×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тръмп: Ако не бъда избран, това ще бъде касапница за САЩ


Тръмп: Ако не бъда избран, това ще бъде касапница за САЩ
Двубоят обещава да бъде особено язвителен, изпъстрен с атаки срещу физическата форма и основно когнитивните способности на кандидатите за президент
17 Март 2024, Неделя, 10:14 ч.

Цяла вечност е, когато начело на държавата има некомпетентни хора, които я водят към крах, каза Тръмп

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, кандидат на републиканците за американските избори през ноември, представи предстоящия вот като повратна точка в историята на страната, и заяви, че ще настъпи „касапница“ за икономиката на Съединените щати, ако не бъде предпочетен пред сегашния държавен глава демократ Джо Байдън, предаде Франс прес.

„5 ноември ще бъде най-важната дата в историята на нашата страна“, заяви Тръмп по време на среща на Републиканската партия във Вандалия, щата Охайо. Това стана четири дни след като Тръмп получи номинацията на републиканците, така както Байдън получи тази на демократите.

Описвайки победата си на първичните избори на републиканците като „най-бързата досега“, Тръмп отбеляза, че това удължава и чакането от повече от седем месеца преди реванша през ноември, предава dariknews.bg. "Цяла вечност е, когато начело на държавата има некомпетентни хора, които я водят към крах“, каза Тръмп.

„Ако не бъда избран, това ще бъде касапница за страната“, каза кандидатът на американските републиканци, имайки предвид влошаване на икономическата ситуация в САЩ. Той изрази съжаление за заплахите над американската автомобилна индустрия, която според него ще бъде „последна грижа“ за Байдън, ако бъде преизбран.

Реваншът след резултата на изборите през 2020 г. изглежда не буди ентусиазъм, особено поради напредналата възраст на двамата кандидати: 81-годишният Джо Байдън и 77-годишният Доналд Тръмп. Но двубоят обещава да бъде особено язвителен, изпъстрен от атаки срещу физическата им форма и когнитивните им способности, отбелязва АФП.


В категории: Политика


26
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
26
Коментара по темата
26.
До 25
17.03.2024 22:28:39
0
2
Това му е хубавото на БайДрън- че е предсказуем. Ако Тръмп стегне щатите, изнесе разходите за войната навън и вкара нато против Русия, би било много зле, защото е интелигентен и непредсказуем. Нато пак биха загубили, но би станало по много по-бавен и кървав начин. Монетата винаги има 3 страни
25.
не само за САЩ
17.03.2024 21:05:12
2
10
всеки знае че България се оправлява от САЩ, така че ако Тръмп не бъде изпран, това ще е и касапница за България. Така че изборите в САЩ са много по важни от изборите в България. от тях пряко зависи и нашата съдба. Защото нашите оправляващи са просто марионетки, безгласни кукли на конци които се оправляват дирекно от САЩ! Така че молете се ръмп да стане президент иначе е свършено с нас.... в противен случай дядо Байден ще ни прати на фронта в Украйна срещу Русия като жив щит и края ни е сигурен...
24.
Коня
17.03.2024 19:35:17
1
2
Червена петолъчка ви се появява в тъмното? Сталин ви дебне във входа на панелката? Бай Тошо е някъде зад ъгъла? Путин ви шепне в ухото? Дългата ръка на Кремъл ви настига? Полетът на Гагарин нарушава спокойния ви сън? Жертва сте на руска хибридна атака? Новичокът не спира да ви тресе?
Запазете спокойствие драги евроатланти - Психиатрична клиника "Св. Наум" винаги е на ваше разположение, работи и със здравната каса.
23.
свакови
17.03.2024 17:54:29
0
7
Имаме Байдън юркащ яко Русия но даващ лабаво на чалмите .
Имаме Тръмп правещ точно обратното .
Имаме и местното странджанско население , патриотично шморещо и дърпащо ръчката на ротативката .
Или казано с юридически термин - съвсем различни плоскости са тва.
Да им пишете за тези проблеми е все едно да ги занимавате колко точно халапеньо трябва да се добави на порция чили кон карне , примерно
22.
До 19 "хамелиона"
17.03.2024 14:28:58
1
3
Като ти почука еоенна полиция на врата ще скимуцаш.
Ние за хубаво ви разправвме и пожелаваме от две години насам мобилизация и военна полиция, ама имате късмет че всичко това се случи в нашата Русия.
Ние хубаво си пожелавахме да ни освободи армията на братушките, кадировци, вагнерци, да освобидят нас, майките и жените и нямаше да скимуцаме, а да ги посрещнем с баница, пералня, тоалетна чиния и всякаква покъщнина.
И нямаше да сме пушечно месо и нямаше да ни превърнат в полеви курви, защото щеше да ни превърнат в такива още в дома ни.
Ама каквото и да е това не е чужда армия, това са кадировци братушки, а не като чуждата армия дето храним сега. Да не ни дойдат на гости нито веднъж, да ни ограбят покъщнината и да ни превърнат в курви. Това чужда армия ли е?
21.
Той така
17.03.2024 14:27:52
0
8
и първият си мандат го прекара.
"Оправи" Америка, че още се помни!
Аиде стига с тоя полячо!
Нищо няма да направи!
Той и Обамакеър така я закри. На думи е голям, ама да направи нещо, тръц......
20.
До 19 хамелеона
17.03.2024 14:12:50
1
1
Хубаво копираш от предишни постове"никовете" и осираш всяка тема, много умен подход, дрисльо. Като почука военна полиция на вратата обаче ще скимуцаш "ама как аз съм журналист, нгвс, студент, герой на украйна", обаче като те извозят и хвърлят на фронта ще видиш откъде изгрява слънцето. Най-много за пушечно месо или за полева курва да те използват, тъп драскач
19.
Без емоции
17.03.2024 14:04:06
1
1
Хубаво си помислете,дали аз и такива като мен не ви убеждаваме вече две години че Русия воюва срещу НАТО и се плюнчехме че сме във война с Русия и у нас и ЕС има мобилизация?
Пак ние и родителите ни загнивахме САЩ и го унищожавахме,а пък се загни и унищожи СССР и НРБ,ама ние още не знаем.
Пак си помислете дали може всички като мен да са с метално повреждане или се касае за банално потомствена почтипростотия?
18.
До 17
17.03.2024 14:01:29
1
2
Е какво да говори човек с такъв олигофрен като теб, ползващ претоплени лъжи, сто пъти опровергани и от изток и от запад, но едно си баба знае-едно си баба знае. Заради такива мърши като теб сме на това дередже да храним чужди войски и да сме на разположение, когато решат да ни изгърмят като бушон. Как ли звучи в болната ти тиква- фронтова държава във война срещу Русия ....
17.
До 11
17.03.2024 13:55:01
1
2
Забравяш ли че преди началото на СВО в Русия също имаше мир?
Всички западни медии сугурно Путин им е плащал да разпространяват информация за тежкоеъоръжени Вагнер и руски крайнодесни групировки в Донбас. Сигурно забравял за пленените руски десантчици чак в Харковска област, които Русия си върна срещу пленени ураинци. Сигурно забравяш за полковник от русското ФСБ Гиркин осъден за сяалянето на малайзийския самолет. Сигурно забравяш че всички прости русориби не знаехме какво е фашизъм-неонацизъм и мислехме че само в Уйрайна има крайнодесни, пък то в Русия били повече, че даже пак в Русия се провеждат най-големите сборове на крайно десни.
Аз може да съм просту русоробче не владеещо ридния си ръски, ама тате ме подгря по кухата манерка и ми показа и ми превеждаше.
16.
Без емоции
17.03.2024 13:51:16
1
2
Помислете наистина дали искате ЕС да участва по-активно във войната против украйна, което Тръмп почти със сигурност гарантира, или е по-добре същите арогантни старчоци с деменция като Байдън да си довършат работата и да докарат сащ до гражданска война, което би олеснило разглобяването на нато от страна на Русия? Не мисля че е сложен въпрос
15.
13ти какъв "BG" си ти бе?
17.03.2024 13:47:35
2
2
Ти си извади главата от задника, както и дилдото. Прикрити педерасти и откровено неинформирани подкрепят усрайна. Истината е че се борите в името на амеиканския педал и бандеровския маниак. Колкото повече сащ отслабват толкова повече колониите могат да си отдъхнат и да се насладят на свободата си. Справка: Афганистан, Нигер и др. Педерастията не подлежи на предоговаряне и е главният лост, който използват за културно влияние (по-точно: разруха), защото НЯМА традиционна култура, която да е съвместима с шарената идеология. Узаконят ли еднополовите и джендърски политики, придобиват върховна власт над развитието на един народ- качеството на децата му. При положение, че нито финансови, демографски, политически, духовни дивиденти не донесе провокиране на прокси войната против Русия, следва изводът че това е война в името на разпространение на американската култура, т.е. на педерастията и разпада.
Та ти си извади каквото имаш в задника и мисли малко с тази глава, ако въобще можеш?
14.
До 11
17.03.2024 13:39:35
0
1
Забравяш ли че преди началото на СВО в усрайна също имаше мир? Всички западни медии сигурно Путин им е плащал да разпространяват информация за тежко въоръжени паравоенни крайно-дясни организации?
13.
BG
17.03.2024 13:22:23
2
1
До Всъщност,вземи си изкарай главата от гъзъ,и се огледай малко.
12.
Демократичен вот
17.03.2024 13:18:37
4
3
О г р о м н а опашка пред руското посолство в София от руски граждани, дошли да гласуват п р о т и в Путин.

Подобни опашки има по целия свят. На графиката по-долу можете да видите екзит пола от гасувалите в Чехия (там ден за гласуване беше 15 март). От 1,310 интервюирани (анонимно, разбира се), едва 54-ма (4.1%) заявяват, че са дали гласа си за Путин.

Хората са съвършено наясно, че след гласуването резултатите ще бъдат "прерисувани" десетократно (както и че "алтернативните" кандидати са най-обикновени пионки) – и въпреки това са решили да чакат с часове, за да изразят своя протест.
11.
до 5
17.03.2024 12:41:19
3
5
Не се бях замислял, че ако избухне гражданска война в САЩ, в останалият свят ще настане мир
10.
Не ми дреме за ФАЩ
17.03.2024 12:38:15
5
4
Ако не бъде избран ще трябва да се беси. Само президентството би го спасило от затвор. Но пък така ще е удобен на задкулисието, а и Божко Журнала ще е шастлив
9.
До 3
17.03.2024 12:25:39
6
3
И още нещо! Ти си малоумен, ама аз съм още по-малоумен от теб, защото даже в Китай и Русия, като навсякъде по светът казват че САЩ са икономика номер 1. Даже аз съм по-проЗ и от пра пра пра баба ми дето не е ходила на училище, ама нормално щот съм русороб копейка. Та на кой ли дължи САЩ парите като в САЩ е световната Банка и парите на светът.
Аз даже не стоплям от къдя на къдя някой милиинер с кредити-дългове със бизнес, производство и стотици души персонал, ще има по-силна икономика от мен простак русороба дет съм безработен или работещ на една заплата, но без дългове.
Амчи тя мойта икономика е по-силна от тази на милиинера със заемите. Ми то даже аз кът безработен и заем няма кой да ми даде, та икономиката ми е още по-силна от тази на милионера с бизнес и заеми.
Тююююююю то и мама беше ТКЗС русробкаааааа, мъ аз гъ удрям у зимятъ! ГА ГА ГА.
8.
до 3
17.03.2024 11:52:24
3
12
Ти си малоумен.
Външния дълг на САЩ е 33 трилиона долара, С 2 трилиона повече от миналата година, Егати растежа на икономиката, със заеми и борчове.
Това е все едно да вземеш пари на заем и да кажеш, че си забогатял.
7.
До 1
17.03.2024 11:47:15
12
3
Ами до сега Украйна се развиваще по съветски модел-корупция,шуробаджинащина,убийства,доноси.
Тепърва Украйна, подобно на България се измъква от лапите на рашиZма
6.
Всъщност
17.03.2024 11:11:24
11
5
Тя войната в САЩ отдавна е факт и вече 20 щата се отцепиха даже САЩ вече дадоха 500 000 жертви и още преди повече от година имаше мобилизация.
Но,как да прекратим войната на руска територия?
https://youtube.com/shorts/YskSvRi8PSE?si=emKfGOIFbFmStzhA
Укронациките много лошо кастрираха руската нефтена индустрия
https://youtu.be/TPXapZ09kFc?si=QYz0U8FiRpZ0kWe2
Напрау съ чудят братушките шо тъй руското ПВО някъде се губи. Дали укрите поунищожиха много ПВО системи на Фронта и в Крим?
Нещо ни съ вързва с войната . От един месец всеки ден лабут по руски заводи,нещо май съ поооцапаха братушкити.
5.
Всъщност
17.03.2024 10:46:52
3
11
По-добре касапница и гражданска война в сащ, отколкото в Европа. Дано чрез измама или по друг начин спечели пак БайдРън или подобна на него карикатура. По този начин Русия ще продължи да има повод да разглобява западния строй и лека полека това би довело до отслабване на властта на империята над колонии като България. Тръмп би работил за закрепване на статуквото, съответно и утвърждаване на колониалния статут на държави като нашата. Не си дръжте главите в пясъка и не забравяйте, че интересите на сащ винаги са в ущърб за България.
Let's go Brandon!
4.
Някой
17.03.2024 10:38:17
13
12
Тръмп също като бойко внушава че без него държавата едва ли не е обречена. Да ама не. А и двамата си приличат по това че отдавна трябваше да са в затвора.
3.
Хаха
17.03.2024 10:38:01
9
7
Нали тръбеше че ако загубиш от Байдън икономиката щесе да се срине, пък тя взе че порасна рекордно :)

Популистите са като нашите копейки - безкрайни плашила за народа, нито една реалност.
2.
2
17.03.2024 10:36:55
14
9
1 бегай путлероб мухосранск
1.
???
17.03.2024 10:35:49
8
18
Путин мачкал опозицията в комунистическа Русия. А някой чувал ли е да има опозиция в демократична и европейска Украйна? Аз досега не съм чул украински опозиционер да държи реч и да си каже мнението относно ситуацията и режима на Зеленски? Единствено сме чуваме коментари от украински военни, които се оттеглят от поста си и казват, че положението е много тежко.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори