×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за 1 – 7 януари 2024


01 Януари 2024, Понеделник, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Напрежение в любовта

Новата година започва с някои напрежения, свързани с любовта. Меркурий приключва своето ретроградно движение на 1 януари, а това ще ни накара да се замислим върху любовния си живот, връзките. Някои представители на зодиака няма да са доволни от това, което получават от партньора си. 

Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Скъпи Овни, в началото на новата година може да ви се стори, че нямате основание за големи надежди, когато става въпрос за любов. Има вероятност да се почувствате малко по-негативно настроени към романтиката. Може би просто сте реалисти. Способността ви да видите сегашната си романтична ситуация (или липсата на такава) такава, каквато е в действителност, а не каквато желаете да бъде, е толкова очевидна, че просто няма място за фантазия. Важното е, че не живеете в заблуди. 

Ако сте във връзка и това не е вашият любовен сценарий, то първите дни на 2024 година ще са спокойни за вас и любимия човек. 

Телец 

Телци, според звездната карта, в любовния ви живот се задава буря. При необвързаните представители на зодията, новата година може да започне с разочарование, особено ако ваш приятел не иска да поддържа романтична връзка с вас. Не го разглеждайте като отхвърляне, а като пренасочване. 

При сериозно обвързаните може да настъпят някои по-сложни ситуации с финансите и това да се отрази на настроението ви с любимия човек. Намерете баланса и не стигайте до конфликти. 

Близнаци 

Скъпи Близнаци, без значение дали сте необвързани или имате партньор до себе си, новата седмица може да се окаже по-предизвикателна за вас. В началото на 2024 г. партньорът ви може да започне да поставя под въпрос ангажимента си към връзката ви. Меркурий става директен във вашия партньорски сектор, точно когато Венера ще бъде в квадрат със Сатурн.

При някои това може да се прояви като раздяла. От друга страна, необвързаните Близнаци може да са твърде заети с кариерните си цели и да нямат толкова време за любов. 

Рак 

В първата седмица на 2024-а, любовта може да се окаже напрегната и за емоционалните Раци. Тази седмица огненият Марс преминава във вашия партньорски сектор. Това увеличава риска от конфликти с партньора ви. Някои от вас ще трябва да решат дали все още имат същите желания и цели за бъдещето на връзката си. 

Ако сте необвързани, някои събития в личния живот на ваши близки и познати ще ви покажат, че понякога да нямаш партньор до себе си изобщо не е зле. Определено ще се чувствате добре със себе си. 

Лъв

Лъвове, един фалшив старт в любовта може да ви накара да се почувствате по-самотни от обикновено с началото на новата година. Вероятно сте вярвали, че някой е влюбен във вас – този човек може дори да ви е изпратил всички ясни сигнали, за да покаже това. За съжаление, има голяма вероятност той/тя или да промени решението си, или да реши да тръгне в друга посока с някой друг.

Позволено ви е да се разстройвате, но не променяйте настройката си към отрицателна по отношение на любовта. Тя няма да ви подмине. Обвързаните представители на зодията ще имат хубава седмица, ако не влизат в излишни спорове с любимия човек. 

Дева

Деви, в първите дни на новата година звездите ще ви подкрепят по отношение на любовта. Огненият Марс влиза във вашия 5-и дом на любовта и удоволствията за първи път от почти две години. Това ще ви донесе цикъл на повишен фокус върху любовта и секса, както и повишена способност да постигнете каквото желаете. 

За обвързаните представители на зодията е добре да се възползват от тази невероятна енергия. Необвързаните може да бъдат изненадани от флиртове. 

Везни 

Скъпи Везни, любовта понякога може да се почувства като работа на пълен работен ден. Тази седмица, ако сте в романтична връзка, почти сигурно ще работите извънредно. Венера, която е във вашия сектор на съобщенията, ще направи рязък квадрат със Сатурн, който сега е във вашия работен сектор. Това може да ви накара да почувствате, че сегашното ви партньорство е по-скоро неблагодарна работа, отколкото нещо друго. Ако се чувствате недооценени, време е да уведомите партньора си. 

При необвързаните представители на зодията, любовна ситуация, свързана с работата ви, може да бъде блокирана поради обстоятелства извън вашия контрол. 

Скорпион

Ще ви помогне ли тази любовна връзка или потенциален любовник да напреднете? Това е въпрос, който е по-вероятно да си зададете тази седмица и ако отговорът е не, трябва да преоцените дали изобщо искате да продължите да влагате енергията си в тези взаимоотношения. Това може да звучи малко студено, но вие просто трябва да поддържате себе си в реалността.

Докато обмисляте нови решения или скорошни цели, вие също анализирате настоящите си съюзи и дали те насърчават постигането на целите ви или пречат на това. Всеки, който пречи, трябва да си тръгне и сега няма да имате проблеми да премахнете ненужното от живота си.

Стрелец

Стрелците ще навлязат в новата година с чувството, че са имали лично пробуждане. Меркурий става директен във вашия знак. След като разберете какво искате от живота, ще проумеете какво е наистина важно за вас. В резултат на това ще имате много по-реалистична представа за това, което искате в любовта. Ако текущата ситуация не отговаря на вашите основни нужди, вие ще сте готови да я оставите.

Ако сте необвързани, ще сте все по-склонни да си изясните, че личната ви основа е стабилна, преди да влезете в следващата си връзка. Определено предпочитате да сте сами, отколкото в неподходяща компания.

Козирог 

Възможно е да се разтоварвате по някакъв начин от любовна ситуация, без значение дали сте обвързани или не. Силната ви способност да виждате реалността на дадени обстоятелства ви е показала ясно, че е невъзможно да продължите да я толерирате. За щастие можете да направите нужните промени в живота си след четвъртък, когато Марс влиза във вашия знак. Дотогава ще имате смелостта да направите това, което през цялото време сте знаели, че трябва да се направи.

Водолей

Планетата на любовта – Венера, ще бъде под труден ъгъл спрямо Сатурн. В резултат на това може да се чувствате по-малко привлекателни. Ако имате проблеми във връзка, разговорът с приятел за това може само да ви накара да се почувствате по-зле и не очаквайте нужната ви подкрепа. 

Ако сте необвързани също не споделяйте с приятели ситуацията си, тъй като може да ви вменят чувството, че не сте достойни за любов. В случай, че това не е вашата ситуация, в първите дни на новата година търсете баланса в любовен план и начин да подобрите романтиката с любимия човек. Ще останете доволни. 

Риби 

Риби, има опасност да отхвърлите любовта тази седмица, без дори да го осъзнавате. Венера ще направи любовта по-видима енергия в живота ви. Въпреки това, внимавайте! В понеделник Венера няма да бъде в добра позиция спрямо Сатурн – планетата на блокажите. Тъй като Сатурн сега е във вашия знак, това може да предизвика случай на „синдром на грозното патенце“, при който се чувствате неспособни да видите собствената си привлекателност. В резултат на това, ако някой се опита да ви обича, може да го отхвърлите категорично или да откажете да повярвате, че е истина. 

източник: az-jenata.bg

 


В категории: Хороскоп


Коментари
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори