×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъж ли е първата дама на Франция?


Мъж ли е първата дама на Франция?
Разследване твърди, че Брижит Макрон и нейният брат Жан-Мишел Троньо са едно и също лице
15 Март 2024, Петък, 21:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Десният коментатор Кандис Оуенс твърди, че Брижит Макрон е трансджендър и намира това за „ужасяващо“ и „скандално“

Описваната като "крайнодясна" коментаторка Кандис Оуенс твърди, че първата дама на Франция, Брижит Макрон, е трансджендър – и за Оуенс това е „ужасяващо“ и „скандално“.

За протокола президентът Еманюел Макрон нарече този дългогодишен слух „фалшива информация“. Миналата година френски съд глоби две жени, които разпространяваха същата информация, предава lupa.bg.

В понеделнишкия епизод на своя подкаст Оуенс излъчи история, озаглавена „Мъж ли е първата дама на Франция?“. Тя се позова на статия, публикувана през 2021 г. от френското списание Faits et Documents, в която се твърди, че Брижит Макрон и нейният брат Жан-Мишел Троньо са едно и също лице. Жан-Мишел „живя като мъж в продължение на 30 години, роди пет деца и след това се промени на 30-годишна възраст, за да стане Брижит“, каза Оуенс.

„Спусъкът“ за (псевдо)разследването във Faits et Documents, озаглавено „Мистерията на Бриджит Макрон“, е „специфичната физика“ на мадам Макрон. Според Наташа Рей, която сътрудничи на списанието, експерти, включително козметични хирурзи, „са абослютно съгласни с мнението, че тя е транссексуална.“

Споделяйки видеоклип на своя подкаст в X, бивш Twitter, Оуенс написа: „Спрете всичко и гледайте това! Не е шега или преувеличение да се каже, че като изключим политическите убийства, това вероятно е най-големият скандал, случвал се някога в политиката в човешката история.

В друга публикация тя добави: „След като разгледах това, бих заложила цялата си професионална репутация на факта, че Брижит Макрон всъщност е мъж. Всеки журналист или публикация, които се опитват да отхвърлят тази правдоподобност, веднага се идентифицират като доказателство. Никога през живота си не съм виждала подобно нещо. Последствията тук са ужасяващи.“

Оуенс твърди още, че семейство Макрон са притискани да запазят истинската самоличност на Брижит в тайна и изнудването включва натиск върху президента да подкрепи определени политики.

Слухът се появи отново отчасти поради интервю, което Тифейн Озейн, дъщерята на Брижит от по-ранен брак, даде на Paris Match миналия месец. „Имам притеснения за нивото на обществото, когато чуя какво се разпространява в социалните мрежи за това, че майка ми е мъж“, каза Озейн.

Връзката на семейство Макрон често привлича вниманието заради разликата във възрастта на двойката. Те се запознават, когато Брижит е на 40 години и е учителка по драма, а Еманюел е на 15 и е неин ученик, отбелязва Newsweek. Петнадесет е възрастта за съгласие във Франция. Двамата започнаха връзката си на следващата година и се ожениха през 2007 г. Той беше на 29, а тя на 54 по време на брака им. Той става президент на Франция 10 години по-късно, което го прави най-младият човек, заемал този пост.

През 2021 г. две французойки, Амандин Рой и Наташа Рей, публикуваха видео в YouTube, в което твърдяха, че Брижит Макрон всъщност е нейният брат. Тя заведе дело за клевета и френски съд ги глоби миналата година.

Еманюел Макрон коментира слуховете в петък на честването на Международния ден на жената. „Най-лошото е невярната информация и изфабрикуваните сценарии“, каза той.

„Хората в крайна сметка им вярват и ви безпокоят, дори в интимността ви.“ Той изглежда не е говорил по въпроса след подкаста на Оуенс.

Имаше подобни слухове за други видни жени, включително бившата първа дама на САЩ Мишел Обама.


В категории: Политика


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 6
42
Коментара по темата
42.
Вуду
20.03.2024 21:31:29
0
0
За съжаление фамилните снимки доказват истинността на твърдението. Всеки антрополог би го потвърдил. Отворете си очите.
41.
До номер 9
20.03.2024 21:28:58
0
0
Ясно че не си разбрал .Децата ги е раждала сестрата на трасестита жан мишел, чиито съпруг е фалшифицирал документите и ги е записал като деца на "бриждит" (жан мишел). Прочети отново.
40.
Кандис Оуенс:„Брижит Макрон е мъж“
17.03.2024 12:42:43
0
2
Кандис Оуенс: Това е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ политически скандал в човешката история.
https://youtu.be/v81g1tldi4c&t=95
Дълъг списък на доказателства и документи „Брижит Макрон е мъж“:
https://cutt.ly/6w2aEtq1
39.
Русофилията се храни с невежество
17.03.2024 08:23:04
2
0
...
38.
ББД
16.03.2024 19:52:11
2
56
"Спутник", "Красна армия", "RT" .... все световно признати демократични и независими медии.
Чудесно ще бъде, позоваващите се на тях, някога да попаднат в статиите им. Да почувстват обективността им . ... и любовта на главната орка.
"Кемтрейлс" и "Илюминати", световни конспирации и "Плоскоземие" ....
Занимавайте се с тези важни теми. Обвинявайте нормалните за жалкото си съществуване, което предизвиквате сами с помощта на големия червен брат.
37.
до 35
16.03.2024 13:25:53
0
9
Който и да е написал сценария, проблемът на този свят е в изключително тъпите хора, които го населяват. Толкова са тъпи и заспали, че си го заслужават, всичко което им се случва.
36.
Все тая
16.03.2024 11:49:45
0
9
Извратено си е, без значение от пола на съществото.
35.
малко информация за размисъл
16.03.2024 11:48:41
25
12
Хенри Макоу привежда за размисъл следните мисли на Майк Стоун:
"Майк Стоун: Нашите "лидери" са селектирани, а не избрани"
https://cutt.ly/Zw2wi45P
От 1992 г. насам WEF ръководи училище за млади глобални лидери (известно преди като "Глобални лидери на утрешния ден"). Възпитаниците на този встъпителен клас включват Ангела Меркел, бившият канцлер на Германия; Никола Саркози бившият президент на Франция; Тони Блеър, бивш министър-председател на Великобритания.
(P.S. Да допълним: Филип Димитров 1993, Жан Виденов 1996)
Смятате ли, че това е съвпадение? Какви са шансовете трима членове на един и същи клас от едно и също малко "училище" да станат държавни глави на Германия, Франция и Великобритания?
Ето някои други възпитаници на Училището за млади глобални лидери на WEF: Джасинда Ардърн, бившият министър-председател на Нова Зеландия. Еманюел Макрон, настоящият президент на Франция. Себастиан Курц, бивш канцлер на Австрия. Виктор Орбан, министър-председател на Унгария. Жан-Клод Юнкер, бившият министър-председател на Люксембург, Гавин Нюсъм, губернаторът на Калифорния. Пийт Бутиджидж, бивш кмет на Саут Бенд, Индиана и настоящ министър на транспорта на САЩ. Ники Хейли, бивш губернатор на Южна Каролина.
Сега какви мислите, че са шансовете? Газилион към едно? Безкрайност към едно? Смятате ли, че всички тези възпитаници на WEF Young Global Leaders School са били честно избрани?
Какво ще кажете за тези хора, те също са завършили: Бил Гейтс, Джеф Безос, Ричард Брансън, Челси Клинтън, Хума Абедин, Джонатан Сорос (син на Джордж Сорос), Алисия Гарза (съосновател на BLM), Марк Зукърбърг (Facebook), Сергей Брин и Лари Пейдж (основатели на Google). Смятате ли, че те дойдоха в позициите и съдбата си чрез упорита работа и добрата стара американска упоритост?
Забелязали ли сте как всички тези хора реагират по един и същи начин на всеки проблем и подкрепят едни и същи движения? Забелязахте ли как всички те излязоха в подкрепа на вирусната измама? Всъщност 190 правителства по света отговориха на фалшивата пандемия по един и същ начин, с точно същите думи и точно същия дневен ред. Кой мислите, че е написал този сценарий?
34.
по-подробна информация
16.03.2024 11:05:06
27
5
1) Беше редно да се поясни, че на първото дело на Брижит Макрон срещу две французойки, 52-годишната Амандин Рой и 48-годишната Наташа Рей, които качиха видеоклип в YouTube, озаглавен "Брижит Макрон е мъж". Във видеото се твърди, че Брижит е претърпяла смяна на пола на 18 години. И двете твърдят в изтрито четиричасово видео в YouTube от 2021 г., че Брижит Макрон е родена през 1953 г. като момченце на име Жан-Мишел Троньо – но това всъщност е името на брата на първата дама.
Жените също така твърдят, че първият съпруг на Брижит Макрон, Андре-Луи Озиер, никога не е съществувал преди да почине през 2019 г. на 68-годишна възраст, съобщава Daily Mail.
Рей твърди, че Жан-Луи Озиер, чичото на Андре-Луи, е фалшифицирал административни документи, за да скрие факта, че съпругата му е родила и трите деца на Брижит, включително Типен Озиер.
2) Първото дело е било отхвърлено без изслушване и Брижит Макрон загуби делото заради неправилно формулирано обвинение за "навлизане в личния живот":
"Брижит Макрон, първата дама на Франция, губи делото срещу YouTubers, които твърдяха, че е родена като мъж"
https://cutt.ly/Aw07vyuU
3) Чак сега завършва втората сага по това дело като жалбата е вече формулирана като "публична клевета":
"Френският президент Еманюел Макрон отговори за първи път на слуховете, че съпругата му Брижит е транссексуална"
https://cutt.ly/Ww07c1pO
Според коментарите във френската преса: "Трудно е да си представим, че първата дама на Франция, придружена от най-добрите адвокати, е допуснала грешка, като е квалифицирала жалбата си като нахлуване в личния живот, а не като клевета. Освен ако тя не се опита да прекрати случая възможно най-скоро и да не продължи по-нататък", написа френската медия Le Média.
4) Все пак там имаше и по-сериозно обвинение за педофилия, че аферата, която Брижит е имала с Еманюел когато тя е била на 39 години, а той е бил 15-годишен неин ученик. Тук не се споменава нищо за това обвинение.
5) По-подробно:
"46-годишният френски президент Еманюел Макрон отвърна за първи път на твърденията, че 70-годишната му съпруга е родена като мъж"
https://cutt.ly/Qw07DFln
6) Това са други доста компрометиращи снимки на Макрон:
https://cutt.ly/Bw07PcJe
https://cutt.ly/Ww07PXKy
Забележете коментарите към снимките:
Просто е диво, че Макрон отговаря на това публично, когато всички знаят, че тя е неговата сурогатна баба, а той е гей на нощта и предпочита да живее с банда смъркащи негроидни примати.
33.
Хихиии
16.03.2024 10:40:55
3
6
Не, бе родила се жена, родила ама накрая на макарон му омръзнало широката й дупка и станала мъж, ама с времето се превърнала в транснещо си
32.
:(
16.03.2024 10:22:53
47
20
Нали искахме Запад? Ето ни Запад сега - лелички с к*рове, мъже пендели, трансове, наркомани, мигранти и всякакви жалки отрепки.
31.
Страхил
16.03.2024 09:57:58
27
35
Поредната РАШИСТКА АТАКА , поради готовността на Макрон да се опълчи докрай, безкомпромисно на рашистката, варварска агресия в Украйна, респективно Европа.Онези уроди така действат -с компромати!Слава на Украйна!
30.
Абее
16.03.2024 09:53:39
21
14
16- 17 год.момчета се чудят как да оправят повече момичета, само Макарон иска дъртата слива на баба си и дедо си, досега да е станал некрофил с такива фетиши.
29.
Емии
16.03.2024 09:45:44
13
13
Била е първо жена, след това станала мъж, а накрая дърт травестит
28.
Пулицър веднага
16.03.2024 09:45:20
5
15
Мъж ражда 5 деца, след което се превръща в жена
(и спира да ражда щото нали всъщност е мъж).
Не може това да не е истина и да не е топ новина в Ганьоландия.
27.
Народа
16.03.2024 08:57:48
2
12
Таз-тоз е от пп,дб
26.
един нормален
16.03.2024 08:17:45
1
36
Значи бабата се оказа дядо?
Путин е виновен!
25.
ХХ
16.03.2024 07:50:48
2
3
До 24

"Дай линк, че целува ръка"!
24.
Българин
16.03.2024 07:27:40
16
33
Франция е известна със мъшките си курви това не е изненада извратени френски педали
23.
Е?
16.03.2024 06:36:14
3
35
Ето доказателство: Принц Чарлз ,вече крал Чарлз трети целува ръка на всички първи дами при официални посещения. Но с макроновица се ръкува. ЗАЩОТО ЗНАЕ ЧЕ Е МЪЖ!
22.
Цирк 7/8
16.03.2024 06:08:45
45
30
Кокорчика с перука, розовото пони с Мис Пиги , Бони и Киро Кретена, това са западните ценности ,ЛГБТ общността, партизаните на Сорос, слугите на посолството, промяната с измамата. Дъно!!!
Отрочетата на Мунчи зеленото чорапче, същия продуктовото ги позиционира на синекурни длъжности, да лъжат и крадат.
21.
известни снимки на Макрон
16.03.2024 01:56:39
45
24
✔️ Това са известни снимки на Макрон на карибския остров Сен Мартен прегърнат от двама разголени африканци, които се оказват топ-крадци:
https://sputnikglobe.com/20181018/robber-macron-photo-arrested-drugs-1068995916.html
Снимките нямат нужда от коментар, нали?
✔️ Young Global Leaders 2016
Все пак нека да напомним, че Емануел Макрон е завършил WEF школата на Клаус Шваб за "Млади глобални лидери" през 2016 заедно с Амал Клуни и Аштън Къчър, а на следващата годин а става президент:
https://cutt.ly/0w07aPVf
Да си спомним и други агенти на влияние в България завършили програмата на WEF "Young Global Leaders" (школата за диктатори на Клаус Шваб): Филип Димитров, Жан Виденов, Надежда Нейнски–Михайлова, Виктор Папазов, Ирена Комитова, Апостол Апостолов, Милен Велчев, Иван Кръстев, Николина Ангелкова, Яна Бюрер Тавание, Петя Димитрова.
Да си спомним как Кирил Петков пътуваше със служебния самолет на митингите на Клаус Шваб в Давос.
Може да видите и доста видео с участието на Мария Габриел и Кирил Петков в митингите на WEF на Клаус Шваб на техния сайт, напр:
https://cutt.ly/bwnsAPw3
https://cutt.ly/bwnsSj3Q
✔️ Тук се дава също по-подробна биография на Макрон:
https://cutt.ly/Pw07aYDg
✔️ Сексуално изнудване
Около Макрон често се появяват слухове за хомосексуални връзки, до степен, че той се чувства принуден да ги отрича.
През 2017 г. той отрече слуховете за афера с Матийо Гале, лидер на френското радио. Твърди се, че папарашки фотограф е имал непристойни снимки на Макрон с Галет в гора.
Има подобни слухове за хомосексуални връзки на Макрон с неговия бодигард Александър Бенала. Макрон всъщност трябваше да осъди обвиненията, като каза, че „Александър Бенала [никога] не е бил мой любовник“.
✔️ Забележете как започва биографията на Макрон с фраза на топ масона Жак Атали:
„Еманюел Макрон? Аз съм този, който го забеляза. Дори го измислих. Напълно." Жак Атали (2017)
Самият Макрон се хвали с масонското си членство в Ур-ложата (супер-ложата) "Зелено братство", където го довежда Оланд, и в супер-ложата "Атлантис Алетея".
Можете да видите как Макрон „крачи към светлината“ при встъпването му в длъжност от началото на това видео:
https://youtu.be/2cJh_v5mmuc
На 4.07 можете да видите, че той говори пред пирамидата:
https://youtu.be/2cJh_v5mmuc&t=252
В 9.16 главата му е точно под „всевиждащото око“:
https://youtu.be/2cJh_v5mmuc&t=555
20.
Само Споко!
16.03.2024 01:02:30
5
24
Мъж е бе, как да не е! Гнил запад, само дядо Вова не е хич гнил.
19.
само не разбрах
16.03.2024 00:57:08
2
35
как Жан Мишел е родил пет деца и после се превърнал в Бриджит.Голяма работа са тези!
18.
АНАЛизатор
16.03.2024 00:30:36
6
33
Ало, автора, що не напишеш статия с мазно заглавие, че майка ти е мъж и после в самата статия да го опровергаеш???
И какво е това автор ФЛАГМАН, сайта ти ли написа статията, нямаш ли си име??? Бъди смел като пишеш глупости и излез със името си!
17.
XX
16.03.2024 00:23:40
10
15
Поправка: разбира се, че двата милиона про'с'таци са гласували на 2 Април за ЕС.
16.
ХХ
16.03.2024 00:22:25
29
16
Е и?
Същите са като нашенските два милиона про'с'таци, гласували на 2'Април за Вас.

ПП. Нормален човек би се поинтересувал кои у нас са франкофони и с ужас би установил, че това са единствено полуграмотния кръжец полуинтелигенти около Ж. Желев.
15.
Kupanar4e ot Pari6
16.03.2024 00:02:14
4
6
Flagman gi razkriha po 4ypeniq зъп
Top Sledovateli mnogo Horei6o gledat zna4i ili Hawaii 5.0
14.
ББД
15.03.2024 23:37:43
1
91
h..., К...., Н.... ......., .., С........ п...... с...... в т.. д............ Е. :

Дай(те) по една ваша снимка. Един консервативен коментатор може да ви покаже, че всъщност, може би, сте тиква ....
С доказателствен материал.

Аз знам, че не сте.

Но тези коментатори имат такива приятни възможности. А страничката ще публикува анализа.

Всеки коментатор заслужава коментатора си.
13.
heхе
15.03.2024 23:12:29
48
34
То цялата нация им една такава съмнителна. Макрон любовник на Зеления наркоман. Тая мъж ли е, жена ли е...еди разбери. Френчовете масово се пое**ват помежду си.
12.
ББД
15.03.2024 23:08:55
1
53
Реклами и спам не публкувам никога.
Премахвам ги.
И пиша винаги по темата.
Без правописни грешки и проблеми с превода.
11.
ББД
15.03.2024 22:59:51
1
65
Та, отново, с поста отдолу, който изтриха, се опитвах да кажа на страничката, че има други начини за печалба.
Не се прие.
Искат всички европейци да са "джендъри" или каквото там си мислят, че значи това.
Страничката е свалена и ще бъде докладвана.
10.
*********
15.03.2024 22:54:32
0
48
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
ББД
15.03.2024 22:48:39
2
54
Та, с поста отдолу, който изтриха, се опитвах да кажа на страничката, че има други начини за печалба.
Не се прие.
8.
Колко
15.03.2024 22:42:57
31
42
извратено съзнание може да има един мъж, който си ляга със 25 години по-възрастна жена от него !?
Хайде , като е бил 15 годишен му е било интересно, учила го е, ама той на 45 в разцвета си, тя е на 70 е нещо като изсъхнал каиш!
7.
Нямам представа
15.03.2024 22:37:55
32
38
дали бабето е мъж или жена, но ясно виждам, че Макрончо е недорасло хлапе, което може би още не си знае пола !
6.
*********
15.03.2024 22:27:01
0
94
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
КС
15.03.2024 22:25:36
2
30
Бахти и бетера !
4.
Плевню
15.03.2024 22:23:08
7
24
Макарона е най-големия! Не ме интересува баба му кой пол е
3.
Я
15.03.2024 21:56:22
15
66
Евро извратеняци,преди ги лекуваха в клиники сега управляват.Лошото е,че и ние се натискаме да сме,като тях.
2.
Страшни перверзии стават в тоз джендърски ЕС
15.03.2024 21:51:17
17
36
Без значение дали е мъж или жена, сигурно го римби със страпоня
1.
777
15.03.2024 21:41:55
3
39
Стига ве дайте нещо по сериозно, това се знае!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота
Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори