×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Самоубихме нашия Чочо цели три пъти, злобей Холивуд!


18 Януари 2012, Сряда, 15:21 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА, kклаж Добромир ДОСКАЧАРОВ

Сценаристите ти кършат пръсти и хвърлят оставки, продуценти молят Цветан Цветанов да им напише екшъна на века

Да. Истина е. След излезлите една след друга официални версии на родната полиция как се е самоубил един от заподозрените за отвличането на Мирослава – Стойчо Стоев – Чочо, в Холивуд се наблюдава масово скубане на коси и перуки, наритване на некадърни сценаристи и оставки на режисьори с бледа фантазия. Филмите за Батман, Рамбо и Супермен вече приличат на изсмукани от пръстите истории в сравнение с екшъна, който се разигра на родна сцена – местоположение Перник, сценарист засега неизвестен.

Първото официално съобщение беше, че по време на повторен обиск в дома му, Чочо е поискал да отиде до тоалетната. Полицаите милостиво му разрешили и там той извадил от тайник законно притежавания си пистолет и се самоубил. Това хвърли в недоумение част от все още разсъждаващия български народ и възникнаха въпроси от рода на – абе кой си крие пищова в кенефа? Къде е бил скатан, в казанчето, или в канализацията? И как не е бил намерен при първия щателен обиск от същите тези полицаи? И въобще как човек с белезници може да стигне до казанчето, да вземе оръжие, да вдигне предпазителя, че и да се уцели. По въпроса с белезниците имаш две версии, едната, че са били отпред, другата отзад. Надделя първата, защото ако са били отзад,

как би могъл Чочо да си свали ципа и да си намери органа,

с който се облекчават малки нужди, че и да си го държи. В съобщението, че са били отзад не се уточнява пък, не е ли имало с него полицай в тоалетната, за да му помогне така да се каже да се… изпикае…
След като тоалетната не издържа, като възможен вариант, на другия ден полицията срамежливо уточни, че пистолетът всъщност се намирал в килера и Чочо минал оттам и го взел. С крак ли го е взел, със зъби ли /нали все пак белезниците присъстват все още, като елемент/, не се обяснява. Народът пак се хвърли в размисъл полицаите правят ли разлика между килер и тоалетна и как така строго охраняван престъпник свободно се разхожда из цялата къща, докато си намери оръжието. В това време самият министър на вътрешните работи се изцепи по телевизията, че Чочо вече бил пречупен, бил готов по всякакъв начин да съдейства на следствието, затова може би е бил изтърван за миг от поглед и ей на – взел се гръмнал. Кое точно е било пречупено не стана ясно от министерското признание. Душевно ли, от кръста нагоре ли, или надолу…Малко по-късно излезе дребна подробност – при Чочо е имало едно със сигурност пречупено нещо – пръстите на ръцете.  Коeто пък тотално ошашави коментиращите самоубийството –

как аджеба със счупени пръсти и закопчани с белезници ръце

изобщо можеш да държиш пистолет, камо ли да се застреляш? Това го няма в нито един филм, дори холивудски. А по въпроса кой точно му е счупил пръстите настъпи едно твърде деликатно мълчание.
Тогава на помощ се хвърлиха и МВР – психолози, които описаха Чочо като психопат, за когото чуждият живот не значи нищо. Чуждият – да, ама собственият?  Психопатите обикновено убиват други, а иначе са страхливи и силно държат на собствения си животец, дори сделки с полицията сключват, само и само да останат живи. Но този явно е бил особен вид, непознат на науката. Първо участва в жестоко престъпление, после започва да сътрудничи на полицията, силно пречупен – не само душевно, а накрая се обажда гузната му съвест, той не може да преживее стореното от него и се гръмва. Тук вече работата отива към мелодрама и в задачата се пита защо не е извикал и поп да се изповяда. Или може би се е изповядал достатъчно на попове с пагони…

На народа /мислещия/ не му харесва и тази версия. Тресе го нездраво любопитство как така пред пет ченгета и прокурор заподозреният успява да се пресели във Вечните ловни полета. И ето го поредното днешно уточнение от полицията. В къщата нямало ток.  Отива групата значи, гледа – ток няма. Ха! Ами сега? Вместо да извикат електротехник, което звучи по-логично, полицаите започват да оправят елинсталацията /понеже били преуморени – обяснява Цветанов/. Та като са уморени още повече не би им се занимавало с някаква си инсталация, но нейсе. Те се мятат самоотвержено да я поправят, на Чочко му се допишква и…опа…Още едно уточнение се хвърля в общественото пространство.

Пистолетът не бил в тоалетната, не бил и в килера, а в сейф в хола.

И самоубиецът минал из целия апартамент, докато ченгетата се правят на елтехници, отключил сейфа с ключ, който …хм, ха сега де? В собствения му джоб ли е бил и ако да, как го е извадил, или на друго тайно място, която пък води до извода, че доста дълго се е застоял в хола. Но нали пък полицията е била заета с ремонт, а прокурорът вероятно е държал фазомера, никой не обърнал внимание. Стига се до момента, който озадачава дори врачките – как с вързани ръце, независимо отпред или отзад, заподозреният успява да отключи сейфа, да вземе пистолета, да махне предпазителя и успешно да се самозастреля.
Всъщност май не е било много успешно, защото съседи твърдят, че са чули три изстрела. И става като във вица с тъщата, която се подхлъзнала, паднала върху ножа и така седемнайсет пъти. По същата схема Чочо се самоубива веднъж, после още веднъж и накрая за по-сигурно трети път. Е, как няма да бледнеят в Холивуд! Как няма да изпитват люта творческа завист, че не им е хрумнал подобен сценарий?!
Дотук всичко е що годе ясно, или неясно, зависи от гледната точка, но все пак има една дребна подробност, която гложди четящите официалните полицейски изявления в последните дни.   Как от първия път, въпреки преумората, полицаите  не се забелязали в кое помещение е трупът на самоубилия си? Та единия ден го опънаха в тоалетната, втория го набутаха в килера, а на третия го пратиха чак в хола? И на прокурора ли му се е спяло, та също не е видял? И защо им е било осветление и електричарска дейност, когато обискът е ставал по сред бял обед?

Но да оставим на режисьорите да си блъскат главите с тези подробности! Като искат да снимат суперекшън, нека обяснят кое как.

Важен е хепиендът.

Куче ръфа телешка пържола.

А родната полиция ни пази.


В категории: Власт , Политика


Автор
16
Коментара
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 2
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
16
Коментара по темата
16.
Патлака
04.02.2012 18:03:32
0
1
Всичко е възможно с белезници отпред, дори и да се гръмне, но никога не може да зареди с белезници! Някой му е помогнал ли, или комшийката е дошла да дръпне затвора и да го зареди, докато полицаите са си пиели кафето със сестра й и са наблюдавали с едно око задържания? А да се гръмнеш в главата цели три пъти- това е за ГИНЕС, Холивуд сигурно е онемял, а всички досегашни Дж.Бондовци са се заклели в алеята на славата, никога да не хващат повече пистолети и да не се правят на велики!
15.
???
20.01.2012 12:07:06
0
2
http://spodeli.net/3/story-20218.html
14.
Марко
20.01.2012 11:16:35
0
5
Искаме продължение!!! Втори път правят аутопсия на момичето, първата била сбъркана. Появи се трети заподозрян, а вторият, който е луд, не бил луд. Пък третия бил полицай и така нататък.
13.
:))))
19.01.2012 23:32:53
0
8
смях се със сълзи, точно така е, браво на Илонка!
12.
radi
19.01.2012 21:17:04
0
5
Браво, Илонче! Перфектна си като журналистическа и гражданска школовка. Как не ги обърка тези смотани истории. А става въпрос не за пазарене в бакалията, а за самоубийство, свързано с отвличане и убийство. Страшно!!!!!!!!!!!
11.
Ha-Ha
19.01.2012 20:51:38
1
4
Rodnata policiq ni pazi:)
10.
LL
19.01.2012 18:19:00
2
2
Da ne vi samoobiqt i vas nqkolko pati:))))))))))
9.
dogodina az 6teti podnesa edna pica
19.01.2012 17:59:25
1
2
.
8.
Абе, сладури
19.01.2012 15:49:46
0
7
Много готина сатийка. Все така да пишете! А седми пост не е написан от авторката. Тя би отговорила на Нина по друг начин, като я гледам как свежо пише:)
7.
До Нина
19.01.2012 14:34:52
0
3
О
евидно е, че не само си завършила право, но и се занимаваш само с наказателни дела. Съгласни сме с разликата в термините претърсване и обиск, но аз - Илонка, съм завършила българска филология. Затова не ставайте дребнави.
6.
Нина
19.01.2012 12:31:08
0
4
Време беше някой да каже нещата с истинските им имена и да се спре това подмазване и гледане през розови очила на случващото се безобразие в нашата мила родина. На моменти се смях със сълзи, макар че ситуацията си е за сълзи, но не от смях.
Само една малка терминологична забележка към автора на тази иначе наистина много добре написана статия: обиск се прави само и единствено на човек; терминът, отнасящ се за същото действие в помещение е претърсване.
5.
Ицо
18.01.2012 18:19:09
0
12
То това си заслужаваше да се напише. И аз следих новините и всеки ден мислех АЗ ЛИ СЪМ ИДИОТ ИЛИ МЕ ПРАВЯТ НА ТАКЪВ. бРАВО НА САЙТА ЗА СМЕЛОСТТА ДА НАХИШЕ ТОВА!
4.
......................
18.01.2012 17:19:05
0
9
браво ,браво,браво .ДАНО ГО ПРОЧЕТАТ ОТ НАШАТА ПОЛИЦИЯ, че тя ни пази .
3.
Петров
18.01.2012 16:44:33
0
9
Браво, Илонке! Винаги си била свежо перо. Нали така те определяше П.М.
Радвам се, че продължаваш да пишеш свежо, умно и саркастично.
2.
моето име
18.01.2012 16:41:39
0
8
Илонке, браво!!! за пореден път!
1.
Бяско
18.01.2012 16:29:02
0
11
Хаха! Много свежо написано. Ама и полицията този път се оля яко.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч!
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори