×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Денков сезира прокуратурата за натиск върху главния секретар на МВР


Денков сезира прокуратурата за натиск върху главния секретар на МВР
Премиерът в оставка заяви, че трябва да се проведат честни избори на 9-и юни и призова за по-висока избирателна активност
07 Април 2024, Неделя, 11:07 ч.
Автор: Флагман.БГ

Арестът на Петя Банкова бил скандалът на годината

Ще изпратя сигнал по съответния ред до прокуратурата за оказания натиск над главният секретар на МВР Живко Коцев, защото може и да става въпрос за престъпление. Това заяви пред БНР премиерът в оставка Николай Денков, специален гост на предаването "Неделя 150".

"Главният секретар на МВР Живко Коцев докладва за натиск над него и пред мен, и пред президента Румен Радев. Така че и президентът е информиран какво се е случило - кои са хората и как се се случил натискът над Коцев", уточни той и добави, че върху Коцев "със сигурност е осъществен натиск - както от министър Калин Стоянов, така и от най-високо поставени лица в прокуратурата - този натиск трябва да бъде разследван.

Провежда се акция 3 в 1, защото има три цели, смята министър-председателят в оставка.

"Първата е да се отвлече вниманието от едни въпроси, които от доста време стоят на дневен ред - има ли ОПГ по отношение на "Турски поток", "Осемте джуджета", Нотариуса, където имаме очевидно действия, които изискват разследване и евентуално наказателно преследване. Втората причина е да се ударят две ключови лица - главният секретар на МВР и началникът на Дирекция "Митници". Третото, което се цели, тук нямам особено съмнение, чрез тях да може да се атакуват политически хора като Асен Василев, Бойко Рашков", коментира Денков, цитиран и от dnes.bg.

Според него има противоречие в това, че и Живко Коцев, и Калин Стоянов познават Стефан Димитров, но единият се поставя в негативна светлина заради това познанство.

"Моят призив към разследващите е както разследват Коцев, така да проверят какво е положението с Калин Стоянов", настоя Денков.

Премиерът в оставка съобщи, че Живко Коцев е имал покана за участие в телевизионна предаване по Би Ти Ви, но от Пресцентъра на МВР не са му разрешили.

"Той искаше да излезе пред медии и да представи своята гледна точка, защото няма от какво да се притеснява", каза Денков.

Във връзка с ареста на Петя Банкова, премиерът в оставка постави въпрос: "Как така стана, че един директор на "Митници" след един месец на тази позиция изведнъж се оказа единственият разследван през последните години по отношение на каналите за контрабанда. Аз не видях никакво доказателство, че тя има някакво отношение, получаване на облаги, което да показва, че тя е част от осъществяване на някакви престъпни намерения. ... Дали тя не се е опитвала просто да си свърши работата. ... Интересното е, че тези канали съществуват от години. Къде са доказателствата на ДАНС от предходните години. Много пъти съм казвал, че има "сляпо петно" в службите по отношение на корупцията и контрабандата. Когато се появи един неудобен човек, който може би спира каналите, защото видяхме, че беше хваната контрабанда, бяха хванати и наркотици, този човек изведнъж се оказва цел на същите тези служби. Това е скандалът на годината".

Не искаме невинни хора да се оказват жертва на политически борби, категорично подчерта Николай Денков.

Николай Денков заяви, че трябва да се проведат честни избори на 9-и юни и призова за по-висока избирателна активност:

"Хората трябва да излязат и да гласуват, защото с всеки глас определят бъдещето. Когото изберат, той ще ги управлява и от това ще зависи как ще живеят", посочи той.

 


В категории: Политика


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 2
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 3
13
Коментара по темата
13.
до 9
07.04.2024 15:52:33
0
6
Диагнозата, шизофрения е потвърдена !
Та нали с ГЕР и ДПС, вие от ПП-ДБ щахте да ни водите на Атлантическият океан бре ?
Последните 9 месеца да не би да сте били напушени та сега обявяваш Пеивски и Борисов за рашисти !?!

ПП сте НЕВМЕНЯЕМИ !

Кой ? Кой спа с Лена Бориславова ?
ха ха ха ха
12.
Бай Амет
07.04.2024 13:56:52
0
3
И двамата ги и ах у нивата !!! Халки!!!
11.
я
07.04.2024 12:54:18
1
13
Мишок как така се дава часовник за 100 хил лева ей така за личен празник що и на мен не ми подарят и на снимката главуняка се хвали бе ти кьорав ли си отделно че си тъп ще ви изметем на изборите мошеници гадни
10.
Мишока
07.04.2024 12:50:28
1
14
е нещо разтревожен !
Значи за него получаването на скъп подарък от държавен служител , даден от мафиотски бос , е нещо нормално!?
А и този Живко, жив да е , е тъпо парче...как ще се фукаш със скъп , за 50 хиляди часовник, когато имаш заплата 3-4 хиляди лева ?Подал си бил оставката под натиск, ама после удържал на натиска и я оттеглил?
Тия ги разправяй на баба си!
9.
До 7
07.04.2024 12:49:39
3
3
кой го построи, с наши пари, бе пъпеш?
боко и шиши!
Ай сиктир от копейки!
8.
bai kosta
07.04.2024 12:34:27
0
4
БРЪНЗЪЛ.
7.
до 5
07.04.2024 12:08:30
1
9
Шизофреник ли си ?
Каква раша ? Какъв Путин ?
Това са си твоите Евро-Атлантици с жълто-синьото знаве във фейса !
Колко ти е часа бе Мишок ?
6.
Минчо
07.04.2024 11:42:36
1
21
Не разбрах Денков дали видя снимките на Коцев с контрабандистите на различни места. На плажа дори на срещата е и този, който трябва да назначат за директор на Хасково. Видял ли е снимката с часовника и тази на задържаните цигари? Като ги разгледа дали ще сезира прокуратурата ?
Да прослуша и записа в който Василев казва” Избори ще правим с наше МВР”
5.
Каква прокуратура????
07.04.2024 11:35:23
7
31
Оня престъпник сарафоф се хили на петьо еврото като първа любовница. Носи му подаръче и папчица, и НИЩО!
Това не е държава, това е Мафия!
Докато не разкараме Мутрите, боко и пееф, и цялата дружина, нищо няма да стане!
Излезте и Гласувайте, мамка му!
Тия ще ни оставят на просешка тояга!
Да си ходят по тръбопровода в рашия!
Дано го затъкнат, ДАНО!
И да не се връщат!
Никога!
4.
Боб
07.04.2024 11:35:03
1
10
Още търсим добрия герой в крими пародията, ама май всичките сте за бай Ставри…
3.
Ко ?
07.04.2024 11:28:50
20
22
Мишок Денков, колко ти е часа ?
Що за идиоти са ни управлявали ?
Видяхме всички с очите си подаракът му, часовник за 100хил лева. И тъпият уж полицай го турил на ръката си да се фука пред катаджийте.
Малоумник до малоумника.

Но още по тъпи са тези, които гласуваха за тях.

Утре, умните и красиви шопи, започват протестите срещу загубата на властта !!?!
Щом не са на власт ще има протести.
Е гати демокрацията демокрацията им !
2.
ТБС
07.04.2024 11:18:43
20
27
А кой да сезираме за имбецилизмите на плъхока Денков, който много искаше да пътува на наш гръб. Гадни паразити, края ви наближава, бавно но сигурно.
1.
бургазлия
07.04.2024 11:14:54
18
26
Този главен секретар е за затвора и тези, които са го назначили също. И дано най-после поне веднъж съдебната система си свърши работата както трябва, а не както винаги - срещу половината няма доказателства, а тези срещу, които има пък изведнъж се оказват тайни агенти...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори