×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Баща и дядо нахлуха в училище с брадва след спречкване между момче и момиче


Баща и дядо нахлуха в училище с брадва след спречкване между момче и момиче
Нормално е момичето да потърси помощ, но въпросът е какви други начини има за реакция, каза проф. Маргарита Бакрачева
15 Февруари 2024, Четвъртък, 07:27 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Учителите също често са обект на насилие и дори не си дават сметка за това, коментира психологът проф. Д-р Маргарита Бакрачева

Двама разгневени мъже нахлуха в Спортно училище „Ген. Владимир Стойчев“ в София след спречкване между момче и момиче. Единият от възрастните бе с брадва, уточни водещият на „Тази сутрин“ по бТВ Златимир Йочев. 

Момчето е посегнало на момичето. Тя има леки наранявания в областта на лицето и се оплакала на своите родители, след което бащата и дядото нахлуват в училището. 

Остава усещане, че няма нормални ходове за защита, коментира психологът проф. д-р Маргарита Бакрачева.

„Нормално е момичето да потърси помощ, но въпросът е какви други начини има за реакция, които са по-благоприятни. Учителите също често са обект на насилие и дори не си дават сметка за това. Обществото реагира и това е най-важното, тъй като създава усещането за сигурност“, каза още тя. 

Криминалистът Иван Савов пък заяви в „Здравей, България” по Нова телевизия, че дворовете на училищата трябва да се заключват, за да не се стига до вандалски прояви.

„Има разпоредба дворовете да стоят отключени, за да може живущите в квартала извън учебно време да ги ползват за спортни активности. Това обаче е добра предпоставка за вандализъм. Охранителите в учебните заведение обикновено са ниско платени възрастни хора, които и да искат не могат да се намесят”, поясни той.

Полиция и прокуратура вече започнаха работа по случая.  
 


В категории: София


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
11
Коментара по темата
11.
До 3
15.02.2024 17:18:37
0
0
ай стига лъга. Огради 90см - ха ха. Никога не е било така. Нито по селата нито по градовете. Явно си зле с мерките;)

Сега на който му се рита топка рита - като няма родители да се занимават децата се занимават с глупости и висят в нета. Това не е от демокрацията ти а от простите родители с любимия лаф за дете "оффф май сгафих" "оффф май свърши в мен сиа ко ши прая" "въй брат май стана белята" и т.н. лафове показващи "родителите".

И си ритал топка щото телевизията беше до обяд. Затова като почваха анимациите или филмчетата към 4 и се изпразваха улиците. Ако беше по цял ден тогава тв-то да видим дали щеше топки да риташ. Само глупости
10.
ха ха
15.02.2024 17:13:26
0
2
"Развъдници на престъпници и боклуци. " - каквато семката такъв и плода.
9.
Човека имал
15.02.2024 17:10:30
0
1
Едно малко брадва дошъл с него
8.
Sa
15.02.2024 16:42:04
0
2
Не с брадва не с меч ами с надървен хуй ще вляза до изчукам насилника
7.
!!!!!!!!!!!!
15.02.2024 11:05:16
0
16
В " демокрацията " училищата се превръщат в гета, зверилници, помийни ями. Навсякъде където има повече капитализъм е така. САЩ все още води класациите, но ние ги настигаме. Развъдници на престъпници и боклуци. Елита ни е такъв, децата в училищата също
6.
Az
15.02.2024 10:08:12
1
13
Аз съм лесен! Хващам двама наркомана, давам им 1000 лв, натрошават го онзи някъде извън училище, стои 6 месеца в болницата и после ще е кротък като агънце.
5.
5789
15.02.2024 09:51:56
0
27
Дъщеря ми също беше обект на психически тормоз в гимназията от едно момче, уведомихме класната и психолога - резултат нула!!! За тях проблем няма, нищо не видели, всичко било наред… само че попаднаха на грешното семейство. Веднага сигнал в полицията, инспектората, обърнаха й хастара на гимназията и се оправиха нещата! Брадвата не е начина, но разбирам родителите, докъде им е стигнало! За съжаление учителите не правят никакви забележки на такива проблемни деца и после мрънкат, че не са уважавани! Родители, пускайте сигнали, уведомявайте незабавно органите на реда, за да не стане късно! Не чакайте!
4.
до 1
15.02.2024 09:11:17
0
22
Ами то няма институция, а съдебната ни система не е за вярване, ей затова никъде не ни искат и за никъде не сме!
Докато не се появи една Кьовеши, дето вкара двама премиери и една камара министри и депутати в затвора, никога няма да се оправим!
Всеки се чувства безнаказан, особено тия отгоре!
3.
Аз
15.02.2024 08:47:47
6
25
Училищата ни станаха, като в щатите - наркотици, банди ... само още не се стреля ... още малко! Да ви е..на и демокрацията, по времето на тоталитаризма, даже решетки нямаше по прозорците и оградите бяха 90см., колкото да се "спънеш" в нея. По цял ден ритахме топка и нямаше охрана ... даже събота и неделя! Нямаше пропускателен режим, учениците се биеха, но не се пребиваха от бой!
Да живее прогнилия комунизъм, в който децата бяха по-умни, по-възпитани, и на които учителите въртяха шамари и двойки без да се замислят даже!
2.
Истината
15.02.2024 08:00:14
1
33
Щом след показно убийство Пламен Русев не е в затвора на кое да вярваме. Тотална подигравка
1.
Ешо
15.02.2024 07:52:35
0
35
Народът вече не вяева в справедливост на институции и съдебната система. Всичко и всички станаха ти на мене, аз на тебе.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори