×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На лицето на Живко Коцев е изписано, че не е престъпник, убедена е Лена Бориславова


На лицето на Живко Коцев е изписано, че не е престъпник, убедена е Лена Бориславова
Лена Бориславова определи тези снимки на Живко Коцев за компромат на жълтите медии
07 Април 2024, Неделя, 11:26 ч.
Автор: Флагман.бг

Според Лена Бориславова главният секретар на МВР е невинен и цялото общестно било наясно с това

„Г-н Главчев избра страната на ГЕРБ и ДПС и остави в този кабинет онези министри, които от наша гледна точка бяха силно критикувани заради съмнения, че ще организират честни избори, а именно министърът на МВР и на електронното управление“. Това заяви Лена Бориславова от „Продължаваме промяната“ (ПП).

Тя подчерта, че Георги Гвоздейков, който остава като министър на транспорта, вече не е представител на ПП.

Пред bTV тази сутрин Бориславова заяви, че ако досегашният председател на Сметната палата Димитър Главчев наистина е имал собствен избор при нареждането на този кабинет, то той целенасочено е избрал страна. Тя е категорична, че съставът на този служебен кабинет е политически неприемлив за "Продължаваме промяната" (ПП). Бориславова коментира, че съставът е "силно провокативен" и повдига изключително много озадачаващи въпроси по отношение на големите скандали в момента - изгубената и открита пътна карта за "Турски поток" и цялостната ситуация в съдебната система.

Чий е Калин Стоянов, участник в ОПГ ли е Живко Коцев? Търсят се добрите в лошия филм

„Кабинетът е силно провокативен. Съставът на този кабинет е не само политически неприемлив, той е силно провокативен и повдига много озадачаващи въпроси, когато погледнем трите големи скандала, които тресат българското общество“, изтъкна тя.

По думите ѝ, първият скандал е свързан с „Турски поток“. „Човекът, който последно редактира тази пътна карта, с която се дава всичко на Русия, изведнъж се оказва предложен за министър на енергетиката“, заяви Бориславова. Следващият скандал е ситуацията в съдебната система: „На фона на целия този скандал за министър на правосъдието се предлага не кой да е, а заместникът на Сарафов“. „Аз нямам никакво колебание за конституционните промени. Цялото Народно събрание (НС) с необходимото мнозинство прие тези конституционни промени“, категорична беше тя относно промените, касаещи служебния кабинет.

„В момента виждаме, че бившият премиер е началник на администрацията и секретариата на президента. И тогава, за разлика от сега, нямаше парламентарен контрол“, посочи тя относно това кое е различното след тези промени.

„Много малък е шансът да се озовем с едно изцяло различно Народно събрание и депутати, които никога не сме виждали. 240 депутати съвсем различни едва ли ще имаме. С един допълнителен закон, който ще регулира работата на служебното правителство и депутати, ще може да се регулира, стига да има достатъчно време“, обясни тя пред bTV.

„Няма конституционна криза“, подчерта Бориславова. Тя обясни, че кабинетът на Денков още през декември е снел доверието си от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Той не е бил сменен, защото е било необходимо гласуване от Народното събрание и да има заместник, който да е взаимно приемлив за двете страни.

„Неговата фигура е показателна за проблемите за състава на служебния кабинет. От една страна е избрана страната на ГЕРБ и ДПС от страна на г-н Главчев, ако въобще е имал този избор“, обясни тя. Бориславова припомни, че срещу Стоянов имаше протести и, че той отказа и да се появи на изслушване в комисията за Нотариуса в парламента.

„И след това г-н Главчев да каже - той ще е“, възмути се тя.

Бившият говорител на правителството коментира и информацията, че съпредседателят на ПП Кирил Петков се е срещал с Калин Стоянов: „Той е изразил силното си притеснение, че няма да има честни избори, ако се поверят изцяло на екипа на Калин Стоянов“.

Тя посочи, че след като Калин Стоянов е казал, че само Кирил Петков се е срещал с него, „лидерите на ГЕРБ и ДПС бяха тези, които късаха ризи в негова защита“. Това доказвало, че те го познават и той би защитавал техните интереси.

По отношение на Живко Коцев тя каза: „Информацията, която излиза за оказван натиск върху него от Калин Стоянов и прокурори, е абсолютно скандална“.

По думите ѝ, ако има информация за извършено от него престъпление, той би трябвало да бъде привлечен като обвиняем и разпитан, а не да му „подпъхват готов документ – подай оставка, че иначе лошо ти се пише“.

„Г-н Коцев е 33 години в системата на МВР. Той е много наясно какво може да му се случи. Цялото общество е наясно какво може да му се случи“, допълни Бориславова. „Много е удобно точно в този момент всички тези служби, чиято реформа се стремяхме да постигнем, биват активирани срещу лица, които са част от отбора, който се опитва да прокара тези реформи. На мен ми изглежда, че натискът е изключително силен, нежеланието за реформи е на живот или смърт“, заяви тя.

По думите ѝ, на лицето на Живко Коцев е изписано, че той не е престъпник. Попитана дали ПП са готови да продължат разговорите с ГЕРБ след изборите, Бориславова отговори: „Докато от името на ГЕРБ на тази маса сяда г-н Делян Пеевски, ние не можем да продължим разговори с тях“. Лена Бориславова окачестви промените в Конституцията като добри. Според нея те постигат целта на ПП президентът да не може едностранно и без никакъв контрол да избира кой да бъде служебен премиер.


В категории: Политика


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 2
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 3
21
Коментара по темата
21.
Властитутката Лена е последна инстанция
07.04.2024 17:26:12
0
18
Няма необходимост от съд, прокуратура, ДАНС, КПКОНПИ и други инстанции!
Питайте Лена, тя знае най-добре и дори гугъл чете :))))
Освен че са прости са и много тъпи тези Променливи Простаци, мигранти и агенти на чужди служби!
Когато си тъп и прост е за цял живот!
Как се намират още олигофрени да гласуват за тези разпищолени същества?
За машинките ясно, може и да няма ала-бала, въпреки че Сиела е спонсор на ПП-ДБ!
Нинова къде спи, та не предложи премахване на мадуровките?!?
20.
Abe
07.04.2024 17:25:24
1
12
Абе таз тъпачка каква се явава.Егати корумпирните глупаци.Тоз Коцев или както се казва що нве арестуван.Ако държавата не се вземе в ръце става лошо
19.
Киро
07.04.2024 17:00:12
0
15
тая ще се жени ли за Миро от Ямбол или ще е само любовница, пчеличка
18.
ТБС
07.04.2024 16:01:56
0
21
Парапета с мнение, може ли да и разкостим битието до десето коляно и да видим, тя колко е честна..., в мустака.
17.
Цв
07.04.2024 15:08:59
2
20
А на твоето лице е изписано-Обичам парапети, секс с Кирчо Тъпото, пици с кристали и властта! Куха лейка!
16.
Костана
07.04.2024 14:46:13
1
23
Явно само отличниците на Харвард владеят тоя съкрушаващ аргумент: "на лицето на Х е изписано, че не е престъпник".
Да се смееш ли, да плачеш ли?????
15.
Ха ха ха
07.04.2024 14:35:13
1
25
На твоето е изписано, че си куха лейка!
14.
Ханко Брат
07.04.2024 14:20:36
0
10
Истински добрите хора не се кичат с благородни епитети, а който се мисли за много умен, със сигурност не е. Красотата е в очите на наблюдателя.
Ето защо предците на пращали при Тангра тези, които се мислят за най-добри, най-умни и най-красиви.
13.
Сериозен Учен
07.04.2024 13:55:02
1
24
Лена има лице, издаващо прекомерно поглъщане на семенна течност. Откъде се сдобива с такива количества и дали има нужда от помощ със справянето с тази нейна пристрастеност?
12.
Rtf
07.04.2024 13:34:48
1
23
На Киро като му гледаш физиономията, как ти се струва, Ленче, корумпиран ли е или не е корумпиран?
Освен по Google, Ленчето вече определя по антропологията, физиономиката и изражението на лицето. ХЛенчето, която се явява и притежателка на сертификат от Харвард и в този смисъл е пример за функционалната неграмотност, която бълва от съвременната промяна. Припомням на нея и на тези, които приемат безкритично подобно токсично партийно бръщолевене, че теориите на Чезаре Ломброзо са отдавна отречени от цивилизованите общества, като човеконенавистни и расистки. Евгениката също. Последните псевдонаучни "теории" , без да имат пряка връзка с Ломрозо и ХЛенчето, защото са все в същия токсичен ареал и нищо чудно някой харвардски неграмотник от "Промяната", да ги вземе на въоръжение.
11.
Маринка
07.04.2024 13:06:20
2
21
Тази прилича на нашата Петя ,с леко загадъчно мустаче ,много дашна и много страстна.
10.
bai kosta
07.04.2024 12:39:29
2
28
Лена Общата откъде знае?Да не го е държала за мъдете през цялото време?
9.
Не
07.04.2024 12:36:59
2
29
Той не е престъпник, просто е корумпирано ченге, какво толкова!
Всички корумпета да не са престъпници, я!
8.
Така е
07.04.2024 12:35:32
2
30
Всичко е изписано по лицата на хората!
И по лицето на Ленчето е изписано, че тя е вярна и добродетелна съпруга !
Когато е далеч от парапетите, разбира се !
7.
Истината
07.04.2024 12:34:22
1
26
Да направим един кратък анализ ,на тези от които зависи ,България и нейните граждани да са добре. Лъжливи политици /обещават ни на изборите едно ,в крана сметка за собствена облага, правят друго .Корумпирани главни Прокурори и съдии/и ние чакаме справедливо правосъдие/.Главни секретари замесени в сенчестия бизнес ,политици замесени в корумпирани игри. После обикновения човек, се чуди за кого да гласува и на кого да вярва .След втората ракия си казва,еб,,,,,те си ма....ката,да го духате господа политици.Тежко и горко на България.
6.
?
07.04.2024 12:12:10
2
48
Защо някой ще подарява на държавен чиновник часовник за 50.000 лв?? А колко тъп трябва да е последният, че да си го носи? И колко корумпиран трябва да си, какви услуги си направил, че да го приемеш??? Толкова с коментарите кой колко е честен!
5.
дебили бургас
07.04.2024 11:57:48
2
33
Кирето ще дава кръв за ДНК тест, че детето на Лена е негово, иска си го!
4.
Минчо
07.04.2024 11:56:45
3
38
Коя е тази да дава оценки?
3.
Кирчо
07.04.2024 11:54:42
2
48
То и на твоето не пише че си шаврантия, ама ти скъсаха терлика в парламента.
2.
123
07.04.2024 11:43:27
3
50
А на лицето на Лена е изписано--Монахиня...
1.
Катерица с мустак
07.04.2024 11:43:13
1
44
“Тя е категорична, че съставът на този служебен кабинет е политически неприемлив за "Продължаваме промяната" (ПП).”
—————————-
Ленче твоите хора(от ПП) направиха така, че да се случат тези неща и това са последствията от промяната в Конституцията! Ти си взе твоето.Защо рИвеш?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори