×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако спечели Тръмп… за България може да е равносилно на нов 10-и ноември


Ако спечели Тръмп… за България може да е равносилно на нов 10-и ноември
Доналд Тръмп изглежда непоклатим в Републиканската партия за изборите наесен
28 Януари 2024, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

А в някои аспекти тъждествено дори на случилото се около 9 септември 1944 г.

 

Миналата седмица големите либерал-глобалистки медии в САЩ и по света имаха повод да бъдат много загрижени. Най-главният съперник на Доанлд Тръмп – губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, се оттегли от вътрешната надпревара за определяне на републиканска номинация за изборите в САЩ и призова привържениците си да подкрепят бившия американски президент.

В България новината мина като дребни колонки, но „Ню Йорк таймс“ ѝ отдели цяло вътрешно фолио.Върху толкова площ вестникът разглежда само изключително сериозни събития от основополагащо значение.

На пръв поглед решението на ДеСантис въобще не прилича на такова – някакъв от многото кандидати в едната от двете партии се отдръпва от вътрешната надпревара, понеже е усетил, че не събира нужната подкрепа. Но така е само на първо четене.

„Ню Йорк“ таймс отпусна цяло фолио за оттеглянето на ДеСантис от вътрешната борба. Толкова пространство вестникът заделя само за огромни световни събития

Джо Байдън, когото либерал-глобалистите с лека ръка обявиха за техния кандидат за изборите наесен,  не е във форма, а социологическите проучвания му предсказват загуба на изборите. Ако, разбира се, протекат без фалшификации. Нещо повече - някои медицински лица изразиха съмнение дали изобщо ще успее да ги доживее.

Рон ДеСантис бе разглеждан от застаряващите милиардери в Давос като приемливото малко зло на фона на огромното - Тръмп. Макар и доста след бившия президент в проучванията и в резултатите на досегашните първични вотове, ДеСантис се разглеждаше като единственият му сериозен конкурент. С него „обичайните заподозрени“, събиращи се на давоско шушукане, вярваха, че ще съумеят да се разберат. Той е със сериозни идеологически различия, но няма стари сметки за уреждане с тях и не се очакваше да е отмъстителен. В известен смисъл като президент ДеСантис щеше да се държи така, както Тръмп по време на първия си мандат. Отвсякъде щяха да го нападат и ругаят, ориентираните към Давос медии като единен юмрук щяха да го млатят денонощно, а той щеше да е в постоянна самоотбрана и реално нямаше да успее да направи нищо. Или почти нищо. Точно както почти нищо не успя да направи Тръмп в първия си мандат - толкова бе объркан.

Той бе още по-смаян, когато му натресоха и ковид, че даже не съумя да отстрани от Белия дом д-р Антъни Фаучи - един от основните пророци на заболяването. Дори и след като изтеклите от електронната му поща писма ясно указваха, че лично Фаучи е разписвал документите за държавно финансиране на непеотата, ангажирани с лабораторията в Ухан, откъдето, изглежда, вирусът се измъкна (или му бе помогнато да се измъкне).

Докато втори мандат на Тръмп се очаква да е катастрофа за Давос по всички направления. Добре опекъл си акъла от предните 4 години, този път той е твърдо решен да реже направо до кокал. Това се вижда и от предварителния екип, който си е събрал за бъдещата президентска администрация. Там е пълно с военни от запаса, свикнали на здрава дисциплина, привикнали да изпълняват и най-сурови разпореждания.

Бившата губернаторка на Южна Каролина и постоянна представителка на САЩ в ООН Ники Хейли все още продължава битката с Тръмп на вътрешните избори в Републиканската партия. Но шансовете ѝ да го победи са нищожни

А и Тръмп във всичките си предизборни речи вече не крие какво смята да прави. Една от важните му задачи за първите месеци от втория мандат ще е да приключи със зелената сделка. А друга - „да разтури гнездото“ на „откачените леви“, както той нарича либерал-глобалистите и любимата им столица на ЕС - Брюксел. Ако дотогава в Брюксел, след евроизборите, с мнозинство се окажат и неговите съюзници от съответните консервативни партии из Европа, тази „операция“ може да бъде дори ювелирна. Атакувана отгоре от Тръмп и отвътре – от Брюксел, идеологията на съвременния троцкизъм, предвиждаща бавно, но неотклонно закриване на държавите и обединяване на целия свят под единно правителство, може да бъде свряна в ъгъла.

След ДеСантис единствената надежда на застарелите милиардери от Давос да спрат такова развитие на събитията е да изчезнат Тръмп с обичайните методи, които са познати. Интересно е дали ще съумеят да го направят.

Но дори и Тръмп да не достигне до изборите в САЩ, кризата, до която либерал-глобализмът доведе тази страна, а и света, е осезаема. Това е системна криза, която няма как да се преодолее с отстраняването на един или друг човек. Двете основни партии в САЩ са на кардинално противоположни становища по най-важните въпроси - навлизането безпрепятствено на милиони мигранти през американските граници, които на практика не се охраняват; заделянето на милиарди за т. нар. климатични промени; закриването на цели сектори от икономиката заради зелени сделки; масовата и безогледна цифровизация на всичко, водеща до масов контрол на населението…

Това е криза с дългосрочни последици, което мнозина трезви политици в Америка и света отдавна са забелязали. Та кога в нашия съзнателен живот сме били свидетели как отделен американски щат, управляван от консерватори републиканци, заявява, че няма да се подчинява на федералното правителство, превзето от либерал-глобалисти демократи? Кога отделен щат е призовавал други консервативни щати побратими да изпратят своите гвардии на помощ – пак срещу действията на либералните власти във Вашингтон? В американската история впрочем е имало такива събития – малко преди началото на гражданската война преди малко по-малко от два века.

Откъм България всички тези неща изглеждат далечно, сякаш не ни засягат. Но пак толкова отдалечено изглеждаше и китайското заболяване в Ухан. Докато не пристигна и тук.

Брюксел и зелената сделка няма да са единствените занимания на Тръмп, ако спечели. Но именно те, или пък евентуален конфликт в САЩ, ведно с изчезването на основния център за управление на българската политическа класа – американското посолство (което в началото дори може да изиграе тъкмо обратната на досегашната си роля, както съветското през 1989 г. помогна за събарянето на комунизма), биха могли да окажат огромно въздействие върху нашата страна, равносилно на събитията около 10-ти ноември. А в някои аспекти тъждествено дори на случилото се около 9 септември.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
47
Коментара по темата
47.
"Втората американска революция започна, Бог д
30.01.2024 16:12:45
1
3
Забележете, че става въпрос за навлизането в САЩ на 50 000 мигранти всяка седмица, по време на управлението на Байдън. Това са според някои 18 млн, според други 28 млн мигранти, проникнали във всички щати, заедно с всякаква дрога, ужасяваща престъпност и буквално лайна по всички улици в градовете. Дори черните избиратели възстават срещу това.
Както Бенджамин Фулфорд каза в понеделник:
"Втората американска революция започна, Бог да благослови Тексас"
https://benjaminfulford.net/the-second-american-revolution-has-begun-god-bless-texas/
Една подробност, която Бенджамин Фулфорд винаги споменава, е наличието на двойник на Тръмп:
"Патриотите също трябва да осъзнаят, че Тръмп е бил мишена на сложна дезинформационна кампания, използваща фалшив Тръмп. Вижте снимката по-долу на двама Тръмп с различен цвят на косата и очите, които се появиха наскоро в публичното пространство. Тази с бялото около очите е фалшива, твърдят източници от НСА."
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/photo_2024-01-29_19-46-54.jpg
"Фалшивият Тръмп се държи като гайдар, казвайки на хората неща, които искат да чуят, сякаш ще "пресуши блатото", като същевременно им налага токсични ваксини. Истинският Тръмп винаги се е противопоставял на ваксините, защото собственият му син е бил увреден от тях. Той е този, който се появява с Мелания"
В момента на всички е ясно, че Байдън не може да бъде кандидат за президент. Заключението на Бенджамин Фулфорд:
"Така че сега сатанистите очевидно се надяват, че бившата първа дама Мишел Обама може да бъде потенциален съперник през 2024 г.
Каква е разликата между Джо Байдън и Мишел ( Майкъл) Обама?"
https://video.wordpress.com/embed/1n9P074K
Разликата според видеото е, че Мишел Обама има пенис...
46.
Барон Мюнхаузен
30.01.2024 13:51:02
7
2
Честно казано за русите а и за нас е по добре, президент да си остане Байдън.
Първо дядката е изтрещял и е станал за смях и на кучетата.
Второ изгуби сума ти войни и до сега не е доказал някаква читава външна политика.
Трето САЩ не е бил скоро толкова слаб в икономиката красивото разделение.
И трето наместо ЕС да се напълни с имигранти, то САЩ май ще го изпревари.
Да не говорим за наближаващата гражданска война.
Докато Тръмпи Белината като нищо може да обедини САЩ.
45.
*********
29.01.2024 19:01:23
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
44.
Бай....до 38
29.01.2024 17:33:29
0
4
Ще има, ще има! С Кинжал и Искандер ! Глупак !
43.
Хахахахахахахахааа
29.01.2024 13:04:30
26
8
Няма как доказан престъпник който обжалва 91 обвинения да стане президент.

Да не говорим че някой щати директно го махната от бюлетината
42.
Я па тия
29.01.2024 11:50:17
8
33
По-добре Тръмп, отколкото Байдън. Не сте сериозни ако дедито бъде преизбран.
41.
Божо
29.01.2024 11:44:46
6
11
Малко странно ми е Г-н Божков да дава оценки в какво състояние е САЩ.Сигурно крака не му е стъпвал никога там,но пък е много компетентен по американските въпроси....
40.
Алабала
29.01.2024 10:42:55
16
11
Мъчния завършек на материала свидетелства, че автора се опитва да наложи някаква теза въз основа на сбирщайн от факти и предположения. Чепика явно стяга откъм американското посолство и надеждата, че то може мълчаливо да съдейства за възраждане на русофилските настроения в страната. Това е показателно единствено, че русофилските сили са безпомощни да променят каквото и да е, и разчитат единствено на външни фактори. Става въпрос за мечти за рестартиране на формата на държавно управление.
39.
Нострадамус
29.01.2024 10:34:51
18
16
Щи стане ваща работа когато
1 Га на Корниту сино се върни от САЩ и отиде у Мацква
2 Га почнат кумуняги левовете в рубли да обръщат
3 Га пръдни гущеро
38.
И аз да кажа
29.01.2024 10:29:15
12
9
ПОВЕКИ ЗАЛПОВЕ НА АВРОРА НЕМА ДА ИМА
37.
Бат Ради да ви обади
29.01.2024 10:27:58
19
8
Споко
Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали също
36.
MT
29.01.2024 09:48:18
9
40
Имам си една мечта. Един ден да имаме куража като Тексас, да.се опълчим на ЕС. Да се опълчим и на изтока. Да гледаме собствения си интерес. Всеки който разсъждава колко сме малки и незначителни на геополитическата карта мо'е си хо'и.
35.
Някой
29.01.2024 09:42:50
49
15
Поредната статия поръчана от москва. Хората да не обръщат внимание на подобни фейкове
Защото все пак става въпрос за Америка А Тръмп е преди всичко Янки. Може де е по либерален политик Да е по диалогичен с руснаците Но в никакъв случей няма да предаде Американските ценности които нямат нищо общо с руските А да не забравяме че Американската световна хегемония е жизнено важна за тази държава Което пък е абсолютно не приемливо за руснаците. Приятелство още по малко пък някакъв съюз между тези две държави е невъзможен Противопоставянето ще продължи дори и тръмп да стане пак президент Ако пък направи грешката да търси политическо сближаване с путин Ще последва съдбата на Кенеди. Просто мощните оръжейна и финансова индустрия в сащ оглавявана от евреи ще се погрижат за това Нов 10 ноември с тръмп няма да има у нас Още по малко пък 9 септември Това е в сверата на фантастиката .
34.
оффф... до 7 фантазьорчето
29.01.2024 09:42:36
4
19
Това, което си написал не се отнася за мен.
Аз попитах защо Флагман коментират само една партия.
Въобще не ми пука за либералчета, троцкистчета, ППта, Бойковци.

Освен това, в САЩ има ПОВЕЧЕ от две партии. Има и кандидати като Кенеди.

Друг е въпросът, че американците са същите овце като българите и е много лесно да ги разделиш на две и да ги накараш да се плюят едни други
33.
Хаха
29.01.2024 09:19:46
3
11
Идва 11-и декември. София ще я продадем на Сърбия.
32.
Марк Твен
29.01.2024 09:13:42
5
13
Благодаря за градивната критика. Точно по тези три точки ще се работи усърдно.
1. Всеки ще е свободен да докаже доходите си и как е придобил имуществото си. Няма поводи за притеснение нали? :)
2. Ще пратим всички лаладжии да сеят, берат и лалат помежду си колко хубав беше капитализмът. Нещо като хотел за кучета, без кучат'та.
3. Предвид, че всички съветски войски в България са били от състава на Трети Украински фронт - недопускане на пияни укри, пиещи спирт от ЖП цистерни. Пълен сух режим за сухите пръчки. Още един въпрос решен.
4. Има Бъдеще. Без Вас.
31.
За мечтаещите за нов 9 септември
29.01.2024 08:48:02
12
17
Писмо от Г. Димитров до Сталин, 22 септември 1944 г., отн. поведението на Червената армия в България. “На редица места има случаи на насилие по отношение на местното население от страна на отделни военнослужещи:
1. Произволно се вземат от местното население работен добитък, каруци, хранителни продукти и др., без да се уведомяват местните власти и без съответното оформяне на иззетия добитък и хранителни продукти;
2. Произволно се изземват държавни и частни моторни превозни средства и смазочни масла. Това води до проваляне на есенната сеитба.
3. Някои военнослужещи в пияно състояние влизат нощем в домовете на хората в градове и села с цел грабеж, а в някои случаи – изнасилват жени и убиват мъжете им.
30.
24bs
29.01.2024 08:26:11
2
8
Маняк, с такива епитети само се издаваш ква си резба. Лява. Тва е типично гейско мислене.
29.
Марк Твен
29.01.2024 08:23:55
7
15
Не е важно какво ще стане с мен, когато приключа с теб. Ако е писано бесило нека бъде. Чист съм пред себе си, не като Васко терзиев. Важното е, че такива като теб, чревоугодници, няма да доживеят да го видят. Нужен е рестарт както в Италия през 90-те. Ликвидация на всички комундели, хоманъзи и техните производни - неолиберастиците и феодалите. Всичко може да се реши за седмица. Стадиони все още има. Капиш?
28.
До 24
29.01.2024 08:21:18
6
6
На твое място щях да съм много по-притеснен защо съм толкова пухкав, прост и девствен!
27.
До 26
29.01.2024 08:18:04
3
21
За съжаление такава дата се постига с истински хора, с железен характер!
Със кресливи дрисльовци, като теб, можем само да си бъркаме в носа и да плюем по можещите....
26.
До 25
29.01.2024 07:56:30
14
12
Интересно как ще ти се отрази на теб един 9.9?
Щото много от правоверните комунисти тогава "изгоряха", включително и в белене!
Това, че си тъп те прави самоубиец, не ника ти във форума. ;)
25.
Марк Твен
29.01.2024 07:51:41
16
23
Горещо има нужна от нов 9 септември. Ликвидация и лустрация на целия Умнокрасивитет. Хайде от мен да мине, легализация на еднополовите бракове, за да види Авторът, че и аз съм човек. Мисля за него.
24.
тръмпчо
29.01.2024 07:38:10
30
13
не се интересува от Америка, а как да си оправи бакиите. Доказателството е, че не иска да прекара закона за мигрантите!
По-добре е, за него, те да продължават да прииждат, отколкото да му отнемат дъвката, че щял да направи нещо по въпроса.
Тоя е пълен въздух под налягане!
Едно смислено нещо не е казал, само лозунги!
Дано Американците да се осъзнаят!
23.
до 20
29.01.2024 02:12:12
6
22
Не е трудно, всеки може да напише по-силна, професионална и обективна статия. Тъпо е от Флагман да не могат, а с това да си изкарват прехраната
22.
до 9
29.01.2024 01:49:35
12
39
Гошо, май не си в час - точно тези така наречени либерали набутаха почти 1000 човека в затвора затова, че са били във или около Капитолия на 6.01.21г. без да са били въоръжени, или да са извършвали вандалщини, с изключение на няколко провокатори, които, забележи, не бяха между задържаните! Същите тези така наречени либерали насърчаваха вандалите от БЛМ и Антифа, когато рушаха паметници, палеха, грабеха и убиваха през лятото на 2020 г.
21.
до 3
29.01.2024 01:37:54
6
41
Кои са кандидатите на демократите, освен заспалия Джо?! И какво да пишат за него - почти всеки ден прави някакъв гаф
20.
до 19
29.01.2024 01:32:53
13
16
Напиши по-силна, професионална и обективна... ако можеш, разбира се!
19.
4p
29.01.2024 00:40:21
22
24
Много слабо написана статия, аматьорска и пристрастна!
Здрави мечти за 9 септември, ама нанайци!
18.
Ами Да
29.01.2024 00:32:50
15
18
до оффф, ами посредствени журналисти като ББ.
чети Божков и друго освен FOX, това е все едно да слушаш Нинова или пък Путин
Божков, направи си труда да разбереш кои щати и какви хора са електората на Дончо, не трудно
17.
Много грешни разсъждения
29.01.2024 00:27:40
7
26
Много грешни, да не кажа аматьорски разсъждения. Няма никаква вероятност американското посолство да отпусне хватката и да ни остави на мира. Това си им е политика и няма начин който и президент да промени това. Божката явно не е наясно как работи щатската държава
16.
Де жа вю
28.01.2024 23:24:56
7
32
Повторение на либерастките методи на "демократите"!
Измислени дела за измислени престъпления, остава и да го арестуват Тръмп и ще се повтори ситуацията с приятеля му Борисов!
То не бяха простести на либерастите, по подобие на нашите жълтопаветни педали, то не бяха разследвания по Гугъл публикации, не спряха и с фотошопите и изборните машинации, за да победят тяхните ПиПетки, за това трябва да се забранят мадуровките по света и у нас, тогава може и да се оправим, а либералните малцинства да работят, а не да се финансират от соросоидалните НПО-та!
Дано не го убият Тръмп, както се каниха на Борисов!!!
15.
---
28.01.2024 22:57:19
4
29
Гошкото не може поръчково да осъзнае че в България по едно време имаше над триста партии, в сащ сега са само две, но реално повечето им политици са политически номади и хамелеони скачащи от едната в другата , чак до сегашното разделение когато вече е трудно да минеш в другия лагер без последици. Самите американци не са представени, лобизмът или подкупите от олигархията им там е законен и ги представляват лобитата. Но лобитата не решават проблемите на хората и понеже са от кол и въже всякакви раси и етноси се стига до омраза и масови стрелби на обществени места. Гошко също и неосъзнава нарочно че либералщината създаде кансъл културата всякви сектански клякания и навеждания освен това хули сочи с пръст подкупва и черни в медиите и накрая съди за глупости, точно защото не им харесва някой. А това всичко се поръчва и плаща от мрежа вплетени медии олигарси нпота политици и се представя за спонтанно и е такъв октопод че всеки нормален човек би предполчел да го пляснат зад врата и да му кажат прямо в очите какво е сбъркал вместо да му съсипят живота поръчковите гошковци. Гошкото освен това мрази пословици. Те са свързани с "остарели идеологии". Ето ти една руска пословица Гошко - язык до Киева доведет. Или на български - всички пътища водят към Киев. Такава украинска няма. И косовска няма.
14.
Истината
28.01.2024 22:55:29
40
44
Българите в голямата си част вече не искат нов 10-ти ноември, а нов 9-ти септември...когато и където всички, които 34г. досега разсипват държавата, разсипват хората, крадат от бъдещето на децата ни ще си получат заслуженото СЕГА на централните софийски гробища след присъда от народен съд! Демокрацията в този си вид се оказа едно уродливо недоносче, което донесе повече зло отколкото предишния строй. Аз лично нямам приятел или познат, който да не иска тия 240 човека в парламента + останалите феодали по места да бъдат приключени по тоя начин... следователно искаме 9.09, а не 10.11
13.
Bbb до Гошо
28.01.2024 22:53:24
8
38
Голата истината е,че ти Гошо си просто един заблуден и НЕОРИЕНТИРАН натурален педал,който иска да бъде истински мъж!Ноооо няма как да стане тази трансформация,защото в теб липсва тестостерона и си изтъкан само от естроген!
Това си е просто природа!
12.
въй
28.01.2024 22:35:25
18
65
То е ясно че ще спечели Тръмп, както е ясно че Русия няма как да загубят войната.
11.
---
28.01.2024 22:32:06
12
39
Мхм, умнокрасивитета гошко и другите му хиляда ника.
10.
Гошо
28.01.2024 22:22:51
45
22
Има статистически значима корелация между коефициента на интелигентност и политическите възгледи. Колкото е по-интелигентен човек, толкова е по-склонен към либерални виждания и обратното.
Интересното е, че има още една корелация - крайните представители и на двата спектъра са изключително нискоинтелигентни. Точно затова като чуят либерална демокрация невежите си представят малоумни леви LGBT активисти с шарени дрехи и коси, които идея си нямат какво се случва около тях. И обратно - малоумните левичари като чуят консерватори си представят калоумните скинарчета, дето си мечтаят а военен ред и дисциплина, за да има кой да мисли вместо тях.
9.
Гошо
28.01.2024 22:11:18
56
31
Мокрите сънища на крайните консерватори. Покрай цялата словесна диария никой не се разбира дали изобщо съществуват нормални консерватори. "Бивши военни" звучи като наистина много лоша новина. Всеки си мечтае за управление със здрава ръка, докато не ти почукат на вратата понеже си слушал "неправилната" музика или си гледал "неправилните" новини.
Либералната демокрация може да е доста малоумна в крайните си проявление, но поне не наказва хората защото са различни, защото имат право на лично мнение и защото не искат да ходят да мрат за някакви имагинерни идеологии създадени от закостенели маолумници, които са заседнали безнадеждно 100 години назад...
8.
Пепи
28.01.2024 22:05:28
38
6
Хич нени дреме на шапката!
7.
До 3 либерастчето
28.01.2024 22:03:35
19
59
Какво очакваш, либерал демократите да са вечно на власт ли?
Норвалните хора се надяват на победа на консерваторите републиканци, което ще изрине либерал троцкистите ПП-ДБ и Борисов пак ще е на власт, независимо дали Премиер или Президент!
Надяваме се да си върнем нормалността и християнските ценности!
6.
Холивуд
28.01.2024 21:56:35
12
86
Трябва да си най-големият шизофреник за да защитаваш идеите на либерал-глобалистите.
Това не са нормални неща,а има нещо олигофренско в поведението им!
5.
евала
28.01.2024 21:48:15
10
58
Мачкай мишките победа победа победа
4.
Дуньо Простия
28.01.2024 21:45:44
21
25
Ако спечели бай Дончо, пуканките рязко ще поскъпнат :)
3.
оффф...
28.01.2024 21:42:31
55
23
Флагман защо всичките ви статии за САЩ са за кандидатите на САМО ЕДНА от американските партии?

Флагман пристрастни ли сте?
2.
Га га га гааааа
28.01.2024 21:38:54
6
70
А ние в България какво ще правим с нашите без известни лумпени и педали,а?
1.
Дернев
28.01.2024 21:38:05
105
61
Ала бала за влиянието в БГ. Сглобката бе сглобена съзнателто и ще бъде разглобена пак така, ако вече стане неспособна да привлича средства или се прояви по-печеливша комбинация. Лолитиката на двата стола с неограничен апетит е основната БГ мотивация.
Но, дай боже, Тръмп да се върне, че да поразчистим боклуците от Брюксел.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори