректното на този пишман работодател ?Това,че се е възползвал от безизходицата на човека и години наред го е ощетявал,като не му е плащал социални осигуровки.Сигурно и работното време на човека е било над нормалното....p s. пожелавам ти за в бъдеще все с такива " коректни" хора да си имаш вземане даване
34.
Боклук
11.04.2024 22:51:43
0
2
Егати уродаа! Затвор за тоя селски боклук Димчо, който безчинства безнаказано!
33.
Iznidvachq
11.04.2024 22:47:05
3
1
Имат четири деца не три и този 100% ви е от инвалид е най-голямата от трепка в града машинкаджия наркоман изнудвач на момичета и тем подобни
32.
до Фъфлека
11.04.2024 13:53:38
0
10
бате, хората казват: ако не виждаш истината търси на кой ще му е изгодно ,в този случай ти как смяташ , реторичен въпрос е това, или викаш бачкера му бачка 20 години и иска да го измами с някви 6000 лв за да си развали работата, всеки работодател знае че наличието на собствен имот автоматически прави работника еманципиран, всички работодатели си мечтаят бачкерите да са в дългове до ушите а те само да ги въртят както си искат, човек без дългове е свободен
31.
Фъфлека
11.04.2024 12:36:15
9
9
Аве, виждал съм такива случаи, пак ви казвам "много бързате да кълнете". Нещата никога не са черни и бели, ама повечето хора така ги виждат. Те и руснаците бяха "империя на злото", яли украински деца за закуска, ама виж как излизат нещата и още ще продължава.
30.
До #16
11.04.2024 11:33:45
0
3
Как ще го извърти бе абдал,нали приходите му идват от " извъртания"???В него и хляба
и сиренето и ножа.Мислетемалко с тези глави не ги използвайте ,само за селфита!!!
29.
6matarok
11.04.2024 11:30:10
1
4
Димекс 2007 еоод ima 17,702,000 leva oborot za 2021 godina, estestveno vednaga proverqvame v comdos za prinadlejnost kam DS mafiqta, i imame popadenie!, imenata dim4o atanasov dimov izlizat no s druga godina na rajdane 1965 v grad pazarjik, no ot not.akt v statiqta vijdame 2 interesni savpadeniq datata na rajdane e 12.01.1965 , v EGN v dogovora savpada denq 12 kakto i datata na proverkata e 20.11.2018 , kato v dogovora meseca e zamazan, no savpada datata 20 i godinata 2018 , kogato mu e izdadena l.k.
vednaga se se6tam za smeneno EGN kato na marto notariusa
28.
До фъфлещия
11.04.2024 11:29:10
0
11
Георги едва ли изпитва върховно удоволствие да ходи по медии за да търси справедливост. Естествено, че му вярвам! Иначе можеше и да скрие , че онзи му е помогнал с някакви пари за лечението на детето , но е честен и казва истината такава каквато е!
27.
Harley Davidson & Marlboro Man
11.04.2024 11:28:55
0
7
Имаше филм с подобен сюжет.На финала заемодателят полетя....към земята от офиса си в небостъргача --- Бат Георги намери си една двуцевка от някой ловджия напълни я с английска сол ,изчакай да мине време и .....като го срещнеш бившия ти шеф- според каквото е заслужил.Кеф ти поздрави го със салют във въздуха,кеф ти направи го да не може да си стой на задника два месеца ....
26.
Фъфлека
11.04.2024 10:35:34
4
6
От дислайковете може да се види колко са наивни хората. И каква сила са медиите. Човекът го изкара дявол, дете убиец едва ли не. Чакайте малко, ве, не се знае знае ли се. То и аз мога да кажа много работи, да го направя драматично и сълзливо. И го правя, като съм на зор. Но не е истина..Чакайте малко да се вдигне мъглата, пък после го кълнете човека. Той коректен , всичко и изведнъж решил да пали, трудно стават тия неща. Или си мърша и вониш или не...
25.
1234
11.04.2024 09:10:57
1
24
Как ще му удържа по 500 лв на месец от заплатата, като по договор той взима 230 лв на месец ? Ти на такава запата и такива часове, по закон няма как някой да ти удържа каквото и да е, дори запор не могат да ти направят, особено на човек с 3 деца. За това и никоя банка не му е дала 6500 лв заем. Тоя селски тарикат го е прецакал. Тва е елементарна измама, която се разрешава за 10 мин на запад в цивилизования свят, за жалост обаче, тук едва ли нещо ще се случи. Държава, в която дори разни селски "бизнесмени" са над закона.
24.
Запознат
11.04.2024 07:56:33
1
36
Така забогатяват някой хора драги зрители, познавам лично Георги и е много добър човек.Цял живот работи като роб за да си гледа децата и не съм чул да е направил лошо на някой , може да питате всичките му саседи ! А този Димо няма да може да се порадва на апартамента , грудовските мангали са много мръсни!!!
23.
Penata
11.04.2024 07:47:56
3
7
Dano ima nqkakva spravedlivost i da se raznishti sluchaq ... ako gospodina s bolnoto dete e lajec da si pone posledsviqta .. ama me samnqva kato gledam ima viziq na izstradal chovechec... ako rabotodatelq e takav dolen izmekqr dumi nqmam dano gram go udari !
22.
На мен ми се струва, че Димчо се е наиграл
11.04.2024 07:11:22
1
47
Тоз Димчо се е помислил за чок тарикат, обаче с това осигуряване на 2 часа и 230лв и документите от куриерската фирма за парични преводи за заплата от 1000-1500лв го чака голямо приключение с НАП и други институции. Сега като започнат да му ровят фирмата ще съжали, че се е родил.
21.
Хасан ага
11.04.2024 06:21:06
0
29
Димчо ли е Димов ли е тоя работодател незнам ама ей ся ще види кон боб яде ли . Трепане за такива изроди трепане и ебан !!!!!
20.
.....
11.04.2024 06:18:34
16
3
А дали нещата са действително такива, каквито ги представя Г-н Костадинов ?
19.
Гнус
11.04.2024 01:06:19
1
44
Къв изрод трябва да си, да посегнеш на семейство с дете - инвалид?!
18.
Спиро
10.04.2024 23:04:44
0
47
Кви са тия хора бе ? Изроди,с 6000 лева ще забогатеят ! Къде е НАП ?!!
17.
Велико
10.04.2024 22:21:30
0
77
Моля някой адвокат да се заеме и помогне безвъзмездно на човека, с три деца е, едното от които инвалид, работливо момче е Георги, и наистина с тежка съдба.
16.
До 15
10.04.2024 22:02:16
54
7
А дали щеше да е наред? Те не дали на сина му 6000 лв., това са нищо пари, за човек на трудов договор. Явно има нещо друго. Кой знае колко бързи кредита има, или не излиза от казината. Човекът му помогнал, той сега ходи да се жали. Храни куче да те лае му се вика това.
15.
Абе
10.04.2024 21:33:59
16
11
Той го е завъртял най елементарно.Тоз явно е неграмотен.Логично е да да проверява и т. Н.Той тоз ако е бил по умен като вземе те пари и плати апартамента трябвало да го ипотекира в банката и да върне парите на работодателя си и да анулират договора И щеше да дължи на банката пари тогава и всичко щеше да е наред
14.
Владимир Владимирович
10.04.2024 21:26:17
2
35
Няма какво да се жалваш ми направо го копай тоя....
13.
Фъфлекa
10.04.2024 21:23:52
27
10
Много гнило има тук и не се връзва. Той, ако искаше да го клати, щеше да го направи, като е бил на зор за тия 6500 лева. Нещо не са се разбрали или са се скарали. И сега си правят мизерии. Пък Флагман съдия, типично
12.
В категории: Селищна система
10.04.2024 21:17:49
8
33
Преместете редакцията си в Ямбол или Сливен ,през ден новини от тези райони.
Произходът тегли душата натам ,статията е пълна с правописни грешки.
11.
Задача без отговор
10.04.2024 21:00:25
4
35
Държавата работи само за себе си, "работодателят" е за трепане, жертвата има 3 деца, едно от които- инвалид.
Единствено масирани бомбардировки и мигрантски вълни биха оправили цялостната обстановка, но за конкретния случай на този човек нищо не ми хрумва като следващо действие
10.
Nabludatel
10.04.2024 20:42:44
2
85
Егати и пропадналият мизерник трябва да си за да посегнеш на такъв човек!
9.
паткан
10.04.2024 20:36:13
3
48
Бургаските "бизнесмени" много обичат да играят на благодетели , докато ви ограбват.
Това изглежда е типично за този регион.
Вяра на човек, на който други хора изкарват приходите - не трябва да се вярва.
А на пострадалият препоръчвам да оценява по добре труда си. Работел е без пари.
8.
Ох
10.04.2024 20:34:11
3
46
Тоз че е неграмотен, неграмотен е. Ама и авторите на това писание явно са. Къде "в съда" се плаща ипотека? Какви вноски "в съда"? Имотът е ипотекиран в полза на въпросния работодател, той отпуска заем, все едно е банка. Към него се превеждат дължимите суми. Когато дългът е погасен, ипотеката се заличава. Това става с писмо до Агенция по вписвания. Какъв съд, какви пет лева. Страшни глупости сте написали, вземете се образовайте малко!
7.
Грудовец
10.04.2024 20:33:23
0
109
Жалка работа! Георги го познавам- работлив и свестен циганин е! Или тоя пишман бизнесмен с поведение на мутра е решил, че щом е циганин Гошо...трябва да го мами и мачка? И се питам къде е местната полиция и прокуратура???
6.
До Димчо бизнесмена
10.04.2024 20:30:27
0
117
Не те знам от Сливен ли си или от Ямбол, обаче да имаш приходи от 40 милиона на година и да се излагаш за 5-10 бона е жалко. Бъди над нещата, и най-важното - бъди човек, а не боклук.
5.
!!!
10.04.2024 20:27:25
1
77
Вече да нямаш вяра на никой..уж много му помагал и накрая - бам по главата.
Изпаднала работа!
Да присвоиш на човека - апартамент 40 квадрата за 10 бона.. срам
4.
До две
10.04.2024 20:25:17
2
22
Какво Бомбе убитак нещо много сънуваш
3.
Българина
10.04.2024 20:23:53
7
15
До Бургазлията 1. :
Е то цялата драма се разиграва след 'падането' на чичко Бойко.
:)
2.
Този
10.04.2024 20:10:52
24
7
Не е ли Бомбето- Дясната ръка на наркобоса от Несебърррр?
Ко съ прай на клошарин под прикритие?
Бомбето е милионер!
1.
Бургазлията
10.04.2024 20:08:37
13
48
Така е в държавата на ченгетата ДПС ГЕРБ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори