×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сезонът на Водолея ни приканва да бъдем себе си: Какво да очаква всяка зодия от този период


Сезонът на Водолея ни приканва да бъдем себе си: Какво да очаква всяка зодия от този период
Източник: Една.бг
20 Януари 2024, Събота, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще си прекарват най-добре през този нов астрологичен период

Вече почти оставихме първия месец от новата година зад гърба си и мислим, че говорим от името на всички, когато казваме, че ни е време за малко почивка! За щастие, точно това ще получим днес, на 20 януари, когато Слънцето напусне стоическия, строг знак на Козирога и влезе в ексцентричния и вълнуващ Водолей!

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще си прекарват най-добре през този нов астрологичен период, докато постоянните знаци Телец, Лъв и Скорпион ще трябва да работят по-усърдно отвсякога. Сезонът на Водолея приключва на 18 февруари, когато започва сезонът на Риби.

Много хора може би все още грешно си мислят, че Водолей е воден знак, но всъщност това е въздушен знак. Странно, нали? Е, "странна" е цялата работа на Водолея. Неговата енергия е свързана с това да се отличава и да бъдете различен! Независимо от вашия собствен зодиакален знак, сезонът на Водолея ви кара да блестите ярко, да бъдете себе си и да показвате дори онези части, които другите може да смятат за особени.

Независимо дали става въпрос за споделяне на вашия уникален вкус за музика с другите, гледане на изключително авангардни филми, експериментиране с по-дързък външен вид или участие в някой турнир... няма значение. Ако сте запалени по нещо, колкото и странно да е то, сега е моментът да се потопите в него. Не само това, време е да споделите това, което обичате, със света – и се уверете, че правите място за другите също да споделят своите странности!

Водолеят е хуманитарният герой на зодиака, което означава, че този месец е точното време за доброволческа работа, сътрудничество с група, работеща за обща кауза, или даряване на вашето време и/или пари за благотворителност. Ако не можете да направите всичко това, изборът да бъдете открити и да показвате на другите, че ги приемате, също може да направи чудеса.

Това време от годината обаче има и няколко недостатъка. Първо, Водолеят е известен с ината си. Без значение от собствената ви зодия, може да откриете, че се чувствате много запалени по нещо, но изглежда никой друг няма да го е грижа толкова много. Това означава ли, че другите хора грешат? Не, това просто означава, че са различни - и това е добре! Водолеят също има склонност да действа и да се откроява само за да изпъкне. Не забравяйте, че не всяко внимание е добро внимание и нарушаването на правилата само заради нарушаването на правилата невинаги е най-добрият ход. Изпъкнете поради правилните причини!

През по-голямата част от следващия месец Водолеят ще ви насърчава да бъдете себе си. Струва си да се повтаря: Бъдете себе си! Колкото повече празнувате уникалните странности на другите, толкова повече това ще ви се отплаща. Отворете ума си за различни хора от различни сфери на живота и със сигурност ще намерите много нови приятели.

О, и още нещо: в същия ден, в който започва сезонът на Водолея, Плутон ще влезе във Водолей, знак, през който последно е преминал през 1798 г. Да, тогава! Това е време на големи промени и революции, така че ще имате силата да трансформирате живота си в нещо много по-голямо и по-добро отвсякога. 

А сега, нека видим какво може да очаква всеки зодиакален знак от сезона на Водолея:

Овен

Зоната на приятелството и общуването във вашата диаграма блестят ярко. Ще срещате нови приятелски настроени лица зад всеки ъгъл. Това е лош момент да разчитате само на себе си – независимо дали е става въпрос за личния ви живот или за работен проект, работата в екип ще ви е от голяма полза. Сътрудничете си и можете да постигнете много този месец.

Телец

Вашата среда, най-публичната и видима зона във вашата диаграма, се осветява през този сезон на Водолея. Превод: Всички очи са насочени към вас в момента. Това особено важи по време на работа. Всяка стъпка в правилната посока ще бъде призната и аплодирана. Но същото важи и за обратното – лошата работа и работна етика със сигурност също ще бъдат забелязани. Използвайте това време, за да мислите извън кутията и ще бъдете възнаградени до края на този сезон.

Близнаци

Всеизвестни сте с това, че сте открити личности, но сега разширявате хоризонтите си по начини, които не сте смятали за възможни. Пътищата ви може да се пресекат с нови хора. Можете да използвате всяка от тези нови връзки, за да разширите гледната си точка към света. Освен това има голяма вероятност да предприемете пътуване някъде! До края на сезона на Водолея вие ще бъдете много по-добре осъзнат и информиран човек.

Рак

Гмуркате се надълбоко този месец, Раци! Вие сте воден знак, така че сте мечтател и усещащ човек, но Водолей е въздушен знак на ума и роден мислител. През този сезон на Водолея вие гледате на себе си по съвсем различен начин и забелязвате части от себе си, за които не сте подозирали, че съществуват. Това е време да извадите потулените спомени от миналото и да откриете корена на лошите ви навици или нездравословното ви поведение. Бихте могли да прекарате следващия месец, чувствайки се неуверени или бихте могли да преодолеете тези проблеми и да започнете да споделяте най-добрата версия на себе си със света.

Лъв

Водолеят заема зоната на отношенията във вашата карта. Ако сте необвързани, това е един от най-добрите моменти в годината да си намерите половинка. Или може би сте обвързани и любовният ви живот ще върви по мед и масло - страхотно! Освен това сезонът на Водолея ще бъде страхотно време да подпишете нов договор или да си сътрудничите с някого на работа или по творчески проект. Доверете се на хората срещу вас и ще пожънете успех.

Дева

Имате склонност да се грижите за другите преди за себе си и симптомите на това вредно поведение започват да се проявяват. Няма нищо лошо в това да бъдете полезни и да инвестирате времето и енергията си в другите, но какво става когато пренебрегвате собствените си нужди? Чувствате се като изцедени. Сезонът на Водолея иска да подобрите отношението ви към самите вас, да подредите собствения си живот и да започнете да придобивате по-здравословни навици. Не можете да наливате от празна чаша, Деви, така че се погрижете предимно за себе си известно време. Цялото това самопренебрегване е направило живота ви малко разхвърлян, така че ще бъде трудна битка - но битка, която си заслужава, и за която знаем, че можете да спечелите.

Везни

Сезонът на Водолея е един от най-вълнуващите за вашия знак. В момента намирате романтиката по-лесно. Сексът също е по-горещ. Всичко е просто по-забавно! Чувствате се безгрижни и също така изпитвате прилив на креативност. Изявете се, защото ако прекарате този месец в седене, няма да се възползвате изобщо от тази благоприятна астрологична обстановка. Ако искате нещо, трябва да си го вземете. Повечето увереност и късмет, които получавате от този сезон на Водолея, гарантират, че ще сбъднете желанието си.

Скорпион

Сезонът на Водолея иска да се гмурнете надълбоко и да се върнете към корените си. Оказва се, че има много неща от миналото ви, с които не сте се справили. Въпреки че са заровени дълбоко в скритите кътчета на ума ви, те все още оказват влияние върху настоящия ви живот. Това е емоционално тежък месец и ще трябва да работите усилено, за да преодолеете някои проблеми – водете си дневник, доверете се на любим човек, ходете на терапия и се грижете за тялото си. 

Стрелец

Имате чувството, че всички разчитат на вас в момента. Уверете се, че сте на разположение, за да се свържете с хората. Вероятно ще се водят важни разговори и големи възможности ще намират пътя си към вас. Това не се отнася за конкретни области от живота, така че не фиксирайте поглед само в една посока. Въпреки че тичате наляво-надясно, вие се забавлявате през цялото време!

Козирог

Имате желязна воля и разчитате на това свое оръжие в почти всяка ситуация. Вашият морал и ценности са неделима част от същността ви и вие следвате своя етичен кодекс до край. Но какво ще стане, ако някои от тези ваши ценности са малко остарели? Ами ако следвате правила, които сте си поставили преди години и се окаже, че вече не ви служат? Направете крачка назад и прегледайте личния си компас; вероятно ще откриете, че трябва да промените мнението си за някои неща. Съсредоточете се върху това кой и какво е най-важно за вас в момента, помислете как можете да подхранвате тези части от живота си и съответно да променете поведението си.

Водолей

Честити да сте, Водолеи! Преминаването на Слънцето през вашия знак е сигнал, че това е началото на вашия личен нов годишен цикъл. Каква работа искате да вършите? Какви видове връзки искате да привлечете? Как можете да превърнете къщата си в дом и да живеете по-удобно? Изберете си цел, направете си план и действайте. Нещата, които инициирате сега, гарантирано ще имат дълготрайно влияние, така че избирайте разумно! Мислете за това като за своя лична, космически благословена новогодишна мисия.

Риби

Когато Слънцето е в знака преди вашия, това символизира завършването на един цикъл. Имате какво да преработите от миналото – ситуации работа, любовни взаимоотношения, семеен багаж, всякакви неща. Трябва да помислите за това, преди да се опитате да постигнете повече напредък в живота. През следващия месец вие може да имате нужда да прекарате повече време сами със себе си и да поработите върху емоциите си. По този начин, след като сезонът на Рибите настъпи, ще можете да грабнете всички възможности, които идват с него.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори