×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 знака, че съпругът ви вече не е щастлив в брака ви


06 Април 2024, Събота, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Възможно е да си върнете контрола над ситуацията, ако не е твърде късно...

Ако вашият съпруг не прекарва време с вас, ако има нова мания, ако е емоционално недостъпен, не общува с вас и не иска да обсъждате бъдещето, то има вероятност той вече да не е щастлив в брака ви. Същото може да се каже и ако той е избухлив, заяжда се с вас без причина и не проявява интерес към секса. Ако е така, най-вероятно вашата интуиция вече ви е подсказала, че нещо не е наред между вас и съпруга ви, пише Tialoto.bg

Ако той вече не изглежда като мъжа, за когото сте се омъжила, ако се държи странно, но не иска да каже какво не е наред, то действията говорят повече от думите. Това е особено вярно в брака. Съпрузите, особено мъжете, изразяват чувствата си чрез действия. Много знаци могат да показват, че съпругът ви е нещастен в брака. Изучаването на тези знаци ще ви позволи да разберете какво се случва в ума и в сърцето му. Възможно е да възвърнете контрола над ситуацията, ако знаете какво да търсите и го направите достатъчно рано. А ето и 10 признака, че съпругът ви вече не е щастлив в брака ви:

1. Той вече не прекарва време с вас

Едно време вие и вашият съпруг сте били неразделни и той винаги ви е поставял на първо място. Сега той остава в работата си след работното време и предпочита да прекарва свободното си време с приятели или практикувайки свое хоби. Ако той започне да работи до късно вечерта, през уикендите и ваканциите, той може да използва работата си удобно като извинение да ви избягва и да прекарва минимално време с вас.

2. Той има нова мания

Ако съпругът ви започне да посвещава по-голямата част от свободното си време на спорт, видеоигри или други хобита за сметка на връзката ви, това е ясна индикация, че имате проблеми. Ако съпругът ви не се чувства спокоен у дома, тогава той ще направи всичко възможно да сведе до минимум времето, което прекарва у дома и с вас. Съпрузите имат праг за това колко време могат да търпят своята партньорка, ако тя ги дразни. Следователно, когато съпругът ви започне да посвещава все повече време на работа, приятели и други интереси, той може да ви изпраща съобщение, че е нещастен в брака ви.

3. Съпругът ви е емоционално недостъпен

Един от първите признаци, че съпругът ви е нещастен, е когато той започне да се отдръпва емоционално от вас. Ако съпругът ви не споделя своите мисли, чувства и емоции с вас, той ги споделя с някой друг. И не е задължително това да е друга жена. Несъмнено ще почувствате емоционалното разединение със съпруга си, ако той тайно е нещастен в брака. Ако е минало известно време, откакто сте чули думите „Здравей, скъпа! Как беше денят ти?“ има основателна причина той да не иска да си говорите. Съпругът ви проявява липса на интерес към деня ви поради липса на грижа за това какво се случва в живота ви. Той се интересува от други неща, които са много по-сериозни за него от вашето благополучие.

4. Съпругът ви спира да общува

Комуникацията е една от най-силните характеристики на щастливия брак. Ако изведнъж съпругът ви започне да избягва важни разговори, това може да е знак, че той чувства, че не го разбирате. Здравата връзка включва двойки, които споделят чувства и мечти. Ако вашият съпруг не иска да обсъжда нито едно от тези неща с вас, това може да означава, че той вече не се интересува от връзката ви.

5. Той не иска да обсъждате бъдещето

Ако някога сте си говорили за всичко свързано с бъдещето – къде да живеете, ваканции, спестявания, пенсиониране, а сега съпругът ви не иска да говори за бъдещето, вероятно ви показва, че той не иска такова с вас. Чувства ли се неудобно, когато възникнат тези дискусии, или просто отказва да прави планове с вас? Той може да е толкова нещастен в брака, че може да обмисля бъдещето си без вас.

6. Съпругът ви е развил сприхав характер

Ако мъжът ви е бил уравновесен съпруг, но внезапно е станал кисел и раздразнителен, време е да помислите, че нещо го притеснява. Промяната в търпението му е ясна индикация, че той вече не е сигурен в съвместимостта ви. Според експерти избухливостта е често срещана, когато съпругът е нещастен във връзката и е начин да изрази натрупания си гняв.

7. Съпругът ви се заяжда с вас за щяло и нещяло

Ако преди вашият съпруг е харесвал всичко, което правите и го е смятал за очарователно, то сега дори не можете да дишате, без той да се заяде с вас. Шансовете съпругът ви да е нещастен в брака са големи и той просто си го изкарва на вас. Придирчивостта може да е начинът, по който съпругът ви изразява нещастието си, без да се налага да говори за това директно.

8. Съпругът ви не проявява интерес към секса

Здравословният сексуален живот може да е от съществено значение за здравия брак. Вашият сексуален живот може да варира от време на време, но има проблем, ако съпругът ви изобщо не се интересува от секс с вас. Ако целувките са намалели, няма прегръдки и има минимално докосване, това е знак за нещастен съпруг. Двойките се гушкат, когато се чувстват свързани и близки един до друг и в безопасност един с друг. Ако вашият съпруг ви отблъсне, когато се преместите да се сгушите в него, това не е добър знак.

9. Съпругът ви вече не се интересува от външния си вид

Съпругът ви винаги е бил безупречно поддържан и добре облечен – той е обмислял външния си вид. Сега той е оставил тежестта да се натрупа и ще имате късмет, ако той дори среше косата си, особено ако излизате на вечеря. Ако вашият съпруг вече не се интересува от това как изглежда, има огромна вероятност той да е нещастен във връзката си с вас. Той вече не се съобразява с това дали го намирате за привлекателен или не и бракът ви вече не е толкова значим за него. Самопренебрегването може да има и по-дълбоко значение – това може да е начинът му да избягва интимността с вас.

10. Съпругът ви се чувства неудобно сред щастливи двойки

Последното нещо, което някой иска да види, когато е нещастен в брака си, е щастлива двойка. Да видите двойка, която се държи влюбено, само добавя сол към раната. Съпругът ви ще изглежда подозрителен към щастливите двойки, вероятно защото е загубил надежда за щастие с вас. Другата причина, поради която той може да избягва да бъде около такива двойки, е, че те му оказват емоционално влияние. Той също така не иска да имате очаквания, които той не е готов да изпълни.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 1
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 2
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 2
2
Коментара по темата
2.
Е
07.04.2024 00:37:30
0
3
Чак пък,че не е щастлив в брака е глупост. Напротив, хората са и по този начин пак щастливи в брака Просто си действа нормално в живота човека. Ако му се качваш на главата е нормално е да е емоционален. Като не иска секс. Ами ще го накараш да иска. Ще си сложиш прашки ще се намажеш със сметана. Ще му л*пнеш чушлето. Ще му глътнеш семенцето от чушлето и отново ще бъде ваш мъжът ви.
1.
11.
06.04.2024 22:04:13
0
5
Не иска да ви думка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори