×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зеленски: Путин иска да прехвърли вината за терористичния акт върху Украйна


24 Март 2024, Неделя, 08:05 ч.
Автор: Флагман.бг

Путин и другите мръсници просто се опитват да прехвърлят вината върху някой друг, смята Зеленски

Украинският президент Володимир Зеленски обвини руския президент Владимир Путин, че се опитва да "прехвърли вината" върху Киев за нападението в концертната зала в Москва, при което загинаха най-малко 133 души.
"Това, което се случи вчера в Москва, е очевидно: Путин и другите мръсници просто се опитват да прехвърлят вината върху някой друг", подчерта Зеленски, след като Путин обяви, че заподозрените са бягали към Украйна.

По-рано, телевизионно обръщение, президентът Путин съобщи, че четиримата въоръжени лица, арестувани за смъртоносната атака, са "пътували към Украйна, където по предварителни данни от украинска страна им е бил подготвен прозорец за преминаване на държавната граница".

"Този подлец Путин, вместо да се занимава с руските си граждани, да се обръща към тях, мълча един ден, мислейки как да го докара до Украйна. Всичко е абсолютно предвидимо", каза Зеленски.

Групировката "Ислямска държава" (ИД). пое отговорност за терористичната атака в Москва.

Това е най-смъртоносното нападение в Русия от почти две десетилетия насам и най-смъртоносната в Европа, зад която вероятно стои ИД.

В обръщението си Владимир Путин не спомена изявлението на терористичната групировка. 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
6
Коментара по темата
6.
Гръцки СМИ
24.03.2024 11:52:05
0
0
✔️"Един от украинските терористи на Crocus City Hall е арестуван – украински гражданин и бивш военен (видео) Той призна, че е бил на "специална мисия""
https://cutt.ly/qw9nX66e
Той е Рустам Ажиев, украински гражданин, който твърди, че е "бивш военен", доказвайки, че "ИДИЛ" е просто лъжа.
Във видеото е публикуван и неговият украински паспорт, като той заявява, че е бил на "специална мисия".
Всичко това, докато украинският служител на службите за сигурност С. Данилог заяви в интервю за западна медия, че "Ние често ще организираме такива забавления като това в Москва днес".
✔️"Руснаците дадоха снимки как ръководителят на терористичната атака в Москва А.Шисани се бие като украинец в Белгород! Неопровержимо свидетелство за отговорността на Киев за отвратителния акт, казват руснаците"
https://cutt.ly/Kw9nr78O
✔️Руснаците "снимат" САЩ и Украйна като извършители на атаката в Москва - "Пророчествата" Б. Нуланд на 22 февруари
Видеото, което "издава" американския зам.външен министър
https://cutt.ly/Nw9nuD2Q
✔️"Разказът на ИД рухна: Дадоха ми половин милион рубли, за да ги избия всички (видео) Подготвяме се един месец, каза терорист по време на разпит"
https://cutt.ly/Ow9nkGdm
"Разбира се, приемането на голяма сума пари за убийството на стотици невинни хора означава, че няма идеологическа основа, на която всяка терористична организация обикновено се позовава, и това е просто група платени убийци."
✔️"US, Brits & CIA are behind terrorist attack in Moscow."
https://cutt.ly/Vw9b3nGs
✔️Ким Дотком:
Активът на ЦРУ Буданов е най вероятният заподозрян за терористичната атака в Москва. Ако той е вербувал наемните терористи, времето за Зеленски изтече. ЦРУ предупреди за предстояща терористична атака срещу московски мол. Но ако терористите са били наети (не ISIS), как ЦРУ е знаело?
https://cutt.ly/5w9nKxPy
5.
Оруел
24.03.2024 10:56:02
0
0
ВВП отдавна доказа, че е унищожителя на Русия и руския народ,толкова е откъснат от реалността, че дори руснаците, не вярват на лъжливата версия за украинска връзка във атентата.
https://youtube.com/shorts/4FYA-y-Q-oc?si=8qPDcsbCITTMoC-7
Пореден удар по Крим, ударен е команден център.
В Белгородска и Курска области, продължават боевете, а руската авиция бомбардира и изравни със земята, вече няколко руски селища.
ВВП този недоимператор.
4.
Де жа вю
24.03.2024 10:35:37
0
0
По новината за поредния терористичен акт в Москва. Всички сме наясно, че такова нещо не може да стане без знанието и мълчаливото съгласие на руските специални служби. Защо? Защото всичко това вече се е случвало. Анна Политковска писа в "Русия на Путин" за рязанския терористичен акт с "рязанска захар" (хексоген) от 22 септември 1999 и нападението в театър "Дубровка" по време на представлението "Норд-Ост" от 23-26 октомври 2002 в Москва. В първия случай Путин тепърва имаше амбицията да оглави Русия. Във втория - да започне Втората чеченска война. И в двата случая следите сочеха към договорка и съучастие на специалните служби с терористите. Защо? За да се сплотят редиците. Да се покаже острата нужда от мерки и твърда ръка. По-късно Анна Политковска бе убита - и то точно на 7 октомври, рождения ден на Путин. След нея загина Борис Немцов, а наскоро - и Алексей Навални.

В момента положението е същото. Войната срещу Украйна не върви. Ама толкова не върви, че се налага американците да молят украинците да не унищожават толкова много руски рафинерии и складове, че вече чак скача цената на горивата. Въпреки взаимното недоверие, американските служби в духа на международен феърплей дори предупреждават Русия за възможен скорошен опит за терористичен акт в Москва. Путин се подиграва с предупреждението пред събраните служители на ФСБ. Сетне предполагаемо бяло "Рено" с въоръжени хора довежда въоръжени лица в зала "Крокус". Открита е стрелба. Загиват поне шейсет души, над сто и четиридесет са ранени. Предполагаемото бяло "Рено" отвежда своите пътници без никакви проблеми. Никой не ги спира... насред руската столица, където иначе полицията арестува дори самотен индивид, излязъл на улицата с празен плакат. Останките от ДАЕШ/ИДИЛ уж поемат отговорност за терористичния акт, но го правят през канал в руската социална мрежа "Телеграм", без да предоставят никакви доказателства или аргументи. Междувременно обаче руските служби отново допускат faux pas, като позволяват да циркулира и хипотеза за евентуално афгански произход на терористите... само доскоро руските власти се хвалеха колко са се подобрили отношенията им с талибаните в ущърб на Америка. Тоест - никаква афганска връзка няма. Грешка на дезинформаторите.

Сега ще последва нова вълна на мобилизация. Не на наемници от затворите, а на мъже от улицата. Може би - и обявяване на военно положение в Русия. Говорителят на руското външно министерство Песков скоро най-сетне нарече "специалната операция" срещу Украйна с истинското ѝ име - война. Редиците трябва да се сплотят. Чрез страх. По путински. И по ФСБ-ейски.

Бог да прости жертвите, разбира се. На света няма друг толкова страшен русофоб, колколото Путин и слугите му.
3.
3
24.03.2024 10:23:10
0
0
КРИМ СЕВАСТОПОЛ 40 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СТОРМ ШАДОУ БУРЕНОСНА СЯНКА КРИЛАТИ РАКЕТИ КОРАБИ ВЗРИВИХА ЩАБ ЧЕРНОМОРСКИЯ ФЛОТ АНТЕНИ САТЕЛИТНИ
2.
Особености на руската империя
24.03.2024 10:17:05
0
0
Чета пак мастити анализатори. За Русия и случващото се в Русия. А там нещата винаги са били от прости, по-прости. И ми е чудно, защо не погледнат и не видят, че там нищо не се променя. Та набързо. Ще го кажа на най-разбираем език.
Русия е огромна империя. На територията ѝ живеят десетки народности. Има десетки религии. Има десетки различни езици. Има десетки различни култури. Има два града, към които се стичат богатствата на империята. Москва и Петербург. Има още десетина, за които се отделя по нещо. Останалите живеят в в мизерия. Дотук видяхте ли нещо, което да ги обедини. Аз не видях. Напротив. Тънещите в мизерия понякога се опитват да излязат от мизерията. Като излязат от империята и спрат да работят за метрополията. И надигат глави. Така е от векове. Но императорите черпят от богатия опит на предишните императори.
Единственото нещо което може да обедини тая сбирщина от народи, религии, езици и култура е врагът. Общия враг. Затова ако няма такъв, се измисля такъв. И се съобщава, че той иска да погуби Русия. И всички забравят за мизерията. За нея ще мислят след победата. От скриновете се вадят знамена, под които дедите им са бранили империята през вековете. От Полша, Латвия, Литва, Япония, Занзибар, остров Тамбокту и мъглявината Андромеда. А императорът обявява мобилизация. Всеобща. В редовете на имперската армия насила се стичат родолюбци от цялата огромна територия на империята. Не се мобилизират само хора от Москва, Петербург и още десетина града. Все някой трябва да пази реда в империята и да танцува. И огромната армия заминава да брани империята. В Сирия. В Африка. В Южна Америка. На луната. На Марс. После се прибира. По-точно прибира се 1/3 от нея. Кой без крак, кой без ръка. Но всичките без глави. Даже да са загубили войната са сигурни, че са победили. Прибират се по родните краища пак в старата мизерия. И хич не им се иска да излязат от нея. Пък и да искат, няма как. Не са останали много живи мъже, които да се опълчат на императора и да освободят народа си.
А императорът от Кремъл доволно потрива ръце. С един куршум, десетина заека. Преторианците в метрополията няма от кого да го бранят. Единствената им грижа е богатствата на империята да текат към Москва и Петербург. На никой му не дреме за останалата територия, останала без мъже. И така още 40-50 години. Докато пак народите в империята се поразмножат и пак надигнат глави. А после се появява враг зъл. И армията тръгва към Сириус. Или към Бали. За да брани родината.
Това е. Р.
1.
Оруел
24.03.2024 09:27:38
0
0
Мълчал билредин ден. Ами така се прави, докато анализираш фактите и видиш кой бяга гузен негонен. А вие бързате да обвинявате, че после се налага международни екипи да идват да доказват има ли клане и защо труповете стават да си ходят. И че със собственото си ПВО не веднъж си уцелихте собствените цивилни обекти. Ракетите били руски, ами не съветски са, и са ви дадени преди години да се пазите не да се избивате с тях, серийните номера го показаха.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори