×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бъдещата кралица на Нидерландия има романтична връзка с Борис Сакскобургготски


Бъдещата кралица на Нидерландия има романтична връзка с Борис Сакскобургготски
Крал Вилем-Александър заедно с дъщеря си принцеса Амалия
04 Януари 2024, Четвъртък, 13:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Той е първороден син на княз Кардам и внук на цар Симеон II

Престолонаследницата на Нидерландия принцеса Амалия е готова да се премести в Мадрид, като една от причините е предполагаема връзка с българския княз Борис Сакскобургготски. Непотвърденият сценарий е на нидерландски таблоиди. Последното гадже на Амалия беше германецът Изебранд Калдевай, син на мултимилионери от Мюнстер. Но още миналата година медии съобщиха, че между двамата всичко е приключило.

Сега таблоидите в Нидерландия твърдят, че 20-годишната Амалия заедно с родителите си е присъствала на сватбата на Виктория Елизабет фон Хоенлое-Лангенбург, 20-ата херцогиня на Мединасели, и годеника ѝ Максим Корней. След партито нидерландската престолонаследница била забелязана да излиза под ръка с млад мъж, за когото се твърди, че е Борис Сакскобургготски, първороден син на княз Кардам и внук на цар Симеон II. Баща му почина през 2015 г., след като изпадна в кома при катастрофа през 2005 г.

Кралицата на Нидерландия Максима е добра приятелка с майката на княз Борис Мириам, която прави красиви бижута. Както Максима, така и Амалия вече са били забелязвани да носят нейни накити. Борис пък има топли връзки с испанското кралско семейство, говори испански, английски, френски и малко български. Той е художник, чиято силна страна е скулптурата, пишат медиите в Нидерландия.

В момента Амалия прекарвала страшно много време в Мадрид, където имала луксозен апартамент, а в испанската столица живее и княз Борис. Според известен блог обаче, посветен на принцесата, тя и Борис само движели в общи компании.

Принцесата е най-голямото дете на крал Вилем-Александър и кралица Максима и има две сестри - Алексия и Ариан. Амалия направи смел ход, като отхвърли държавната си издръжка от близо 2 млн. долара с аргумента, че с нея ще се чувства неудобно. Принцесата учи в университета в Амстердам, където следва политика, психологическо право и икономика. През 2022 г. тя беше принудена да се върне в кралския дворец заради риск от отвличане. Според кралица Максима периодът в изолация “има огромни последици за живота ѝ”.


В категории: Животът


5
Коментара
Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
5
Коментара по темата
5.
оффф...
20.01.2024 11:35:09
0
1
Не съществува такава титла "български княз"
4.
прибързани коментари на булевардни издания
04.01.2024 23:35:48
0
3
1) Не трябва да се коментира евентуална връзка на принцеса Амалия с принц Борис Сакскобурготски по само една снимка, където двамата присъстват на испанска кралска сватба на Виктория Хохенлое, херцогиня на Мединачели, с Максим Корней миналия октомври. Майката на принц Борис Сакскобурготски, Мириам Унгрия, е добра приятелка на холандската кралица Максима:
"Максима от Холандия е в Испания: назначението, което събра краля и кралицата и Амелия със самолета в Херес"
https://cutt.ly/xwHubCdz
Това разискват сега холандските и испански булевардни издания, например холандското списание Privé публикува тази информация със заглавие "Дали Амалия се мести в Испания заради приятеля си Борис?", "дъщерята на крал Вилем-Александър и кралица Максима, която виждаме все по-често у нас, дори би мислила да смени местожителството си заради любовта към най-голямото от двете деца на покойния принц Кардам с Мириам Унгрия, която в момента е женена за принц Гази бин Мохамед от Йордания."
"Амалия от Холандия и Борис от България, изненадващ кралски романс се задава?"
https://cutt.ly/dwHus0rW
2) Предишния път по една такава снимка на Амалия с белгийския принц Габриел вече се коментираше, че белгийският закон забранява такава сватба. Според белгийското законодателство е забранено член на белгийското кралско семейство да сключва брак с член на холандското кралско семейство. Законът датира от 1830 г. и никога не е бил отменян. На белгийците им е дошло до гуша от холандското управление, когато страната е основана през 1830 г. и е приет закон, който никога повече да не позволи на холандска кралска особа да дойде на власт в Белгия.
3) Принцеса Амалия е преследвана от мароканската наркомафия в Холандия (наричат я "мафията Мокро") и навсякъде ходи с две коли охрана и не може да се покаже на улицата. Мароканската наркомафия иска да я отвлече и размени за своя осъден марокански наркобос Ридуан Таги, който е в затвора. Много адвокати, свидетели, журналисти вече бяха убити преди процеса.
Затова принцеса Амалия ходи до Испания, където няма такива проблеми, тя знае перфектно испански език от майка си кралица Максима от Аржентина, и се чувства у дома си:
"Базата на Амалия: нормален живот в Мадрид от време на време"
https://cutt.ly/IwHup6a6
4) Малко повече официална информация за принцеса Амалия и принц Борис:
"Принцеса Амалия. Всички факти за престолонаследника с един поглед."
https://cutt.ly/PwHt0Brr
"Кой е този княз Борис, който придружи Амалия?"
https://cutt.ly/1wHtSHDE
3.
Хан Крум
04.01.2024 21:13:07
2
3
Измислици на бг набедени журналисти :)
Поне научете английски език и четете западната преса а :) щото ние читателите ви това правим и виждаме колко сте некъдърни дори в преписването
2.
Гунчо
04.01.2024 19:18:23
1
2
Каква ти кралица,какъв ти княз...на снимката виждам само два пардухала ....
1.
Газара
04.01.2024 13:15:32
6
8
Тая свинетка не бих я пипнал и с пръчка даже
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори