×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рускиня открадна сърцето на победителя в "Хелс китчън" Реджеп Бадев


08 Януари 2024, Понеделник, 19:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Сватба може и да има, но нямало да бъде скоро, разкри Бадев

Реджеп Бадев е готвач и победител в третия сезон на кулинарното предаване "Хелс китчън". Той е роден във Велинград на 25 септември 1989 година. До 2-годишен живее в Сърница, а след това заминава при родителите си в Сицилия. Там Реджеп пораства и учи хотелиерство, а след това завършва за професионален "Мишлен" готвач в най-известното кулинарно училище в Северна Италия "Алма", позиционирано в Херцогски дворец на Колорно, град Парма.

- Г-н Бадев, как станахте готвач?

- От 12-годишен започнах да работя сезонно в ресторанта на един от преподавателите си в училище. Там се запалих по готвенето, а вероятно съм взел и от гените на майка ми, защото и тя е готвачка. Не бях принуден да работя, но покрай мама много се бях запалил. Първоначално започнах като мияч, след това преминах през студена и топла кухня.

- От колко малък се интересувате от кулинария?

- Откакто съм проходил. Помня, че на около 5 години ходих при майка ми и съм израснал с тенджерите. Никога не съм мечтаел да стана полицай или пожарникар като другите деца. Моята страст винаги е било готвенето, защото аз смятам, че готвачите в днешно време са като артистите. Готвенето ми позволява да пътувам и да изразявам себе си чрез специалитетите си, а публиката ми е целият свят.

- Как създавате специалитетите си?

- За да се получи добър кулинарен резултат, се започва с качествени продукти. Аз работя само с първокласни италиански продукти, които лично внасям всяка седмица с бус от Италия. Съветвам хората да купуват продуктите си от малките квартални магазинчета, защото често там съставките са по-добри.

- Какво готвите вкъщи?

- Всеки ден ядем паста, поне веднъж или два пъти. С жена ми правим стартер, паста и основно ястие с гарнитура. Задължително за обяд и вечеря имаме тристепенно меню.

- Кога заминахте за Италия?

- Заминах за Италия, когато бях на 2 години. Там се развих като личност и изучих. Научих български съвсем скоро. Добре говоря езика от около 3 години, но не мога да пиша и да чета.

- Помните ли родното си място?

- Аз съм бил много малък, когато се преместихме, и нямам кой знае какъв спомен като дете, но Сърница е най-прекрасното място в Родопите. Там е супер за почивка и когато ми е много натоварено, го посещавам, за да си взема глътка въздух. Контактът с природата и планината ми влияят много добре. Имаме къща там и дори мислим да отворим изискан ресторант близо до язовир "Доспат". Това е семейна мечта от много години, която скоро ще се осъществи. Направихме една вила, в която хората ще могат да вечерят и да преспиват там.

- Защо се върнахте в България

- Върнах се заради риалитито и след това реших да остана тук. Никога не бях живял в България, въпреки че почти всяко лято, когато бях малък, сме идвали при дядо и баба, но това идване по 10-15 дни не ми беше достатъчно да се насладя на красотата на страната ми.

- Вярвахте ли, че ще победите в "Хелс китчън"?

- Категорично да! Дойдох за победата. Цял живот съм работил в чужбина и имах много голям опит и знаех, че съм много добър и заслужавам победата.

- С какви трудности се сблъскахте в предаването?

- Езикът беше най-голямата трудност за мен. Втората ми трудност беше, че имаше много добри участници и голяма конкуренция. Изолацията повлия на психиката ми, но се справих, защото от самото начало знаех, че за да спечеля, ми трябват много силна воля и умение да отстоявам себе си.

- С какво се занимавате, след като загубихте ресторантите си?

- След COVID продадох ресторантите си и сега се занимавам с улична кухня. Имам мобилна кухня, а жена ми и брат ми ми помагат. Развиваме се в това направление, защото след пандемията е най-сигурно. Следващата ни цел е да отворим магазини с качествени италиански продукти.

- Как се запознахте с приятелката си?

- Ние сме заедно от 3 години и въпреки че нямаме брак, имаме дете на година и половина. Жена ми Заина е рускиня и е сладкарка. Тя буквално открадна сърцето ми с уникалните си торти. Запознахме се в Пловдив, докато тя работеше в една сладкарница, от която пазарувах. За 30-ия ми рожден ден си поръчах торта и тя ми направи торта с визия на пица. Толкова беше вкусна и красива тази торта, че моментално се влюбих в Заина.

- Планирате ли сватба?

- Сватба ще има, но по-нататък. Искаме, когато попорасне детето, за да може и то да присъства и да има съзнателни спомени от бракосъчетанието ни.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
Деси
09.01.2024 23:24:55
0
0
Заира , а не Заина. И те женени вече, има грешка.
3.
Прилича
09.01.2024 03:47:47
2
2
На Реджеп Иведик
2.
5789
08.01.2024 22:09:50
4
7
Преди време обядвахме на съседни маси и децата ни пожелаха да си снимат с него! Останахме очаровани колко мили бяха и двамата! А приятелката му е наистина много красива - и излъчване, и външен вид! Живи и здрави да са! Много положителни и усмихнати!
1.
Az
08.01.2024 20:15:00
3
14
Ами каква друга? Рускини и украинки са в състояние да съблазнят и камък.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори