×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Суперзвезда, бизнесдама или русалка - коя кукла Барби си според зодията си


Суперзвезда, бизнесдама или русалка - коя кукла Барби си според зодията си
Ключови думи: кукла, барби, зодия
19 Март 2024, Вторник, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте 

Барби отдавна е превзела света и се появява преди 65 години, на 9 март 1959 г. Ясновидката Кажета разказа коя кукла Барби подхожда на всяка зодия.

Овен: Барби Рожденичка

Ако сте Овен, няма нужда да обяснявате колко сериозно приемате рождените си дни. Тази зодия често се свързва с раждането на нещо ново. Коя кукла най-добре отразява тази енергия? Разбира се, рожденияката Барби за 2019 г., която носи искряща вечерна рокля, която дебютира на подиума на Versace през 1994 г. Тази Барби дава на света да разбере, че е специална, желана и готова да бъде център на внимание.

Телец: Дългокоса Барби

Телците са известни с желанието си за красота и изтънчен вкус в модата, защото този знак се управлява от Венера. През 1992 г. „дългокосата“ Барби беше пусната с коса до пръстите на краката и момичетата изпитваха голямо удоволствие да разресват дългите й пурпурни кичури. Нека не забравяме, че Телецът също се свързва с парите и успеха и тази Барби технически е най-популярната, пускана някога.

Близнаци: Барби – „Ден и нощ“

Винаги има две страни на личността на Близнаците, тъй като този променлив въздушен знак представлява двойствеността на живота. Куклата Day and Night Barbie перфектно улавя това усещане, тъй като представя трансформацията, която настъпва, когато смените работно облекло с парти облекло.

Рак: Малибу Барби

Емблематичната Малибу Барби въплъщава всичко, което означава да си Рак. Този воден знак живее и диша на плажа, където пясъкът среща водата. Куклата е пусната през 1971 г. и предава усещането за слънчев, безгрижен ден с най-добрите ви приятели и отиване на плажа.

Лъв: Барби суперзвезда

Като всеки Лъв, суперзвездата Барби знае, че всички погледи са вперени в нея. Издадена през 1977 г., тази кукла безпроблемно привлича вниманието навсякъде със своята искряща боа и украшения. Тя знае, че има много фенове. И тъй като Лъвовете не могат да живеят без почитатели, тази кукла беше придружена от кукла Кен, пусната през 1978 г.

Дева: Бизнесдама Барби

Ако някой разбира колко трудно е да успееш в кариерата, това е Дева. Бизнесдамата Барби сама изгражда бизнес, вдъхновявайки момичетата да правят важни разговори, срещи и да сключват изгодни сделки.

Везни: Барби на среща

Везните не могат да си представят живота си без любов. Вие сте най-романтичният и ориентиран към връзките знак на зодиака. А куклата, която най-добре отразява вашата енергия, е Dream Date Barbie. Тя отразява какво е да си Везни, който обича да се облича за вечер с този специален човек.

Скорпион: Барби – вълшебни обеци

Представителите на най-мистичния и мистериозен знак на зодиака и Барби с вълшебни обеци са идеална двойка. Много Скорпиони тайно носят със себе си амулети и кристали, които носят късмет.

Стрелец: Барби е поп звезда

Ако някой може да раздвижи хилядна тълпа с енергията си, това ще бъде Стрелец. И когато става въпрос за Барби, никой не въплъщава вашата дива, неустоима и необуздана енергия така, както поп звездата Барби.

Козирог: оригиналната Барби

Ако имаше само една дума, която да се използва, за да се опише Козирог, тя би била „класически“. Ето защо вие заслужавате да бъдете представени от не друг, а от оригиналната кукла Барби. Издадена през 1959 г., тази Барби излъчва красота, грация, лукс и, разбира се, традиция.

Водолей: Предприемачът Барби

Ако на Водолеите е дадено едно нещо от природата, това е способността да разширяват социалния си кръг, да създават ценни връзки и да използват комуникативните си умения, за да направят невъзможното възможно.

Риби: Русалка Барби

Не само получавате шанса да се превърнете в най-добрата русалка Барби, която е в списъка с желания на всяко малко момиченце от 2016 г. насам, но можете също да се зарадвате на факта, че Барби всъщност е Риба.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори