Рецепта за кето сладкиш с бадеми и маскарпоне
С него може да си подсладите деня си, дори и да сте на диета
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
краве масло - 50 г
бадеми - 100 г смлени
еритритол - 3 с.л.
бакпулвер - 1 ч.л.
яйца - 4 бр.
маскарпоне - 100 г
течна ванилия - 1/2 ч.л.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Разтопяваме кравето масло и го оставяме настрана. Разбиваме с миксер яйцата и прибавяме маскарпонето и ванилията. Добавете изстиналото краве масло и разбъркваме. В друга купа смесваме бадемовото брашно, кето подсладителя и бакпулвера.
Изсипваме сухите съставки към течните и разбъркваме много добре. Прехвърляме полученото тесто във форма, покрита с хартия за печене. Пече кето сладкиша се в предварително загрята фурна на 180°С за около 40 минути. Кето сладкишът с бадеми и маскарпоне е готов. Може да до намажете с кето шоколад и така да го хапнете.
Бургас ще закупи електромобил и зарядна станция за нуждите на социалните услуги
Община Бургас стартира процедура по урегулиране на нова индустриална зона
Болница "Селена", от която изчезнаха над 3 млн.лева: Съдействаме на разследването
Селин Дион е готова за нова глава в живота си
През 2026 г. ни очакват две пълни слънчеви затъмнения
Фалшиви петдесетолевки заляха сергиите в Одрин, търговците скочиха срещу нашенците
БАБХ изтегли бебешка каша заради наличие на неорганичен арсен
От утре токът за бизнеса поскъпва с 22%
Мариета Георгиева - 110 километра лед, пълна изолация и български флаг на най-южната точка на Земята
Колко струва охраната на Пеевски? ДПС „Ново начало“ извади сметката
Две близо 90 годишни италианки превърнаха хляба и Instagram в туристическа сензация
Какво се случва със сметки, кредити, депозити, лизингови вноски и инвестиции с въвеждане на еврото
